BMW M5 Competition F90 LCI facelift BMW Individual Imola Rot vooraanzicht rijdend
Leverbaar vanaf€ 175.795,00
Vermogen460 kW (625 pk)
AandrijflijnBenzine

THE M5

BMW M

DE BMW 5 SERIE SEDAN M MODELLEN.

Leverbaar vanaf€ 175.795,00
Vermogen460 kW (625 pk)
AandrijflijnBenzine
THE M5DE BMW 5 SERIE SEDAN M MODELLEN.

BMW M5 Competition, BMW M5 en BMW M550i xDrive Sedan.

Leverbaar vanaf

€  151.481,00

De BMW 5 Serie Sedan M modellen combineren op overtuigende wijze de voor M kenmerkende sportiviteit met het comfort en de elegantie van een zakensedan. Ontdek drie unieke M modellen met elk een sterk individueel karakter. Met een maximaal vermogen van 460 kW (625 pk) en een op prestaties gerichte onderstelafstemming overtreft de BMW M5 Competition met M xDrive de hoogste verwachtingen. De high-performance sportsedan onderstreept dit visueel met talrijke designkenmerken in hoogglans zwart. De BMW M5 beschikt niet alleen over het op maximale tractie en dynamiek afgestelde M xDrive, maar ook over een onderstel dat sportief comfort op lange afstanden biedt. Samen met de 441 kW (600 pk) sterke 8-cilinder M motor ontstaat een met kracht en wendbaarheid doordrenkte rijdynamiek. De BMW M550i xDrive Sedan maakt het kwartet compleet: deze atletische BMW 5 Serie Sedan levert een vermogen van 390 kW (530 pk) en maakt indruk met een bijzonder uitgebalanceerde combinatie van sportiviteit, comfort en efficiëntie.

BMW M5 TOURING

DE BMW M5 TOURING.

De zevende generatie van de BMW M5 Sedan ondergaat momenteel al een intensief testprogramma. BMW M GmbH zet zijn productoffensief in 2024 voort en bevestigt de uitbreiding van het modellengamma met de BMW M5 Sedan en BMW M5 Touring.

VERGELIJK DE BMW 5 SERIE SEDAN M MODELLEN.

De sportieve feiten op een rij: aandrijving, onderstel en vermogen.

BMW M5 Competition.

Maximale rijdynamiek en exclusieve designhighlights voor exterieur en interieur.
 • High-performance M TwinPower Turbo V8 benzinemotor met 625 pk
 • M xDrive met Actief M Sperdifferentieel en 8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic
 • Exclusieve M specifieke designelementen en uitrustingen
 • 460 kW (625 pk), 750 Nm, 0-100 km/h in 3,3 sec.
BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot driekwart vooraanzicht

BMW M5.

M typerende rijdynamiek en sportief comfort op het hoogste niveau.
 • High-performance M TwinPower Turbo V8 benzinemotor met 600 pk
 • M xDrive met Actief M Sperdifferentieel
 • 8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic
 • 441 kW (600 pk), 750 Nm, 0-100 km/h in 3,4 sec.
BMW M5 F90 LCI Brands Hatch Grau metallic driekwart vooraanzicht

BMW M550i xDrive Sedan.

De perfecte balans tussen sportiviteit, comfort en dagelijks gebruiksgemak.
 • M TwinPower Turbo V8 benzinemotor met 530 pk
 • 8-traps Steptronic Sport transmissie
 • BMW xDrive
 • 390 kW (530 pk), 750 Nm, 0-100 km/h in 3,8 sec.
BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI BMW Individual Verde Ermes metallic driekwart vooraanzicht
 • BMW M5 Competition.
 • BMW M5.
 • BMW M550i xDrive Sedan.

HIGHLIGHTS BMW M5 CS.

Rijdynamiek en designuitrustingen van de BMW M5 CS.

De krachtigste BMW M5 ooit: de BMW M5 CS. Dankzij een met 70 kg gereduceerd gewicht levert hij baanbrekende prestaties en biedt hij BMW M5 genen tot in de finesse. Een superieur vermogen van 467 kW (635 pk) katapulteert de high-performance sedan in een indrukwekkende 3,0 seconden van 0 naar 100 km/h. Dankzij exclusieve onderstel- en designcomponenten en een lichtgewicht constructie is hij uniek op gebied van prestaties en premium sportiviteit. Exclusieve designhighlights, zoals carbon elementen en accenten in Goldbronze onderstrepen zowel aerodynamisch als visueel zijn voorsprong. Het autosportkarakter zet zich voort in het interieur, met sportieve M Carbon kuipstoelen met Nürburgring silhouet op de hoofdsteunen en rode contraststiksels en een lichtgewicht achterbank met plaats voor twee personen.

BMW M5 CS F90 Frozen Deep Green metallic driekwart achteraanzicht
BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor BMW M5 CS F90 close-up motorafdekking

M TwinPower Turbo V8 benzinemotor.

Met een vermogen van 460 kW (625 pk) en 750 Nm koppel laat de M TwinPower Turbo V8 benzinemotor de BMW in 3,3 seconden van 0 naar 100 km/h accelereren. Zijn enorme stuwkracht al vanaf stationair toerental, directe respons op het gaspedaal en verbluffende trekkracht dankt de 4,4-liter motor aan twee TwinScroll turbocompressoren, High Precision Injection en de volledig variabele klepregeling Valvetronic.

Gewichtsbesparing BMW M5 CS F90 Frozen Deep Green metallic motorkap van carbon

Gewichtsbesparing.

De intelligente materiaalmix met met koolstofvezel versterkte kunststof (CFRP) en de speciale lichtgewichtconstructie beperken het gewicht en verhogen tegelijkertijd de wendbaarheid en de prestaties BMW M5 CS.
M Carbon-keramische remmen hoogglans rood BMW M5 CS F90 metallic close-up lichtmetalen wiel

M Carbon-keramische remmen hoogglans rood.

De lichtgewicht M Carbon-keramische remmen passen de remkracht nog directer toe, zijn corrosievrij, nog hittebestendiger, minder slijtagegevoelig en dragen bij aan de gewichtsreductie. Dat heeft een positieve uitwerking op wendbaarheid, rijdynamiek en acceleratie. Deze bijzondere technische uitrusting is herkenbaar aan de in hoogglanzend rood uitgevoerde remklauwen met het M logo. Als gevolg van de materiaalspecifieke eigenschappen is het mogelijk dat bij het remmen geluiden hoorbaar zijn, in het bijzonder bij langdurige lage belasting of bij regen kort voordat de auto tot stilstand komt. Deze constructiegerelateerde geluidsontwikkeling kan worden voorkomen door de remmen droog te remmen of door ze na een langere lage belasting weer sterk te belasten. Onder invloed van vocht en strooizout, bijvoorbeeld na een bezoek aan de wasstraat, nachtelijke condensatie of een rit door de regen, kan de remwerking overeenkomen met die van een conventioneel remsysteem. Deze verminderde remwerking kan door een grotere pedaaldruk worden gecompenseerd. Het geluid heeft geen invloed op de prestaties, veiligheid of fading-stabiliteit van de remmen.
Lichtmetalen M wielen in Y-spaak styling 789 M Goldbronze BMW M5 CS F90

20 inch lichtmetalen M wielen in Y-spaak styling 789 M Goldbronze met bredere achterbanden en circuitbanden.

20 inch lichtmetalen M wielen in Y-spaak styling 789 M Goldbronze met bredere achterbanden en circuitbanden, gesmeed, voor 9,5 J x 20 met bandenmaat 275/35 ZR 20, achter 10,5 J x 20 met bandenmaat 285/35 ZR 20.
M Sportuitlaatsysteem BMW M5 CS F90 Frozen Deep Green metallic close-up achterbumper

M Sportuitlaatsysteem.

Het M Sportuitlaatsysteem met de minimalistische dubbele uitlaateindstukken in roestvrij staal biedt een kenmerkende sound die via de geïntegreerde kleppentechniek is aan te passen. De met de rijdynamiekknop voor de motor te selecteren programma's SPORT en SPORT+ worden begeleid door een nog intensere sound.
8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic BMW M5 CS F90 close-up transmissiehendel

8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic.

De 8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic valt op door extreem korte schakeltijden en talrijke schakelopties: van uiterst sportief en dynamisch tot comfortabel en brandstofbesparend. Met de M transmissiehendel of de schakelpaddles aan het M stuurwiel is het ook mogelijk om handmatig te schakelen tussen de versnellingen van de automatische M transmissie.
BMW Laserlight BMW M5 CS F90 Frozen Deep Green metallic voorzijde in vogelperspectief

BMW Laserlight met gele lichtsignatuur.

BMW Laserlight schijnt in de laser grootlichtmodus met tot wel 650 meter bijna dubbel zo ver als conventionele koplampen. Gele verlichting, het opschrift ‘BMW Laser’ in de koplampen en de zwarte behuizing benadrukken bovendien het technologische en sportieve karakter van de auto.
M Carbon motorkap BMW M5 CS F90 Frozen Deep Green metallic zijaanzicht voorzijde in vogelperspectief

M Carbon motorkap met luchtuitlaten.

De motorkap van met koolstofvezel versterkte kunststof (CFRP) beschikt over luchtuitlaten uitgevoerd in zichtbaar carbon.
M nierengrille met omlijsting in Goldbronze BMW M5 CS F90 Frozen Deep Green metallic close-up

M specifieke nierengrille.

De M nierengrille met omlijsting in Goldbronze uit één stuk verleent de BMW M5 CS een markante, eigen uitstraling. De voor M modellen kenmerkende dubbele spijlen zijn in hoogglans zwart uitgevoerd en bovendien voorzien van een goudbronskleurig M5 CS embleem.
M Carbon frontsplitter BMW M5 CS F90 Frozen Deep Green metallic close-up

M Carbon frontsplitter.

De frontsplitter van met koolstofvezel versterkte kunststof (CFRP) maakt het op prestaties gerichte uiterlijk van de BMW M5 CS nog intenser.
M Carbon spiegelkappen BMW M5 CS F90 Frozen Deep Green metallic close-up

M Carbon spiegelkappen.

De M Carbon spiegelkappen met M kenmerkende 'dubbele voet' benadrukken het krachtige, sportieve design van de auto.
M Carbon achterspoiler BMW M5 CS F90 Frozen Deep Green metallic close-up achterzijde

M Carbon achterspoiler.

De M Carbon achterspoiler benadrukt het exclusieve karakter en het krachtige en sportieve design van de BMW M5 CS en vermindert de ongewenste opwaartse kracht. De spoiler zorgt door het genereren van downforce op de achteras voor nog meer rijstabiliteit.
M Carbon achterdiffusor BMW M5 CS F90 BMW Frozen Deep Green metallic close-up

M Carbon achterdiffusor.

De perfect op het karakter van de BMW M5 CS afgestemde achterdiffusor van met koolstofvezel versterkte kunststof (CFRP) geeft de auto een nog sportievere uitstraling en versterkt op indrukwekkende wijze het prestatiegerichte uiterlijk van de BMW M5 CS.
M5 CS modelaanduiding BMW M5 CS F90 Frozen Deep Green metallic close-up bagageklep

M5 CS modelaanduiding.

De modelaanduiding ‘M5 CS’ rechts op de bagageklep, de M nierengrille en de M kieuwen verwijzen naar de bijzonder hoge rijdynamiek van de auto.
M Carbon kuipstoelen BMW M5 CS F90 BMW Frozen Deep Green metallic close-up

M Carbon kuipstoelen.

De M Carbon kuipstoel met verlicht M5 logo, het silhouet van de Nürburgring in reliëf in de hoofdsteun en contraststiksel in Mugellorot combineert het lage gewicht en het autosportkarakter van een kuipstoel met de functionaliteit van een M Sportstoel. De vorm biedt perfecte zijdelingse steun en uitstekend comfort op lange ritten.
M lichtgewicht achterbank BMW M5 CS F90 interieur

M lichtgewicht achterbank.

De twee aparte, sportieve zitplaatsen op de lichtgewicht achterbank zijn voorzien van driepuntsgordels. Tussen de rugleuningen achterin is het opschrift ‘CS’ aangebracht, alsmede een praktisch opbergvak.
M Sportstuurwiel BMW M5 CS F90 interieur cockpit

M Sportstuurwiel.

Het multifunctionele M Sportstuurwiel met M logo en geïntegreerde bestuurdersairbag is voorzien van carbon schakelpaddles. Dankzij de stuurwielrand in Alcantara met contraststiksel en extra profilering voor de duimen ligt het perfect in de handen. Een 12-uurmarkering biedt oriëntatie en via de M Drive toetsen kan de bestuurder tijdens het rijden de set-up van de auto aanpassen.
Lichtgewicht armsteunen BMW M5 CS F90 interieur

Lichtgewicht armsteunen.

De armsteunen zijn geïntegreerd in de voor- en achterportieren; de lichtgewicht middenconsole voorin is voorzien van een eendelige armsteun zonder opbergvak.
Interieurlijsten Aluminium Carbonstruktur BMW M5 CS F90 interieur

Interieurlijsten Aluminium Carbonstruktur.

Interieurlijsten in Aluminium Carbonstruktur dunkel op het dashboard, de portieren en de middenconsole met accentlijst in chroom dunkel en opschrift ‘CS’ in rood.
Instaplijsten met ‘M5 CS’ opschrift BMW M5 CS F90 LCI close-up geopend portier

Instaplijsten met ‘M5 CS’ opschrift.

De exclusieve instaplijsten vóór met het verlichte ‘M5 CS’ opschrift wekken al bij het openen van het portier de voorpret van de komende rijbeleving.

HIGHLIGHTS BMW M5 COMPETITION.

Rijdynamiek en designuitrustingen van de BMW M5 Competition.

Met een vermogen van 460 kW (625 pk) en een speciale onderstelafstemming inclusief alle relevante regelsystemen neemt de BMW M5 Competition de leiding. Talrijke karakteristieke BMW M accenten laten ook visueel hierover geen misverstand ontstaan.

BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot zijaanzicht
BMW M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor BMW M5 Competition F90 LCI close-up motorafdekking

M TwinPower Turbo V8 benzinemotor.

Met een vermogen van 460 kW (625 pk) en 750 Nm koppel laat de M TwinPower Turbo V8 benzinemotor de BMW in 3,3 seconden van 0 naar 100 km/h accelereren. Zijn enorme stuwkracht al vanaf stationair toerental, directe respons op het gaspedaal en verbluffende trekkracht dankt de 4,4-liter motor aan twee TwinScroll turbocompressoren, High Precision Injection en de volledig variabele klepregeling Valvetronic.

BMW M5 Competition met M xDrive F90 LCI BMW Individual Imola Rot driekwart vooraanzicht rijdend

M xDrive.

M xDrive met Actief M Sperdifferentieel garandeert maximale tractie en rijdynamiek, zowel in het dagelijks gebruik als op het circuit. De M specifieke technologie combineert de wendbaarheid van achterwielaandrijving met de stabiliteit van vierwielaandrijving. De bestuurder heeft keuze uit de aandrijfvarianten 4WD, 4WD Sport en – in DSC-off-modus – 2WD.
BMW M5 Competition met 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic F90 LCI interieur transmissiehendel

8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic.

De 8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic valt op door extreem korte schakeltijden en talrijke schakelopties: van uiterst sportief en dynamisch tot comfortabel en brandstofbesparend. Met de M transmissiehendel of de schakelpaddles aan het M stuurwiel is het ook mogelijk om handmatig te schakelen tussen de versnellingen van de automatische M transmissie.
BMW M5 Competition met M MODE F90 LCI interieur close-up transmissiehendel

M MODE toets.

Met de M MODE toets op de middenconsole kan de bestuurder de regelintensiteit van de bestuurdersassistentiesystemen instellen. Het rijprogramma ROAD biedt de volledige functie-omvang van de elektronische assistentiesystemen. In de instelling SPORT waarschuwen de systemen alleen, maar grijpen niet in. Met de instelling TRACK kunnen de assistentiesystemen, bijvoorbeeld voor rijden op het circuit, volledig gedeactiveerd worden. Afhankelijk van het gekozen rijprogramma ligt de focus van de displays op de in die instelling meest relevante rijgegevens.
BMW M5 Competition met M Setup F90 LCI interieur transmissiehendel

M Setup.

De M Setup biedt de mogelijkheid om verschillende rijdynamiekparameters, zoals de motor-, transmissie- en besturingskarakteristiek, de schokdemperafstelling, de regelintensiteit van de Dynamische Stabiliteits Controle (DSC) en de aandrijfkrachtverdeling van het vierwielaandrijvingssysteem M xDrive, naar individuele voorkeuren te configureren.
Met leder bekleed M stuurwiel BMW M5 Competition met M Servotronic F90 LCI cockpit

M Servotronic.

De M Servotronic levert in elke rijsituatie de juiste mate van stuurbekrachtiging, door de benodigde stuurkracht optimaal af te stemmen op de rijsnelheid. Verder zorgt het bij alle snelheden voor een direct en nauwkeurig stuurgevoel. Het systeem heeft een specifieke M afstemming en biedt twee verschillende instellingen, die met een druk op de knop geselecteerd kunnen worden.
BMW M5 Competition met M Carbon-keramische remmen F90 LCI BMW Individual Imola Rot close-up wiel

M Carbon-keramische remmen.

De lichtgewicht M carbon-keramische remmen passen de remkracht nog directer toe, zijn corrosievrij, nog hittebestendiger, minder slijtagegevoelig en dragen bij aan de gewichtsreductie. Dat heeft een positieve uitwerking op wendbaarheid, rijdynamiek en acceleratie. Deze bijzondere technische uitrusting is aan de buitenzijde te herkennen aan de remklauwen in de kleur Gold matt met M logo. Als gevolg van de materiaalspecifieke eigenschappen is het mogelijk dat bij het remmen geluiden hoorbaar zijn, in het bijzonder bij langdurige lage belasting of bij regen kort voordat de auto tot stilstand komt. Deze constructiegerelateerde geluidsontwikkeling kan worden voorkomen door de remmen droog te remmen of door ze na een langere lage belasting weer sterk te belasten. Onder invloed van vocht en strooizout, bijvoorbeeld na een bezoek aan de wasstraat, nachtelijke condensatie of een rit door de regen, kan de remwerking overeenkomen met die van een conventioneel remsysteem. Deze verminderde remwerking kan door een grotere pedaaldruk worden gecompenseerd. Het geluid heeft geen invloed op de prestaties, veiligheid of fading-stabiliteit van de remmen.
BMW M5 Competition met M Sportuitlaatsysteem F90 LCI BMW Individual Imola Rot close-up achterbumper

M Sportuitlaatsysteem.

Het M Sportuitlaatsysteem biedt een kenmerkende sound, die via geïntegreerde kleppentechniek kan worden aangepast. Een nog krachtigere sound begeleidt de via de M Driving Dynamics schakelaar selecteerbare rijprogramma's SPORT en SPORT+, terwijl in het op comfort gerichte programma subtiel-sportieve klanken te horen zijn.
M nierengrille in hoogglans zwart BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot vooraanzicht

M specifieke nierengrille.

De eendelige M nierengrille met hoogglans zwarte omlijsting verleent de BMW M5 Competition een markante, eigen uitstraling. De M typische, driedimensionaal vormgegeven dubbele spijlen zijn eveneens uitgevoerd in hoogglans zwart en voorzien van een zwart M5 Competition embleem.
M kieuwen in hoogglans zwart BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot close-up

M kieuwen.

Het voor M modellen kenmerkende kieuwelement in hoogglans zwart met modelaanduiding 'M5 Competition' onderstreept als krachtig, driedimensionaal sportief accent de dynamische verbinding van technische perfectie en zinnenprikkelende vormen, die onmiskenbaar is voor M modellen.
M buitenspiegels in hoogglans zwart BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot close-up

M specifieke buitenspiegels.

De in hoogglans zwart uitgevoerde M specifieke buitenspiegels verlenen de BMW M5 Competition een bijzonder sportief karakter.
M achterspoiler in hoogglans zwart BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot close-up bagageklep

M achterspoiler.

De in hoogglans zwart uitgevoerde M achterspoiler accentueert het sportieve silhouet van de BMW en reduceert bovendien merkbaar de ongewenste opwaartse kracht aan de achterzijde. De spoiler zorgt met het genereren van downforce bij hogere snelheden voor meer tractie aan de achteras en daarmee voor meer rijstabiliteit.
M specifieke dubbele uitlaateindpijpen BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot close-up achterzijde

M specifieke dubbele uitlaateindpijpen.

De dubbele uitlaateindpijpen van het M Sportuitlaatsysteem in Schwarzchrom vormen een zicht- en hoorbare uiting van de sportieve prestaties van dit BMW M model.
M achterbumper met inzet in hoogglans zwart BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot close-up diffusor

M achterbumper met inzet in hoogglans zwart.

De in hoogglans zwart uitgevoerde inzet in de achterbumper van de BMW M5 Competition onderstreept het sportieve karakter van de auto en verleent de BMW een onmiskenbare eigen identiteit.
Multifunctionele M stoelen BMW M5 Competition F90 LCI interieur

Multifunctionele M stoelen.

In het interieur weerspiegelen multifunctionele M stoelen voor bestuurder en voorpassagier het sportieve karakter van de BMW. Diepe zittingen en hoge zijwangen versterken het kuipdesign en garanderen perfecte zijdelingse steun. Daarbij zorgen uitgebreide instelmogelijkheden voor een hoge mate van comfort.
Met leder bekleed M stuurwiel BMW M5 Competition F90 LCI cockpit

Met leder bekleed M stuurwiel.

Het met leder beklede multifunctionele M stuurwiel met M embleem, applicatie in chroom, de M1 en M2 toetsen en geïntegreerde bestuurdersairbag is uitgevoerd in dubbelspaak styling. Dankzij de stuurwielrand in zwart leder met contraststiksels in kenmerkend M kleurenschema en extra profilering voor de duimen ligt het perfect in de handen.
Start-/stopknop in rood BMW M5 Competition F90 LCI cockpit

Start-/stopknop in rood.

De rode start-/stopknop dient voor het sleutelloos starten van de motor nadat de BMW is ontgrendeld. Met dezelfde knop wordt de motor ook afgezet. De autosleutel wordt automatisch herkend zonder dat het nodig is deze in een contact te steken.
M transmissiehendel BMW M5 Competition F90 LCI interieur

M transmissiehendel.

Behalve het M logo bevindt zich ook de druktoets voor het selecteren van de drie Drivelogic schakelprogramma's op de bovenzijde van de M transmissiehendel, direct daaronder de P-toets voor de parkeerrem. In het programma 'S' kan de bestuurder handmatig schakelen met de transmissiehendel, in programma 'D' geschiedt het schakelen automatisch.
M specifiek instrumentenpaneel BMW M5 Competition F90 LCI cockpit

M specifiek instrumentenpaneel.

Het M specifieke instrumentenpaneel maakt het mogelijk om naast rijgegevens zoals snelheid en toerental ook aanvullende informatie voor bijzonder sportief rijden weer te geven. Wanneer het rijprogramma TRACK voor circuitgebruik is geselecteerd, kunnen in het instrumentenpaneel bijvoorbeeld de turbodruk, de spanning en temperatuur van de banden en de G-krachten bij acceleratie en in bochten worden opgeroepen.
Instaplijsten met ‘M5 Competition’ opschrift F90 LCI

Instaplijsten met ‘M5 Competition’ opschrift.

De verlichte instaplijsten met opschrift 'M5 Competition' vergroten al bij het openen van de portieren de voorpret op de aanstaande rijbeleving.

HIGHLIGHTS BMW M5.

Rijdynamiek en designuitrustingen van de BMW M5.

De BMW M5 is een statement van engineering op topniveau en innovatieve rij-intelligentie. Voor nooit eerder vertoonde en onvoorstelbare rijdynamische eigenschappen in een zakensedan. De modernste technologieën die het zakenleven veiliger en comfortabeler maken. Het innovatieve vierwielaandrijvingssysteem M xDrive van de 441 kW (600 pk) sterke BMW M5 geeft de bestuurder de controle over een high-performance sportsedan met ongelooflijke prestaties, precisie en wendbaarheid – puur M rijplezier op het hoogste niveau.

BMW M5 F90 LCI Brands Hatch Grau metallic driekwart vooraanzicht
BMW M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor BMW M5 F90 LCI close-up motorafdekking

M TwinPower Turbo V8 benzinemotor.

Met een vermogen van 441 kW (600 pk) en 750 Nm koppel laat de M TwinPower Turbo V8 benzinemotor de BMW in 3,4 seconden van 0 naar 100 km/h accelereren. Zijn enorme stuwkracht al vanaf stationair toerental, directe respons op het gaspedaal en verbluffende trekkracht dankt de 4,4-liter motor aan twee TwinScroll turbocompressoren, High Precision Injection en de volledig variabele klepregeling Valvetronic.

M xDrive BMW M5 F90 LCI Brands Hatch Grau metallic zijaanzicht

M xDrive.

M xDrive met Actief M Sperdifferentieel garandeert maximale tractie en rijdynamiek, zowel in het dagelijks gebruik als op het circuit. De M specifieke technologie combineert de wendbaarheid van achterwielaandrijving met de stabiliteit van vierwielaandrijving. De bestuurder heeft keuze uit de aandrijfvarianten 4WD, 4WD Sport en – in DSC-off-modus – 2WD.
8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic BMW M5 F90 LCI interieur transmissiehendel

8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic.

De 8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic valt op door extreem korte schakeltijden en talrijke schakelopties: van uiterst sportief en dynamisch tot comfortabel en brandstofbesparend. Met de M transmissiehendel of de schakelpaddles aan het M stuurwiel is het ook mogelijk om handmatig te schakelen tussen de versnellingen van de automatische M transmissie.
M MODE toets BMW M5 F90 LCI interieur close-up transmissiehendel

M MODE toets.

Met de M MODE toets op de middenconsole kan de bestuurder de regelintensiteit van de bestuurdersassistentiesystemen instellen. Het rijprogramma ROAD biedt de volledige functie-omvang van de elektronische assistentiesystemen. In de instelling SPORT waarschuwen de systemen alleen, maar grijpen niet in. Met de instelling TRACK kunnen de assistentiesystemen, bijvoorbeeld voor rijden op het circuit, volledig gedeactiveerd worden. Afhankelijk van het gekozen rijprogramma ligt de focus van de displays op de in die instelling meest relevante rijgegevens.
M Setup BMW M5 F90 LCI cockpit transmissiehendel

M Setup.

De M Setup biedt de mogelijkheid om verschillende rijdynamiekparameters, zoals de motor-, transmissie- en besturingskarakteristiek, de schokdemperafstelling, de regelintensiteit van de Dynamische Stabiliteits Controle (DSC) en de aandrijfkrachtverdeling van het vierwielaandrijvingssysteem M xDrive, naar individuele voorkeuren te configureren.
M Servotronic BMW M5 F90 LCI cockpit

M Servotronic.

De M Servotronic levert in elke rijsituatie de juiste mate van stuurbekrachtiging, door de benodigde stuurkracht optimaal af te stemmen op de rijsnelheid. Verder zorgt het bij alle snelheden voor een direct en nauwkeurig stuurgevoel. Het systeem heeft een specifieke M afstemming en biedt twee verschillende instellingen, die met een druk op de knop geselecteerd kunnen worden.
M Compound schijfremmen BMW M5 F90 LCI Brands Hatch Grau metallic close-up wiel

M Compound schijfremmen.

Door toepassing van verschillende materialen bieden de M Compound schijfremmen behalve voortreffelijke vertragingswaarden ook een hoge bestendigheid tegen fading en een lange levensduur. Ze leveren ook een gewichtsreductie die een positieve uitwerking heeft op wendbaarheid, rijdynamiek en acceleratie. Het M specifieke high-performance remsysteem wordt gekenmerkt door de hoogglans rood metallic remklauwen. Als gevolg van de materiaalspecifieke eigenschappen is het mogelijk dat bij het remmen geluiden hoorbaar zijn, in het bijzonder bij langdurige lage belasting of bij regen kort voordat de auto tot stilstand komt. Deze constructiegerelateerde geluidsontwikkeling kan worden voorkomen door de remmen droog te remmen of door ze na een langere lage belasting weer sterk te belasten. Onder invloed van vocht en strooizout, bijvoorbeeld na een bezoek aan de wasstraat, nachtelijke condensatie of een rit door de regen, kan de remwerking overeenkomen met die van een conventioneel remsysteem. Deze verminderde remwerking kan door een grotere pedaaldruk worden gecompenseerd. Het geluid heeft geen invloed op de prestaties, veiligheid of fading-stabiliteit van de remmen.
M Sportuitlaatsysteem BMW M5 F90 LCI Brands Hatch Grau close-up bumperinzet

M Sportuitlaatsysteem.

Het M Sportuitlaatsysteem biedt een kenmerkende sound, die via geïntegreerde kleppentechniek kan worden aangepast. Een nog krachtigere sound begeleidt de via de M Driving Dynamics schakelaar selecteerbare rijprogramma's SPORT en SPORT+, terwijl in het op comfort gerichte programma subtiel-sportieve klanken te horen zijn.
M nierengrille BMW M5 F90 LCI Brands Hatch Grau metallic vooraanzicht

M specifieke nierengrille.

De M nierengrille met zwarte dubbele spijlen, M5 logo en een chromen omlijsting verwijzen naar de sportieve dominantie van de BMW.
M kieuwen BMW M5 F90 LCI Brands Hatch Grau metallic close-up

M kieuwen.

De M kieuw met modelaanduiding zorgt met een geïntegreerde Air Breather voor een optimale luchtstroom rondom de wielkuip. Tegelijk onderstreept het krachtige driedimensionale accent de voor M modellen kenmerkende verbinding van technische perfectie en fascinerende vorm.
20 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 810 M Bicolor BMW M5 F90 LCI Brands Hatch Grau metallic close-up wiel

20 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 810 M Bicolor.

De hoogwaardige 20 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 810 M Bicolor Orbitgrey zijn gepolijst. Voor 9,5 J x 20 met bandenmaat 275/35 R 20, achter 10,5 J x 20 met bandenmaat 285/35 R 20.
M achterspoiler BMW M5 F90 LCI Brands Hatch Grau close-up bagageklep

M achterspoiler.

De M achterspoiler in carrosseriekleur benadrukt het sportieve silhouet van de BMW en draagt bij aan het aerodynamische totaalconcept voor een betere efficiëntie en rijstabiliteit.
M specifieke dubbele uitlaateindpijpen BMW M5 F90 LCI Brands Hatch Grau close-up achterbumper

M specifieke dubbele uitlaateindpijpen.

De dubbele uitlaateindpijpen van het M Sportuitlaatsysteem in Schwarzchrom vormen een zicht- en hoorbare uiting van de sportieve prestaties van dit BMW M model.
M Sportstoelen BMW M5 F90 LCI interieur

M Sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier.

Sportief en comfortabel: de individueel instelbare M Sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier zijn voorzien van talrijke elektrische instelmogelijkheden, waaronder de hoek en breedte van de rugleuning en de zithoogte. De hoge wangen van zitting en rugleuning en de verstelbare bovenbeensteun zorgen ook bij vlot bochtenwerk voor uitstekend zitcomfort met perfecte ondersteuning.
Met leder bekleed M stuurwiel BMW M5 F90 LCI interieur cockpit

Met leder bekleed M stuurwiel.

Het met leder beklede multifunctionele M stuurwiel met M embleem, applicatie in chroom, de M1 en M2 toetsen en geïntegreerde bestuurdersairbag is uitgevoerd in dubbelspaak styling. Dankzij de stuurwielrand in zwart leder met contraststiksels in kenmerkend M kleurenschema en extra profilering voor de duimen ligt het perfect in de handen.
Start-/stopknop in rood BMW M5 F90 LCI interieur

Start-/stopknop in rood.

De rode start-/stopknop dient voor het sleutelloos starten van de motor nadat de BMW is ontgrendeld. Met dezelfde knop wordt de motor ook afgezet. De autosleutel wordt automatisch herkend zonder dat het nodig is deze in een contact te steken.
M transmissiehendel BMW M5 F90 LCI interieur

M transmissiehendel.

Behalve het M logo bevindt zich ook de druktoets voor het selecteren van de drie Drivelogic schakelprogramma's op de bovenzijde van de M transmissiehendel, direct daaronder de P-toets voor de parkeerrem. In het programma 'S' kan de bestuurder handmatig schakelen met de transmissiehendel, in programma 'D' geschiedt het schakelen automatisch.
M specifiek instrumentenpaneel BMW M5 F90 LCI cockpit

M specifiek instrumentenpaneel.

Het M specifieke instrumentenpaneel maakt het mogelijk om naast rijgegevens zoals snelheid en toerental ook aanvullende informatie voor bijzonder sportief rijden weer te geven. Wanneer het rijprogramma TRACK voor circuitgebruik is geselecteerd, kunnen in het instrumentenpaneel bijvoorbeeld de turbodruk, de spanning en temperatuur van de banden en de G-krachten bij acceleratie en in bochten worden opgeroepen.
Instaplijsten met ‘M5’ opschrift BMW M5 F90 LCI

Instaplijsten met ‘M5’ opschrift.

De exclusieve instaplijsten vóór met het opschrift ‘M5’ wekken al bij het openen van het portier de voorpret van de komende rijbeleving.

HIGHLIGHTS BMW M550i xDRIVE SEDAN.

Rijdynamiek en designuitrustingen van de BMW M550i xDrive Sedan.

De BMW M550i xDrive Sedan biedt een spannende combinatie van impulsieve sportiviteit en comfortabel dagelijks gebruiksgemak. Zorgvuldig afgestemde aandrijf- en rijdynamische componenten zoals het optionele Adaptieve M onderstel Professional garanderen samen met de 390 kW (530 pk) sterke M TwinPower Turbo V8 motor hoge rijdynamiek met optimale stabiliteit. Terwijl exclusieve designelementen voor karaktervolle accenten zorgen, onderstrepen uitrustingen als het M Aerodynamicapakket, het M Sportremsysteem met rode remklauwen of de sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier het sportieve karakter van de auto.

BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI BMW Individual Verde Ermes zijaanzicht rijdend
BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI

M TwinPower Turbo V8 benzinemotor.

De M TwinPower Turbo V8 benzinemotor combineert twee turbocompressoren met de volledig variabele klepsturing Valvetronic en de directe benzine-inspuiting High Precision Injection. Hij genereert een vermogen van 390 kW (530 pk) en een maximum koppel van 750 Nm. De twee turbocompressoren zijn compact tussen de cilinderrijen geplaatst.

BMW M550i xDrive Sedan met Adaptief M Onderstel G30 LCI BMW Individual Verde Ermes metallic driekwart vooraanzicht rijdend

Adaptieve M onderstel Professional.

Het M onderstel Professional combineert de technologieën Adaptief M onderstel, overhelstabilisatie en Integral Active Steering. Het resultaat: optimale stabiliteit en dynamiek.
BMW M550i xDrive Sedan met M Aerodynamicapakket G30 LCI BMW Individual Verde Ermes metallic close-up voorzijde

M Aerodynamicapakket.

Het M Aerodynamicapakket benadrukt de sportiviteit van de BMW en verbetert de luchtstroom. Het omvat een specifieke voorbumper met vergrote luchtinlaten, dorpelverbreders en een specifieke achterbumper met diffusorinzet. De uitlaateindpijpen zijn uitgevoerd in chroom.
BMW M550i xDrive Sedan met M Sportremsysteem G30 LCI driekwart close-up wiel

M Sportremsysteem.

Het M Sportremsysteem heeft vierzuiger vaste remklauwen voor en eenzuiger zwevende remklauwen achter, uitgevoerd in blauw met M logo, en grote remschijven die zorgen voor uitstekende remprestaties. Als gevolg van de materiaalspecifieke eigenschappen is het mogelijk dat bij het remmen geluiden hoorbaar zijn, in het bijzonder bij langdurige lage belasting of bij regen kort voordat de auto tot stilstand komt. Deze constructiegerelateerde geluidsontwikkeling kan worden voorkomen door de remmen droog te remmen of door ze na een langere lage belasting weer sterk te belasten. Onder invloed van vocht en strooizout, bijvoorbeeld na een bezoek aan de wasstraat, nachtelijke condensatie of een rit door de regen, kan de remwerking overeenkomen met die van een conventioneel remsysteem. Deze verminderde remwerking kan door een grotere pedaaldruk worden gecompenseerd. Het geluid heeft geen invloed op de prestaties, veiligheid of fading-stabiliteit van de remmen.
BMW M550i xDrive Sedan met M Sportdifferentieel G30 LCI BMW Individual Verde Ermes metallic close-up achterwiel

M Sportdifferentieel.

Het M Sportdifferentieel optimaliseert tractie en rijstabiliteit bij het wisselen van rijbaan en het uitaccelereren van bochten, bij hoge bochtsnelheden en op ongelijkmatige ondergrond. De tractie wordt geoptimaliseerd via een elektronisch geregelde lamellenkoppeling die toerentalverschillen tussen de achterwielen minimaliseert.
BMW M550i xDrive Sedan met BMW Laserlight G30 LCI BMW Individual Verde Ermes metallic close-up voorzijde

BMW Laserlight.

BMW Laserlight schijnt in de laser grootlichtmodus met tot wel 650 meter bijna dubbel zo ver als conventionele koplampen. Door het betere zicht in het donker neemt de veiligheid aanzienlijk toe. Blauwe accenten en het opschrift 'BMW Laser' in de koplampunits wijzen op de zeer geavanceerde technologie en onderstrepen bovendien het sportieve karakter van de BMW.
BMW M550i xDrive Sedan met trapeziumvormige uitlaateindpijp G30 LCI BMW Individual Verde Ermes metallic close-up achterzijde

Trapeziumvormige uitlaateindpijp.

Een zichtbare, trapeziumvormige uitlaateindpijp in zwart chroom, zowel links- als rechtsachter.
BMW M550i xDrive Sedan met BMW Individual hoogglans Shadow Line G30 LCI BMW Individual Verde Ermes metallic close-up M specifieke nierengrille

BMW Individual hoogglans Shadow Line.

De BMW Individual hoogglans Shadow Line met uitgebreide omvang omvat diverse exterieurdetails in zwart: de omlijsting en spijlen van de nierengrille in hoogglans zwart en de uitlaateindstukken in zwart chroom.
BMW M550i xDrive Sedan met sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier G30 LCI interieur

Sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier.

Sportief en comfortabel: de individueel instelbare sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier zijn voorzien van talrijke elektrische instelmogelijkheden, waaronder de hoek en breedte van de rugleuning en de zithoogte. De hoge wangen van zitting en rugleuning en de verstelbare bovenbeensteun zorgen ook bij vlot bochtenwerk voor uitstekend zitcomfort met perfecte ondersteuning.

BMW 5 SERIE SEDAN M MODELLEN: CONNECTIVITEIT EN BESTUURDERSASSISTENTIE.

Innovatieve technologieën en bestuurdersassistentiesystemen voor maximaal comfort en veiligheid.

Heeft u onderweg een intelligente assistent nodig, die uw e-mails voorleest? Of bedient u de entertainment- en zakelijke functies van uw auto liever op een groot touchscreen? De BMW 5 Serie Sedan M modellen bieden een omvangrijk aanbod van innovatieve uitrusting en assistentiesystemen, die uw rit nog comfortabeler en veiliger maken. Ontdek de zorgvuldig geselecteerde uitrustingen op het gebied van entertainment, zakelijke functies, bestuurdersassistentie en connectiviteit.

BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot close-up modelaanduiding achterzijde
BMW 5 Serie Sedan M modellen met BMW Live Cockpit Professional BMW M5 F90 LCI interieur

BMW Live Cockpit Professional.

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergave- en bedieningsconcept, bestaande uit een via aanraking bedienbaar, hoge-resolutie Touch Control Display van 12,3 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van eveneens 12,3 inch. Het bij deze uitrusting inbegrepen BMW Operating System 7 is onder andere via de iDrive Touch Controller te bedienen.
BMW 5 Serie Sedan M modellen met Connected Pack Professional BMW M5 F90 LCI interieur

BMW Connected Pack Professional.

BMW Maps met Connected Navigation en Connected Parking, Connected Music, Smartphone Integratie inclusief Apple CarPlay en Android Auto, In-Car Experiences – het BMW Connected Pack Professional verbindt uw BMW volledig. U profiteert van extra comfort en naadloze integratie van uw smartphone apps.

BMW 5 Serie Sedan M modellen met smartphone integratie BMW M5 F90 LCI Control Display

Smartphone integratie.

In uw BMW beschikken over alle functies van uw smartphone en deze gebruiken zoals u gewend bent? Smartphone Integratie verbindt uw smartphone draadloos met uw BMW via Apple CarPlay of Android Auto. Zo kunt u verschillende functies en apps gemakkelijk direct bedienen via het Control Display.

BMW 5 Serie Sedan M modellen met Bowers & Wilkins Surround Sound System BMW M5 F90 LCI Control Display

Bowers & Wilkins Surround Sound System.

Het Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System met twee diamond tweeters biedt op elke zitplaats in uw BMW een geluidskwaliteit van topklasse. Zestien gericht gepositioneerde luidsprekers zorgen voor een fascinerende geluidservaring. De luidsprekers zijn verlicht, waardoor de voortreffelijke geluidskwaliteit van het systeem ook visueel wordt onderstreept. Leverbaar voor BMW M5 Competition, BMW M5 en BMW M550i xDrive Sedan.
BMW 5 Serie Sedan M modellen met BMW Digital Key BMW M5 F90 LCI

BMW Digital Key.

De BMW Digital Key maakt uw smartphone* tot een autosleutel. Om uw BMW te ontgrendelen houdt u uw smartphone eenvoudig naast de portiergreep. Voor het starten plaatst u de smartphone in het smartphonevak. Bovendien kunt u maximaal vijf personen een Digital Key sturen.

*De BMW Digital Key is alleen met daarvoor geschikte smartphones te gebruiken. Een lijst van de geschikte smartphones is te vinden op bmw.com/digitalkey, Voor het gebruik van de BMW Digital Key is de uitrusting Teleservices vereist.

BMW 5 Serie Sedan M modellen met Reversing Assistant BMW M5 F90 LCI Control Display

Reversing Assistant (achteruitrijassistent).

De Reversing Assistant (achteruitrijassistent) slaat bij vooruitrijden met maximaal 35 km/h de laatste 50 meter van het gereden traject op, om deze desgewenst weer exact in omgekeerde richting achteruit te rijden. Daarbij wordt het sturen van u overgenomen en kunt u zich concentreren op gasgeven en remmen en het in de gaten houden van de omgeving van uw BMW. Leverbaar voor BMW M5 Competition, BMW M5 en BMW M550i xDrive Sedan.
BMW 5 Serie Sedan M modellen met BMW Intelligent Personal Assistant BMW M5 F90 LCI Control Display

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, wie ben jij?” Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke assistent is? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Hij kent u, leert steeds bij en biedt assistentie in uiteenlopende situaties. U kunt hem ook een persoonlijk activeringscommando geven. Hij kan u alles uitleggen over de auto en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.
BMW 5 Serie Sedan M modellen met Remote Software Upgrade BMW M5 F90 LCI interieur

Remote Software Upgrade.

Houd uw BMW up to date met Remote Software Upgrade. De upgrades zijn eenvoudig via de My BMW App of via de in de BMW geïntegreerde SIM kaart te downloaden en aansluitend te installeren. Zo kunnen ook nieuwe functies in de BMW beschikbaar worden gemaakt.

BMW 5 Serie Sedan M modellen met Driving Assistant Professional BMW M5 F90 LCI Control Display

Driving Assistant Professional.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. Behalve de inhoud van de uitrusting Driving Assistant omvat het onder meer ook Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide omvang en Side Collision Warning met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen. Leverbaar voor BMW M5 Competition, BMW M5 en BMW M550i xDrive Sedan.

BMW M5 Competition en andere modellen.

Max. vermogen (kW (pk)/1/min):

460 (625)/6.000

Max. koppel (Nm/1/min):

750/1.800–5.860

Acceleratie 0–100 km/h (s):

3,3

Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld):

11,1–11,3

BMW M5 Competition F90 LCI facelift BMW Individual Imola Rot driekwart vooraanzicht stilstaand
BMW wielen en banden EU bandenlabel close-up

BMW WIELEN EN BANDEN.

De banden voor onze modellen ondergaan strenge tests met tot wel vijftig kwaliteitscriteria – aanzienlijk meer dan de EU voorschrijft voor de wettelijk vereiste bandenlabels. Hier vindt u alle informatie over de eigenschappen van de door BMW gemonteerde banden.
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI Tansanitblau metallic driekwart vooraanzicht
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI Alvitgrau metallic driekwart vooraanzicht
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI Frozen Bluestone metallic driekwart vooraanzicht
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI BMW Individual vollederuitrusting Merino Rauchweiß/Schwarz interieur
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI BMW Individual vollederuitrusting Merino Tartufo/Schwarz interieur
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI BMW Individual interieurlijsten Pianolack Schwarz interieur
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI BMW Individual interieurlijsten edelhoutuitvoering Sen Hellbraun interieur
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI BMW Individual interieurlijsten Zwetsche braun hoogglans met accentlijst in Perlglanz chroom
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI BMW Individual hemelbekleding Anthrazit interieur
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI BMW Individual hemelbekleding Anthrazit met licht interieur

BMW INDIVIDUAL VOOR DE BMW M5.

De BMW M5 is een sportsedan, die op indrukwekkende wijze topprestaties, elegantie en moderniteit verenigt. Samen met de exclusieve uitrustingsmogelijkheden van BMW Individual wordt het unieke karakter van de BMW nog verder benadrukt. Kies uit een veelvoud van briljante BMW Individual carrosseriekleuren, zoals de hier afgebeelde metallickleuren Alvitgrau, Frozen Bluestone en Tansanitblau. In het interieur zorgen M Sportstoelen met het fijnste leder Merino voor een sportief-luxueuze ambiance. Daar dragen de BMW Individual vollederuitrustingen Merino Rauchweiß/Schwarz en Merino Tartufo/Schwarz verder aan bij. Hoogwaardige BMW Individual interieurlijsten, zoals hier getoond in Pianolack Schwarz, Zwetsche Braun hoogglans of edelhoutuitvoering Sen Hellbraun maken samen met de BMW Individual hemelbekleding Alcantara in Anthrazit het fascinerende BMW M5 interieur compleet.

BMW 5 Serie Sedan 540i G30 Bluestone metallic zijaanzicht

THE 5

De BMW 5 Serie Sedan is de belichaming van een sportieve zakensedan. Al bij de eerste blik straalt hij stijlvolle sportiviteit uit, wat vooral tot uitdrukking komt in het dynamische silhouet en de minimalistische vormtaal.
BMW M Motorsport

BMW M MOTORSPORT.

Het racen is de belichaming van de sportieve prestaties van BMW, de perfectie van de ingenieurskunst en het rijplezier. Met autosport is BMW op circuits over de hele wereld succesvol vertegenwoordigd. Autosport, zoals BMW M Motorsport laat zien, is ‘echt racen’.

AANSCHAF EN LEASE.

Nieuwe BMW 7 Serie kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW 5 Serie Sedan M model volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Nieuwe BMW 7 Serie Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW 5 Serie Sedan M model zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW 5 Serie Sedan M model te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 7 Serie financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW 5 Serie Sedan M model te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 7 Serie Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW 5 Serie Sedan M model volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
BMW M5 Sedan occasions - gebruikte BMW M5 Sedan

BEKIJK HET BMW M5 SEDANOCCASIONS AANBOD.

Bent u niet op zoek naar een nieuwe BMW, maar een gebruikte BMW M5 Sedan? Ontdek het grote aanbod gebruikte BMW occasions van de BMW dealer nu online. Met BMW Premium Selection bent u gegarandeerd van zekerheid en de beste kwaliteit.

AANSCHAF EN LEASE BMW 5 SERIE SEDAN M MODELLEN.

BMW M5 CS F90 Frozen Deep Green metallic bovenaanzicht

Met de op maakt gemaakte financieringsproducten van BMW Financial Services bereikt u snel uw doel. Of het nu gaat om leasen of financieren – het gehele aanbod wordt individueel op uw wensen en behoeften aangepast. Ontdek meer over de aantrekkelijke financieringsproducten of het passende leaseaanbod voor uw BMW M5 CS, BMW M5 Competition, BMW M5 of BMW M550i xDrive Sedan.

WILT U EEN PERSOONLIJK ADVIES?

Voor vragen, meer informatie of een concreet aanbod voor de BMW M5 Competition, BMW M5 of BMW M550i xDrive Sedan kunt u terecht bij een BMW dealer bij u in de buurt. Onze bekwame BMW servicemedewerkers voorzien u graag per telefoon of ter plaatse van individueel advies.

BMW SERVICES.

Servicepakketten en -aanbod voor BMW M5 Competition, BMW M5 en BMW M550i xDrive Sedan.

Ook op het gebied van service zet BMW nieuwe maatstaven. BMW is er altijd voor u en uw BMW 5 Serie Sedan M model. Met de BMW pechhulp service staan onze experts in geval van nood 24 uur per dag voor u klaar – 365 dagen per jaar. Eventuele onderhouds- en storingsmeldingen zendt uw BMW 5 Serie Sedan M Model dankzij de innovatieve BMW Teleservices volledig automatisch naar uw BMW Erkend Service Partner, die vervolgens contact met u opneemt. Met de diensten van BMW Service Inclusive zijn alle verdere servicediensten voor een looptijd van uw keuze financieel gedekt. Meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven: met het uitgebreide serviceaanbod van BMW bent u altijd gerust op weg.

BMW Service Inclusive vrouw voor BMW dealer

BMW Service Inclusive.

U zorgeloos kunnen concentreren op dat wat er echt toe doet – het sportieve rijplezier in uw BMW M5 Competition, BMW M5 of BMW M550i xDrive Sedan. Dat kan met BMW Service Inclusive. Daarmee hoeft u slechts eenmalig te betalen, waarna alle toekomstige service- en onderhoudswerkzaamheden voor de looptijd van uw keuze zijn gedekt.

Ontdek meer
BMW Teleservices vrouw kijkt op smartphone en opent BMW portier

BMW Teleservices.

Met de innovatieve BMW Teleservices van BMW ConnectedDrive neemt uw BMW 5 Serie Sedan M model u de zorgen uit handen. Bij onderhoudsmeldingen of bij een storing voorziet hij de BMW Erkend Service Partner van uw voorkeur van alle relevante voertuiginformatie. Die neemt vervolgens contact met u op voor een afspraak. Zo heeft u toegang tot snelle, eenvoudige service en hoeft u niet zelf overal aan te denken. De enige vereiste: u heeft uw BMW 5 Serie Sedan M model online geregistreerd in de MyBMW-omgeving en een Erkend Service Partner geselecteerd. Ontdek nu hoe de BMW Teleservices uw leven comfortabeler maken.
Ontdek meer
BMW Pechhulp service vrouw voor BMW

BMW Pechhulp mobiele service.

De gratis BMW Pechhulp service staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar voor iedere BMW rijder. Een oproep en onze bekwame experts zijn u van dienst – per telefoon of ter plaatse.
Ontdek meer

Brandstofverbruik En CO₂ Emissie.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 5 Serie Sedan M modellen varieert tussen de 10,5 en 10,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 239 en 254 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020. Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

Brandstofverbruik En CO₂ Emissie.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 5 Serie Sedan M modellen varieert tussen de 11,3 en 10,3 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 259 en 235 g/km. Data op basis van peildatum 1 oktober 2022.
   

  Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW Dealer, hij is u graag van dienst.