DE NIEUWE BMW M5 MET M xDRIVE.

NIET TE STOPPEN ALS HET OM RIJDEN GAAT.

DE NIEUWE BMW M5 COMPETITION.

SCHERPER DAN OOIT.

DE NIEUWE BMW M5 MET M xDRIVE.

NIET TE STOPPEN ALS HET OM RIJDEN GAAT.

DE NIEUWE BMW M5 COMPETITION.

SCHERPER DAN OOIT.

Leverbaar vanaf

€ 161.498,00  

Opwindend en elegant gevormd. Krachtiger dan ooit. De nieuwe generatie van de BMW M5 is een statement van vooruitstrevende techniek en innovatieve rij-intelligentie. Voor het ontdekken van tot nu toe verborgen rijdynamische dimensies, tot in het grensbereik. Vol met de modernste technologieën die de dagelijkse zakelijke routine veiliger en comfortabeler maken. De innovatieve vierwielaandrijving M xDrive van de tot wel 625 pk* (460 kW)* sterke nieuwe BMW M5 verandert de bestuurder in een zelfbewuste piloot van een high performance sportsedan met verbluffende power, precisie en dynamiek – puur M rijplezier van een nieuw niveau.

Het brandstofverbruik van de BMW M5 Competition bedraagt 10,8–10,7 l/100 km en de CO2-emissie varieert tussen de 243 en 246 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2018.
Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens en in de BMW Configurator op deze website. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

* De hier vermelde waarden hebben betrekking op de BMW M5 Competition.

STARTING AT INCREDIBLE.

TOPPRESTATIES TOT DE MACHT 5.

  • 01 Vermogen 460 kW* (625 pk)*
  • 02 Maximaal koppel 750 Nm
  • 03 Van 0 tot 100 km/h in 3,3 seconden*
  • 04 Topsnelheid 305 km/h met M Driver’s Package
  • 05 Uitmuntende rijdynamiek dankzij M xDrive

* De hier vermelde waarden hebben betrekking op de BMW M5 Competition.

Lees meer

HET DESIGN VAN DE NIEUWE BMW M5 MET M xDRIVE.

Afgestemd op topprestaties.

Grijze BMW M5 Competition schuin van achteren gezien tegen een donkere achtergrond

M design.

Met zijn krachtige lijnenspel straalt het heldere, M specifieke design van de BMW M5 consequente dynamiek uit – vanuit elk perspectief. Het sportieve karakter wordt extra onderstreept door de BMW Individual hoogglans Shadow Line. De folie-applicatie met M5 Competition opschrift op de dorpelverbreders is als accessoire verkrijgbaar.

Lees meer
M buitenspiegels van grijze BMW M5 Competition

M buitenspiegel.

De aerodynamisch geoptimaliseerde, M specifieke buitenspiegels in dubbele-voetdesign met geïntegreerd LED-knipperlicht behoren al jaren tot de bijzondere kenmerken van het sportief-dynamische M design.

Lees meer
M nierengrille van grijze BMW M5 Competition van voren gezien

M specifieke nierengrille.

De M specifieke nierengrille met modelaanduiding M5 en dubbele spijlen in hoogglans zwart maakt duidelijk dat achter deze indrukwekkende voorzijde een bijzondere en krachtige M aandrijving voor adembenemende prestaties zorgt.

Lees meer
M motorkap van grijze BMW M5 Competition van bovenaf gezien

M motorkap.

Het M carbondak van met koolstofvezel versterkte kunststof (CFRP) en de aluminium motorkap zorgen als onderdeel van de intelligente lichtgewicht constructie voor een reductie van het totaalgewicht en dragen zo bij aan een toename van de rijdynamiek.

Lees meer
M carbondak van grijze BMW M5 Competition van bovenaf gezien

M carbondak.

Het M carbondak van met koolstofvezel versterkte kunststof (CFRP) en de aluminium motorkap zorgen als onderdeel van de intelligente lichtgewicht constructie voor een reductie van het totaalgewicht en dragen zo bij aan een toename van de rijdynamiek.

Lees meer
M kieuw van grijze BMW M5 Competition

M kieuw.

De voor M modellen kenmerkende kieuwelementen in hoogglans zwart met modelaanduiding M5 onderstrepen als krachtig driedimensionaal sportief accent de dynamische verbinding van technische perfectie en indrukwekkende vorm die onmiskenbaar is voor M modellen.

Lees meer
20-inch lichtmetalen wiel 789 M van grijze BMW M5 Competition

20-inch lichtmetalen wiel 789 M, gesmeed.

De exclusief gesmede, tweekleurig uitgevoerde 20-inch lichtmetalen M wielen 789 M met bredere achterbanden en dynamische Y-spaak styling benadrukken de sportiviteit van de BMW M5 Competition.

Lees meer
M dubbele eindpijpen van de BMW M5 Competition van onderaf gezien

Vier M eindpijpen.

De kenmerkende vier M eindpijpen, de centraal geplaatste diffusor en de deels in hoogglans zwart uitgevoerde achterbumper getuigen onmiskenbaar van de sportieve ambities van de BMW M5 Competition.

Lees meer

COCKPIT: FIRST CLASS IN PLAATS VAN BUSINESS CLASS.

Het design van de nieuwe BMW M5 met M xDrive.

"De nieuwe BMW M5 met M xDrive rijdt als een auto met achterwielaandrijving, alleen met meer tractie."
Frank van Meel, BMW M GmbH, bestuursvoorzitter.

ADEMBENEMEND MEESTERLIJK.

Hoe vertaalt men de enorme kracht van de BMW M5 direct en nauwkeurig naar maximale rijdynamiek? Met innovatieve technologieën, geïnspireerd door de autosport.

Lees meer

Uiterst nauwkeurig schakelen.

De 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic wordt gekenmerkt door extreem korte schakeltijden en talrijke schakelopties: van extreem sportief en dynamisch tot comfortabel en brandstofbesparend. Met de schakelpook of de schakel-paddles aan het stuur is het ook mogelijk om handmatig te schakelen tussen de versnellingen van de automatische transmissie.
Lees meer

Maximale vertraging.

De lichtgewicht M carbon-keramische remmen passen de remkracht nog directer toe, zijn corrosievrij, nog hittebestendiger, veel minder slijtagegevoelig en dragen bij aan de gewichtsreductie. Dat heeft een positieve uitwerking op wendbaarheid, rijdynamiek en acceleratie. Deze bijzondere technische uitrusting is aan de buitenzijde te herkennen aan de remklauwen in de kleur Gold matt met M logo.
Als gevolg van de materiaalspecifieke eigenschappen is het mogelijk dat situatie- en gebruiksafhankelijke werkingsgeluiden hoorbaar zijn, met name bij regen kort voordat de auto tot stilstand komt. Onder invloed van vocht en strooizout kan de remwerking overeenkomen met die van een conventioneel remsysteem. Dit is waarneembaar als een kortstondig verminderde remwerking, wat zo nodig door grotere pedaaldruk te compenseren is.
Lees meer

Perfecte handling.

De M Servotronic levert in elke rijsituatie de juiste stuurbekrachtiging, door de benodigde stuurkracht optimaal af te stemmen op de rijsnelheid. Daarnaast zorgt het bij alle snelheden voor een direct en nauwkeurig stuurgevoel. Het systeem heeft een specifieke M afstemming en biedt drie verschillende instellingen die met een druk op de knop geselecteerd kunnen worden.
Lees meer

Optimale krachtverdeling.

Het actieve M sperdifferentieel optimaliseert tractie en rijstabiliteit bij het wisselen van rijbaan en het uitaccelereren van bochten, bij hoge snelheden in bochten en op ongelijkmatige ondergrond. De tractie wordt geoptimaliseerd via een elektronisch gestuurde lamellenkoppeling die de toerentalverschillen tussen de achterwielen minimaliseert.
Lees meer

* De hier vermelde waarden hebben betrekking op de BMW M5 Competition.

Lees meer

IN GEWICHT GEREDUCEERD. IN SOUND GEOPTIMALISEERD.

M dubbele eindpijpen van de BMW M5 Competition van onderaf gezien

IN GEWICHT GEREDUCEERD. IN SOUND GEOPTIMALISEERD.

M sportuitlaatsysteem

Het M sportuitlaatsysteem biedt een van het rijprogramma afhankelijke, kenmerkende sound, die middels geïntegreerde kleppentechniek wordt aangepast. Een nog krachtigere sound onderstreept de via de Driving Experience Control selecteerbare rijprogramma's SPORT en SPORT+, terwijl in het op comfort gerichte programma subtiel-sportieve klanken te horen zijn. Daarnaast is het mogelijk om via de nieuwe Sound Control toets het geluidsniveau te verlagen.

CONNECTIVITEIT EN ASSISTENTIESYSTEMEN.

De BMW M5 vestigt nieuwe maatstaven op het gebied van connectiviteit en bestuurdersassistentie. Ongeacht of u afspraken wilt organiseren, mails wilt bekijken of op het circuit nieuwe persoonlijke records wilt vestigen. Het innovatieve bedieningsconcept, de multifunctionele instrumentencombinatie en het Head-Up Display overtuigen met een uiterst intuïtieve bediening, digitale services en volledig nieuwe M specifieke weergaven. In een fractie van een seconde zicht op alle voor het rijden relevante informatie: van weergave van versnelling, navigatie of snelheid, via de vierwielaandrijvingsmodus tot weergave van uw persoonlijk geselecteerde setup. Tal van intelligente assistentiesystemen staan u naar wens als copiloot ter zijde.

Grijze BMW M5 Competition rijdt op grote weg met op de achtergrond woestijnlandschap

BMW M5 COMPETITION.

BMW M5 COMPETITION.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW M5 nieuwsbrief.

Brochure en prijslijst.

Een brochure en prijslijst aanvragen kan voor BMW M modellen alleen telefonisch.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M5 is 10,8 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie is 246. Data op basis van peildatum 11-01-2018.