BMW Plug-in Hybride modellen - BMW 320e en 520e Sedan en Touring - BMW PHEV

DE BMW PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.

VAAK ELEKTRISCH. ALTIJD BMW.

DE BMW PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.VAAK ELEKTRISCH. ALTIJD BMW.

SOMS KOMT ALLES SAMEN.

Soms komt alles samen. En voor échte BMW liefhebbers is dat moment nu. De nieuwe BMW 320e en 520e combineren elektrisch rijden met rijplezier. En bereik met bereikbaarheid. De nieuwste BMW eDrive technologie geeft u een elektrische actieradius van 70 km (WLTP). En dat maakt de nieuwe modellen bijzonder geschikt voor elektrische woon-werkverkeer.

 

De BMW Plug-in Hybrides zijn standaard uitgerust met intelligent energiemanagement. Moeiteloos schakelen tussen verschillende aandrijvingen. Benzine op de snelweg, elektrisch op de korte afstand. Maximale efficiëntie gegarandeerd. En met een groeiend aanbod in bijna alle modellen is er een BMW Plug-in Hybride voor iedereen. Rijplezier gegarandeerd.

Lees meer
BMW 320e Sedan - THE 3 - G20 - Plug-in Hybride

BMW 320e SEDAN.

Nóg meer technologie voor de rijder. Met de intelligente aandrijfmodus van de BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride switcht u net zo makkelijk van aandrijving als u van rijbaan wisselt. Zo rijdt u lokaal emissievrij en geruisloos. Zonder dat u inlevert op het rijplezier van BMW. De netto bijtelling voor de BMW 3 Serie Sedan is vanaf € 341,- per maand en het Operational Lease tarief bedraagt € 729,- per maand.
Ontdek meer
BMW 320e Touring - THE 3 - G21 - Plug-in Hybride

BMW 320e TOURING.

Harmonie. Een prachtig woord. De BMW 320e Touring Plug-in Hybride geeft daar een even prachtige invulling aan. Puur elektrisch en emissievrij op weg naar werk of krachtig en dynamisch met voldoende actieradius voor een weekendje weg. De BMW 320e Touring maakt alles mogelijk. De netto bijtelling voor de BMW 3 Serie Touring is vanaf € 350,- per maand en het Operational Lease tarief bedraagt € 745,- per maand.
Ontdek meer
BMW 520e Sedan - THE 5 - G30 - Plug-in Hybride

BMW 520e SEDAN.

Zakelijk efficiënt. Ook als u hem gebruikt voor een weekend weg. In de BMW 520e Sedan Plug-in Hybride beleeft u duurzame mobiliteit én efficiënte rijdynamiek. BMW Charging biedt u opladen à la carte. Thuis plugt u in met de standaard laadkabel en de handige BMW Wallbox. Onderweg profiteert u van de aantrekkelijke voorwaarden van de BMW Charging Card en de extra laadkabel voor openbaar laden. De netto bijtelling voor de BMW 5 Serie Sedan is vanaf € 415,- per maand en het Operational Lease tarief bedraagt € 895,- per maand.
Ontdek meer
BMW 520e Touring - THE 5 - G31 - Plug-in Hybride

BMW 520e TOURING.

Voor mensen met bagage. Om elektrisch te rijden als het hén uitkomt. De BMW 520e Touring Plug-in Hybride is stil in de stad en dynamisch daarbuiten. En wanneer uw BMW omschakelt, bepaalt u helemaal zelf. Uiteraard kunt u al het denkwerk ook aan de auto overlaten. Zowel in het dagelijks verkeer als op vakantie. De netto bijtelling voor de BMW 5 Serie Touring is vanaf € 433,- per maand en het Operational Lease tarief bedraagt € 939,- per maand.
Ontdek meer

RIJPLEZIER: BMW PLUG-IN-HYBRIDE.

BMW 2 Serie Active Tourer Plug-in Hybride U06 driekwart vooraanzicht rijdend
 • Vrijwel geruisloze rijbeleving in volledig elektrische modus
 • Extra trekkracht bij acceleratie dankzij elektromotor
 • Hoogste efficiëntie dankzij intelligente energieverdeling en automatisch schakelen tussen de aandrijvingen

EEN BMW PLUG-IN HYBRIDE MODEL PAST PERFECT BIJ U.

BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride G30 driekwart zijaanzicht opladen
 • Maximale flexibiliteit – ideaal voor bestuurders die maximale variatie wensen
 • Perfect voor uw individuele wensen en behoeften in het dagelijks leven dankzij de combinatie van benzine- en elektromotor
 • Het steeds grotere aanbod BMW Plug-in Hybride modellen garandeert een maximum aan veelzijdigheid en individualiteit voor iedere levensstijl

DE BMW MILD HYBRID.

BMW 5 Serie Sedan G30 met Mild Hybrid technologie wit rijdend
 • De energie die tijdens het remmen wordt teruggewonnen ondersteunt de motor en de elektrische systemen van de BMW
 • Rijbeleving merkbaar extra dynamisch
 • Intensievere acceleratie met minder verbruik en CO2 emissie

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ONZE BMW PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.

 • Wat is een Plug-in Hybride?
 • Welke voordelen heeft een Plug-in Hybride?
 • Waar moet ik bij het opladen van mijn Plug-in Hybride op letten?
 • Welke factoren beïnvloeden de prestaties van de hoogvoltage-accu in mijn BMW?
 • Waarop moet ik letten als ik mijn Plug-in Hybride langere tijd niet gebruik?
 • Hoe haal ik het beste uit mijn Plug-in Hybride?
BMW Duurzaamheid - BMW i4 - THE i4 - G26 Gran Coupé.

BMW EN DUURZAAMHEID.

Duurzaamheid is voor ons een kernthema, waarop we niet bezuinigen. In tegendeel: we gaan de toekomst in met een volledig nieuwe en consequente strategie, die niet alleen verder gaat dan onze directe invloed, maar ook het thema duurzaamheid naar een volledig nieuw niveau tilt. Ontdek nu meer over BMW en duurzaamheid.
BMW eDrive Zones

BMW eDRIVE ZONES.

Meer en meer steden stellen zogenoemde milieuzones in. Om emissievrij rijden in deze zones, en daarbuiten, zo veel mogelijk te promoten heeft BMW eDrive Zones ontwikkeld. Uw BMW Plug-in Hybride* herkent automatisch dat hij een eDrive Zone binnenrijdt en schakelt dan automatisch over op een volledig elektrische rijmodus.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2 EMISSIE.

Bij de gegevens voor de BMW 230e xDrive Active Tourer gaat het om voorlopige waarden.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW elektrische en Plug-in Hybride modellen varieert tussen de 0 en 2,6 l/100 km; het gemiddelde stroomverbruik tussen de 14,9 en 30,3 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie tussen de 0 en 59 g/km. Data op basis van peildatum 1 augustus 2021. 


Lees meer