BMW M5 Competition driekwart vooraanzicht

THE M5

BMW M

DE BMW M5 MODELLEN.

THE M5DE BMW M5 MODELLEN.

Leverbaar vanaf

€ 163.842,00

Opwindend en elegant gevormd. Krachtiger dan ooit. De BMW M5 is een statement van vooruitstrevende techniek en innovatieve rij-intelligentie. Voor het ontdekken van tot nu toe verborgen rijdynamische dimensies, tot op de limiet. Vol met de modernste technologieën die de dagelijkse zakelijke routine veiliger en comfortabeler maken. De innovatieve vierwielaandrijving M xDrive van de tot wel 600 pk (441 kW) sterke BMW M5 verandert de bestuurder in een zelfbewuste piloot van een high performance sportsedan met verbluffende power, precisie en dynamiek – puur M rijplezier van een nieuw niveau.

Met een verhoogd vermogen van 625 pk (460 kW) en een speciale chassisafstelling, die ook alle relevante aansturingssystemen omvat, neemt de BMW M5 Competition de leiding. Dat is ook te zien, aan een zeven millimeter verlaagde ophanging en verschillende karakteristieke accenten in hoogglans zwart.

De BMW M550i xDrive en BMW M550d xDrive maken indruk met een bijzonder gebalanceerd samenspel van sportiviteit, comfort en efficiëntie.

HIGHLIGHTS BMW M5 COMPETITION EN BMW M5.

High performance in een overzicht: klik om de hoofdkenmerken te ontdekken.

BMW M5 Competition motor met M afdekking

HIGH-PERFORMANCE M TWINPOWER TURBO BENZINEMOTOR.

BMW M5 Competition driekwart vooraanzicht rijdend

M xDRIVE.

BMW M5 voorzijde

M DESIGN.

BMW M5 Competition interieur

BMW INDIVIDUAL COLLECTIE.

BMW M5 Competition motor met M afdekking

HIGH-PERFORMANCE M TWINPOWER TURBO BENZINEMOTOR.

De 625 pk high performancemotor van de BMW M5 Competition.

Met een vermogen van 460 kW (625 pk) en een maximum koppel van 750 Nm laat de M TwinPower Turbo 8-cilindermotor van de BMW M5 Competition geen ruimte voor twijfel over zijn prestaties. De hoogtoerige V8 bi-turbomotor heeft een zeer nauwkeurig injectiesysteem en volledig variabele klepregeling (Valvetronic) en twee TwinScroll turbo’s met variabele turbinegeometrie, die zijn geplaats boven het uitlaatspruitstuk van elke cilinderbank. Onder luisterrijk genot van een opwindend uitlaatgeluid showt de motor zijn vermogen consistent tot aan hoge snelheden, waarmee een door adrenaline gedreven rijervaring wordt geleverd, zowel op de weg als het circuit. Zijn indrukwekkend directe reactie en hoge koppel is direct merkbaar al bij de geringste druk op het gaspedaal. Het is een voorbode van ongekende stuwkracht, zelfs vanaf stationair toerental.

BMW M5 Competition driekwart vooraanzicht rijdend

M xDRIVE.

Intelligente vierwielaandrijving voor sublieme tractie en stabiliteit

Maximale rijdynamiek op iedere weg, onder alle omstandigheden. De nieuwe M xDrive met Actief M Differentieel maakt een nog intensievere ervaring van de buitengewone prestaties van de BMW M5 mogelijk. Het innovatieve systeem combineert, onder commando van een centrale intelligente aansturingsunit, de scherpte en precisie van de standaard aandrijflijn met soevereine tractie van vierwielaandrijving. Ambitieuze rijders kunnen M xDrive naar eigen voorkeur configureren – tot aan pure onvervalste achterwielaandrijving.

BMW M5 voorzijde

M DESIGN.

Het design van de M5 oogt tot in elk detail puur atletisch.

Met zijn krachtige lijnenspel is de heldere, M specifieke designtaal van de BMW M5 een toonbeeld van consequente dynamiek – vanuit elke hoek bekeken. Het sportieve karakter wordt extra onderstreept door de BMW Individual hoogglans Shadow Line. De folie-applicatie met M5 Competition opschrift op de dorpelverbreders is als accessoire verkrijgbaar.

BMW M5 Competition interieur

BMW INDIVIDUAL COLLECTIE.

Exclusieve uitrustingsmogelijkheden voor maximale individualiteit.

Fascinerend design ontmoet exclusiviteit en vakmanschap van het hoogste niveau. Laat u inspireren door de uitrustingsopties van BMW Individual en geef met de BMW M5 uitdrukking aan uw unieke persoonlijkheid.

“De overtuigende performance van de BMW M5 Competition nu nog intensiever beleven bij nog meer sportieve exclusiviteit.”
Lothar Schupet, Director Sales Management Regions & Marketing BMW M GmbH.

DESIGN BMW M5 COMPETITION.

Klik door de fotogalerij voor highlights van exterieur- en interieurdesign.

De buitengewone dynamiek van de BMW M5 Competition tekent zich overduidelijk af in het design – van de dubbele nierengrille tot de vier uitlaatuiteinden van het M Sport uitlaatsysteem in hoogglans zwart.
BMW M5 driekwart vooraanzicht met LED koplampen
BMW M5 Competition driekwart achteraanzicht
BMW M5 Competition design vooraanzicht
BMW M5 Competition design zijaanzicht
BMW M5 Competition nierengrille vooraanzicht
BMW M5 Competition design vooraanzicht

BMW M5 driekwart vooraanzicht met LED koplampen

BMW M5 Competition design zijaanzicht

BMW M5 Competition driekwart achteraanzicht

BMW M5 Competition nierengrille vooraanzicht

BMW M5 Competition en BMW M5 in detail: alle informatie en technische gegevens.

HIGHLIGHTS BMW M550i EN BMW M550d.

Ontdek de sportieve kenmerken met een klik: motoren, rijdynamiek en design.

BMW M550i en BMW 550d driekwart vooraanzicht rijdend

M TWINPOWER TURBOMOTOREN.

BMW M550i en BMW M550d driekwart achteraanzicht rijdend

RIJDYNAMIEK.

BMW M550i en BMW M550d driekwart vooraanzicht

EXTERIEURDESIGN.

BMW M550i en BMW M550d cockpit

INTERIEURDESIGN.

BMW M550i en BMW 550d driekwart vooraanzicht rijdend

M TWINPOWER TURBOMOTOREN.

Kracht ontmoet efficiëntie: de motoren van de BMW M550i xDrive en BMW M550d xDrive.

Onder de motorkap van de BMW M550i xDrive schuilt pure power: de M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor speelt in alle aandrijvingsdisciplines een toonaangevende rol. Dat is te horen ook – zijn krachtige sound getuigt dankzij het M sportuitlaatsysteem van een door en door sportief DNA.

Efficiënte krachtcentrale: de BMW M550d. De M TwinPower Turbo 6-cilinder dieselmotor met twee lagedruk en twee hogedruk turbochargers ontwikkelt een dynamische 294 kW (400 pk) en een enorm koppel van 760- Nm.BMW M550i en BMW M550d driekwart achteraanzicht rijdend

RIJDYNAMIEK.

De sportieve rijkarakteristieken van de BMW M550i xDrive en BMW M550d xDrive.

Het Adaptieve M onderstel, 10 millimeter verlaagd, de besturing geoptimaliseerd en de M sportremmen afgesteld op maximale remkracht. En voor wie nog steeds zoekt naar opwinding is daar het optionele Adaptieve M onderstel Professional voor nog meer rijdynamiek. Als het gaat om rijbeleving dan bepalen de BMW M550i xDrive en de BMW M550d xDrive de regels. Sterker nog, ze zetten de normen.

BMW M550i en BMW M550d driekwart vooraanzicht

EXTERIEURDESIGN.

De highlights van exterieurdesign van de M550i xDrive en BMW M550d xDrive.

Een adrenaline verhogende aanblik: het M aerodynamicapakket en tal van andere prominente kenmerken van de BMW M550i xDrive en de BMW M550d xDrive, zoals de vergrote luchtinlaten en de speciale designaccenten in Cerium Grey. Deze exclusieve signatuur tekent zich ook af in het opvallende frame van de nierengrille, in de aerodynamische spiegelkappen en de modelaanduiding. 19 inch en 20 inch M specifieke wieldesigns maken de zelfverzekerde uitstraling compleet.

BMW M550i en BMW M550d cockpit

INTERIEURDESIGN.

Het dynamisch vormgegeven interieur van de M550i xDrive en BMW M550d xDrive.

Instaplijsten met modelaanduiding, specifiek instrumentencluster met digitale modelaanduiding, met leder bekleed M stuurwiel en verdere details van het M sportpakket: zelfs het interieur van de BMW M550i xDrive en BMW M550d xDrive oogt al even uniek en ongekend atletisch.

DESIGN BMW M550i EN BMW M550d.

Ontdek met een klik de visuele highlights in het exterieur en interieur.

De BMW 5 Serie Sedan M modellen M550i xDrive Sedan en M550d xDrive Sedan maken indruk met hun krachtige vermogen. Ze staan garant voor maximale rijdynamiek zonder afbreuk te doen aan comfort. En ze bewijzen met progressief design dat athletisch toch stijlvol kan zijn. Rijplezier nog intensiever.
BMW M550i en BMW M550d design achteraanzicht
BMW M550i en BMW M550d design cockpit
BMW M550i en BMW M550d design driekwart vooraanzicht
BMW M550i en BMW M550d design driekwart achteraanzicht
BMW M550i en BMW M550d design interieur
BMW M550i en BMW M550d design driekwart vooraanzicht

BMW M550i en BMW M550d design achteraanzicht

BMW M550i en BMW M550d design driekwart achteraanzicht

BMW M550i en BMW M550d design cockpit

BMW M550i en BMW M550d design interieur

BMW M550i en BMW M550d in detail: motoren, uitrusting en technische gegevens.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M5 varieert tussen de 10,6 en 10,6 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 241 en 241 g/km. Data op basis van peildatum 01-01-2020.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M550i xDrive Sedan varieert tussen de 9,8 en 9,9 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 223 en 225 g/km. Data op basis van peildatum 01-01-2020.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M550d xDrive Sedan varieert tussen de 6,1 en 6,2 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 160 en 163 g/km. Data op basis van peildatum 01-01-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.