BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot driekwart vooraanzicht

€ 164.369

Leverbaar vanaf

Benzine

Aandrijving

THE M5

BMW M

DE BMW 5 SERIE SEDAN M MODELLEN: ALLE HIGHLIGHTS

€ 164.369

Leverbaar vanaf

Benzine

Aandrijving

THE M5DE BMW 5 SERIE SEDAN M MODELLEN: ALLE HIGHLIGHTS

Leverbaar vanaf

€ 164.369,00

BMW M5, BMW M5 Competition en BMW M550i xDrive Sedan.

 

De BMW 5 Serie Sedan M modellen combineren op overtuigende wijze de voor M kenmerkende sportiviteit met het comfort en de elegantie van een zakensedan. Ontdek de drie unieke M modellen en hun sterke persoonlijkheid: met een maximaal vermogen van 460 kW (625 pk) en een op prestaties gerichte onderstelafstemming neemt de BMW M5 Competition met M xDrive overduidelijk de leiding. De sportsedan met topprestaties onderstreept deze optisch met talrijke designkenmerken in hoogglans zwart. De BMW M5 beschikt behalve over de op optimale tractie en dynamiek gerichte M xDrive vierwielaandrijving, ook over een onderstel dat iedere aanspraak op sportief comfort op lange ritten waar kan maken. In samenspel met de 441 kW (600 pk) sterke 8-cilinder M aandrijving ontstaat een rijdynamiek vol kracht en wendbaarheid. Het trio wordt gecompleteerd door de BMW M550i xDrive Sedan: deze atletische BMW 5 Serie Sedan levert 390 kW (530 pk) en maakt indruk met een bijzonder uitgebalanceerde combinatie van sportiviteit, comfort en efficiëntie.

DE HIGHLIGHTS VAN DE BMW M5 COMPETITION EN BMW M5.

Ontdek de buitengewone prestaties en het sportief-exclusieve design.

BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor BMW M5 Competition F90 LCI

625 PK HIGH-PERFORMANCE M AANDRIJVING.

De BMW M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor van de BMW M5 Competition.

De 4,4-liter grote V8 motor van de BMW M5 Competition levert een krachtige 460 kW (625 pk) en een enorm koppel van 750 Nm. De toerengretige M krachtbron is uitgerust met 350 bar hogedrukbrandstofinspuiting, twee zeer dynamische TwinScroll turbo's, indirecte inlaatluchtkoeling en een cilinderbank overkoepelend uitlaatspruitstuk. Zo is er altijd een groot vermogen beschikbaar - voor uitstekende acceleraties en voortdurende topprestaties in het gehele toerenbereik.

BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot driekwart achteraanzicht rijdend

OPZWEPENDE RIJDYNAMIEK EN WENDBAARHEID.

Aandrijving en onderstel van de BMW M5 Competition en BMW M5.

Van de prestatiegerichte vierwielaandrijving M xDrive met Actief M Sperdifferentieel, via het veelzijdig aanpasbare M specifieke onderstel tot de 8-traps Steptronic transmissie met zijn variabele schakelopties: de sportsedan BMW M5 Competition en BMW M5 hebben echte autosportgenen - en een maximale rijdynamiek die wordt gekenmerkt door de hoogste precisie, wendbaarheid en stabiliteit.

M design BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot driekwart vooraanzicht

ATLETISCH UITERLIJK.

Het krachtig-sportieve exterieurdesign van de BMW M5 Competition en BMW M5.

Het M specifieke design van de BMW M5 combineert heldere lijnen en atletische proporties met een uitstraling van pure dynamiek. Het zeer krachtige karakter van de sportsedan wordt visueel benadrukt door M specifieke designelementen zoals de M specifieke nierengrille met driedimensionale dubbele spijlen, de aerodynamisch gevormde M buitenspiegels en de M typische dubbele uitlaateindpijpen.

BMW M5 Competition F90 LCI interieur cockpit

EERSTEKLAS INTERIEUR.

Het sportief-luxueuze interieur van de BMW M5 Competition en BMW M5.

Businesslounge met autosportflair: het interieur van de BMW M5 Competition en BMW M5 combineert de ruimtelijkheid en het comfort van een premium sedan met de op de bestuurder gerichte ergonomie van een sportauto. M specifieke uitrusting zoals de M transmissiehendel met Drivelogic schakelaar voor het instellen van de transmissiekarakteristiek, de multifunctionele M stoelen met verlicht M5 logo en het met leder beklede M stuurwiel met rode tuimelschakelaars maakt de sportiviteit van het interieur compleet.

Het exterieur van de nieuwe BMW M5 straalt kracht en elegantie, aerodynamische verfijning en lichtheid uit. Zijn zelfverzekerde houding en indrukwekkende kwaliteiten zijn vanuit ieder standpunt zichtbaar.
Marcus Syring, hoofd design BMW M modellen

HET SPORTIEVE M DESIGN VAN DE BMW M5 COMPETITION.

Ontdek het karakteristieke BMW M5 Competition design met de highlights voor exterieur en interieur.

Een centraal designkenmerk in de voorzijde van de BMW M5 Competition is de nieuw vormgegeven M specifieke nierengrille met omlijsting in hoogglans zwart. Driedimensionale dubbele spijlen, eveneens in hoogglans zwart, en een zwart M5 Competition embleem maken het markante design compleet - dynamisch aangevuld door de nieuw vormgegeven compacte, naar de nierengrille toelopende lichtbuisjes. In samenspel met de aangescherpte voorbumper met centrale luchtinlaat in mesh design en twee grote luchtkanalen aan weerszijden wordt het prestatiepotentieel van de BMW M5 Competition direct duidelijk. De geactualiseerde achterzijde van de BMW M5 Competition wordt gekenmerkt door donkere, driedimensionale achterlichten en een kracht uitstralende achterbumper met twee kenmerkende dubbele M uitlaateindpijpen. De voortreffelijke esthetiek van de BMW tekent zich af in de op de bestuurder gerichte cockpit: van het met leder beklede M stuurwiel, het nieuwe 12,3 inch grote Control Display tot de multifunctionele M stoelen met verlicht M5 logo maakt het interieur een net zo sportieve als exclusieve indruk.
Voorzijde met nieuwe BMW nierengrille BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot vooraanzicht
M Carbon dak BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot bovenaanzicht
BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot zijaanzicht
BMW Laserlight BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot driekwart close-up voorzijde
BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot driekwart bovenaanzicht achterzijde
Achterlichten BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot achteraanzicht
BMW M5 Competition F90 LCI geopende deur
BMW M5 Competition F90 LCI interieur met multifunctionele M stoelen
Voorzijde met nieuwe BMW nierengrille BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot vooraanzicht

De voorzijde van de BMW M5 Competition wordt bepaald door de nieuw vormgegeven eendelige BMW nierengrille met M specifieke dubbele spijlen in hoogglans zwart. De sculpturale M voorbumper benadrukt met grote luchtinlaten en een centrale decoratieve honingraatgrille het heldere, uitdrukkingsvolle design.

M Carbon dak BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot bovenaanzicht

Het M Carbon dak is niet alleen het visuele bewijs van de autosportgenen van de BMW M5 Competition, maar reduceert ook het gewicht en verlaagt het zwaartepunt.

BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot zijaanzicht

Het krachtige zijaanzicht van de BMW M5 Competition, met M specieke kieuwen en buitenspiegelkappen in hoogglans zwart, wordt perfect aangevuld door de markante 20 inch lichtmetalen M wielen 706 M Jetblack.

BMW Laserlight BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot driekwart close-up voorzijde

Koplampen met L-vormige lichtbuisjes vormen samen met de eveneens nieuw vormgegeven M specifieke nierengrille de karakteristieke en uitdagende blik van de BMW M5 Competition.

BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot driekwart bovenaanzicht achterzijde

Nieuwe, driedimensionaal vormgegeven LED achterlichten met omlijsting in hoogglans zwart maken de achterzijde van de BMW M5 Competition kort en bondig.

Achterlichten BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot achteraanzicht

De gespierde achterzijde getuigt van het enorme motorvermogen van de BMW M5 Competition. De dynamische indruk wordt onderstreept door de bescheiden M5 Competition Badge op de bagageklep, een subtiele achterspoiler in hoogglans zwart en de eveneens in hoogglans zwart uitgevoerde diffusor met twee indrukwekkende dubbele uitlaateindpijpen.

BMW M5 Competition F90 LCI geopende deur

De sportief-luxueuze cockpit van de BMW M5 Competition biedt exclusief comfort en tegelijkertijd de M typerende functionaliteit en oriëntatie op de bestuurder.

BMW M5 Competition F90 LCI interieur met multifunctionele M stoelen

In het interieur van de BMW M5 Competition maken de multifunctionele M stoelen met verlicht M5 logo en volledig geïntegreerde hoofdsteunen een sportief-exclusief statement, dat verder wordt uitgedragen door het hoogste zitcomfort en perfecte zijdelingse steun.

BMW M5 Competition en BMW M5 in detail

Bekijk de uitrustingen en technische gegevens.

DE HIGHLIGHTS VAN DE BMW M550i xDRIVE SEDAN.

Aandrijving, rijdynamiek en design van de BMW M550i xDrive Sedan.

BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI

DE BMW M TWINPOWER TURBO 8-CILINDER BENZINEMOTOR.

Zorgt met 530 pk en 750 Nm koppel voor uitstekende prestaties.

De BMW M TwinPower Turbo V8 motor van de BMW M550i xDrive Sedan is een geavanceerd krachtpakket, dat overtuigt met veel uithoudingsvermogen, toerengretigheid en een hoog vermogen. Hiervoor zorgen onder andere de volledig variabele klepaansturing Valvetronic, een efficiënte directe benzine-inspuiting en twee compact tussen de cilinderbanken geplaatste turbo's.

BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI BMW Individual Verde Ermes metallic zijaanzicht rijdend

ADAPTIEF M ONDERSTEL PROFESSIONAL.

Precieze rijdynamiek in elke situatie.

De BMW M550i xDrive Sedan heeft dynamische rij-eigenschappen, wat zich uit in wendbaarheid en precisie. Daarvoor zorgen de perfect op elkaar afgestemde aandrijf- en onderstelcomponenten zoals het optionele, ca. 10 mm verlaagde Adaptieve M onderstel Professional met Integral Active Steering en de standaard aanwezige intelligente vierwielaandrijving xDrive.

BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI BMW Individual Verde Ermes metallic driekwart vooraanzicht rijdend

ATLETISCH EXTERIEURDESIGN.

Dankzij markante designhighlights zoals de nieuwe bumpers voor en achter.

Het exterieur van de BMW M550i xDrive Sedan straalt vanuit ieder perspectief kracht en moderne sportiviteit uit. Een prominente BMW nierengrille met omlijsting in Ceriumgrau vormt samen met compacte L-vormige lichtbuisjes en grotere luchtinlaten met spijlen in Ceriumgrau een dynamische voorzijde. De sportieve indruk wordt over het vloeiende zijaanzicht met markante 20 inch lichtmetalen wielen voortgezet tot aan de achterzijde met M spoilerrand en twee trapeziumvormige uitlaateindpijpen in zwart chroom.

Multifunctionele M stoelen BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI interieur

MODERN EN FUNCTIONEEL INTERIEURDESIGN.

Met ergonomisch geoptimaliseerde multifunctionele M stoelen.

Het interieur van de BMW M550i xDrive Sedan biedt een perfecte balans tussen een sportieve oriëntatie op de bestuurder en moderne elegantie. Met ergonomisch geoptimaliseerde uitrustingen zoals de multifunctionele M stoelen, het met leder beklede M stuurwiel en de BMW Live Cockpit Professional met twee 12,3 inch grote displays zijn zowel hoog comfort als een sportieve rijbeleving gegarandeerd.

HET DESIGN VAN DE BMW M550i xDRIVE SEDAN.

Atletische designuitrustingen van de BMW M550i xDrive Sedan in interieur en exterieur.

Het bijgewerkte design van de BMW M550i xDrive Sedan staat voor moderniteit en sportiviteit. In het interieur verwijzen heldere lijnen en een krachtige vormtaal naar het dynamische potentieel van de auto. Designelementen in de exclusieve kenmerkende kleur Ceriumgrau, zoals de nieuw gevormde BMW nierengrille, de luchtinlaten in de nieuwe voorbumper, op de buitenspiegels en de modelaanduiding zorgen voor karaktervolle accenten. Het interieur is zowel comfortabel als consequent op de bestuurder georiënteerd. Hoogwaardige uitrustingen zoals de multifunctionele M stoelen voor bestuurder en voorpassagier, het met leder beklede M stuurwiel of het nieuwe 12,3 inch grote Control Display maken het rijden met de BMW M550i xDrive Sedan tot een even luxueuze als sportieve beleving.
Voorzijde met nieuwe BMW nierengrille BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI BMW Individual Verde Ermes metallic vooraanzicht
20 inch lichtmetalen M wielen met M Sportremsysteem in rood BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI
Achterspoiler BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI BMW Individual Verde Ermes metallic close-up achterzijde
BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI BMW Individual Verde Ermes metallic achteraanzicht rijdend
BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI cockpit met 12,3 inch Controle Display
Multifunctionele M stoelen BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI interieur
BMW Individual koplampen Shadow Line BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI BMW Individual Verde Ermes metallic close-up voorzijde
Voorzijde met nieuwe BMW nierengrille BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI BMW Individual Verde Ermes metallic vooraanzicht

ATLETISCHE VOORZIJDE MET NIEUWE BUMPER EN BMW LASERLIGHT.

20 inch lichtmetalen M wielen met M Sportremsysteem in rood BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI

20 INCH LICHTMETALEN M WIELEN MET M SPORTREMSYSTEEM.

Achterspoiler BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI BMW Individual Verde Ermes metallic close-up achterzijde

M ACHTERSPOILER.

BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI BMW Individual Verde Ermes metallic achteraanzicht rijdend

ACHTERBUMPER MET VRIJ GEVORMDE UITLAATEINDPIJPEN.

BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI cockpit met 12,3 inch Controle Display

COCKPIT MET NIEUW CENTRAAL INFORMATIEDISPLAY.

Multifunctionele M stoelen BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI interieur

MULTIFUNCTIONELE M STOELEN VOOR BESTUURDER EN VOORPASSAGIER.

BMW Individual koplampen Shadow Line BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI BMW Individual Verde Ermes metallic close-up voorzijde

BMW INDIVIDUAL KOPLAMPEN SHADOW LINE.

BMW M550i xDrive Sedan in detail.

Bekijk de uitrustingen en technische gegevens.

BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot zijaanzicht

MODELLEN & UITRUSTINGEN.

BMW 5 Serie Sedan G30 LCI Sophistograu driekwart vooraanzicht rijdend

THE 5

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M550i xDrive Sedan varieert tussen de 10,5 en 10,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 239 en 254 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.