BMW elektrisch rijden overzicht BMW elektrisch rijden

ELEKTRISCH RIJDEN
VOLGENS BMW.

ELEKTRISCHE EN PLUG-IN HYBRIDE
BMW MODELLEN.

ELEKTRISCH RIJDEN <br/> VOLGENS BMW.ELEKTRISCHE EN PLUG-IN HYBRIDE <br/> BMW MODELLEN.

ELEKTRISCHE EN PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.

Ontdek de wereld van de elektrische en Plug-in Hybride BMW modellen.

Na bijna vijf decennia onderzoek en ontwikkeling brengen we duurzame mobiliteit op de weg met een veelvoud aan geëlektrificeerde modellen. Met puur elektrische modellen, zoals de nieuwe BMW iX, BMW iX3 of de BMW i3 en BMW i3s, en het grootste aanbod Plug-in Hybride modellen garandeert BMW voor iedere levensstijl en iedere behoefte het beste uit twee werelden. Een overtuigende actieradius en het zorgeloze aanbod van BMW Charging maken elektrisch rijden en opladen flexibeler, eenvoudiger, duurzamer en aantrekkelijker dan ooit tevoren. Als autofabrikant zijn we toegewijd aan de doelstellingen van het klimaatakkoord van Parijs en streven we ernaar de succesvolste en duurzaamste premiumaanbieder van mobiliteit te zijn. Duurzaamheid is voor ons namelijk geen trend, maar een opdracht om naar te handelen.

Lees meer

OMDAT DE WEG NAAR DE TOEKOMST VOOR IEDEREEN ANDERS IS.

Elektrisch rijden met BMW.

Om voor iedereen het juiste antwoord te bieden, hebben we bij BMW drie concepten van geëlektrificeerde en duurzame mobiliteit ontwikkeld: de elektrische auto, de Plug-in Hybride auto en de Mild Hybrid auto. Zo hebben we niet alleen een uitgebreid en aan de wensen van de klant aanpasbaar aanbod, we verbeteren tegelijkertijd continu de ecologische balans van ons hele wagenpark.

BMW elektrisch rijden BMW eDrive technologieën elektrische modellen

DE ELEKTRISCHE AUTO.

100% elektrisch rijplezier: ontdek het unieke rijgevoel van een elektrische BMW. Lokaal emissievrij geniet u van de compromisloos directe reactie van de motor, het revolutionaire acceleratievermogen, het ongeëvenaard dynamische rijgedrag – en het gevoel bijna geruisloos en zwevend voort te bewegen door het verkeer.
Ontdek meer
BMW elektrisch rijden BMW eDrive technologieën Plug-in Hybride

DE PLUG-IN HYBRIDE.

Maximale efficiëntie, het hoogste comfort en exclusieve rijdynamiek: dat is waar de BMW Plug-in Hybride modellen voor staan. Zo veelzijdig als geen ander voertuig verenigen ze het beste van twee werelden en brengen ze met een druk op een knop individuele diversiteit en lokaal emissievrije aandrijving in uw dagelijks leven.
Ontdek meer
BMW elektrisch rijden BMW eDrive technologieën Mild Hybrid

DE MILD HYBRID.

De Mild Hybrid technologie zet remenergie van modellen met een klassieke verbrandingsmotor om in elektrische energie, die wordt gebruikt ter ondersteuning van de elektrische systemen en de motor. Daardoor worden verbruik en CO₂ emissie gereduceerd, terwijl de bestuurder geniet van een groter acceleratievermogen en merkbaar meer dynamiek.
BMW iX i20 elektrische SUV BMW iX xDrive50 Aventurinrot opladen bij openbaar snellaadstation

OPENBAAR OPLADEN MET BMW CHARGING: 12 MAANDEN ZONDER BASISTARIEF*.

EFFICIËNTER RIJDEN MET BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Verbrandingsmotor, Plug-in Hybride of volledig elektrisch? Verlaag uw CO2 uitstoot en vergroot uw actieradius. Ontdek de voordelen van efficiënt rijden met uw BMW.

OMDAT DE TOEKOMST MEER VRAAGT DAN SLECHTS ÉÉN AANDRIJFCONCEPT.

Ontdek de elektrificeringsstrategie van BMW.

BMW elektrisch rijden technologie elektrische auto Plug-in Hybride video
BMW elektrisch rijden BMW Podcast Changing Lanes elektrische auto Plug-in Hybride

‘CHANGING LANES’ – ONTDEK DE NIEUWE BMW PODCAST!

‘Changing Lanes’ is de officiële podcast van BMW. In deze aflevering leggen we het verschil uit tussen Plug-in Hybride auto’s, Mild Hybrid auto’s en puur elektrische auto's – en nog veel meer. We weten hoe lastig het is om op de hoogte te blijven van alle technologieën op gebied van elektrisch rijden. Daarom leggen we in deze aflevering van ‘Changing Lanes’ uit welke soorten elektrische auto's er zijn, van PHEV tot auto's met brandstofcel. Kom meer te weten over de verschillende manieren van opladen, motorconfiguratie en dagelijks gebruik. Als u op de hoogte wilt zijn en wilt weten hoe elektrische auto's werken, luister dan naar deze aflevering van de BMW podcast.

RIJD ELEKTRISCH EN SPAAR BMW POINTS.

Met BMW Points verzamelt u als bestuurder van een BMW Plug-in Hybride punten voor iedere volledig elektrisch afgelegde kilometer die u vervolgens kunt verzilveren via de My BMW App voor laadtegoed van BMW Charging.
BMW elektrische mobiliteit BMW opladen

UW BMW OPLADEN.

Ontdek elektrisch rijden zo eenvoudig, flexibel, individueel en transparant als u zelf wilt.
BMW elektrisch rijden BMW actieradius

ACTIERADIUS.

Vrijheid betekent voor ons grenzeloze mobiliteit.
BMW elektrisch rijden BMW duurzaamheid

DUURZAAM-HEID.

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW elektrische en Plug-in Hybride modellen varieert tussen de 0 en 2,4 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik varieert tussen de 14,4 en 25,9 kWh/100 km en de gemiddelde CO2 emissie varieert tussen de 0 en 56 g/km. Data op basis van peildatum 01-10-2020. Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.