BMW elektrische mobiliteit BMW opladen

OPLADEN VAN ONZE ELEKTRISCHE EN PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.

OPLADEN VAN ONZE ELEKTRISCHE EN PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.

BMW CHARGING MAAKT OPLADEN MAKKELIJK.

Waar u ook bent of wat u ook met uw elektrische BMW van plan bent – met de laadoplossingen van BMW Charging zijn er altijd talrijke op maat gemaakte aanbiedingen om thuis, onderweg en op het werk op te laden. Ontdek elektrisch rijden zo eenvoudig, flexibel, individueel en transparant als u zelf wilt. Standaard is uw BMW altijd voorzien van een uitrusting voor thuis en onderweg opladen, zoals een noodlaadkabel voor openbaar opladen en de BMW Charging Card, die u toegang geeft tot een van de grootste laadnetwerken met honderdduizenden laadstations. Zo kunt u uw BMW direct in heel Europa opladen, tegen lokaal geoptimaliseerde en aantrekkelijke tarieven. Voor geselecteerde tarieven zijn de eerste 12 maanden zonder basistarief. Aanvullend kunt u dan de producten en diensten van BMW Charging kiezen die het best bij uw situatie passen. Uw BMW dealer of Erkend Service partner adviseert u graag.

Lees meer

DE WERELD VAN BMW CHARGING.

BMW elektrisch rijden laadstation elektrische auto thuis opladen

Thuis opladen.

Met BMW Charging is opladen thuis eenvoudiger en comfortabeler dan ooit tevoren. Er zijn verschillende producten en services beschikbaar waarmee u uw elektrische of Plug-in Hybride BMW thuis kunt opladen met tot 22 kW*. *De huidige elektrische BMW modellen zijn geschikt voor 3-fase laden met tot 11 kW.
Ontdek meer
BMW elektrisch rijden laadstation elektrische auto onderweg opladen

Openbaar opladen.

U wilt uw elektrische of Plug-in Hybride BMW onderweg opladen? Met BMW Charging heeft u toegang tot een steeds verder uitbreidend netwerk van openbare laadstations in binnensteden, op parkeerplaatsen en langs belangrijke verkeersroutes. Onze exclusieve tarieven maken het mogelijk om uw nieuwe BMW op te laden voor aantrekkelijke prijzen – de eerste 12 maanden zonder basistarief.
Ontdek meer
BMW elektrisch rijden laadstation elektrische auto op het werk opladen

Op het werk opladen.

Als u uw elektrische of Plug-in Hybride BMW voor het woon-werkverkeer gebruikt, heeft BMW Charging ook laadmogelijkheden. Gebruik bijvoorbeeld de laadstations van uw werkgever. BMW Charging biedt namelijk ook op maat gemaakte pakketten voor zakelijke klanten en wagenparkbeheerders.
Ontdek meer

LAADTIJDEN VOOR 100 KM ACTIERADIUS.

BMW iX i20 elektrische SUV BMW iX xDrive40 Sophistograu opladen aan een BMW Wallbox

Thuis opladen voor 100 km actieradius.

01:39 h – Wallbox (11kW)

01:39 h – Meegeleverde laadkabel (11 kW)

08:18 h – Standaard laadkabel of noodlader (2,3 kW) aan huishoudelijk stopcontact
Ontdek meer
BMW iX i20 elektrische SUV BMW iX xDrive40 Sophistograu opladen bij openbaar snellaadstation

Onderweg opladen voor 100 km actieradius.

00:08 h – Snellaadstation (max. capaciteit BMW)

00:21 h – Snellaadstation (50 kW)

01:39 h – Meegeleverde laadkabel
Ontdek meer
BMW iX i20 elektrische SUV BMW iX xDrive50 Aventurinrot opladen met BMW Wallbox

Thuis opladen voor 100 km actieradius.

01:41 h – Wallbox (11kW)

01:41 h – Meegeleverde laadkabel (11 kW)

08:31 h – Standaard laadkabel of noodlader (2,3 kW) aan huishoudelijk stopcontact
Ontdek meer
BMW iX i20 elektrische SUV BMW iX xDrive50 Aventurinrot opladen bij openbaar snellaadstation

Onderweg opladen voor 100 km actieradius.

00:06 h – Snellaadstation (max. capaciteit BMW)

00:21 h –Snellaadstation (50 kW)

01:41 h – Meegeleverde laadkabel (11 kW)
Ontdek meer
Lorem Ipsum

Thuis opladen voor 100 km actieradius.

01:37 h – Wallbox (11kW)

01:37 h – Meegeleverde laadkabel (11 kW)

08:07 h – Standaard laadkabel of noodlader (2,3 kW) aan huishoudelijk stopcontact
Ontdek meer
Lorem Ipsum

Onderweg opladen voor 100 km actieradius.

00:07 h – Snellaadstation (max. capaciteit BMW)

00:20 h – Snellaadstation (50 kW)

01:37 h – Meegeleverde laadkabel (11 kW)
Ontdek meer
Lorem Ipsum

Thuis opladen voor 100 km actieradius.

01:18 h – Wallbox (11kW)

01:18 h – Meegeleverde laadkabel (11 kW)

06:18 h – Standaard laadkabel of noodlader (2,3 kW) aan huishoudelijk stopcontact
Ontdek meer
Lorem Ipsum

Onderweg opladen voor 100 km actieradius.

00:18 h – Snellaadstation (max. capaciteit BMW)

00:18 h – Snellaadstation (50 kW)

01:18 h – Meegeleverde laadkabel (11 kW)
Ontdek meer

THUIS OPLADEN.

Samen met uw nieuwe BMW ontvangt u de standaard noodlaadkabel, een handige laadoplossing voor het thuis opladen aan een huishoudelijk of industrieel stopcontact (optioneel voor sommige BMW modellen). BMW Charging biedt verschillende Wallboxen, zodat u uw BMW kunt opladen zoals u dat wilt. Het aanbod omvat ook een installatieservice voor uw Wallbox. Uw BMW Erkend Service partner adviseert u graag, ook over op maat gemaakte pakketaanbiedingen.

BMW elektrisch rijden opladen BMW Wallbox

BMW Wallbox Essential.

Bij een bij u thuis geïnstalleerde BMW Wallbox kunt u uw BMW snel, veilig en gemakkelijk opladen met tot 22 kW. Behalve ruimtebesparende, compacte afmetingen in BMW design biedt de BMW Wallbox Essential ook comfortabel kabelmanagement en een statusweergave.
BMW elektrisch rijden elektrische auto opladen Eneco Wallbox

Eneco Wallbox.

Alfen Eve Pro-Line* biedt behalve een laadvermogen van 22 kW** ook slimme mogelijkheden voor intelligent laden. Bijvoorbeeld het bijhouden van de laadhistorie voor de verrekening van zakelijk gereden kilometers. *Afbeelding dient als voorbeeld. **De huidige elektrische BMW modellen zijn geschikt voor 3-fase laden met tot 11 kW.
BMW elektrisch rijden elektrische auto opladen standaard laadkabel

Standaard meegeleverde noodlader.

De standaard meegeleverde noodlader met 2,3 kW laadcapaciteit behoort tot de standaarduitrusting van uw geëlektrificeerde BMW. Met een lengte van vijf meter is de standaard meegeleverde noodlader de optimale laadoplossing voor huishoudelijke stopcontacten. Standaard is een laadsterkte van 1,3 kW over 6A ingesteld, aan te passen via de voertuiginstellingen.
BMW elektrisch rijden elektrische auto opladen Connected Charging

Connected Charging.

Met de digitale services van Connected Charging vindt u snel een eenvoudig het dichtstbijzijnde laadstation in uw omgeving. Het systeem informeert u over de beschikbaarheid en de aangeboden laadvermogens. Zo bespaart u tijd en moeite tijdens het opladen van uw elektrische of Plug-in Hybride BMW.
BMW elektrisch rijden elektrische auto opladen BMW Installatieservice.

BMW Installatieservice.

U kunt onze BMW Installatieservice eenvoudig samen met uw Wallbox bestellen. Daarmee is een veilige en professionele installatie en inrichting van de Wallbox gegarandeerd.
BMW elektrisch rijden elektrische auto opladen Pakketaanbod voor thuis opladen

Pakketaanbod voor thuis opladen.

Op maat gemaakte pakketoplossingen combineren de BMW Charging producten en diensten die voor de laadsituatie bij u thuis geschikt zijn. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een pakket bestaande uit een Wallbox en de BMW Installatieservice voor sneller thuis opladen. Uw BMW Erkend Service Partner adviseert u graag en verzendt alle benodigde informatie naar onze partner, die vervolgens zorg draagt voor alle verdere stappen, zoals levering, installatie en configuratie.

OPENBAAR OPLADEN.

BMW Charging maakt het mogelijk om uw BMW in heel Europa op te laden bij openbare laadstations. Alles dat u daarvoor nodig heeft, zoals de BMW Charging Card en de laadkabel, worden standaard bij uw BMW geleverd. De BMW Charging Card biedt toegang tot een steeds verder uitbreidend netwerk van openbare laadstations – inclusief snellaadstations voor zeer snel laden. Met de exclusieve tarieven van BMW Charging wordt openbaar laden bovendien zowel eenvoudig als transparant. In geselecteerde gevallen kunt u uw elektrische BMW opladen tegen bijzonder aantrekkelijke tarieven en zijn de eerste 12 maanden zonder basistarief. Het dichtstbijzijnde laadstation vindt u via het navigatiesysteem van uw BMW of via de app. Activeren is heel eenvoudig met uw BMW Charging Card of de app. Voor een overzicht van de infrastructuur en tarieven, zie www.bmw-charging.com.
BMW elektrisch rijden openbaar opladen
BMW elektrisch rijden elektrische auto opladen onderweg opladen BMW Charging Card

BMW Charging Card.

De BMW Charging Card behoort tot de standaarduitrusting van uw elektrische BMW en biedt toegang tot een continu groeiend openbaar laadnetwerk van BMW Charging. Met het Active tarief kunt u opladen tegen bijzonder aantrekkelijke voorwaarden en betaalt u de eerste 12 maanden geen basistarief.
Nu registreren
BMW elektrisch rijden openbaar opladen tarieven

Tarieven.

Om openbaar opladen zo eenvoudig mogelijk te maken, bieden we met BMW Charging exclusieve tarieven en voorwaarden – voor nieuwe BMW modellen het eerste jaar zonder basistarief. De BMW Charging Card, die tot de standaarduitrusting behoort, biedt toegang tot ons uitgebreide laadnetwerk.
Ontdek meer
BMW elektrisch rijden elektrische auto opladen laadkabel voor opladen bij openbare laadpunten

Laadkabel voor opladen bij openbare laadpunten.

De Publieke laadkabel maakt het comfortabel opladen van de accu bij openbare laadstations mogelijk. Deze kan voor 3-faseladen tot 11 kW laadcapaciteit worden gebruikt. Hij is vijf meter lang, basaltgrijs* en wordt geleverd met een praktische opbergtas. * Dit geldt alleen voor modellen vanaf de iX3. De laadkabel voor de i3 is blauw en grijs voor Plug-in Hybride modellen, met uitzondering van fase-3.
Snelladen

Snelladen.

Bij een snellaadstation laadt u uw BMW iX3 al binnen 34 minuten van 0% tot 80% op. BMW Charging biedt steeds meer aantrekkelijke aanbiedingen voor alle elektrische modellen.
BMW elektrisch rijden elektrische auto opladen Connected Charging

Connected Charging.

Met de services van Connected Charging kunt u de actieradius van uw elektrische of Plug-in Hybride BMW efficiënt gebruiken. Het systeem informeert u over nabijgelegen laadstations op uw route en wijst op Points of Interest, zoals cafés of restaurants, zodat u de laadtijd zinvol en zo goed mogelijk kunt benutten.

BMW CHARGING: VIND NU HET DICHTSTBIJZIJNDE OPENBARE LAADSTATION VOOR UW BMW.

BMW elektrisch rijden BMW Charging Support BMW Wallbox gen 2

UW BMW THUIS OPLADEN.

Meer weten over de technische gegevens, gebruiksaanwijzigingen, handleidingen voor uw BMW Wallbox? Klik dan op onderstaande link.
Laadstations voor het opladen van uw BMW

DICHTSTBIJZIJNDE LAADSTATION.

Vind direct het dichtstbijzijnde openbare laadstation voor uw elektrische of Plug-in Hybride BMW.