ELEKTRISCH RIJDEN VOLGENS BMW.

DE INNOVATIEVE ELEKTRISCHE EN PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.

ELEKTRISCH RIJDEN VOLGENS BMW.DE INNOVATIEVE ELEKTRISCHE EN PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.

ELEKTRISCHE EN PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.

Ervaar de baanbrekende technologieën voor elektrisch rijden van BMW.

Met BMW i en onze Plug-in Hybride modellen geven wij elektrisch rijden vorm, evenals het concept van duurzaamheid, prestaties en design. Wij produceren al jarenlang elektrische auto’s en hebben bewustzijn voor de leefomgeving en duurzaamheid stevig in ons merk verankerd. We hebben een productieketen gecreëerd die ons heeft geholpen om een van de grootste leveranciers van geëlektrificeerde voertuigen in Europa te worden. Eind 2019 reden er wereldwijd al meer dan 500.000 geëlektrificeerde BMW auto’s.

We bieden een breed aanbod van geëlektrificeerde BMW modellen, die bij uitstek voldoen aan uw persoonlijke behoeften. Op deze pagina vindt u niet alleen alle informatie over onze volledig elektrische auto’s, maar ook over onze Plug-in Hybrides die door zowel een elektrische als een verbrandingsmotor worden aangedreven. Ook vindt u een overzicht van de talrijke aanbiedingen om het opladen van uw auto nog gemakkelijker te maken. Die zijn beschikbaar voor beide aandrijfvormen en geven nu al een indruk van de innovatieve mijlpalen van elektrisch rijden die u in de toekomst nog te wachten staan.

Lees meer
BMW elektrisch rijden mogelijkheden BMW elektrische en Hybride modellen

ELEKTRISCHE EN HYBRIDE MODELLEN IN VERGELIJKING.

Technologische vooruitgang in elektromobiliteit maakt het aanbod en de individuele voordelen voor gebruikers steeds veelzijdiger. Daarbij is er een groot onderscheid tussen volledig elektrische auto’s en Hybride modellen. Hier kunt u de belangrijkste technologieën op het gebied van elektrisch rijden vergelijken en vindt u de beste aandrijfoptie voor uw behoeften.

  • Elektrische auto.

    Een elektrische auto, ook wel bekend als een BEV (Battery Electric Vehicle), wordt puur elektrisch aangedreven met elektriciteit die is opgeslagen in een accu. De elektrische auto heeft dus geen verbrandingsmotor en ook is er geen fossiele brandstof nodig voor de aandrijving. Daardoor is een elektrische auto altijd lokaal emissievrij.

  • Plug-in Hybride auto.

    Een Hybride auto ofwel PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) heeft twee motoren: een verbrandingsmotor en een elektromotor. Die combinatie zorgt voor een aanzienlijk grotere totale actieradius. De auto haalt de benodigde elektriciteit niet alleen uit reguliere stopcontacten of een laadstation, maar benut ook de energie die wordt opgewekt bij afremmen, de zogenaamde recuperatie. Hierbij wordt de kinetische energie van de auto tijdens het remmen weer omgezet in elektriciteit en teruggevoerd naar de accu. Dit laatste gebeurt overigens ook in batterij-elektrische auto’s.

  • Mild Hybrid auto.

    Een Mild Hybrid auto, of MHEV (Mild Hybrid Electric Vehicle), is een andere versie van hybride aandrijving. In een Mild Hybrid dient de elektromotor niet als onafhankelijke aandrijving; hij ondersteunt de verbrandingsmotor alleen en is uitsluitend in bepaalde rijsituaties actief. Dit zorgt voor zowel besparing van brandstof als een toename van de actieradius. Bovendien kan de elektrische aandrijving de verbrandingsmotor versterken met een boost. Het opladen van de accu gebeurt alleen tijdens het rijden bij het remmen, door middel van recuperatie.

DE BMW i3 NU MET € 4.000,- SUBSIDIE.

DE BMW i3 NU MET € 4.000,- SUBSIDIE.

DE BMW i3 NU MET € 4.000,- SUBSIDIE.

De overheid stimuleert elektrisch rijden voor particulieren al met het schrappen van de wegenbelasting en bpm. En daar komt de € 4.000,- subsidie elektrische auto’s tot € 45.000,- bij. Goed nieuws voor de BMW i3 Corporate Executive. En voor u. Geldt ook bij Private Lease en een financiering. Het jaarbudget voor 2020 is reeds besteed, maar wanneer u dit jaar een nieuwe BMW i3 koopt of least, wordt uw subsidie aanvraag doorgeschoven en in 2021 uitbetaald. Voor meer informatie zie de website van de Rijksoverheid. 
 

EFFICIËNTER RIJDEN MET BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Verbrandingsmotor, Plug-in Hybride of volledig elektrisch? Verlaag uw CO2 uitstoot en vergroot uw actieradius. Ontdek de voordelen van efficiënt rijden met uw BMW.
BMW i3 Roadstyle Edition

ELEKTRISCHE MODELLEN.

Het BMW concept voor elektrisch rijden staat voor een innovatief aandrijfsysteem en een nieuw begrip van premium mobiliteit. Ervaar baanbrekende elektrische auto’s die indrukwekkende dynamiek combineren met puur rijplezier.
Elektrische BMW Modellen
BMW 330e eDrive Edition

PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.

Dankzij ultramoderne aandrijftechnologie en efficiënte lithium-ion high-performance accu’s combineren de BMW Plug-in Hybrides het beste van twee werelden: verbrandingsmotor en elektrische aandrijving – samen maken ze indruk met een uitzonderlijk niveau van efficiëntie en een geweldig koppel.
Meer BMW Plug-in Hybride
BMW 530e eDrive Edition

OPLADEN.

Inpluggen en opladen – zo makkelijk kan het zijn. Vooral als u over de juiste oplaadmogelijkheid kunt beschikken. Daarom bieden wij u hier alle belangrijke informatie voor het opladen van uw elektrische of Plug-in Hybride BMW. Bovendien zijn er diverse producten en diensten via BMW beschikbaar, die het makkelijker maken om uw elektrische auto of Plug-in Hybride zowel dagelijks als op langere reizen te gebruiken.
Meer over opladen
BMW 530e eDrive Edition

ACTIERADIUS.

Als u van plan bent een langere reis te maken of uw elektrische auto dagelijks te gebruiken, is het een voordeel als u de actieradius en oplaadmogelijkheden van uw auto kent. Hier vindt u belangrijke informatie over de actieradius van uw elektrische auto en Plug-in Hybride.
Meer over actieradius
BMW innovatieve digitale diensten BMW voor brug driekwart zijaanzicht

INNOVATIEVE DIGITALE DIENSTEN.

INNOVATIEVE DIGITALE DIENSTEN.

BMW stelt zich iedere dag ten doel om de mobiliteit van morgen een stap dichterbij te brengen. Met innovatieve digitale diensten als eDrive Zones en het BMW Points bonusprogramma, die in 2020 beschikbaar zullen worden, werken we hard aan innovatieve oplossingen. Zo halen we nog meer uit iedere meter van uw efficiënte reis.

Lees meer

BMW eDRIVE-ZONES EN BMW POINTS.

Meer en meer steden stellen zogenoemde milieuzones in. Om emissievrij rijden in deze zones zo veel mogelijk te promoten hebben we op basis hiervan de BMW eDrive Zones ontwikkeld. In de toekomst herkent uw BMW Plug-in Hybride* automatisch dat hij een milieuzone binnenrijdt en schakelt automatisch over op een emissievrije, volledig elektrische rijmodus. Bij ingeschakelde navigatie zal uw BMW zelfs de accu voorbereiden op de BMW eDrive Zone en indien nodig een laadstation in de omgeving aanbevelen. Een extra voordeel bij het rijden in eDrive Zones: voor iedere volledig elektrisch afgelegde kilometer verzamelt u een dubbele hoeveelheid digitale bonuspunten, de zogenaamde BMW Points. U kunt deze punten bijvoorbeeld gebruiken voor gratis elektriciteit bij publieke laadstations.*

 

* Wordt in de loop van 2020 vastgesteld en beschikbaar zijn voor geselecteerde BMW Plug-in Hybride modellen.

Lees meer

WAT ANDEREN OOK BEKEKEN.

BMW 530e eDrive Edition

DE BMW eDRIVE EDITIONS.

Kiest u voor een eDrive Edition Plug-in Hybride van BMW dan ontvangt u tijdelijk het High Executive pakket standaard. Met het High Executive Pakket betreedt u een wereld van luxe, comfort en gemak.
Ontdek meer
BMW i-READY

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

BMW biedt nu op Private en Operational Lease de i-Ready optie. Zo kunt u straks, na minimaal 24 maanden, boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW.
Ontdek meer
BMW Points My BMW

RIJD ELEKTRISCH EN SPAAR BMW POINTS.

Met BMW Points verzamelt u als bestuurder van een BMW Plug-in Hybride punten voor iedere volledig elektrisch afgelegde kilometer die u kunt verzilveren via de My BMW App voor laadtegoed van BMW Charging.
Ontdek meer