DE BMW i8 COUPÉ.

DE NIEUWE GENERATIE VAN EEN VISIE.

DE BMW i8 COUPÉ.

DE NIEUWE GENERATIE VAN EEN VISIE.

DE BMW i8 COUPÉ.DE NIEUWE GENERATIE VAN EEN VISIE.
BMW i

Leverbaar vanaf

Nog niet bekend

De toekomst krijgt vorm – in de gestalte van de nieuwe BMW i8 Coupé. Inspirerend, fascinerend en klaar om een nieuwe interpretatie te geven van het begrip mobiliteit. Voor onvoorwaardelijk rijplezier, zover de weg voert. Al bij de eerste blik op het iconische design stijgt het adrenalinepeil. De toerenteller schiet al even snel omhoog: de innovatieve Plug-in Hybride aandrijving genereert 374 pk en 570 Nm. En brengt de nieuwe BMW i8 Coupé in 4,4 seconden van 0 naar 100 km/h. De snelste route naar een nieuw tijdperk.

EEN BLIK IN DE TOEKOMST.

De BMW i8 Coupé is futuristisch tot in het kleinste detail. Zijn progressieve belijning spreekt een vormtaal die in dynamiek nauwelijks nog te overtreffen is. Het meest markante kenmerk: de indrukwekkende vleugeldeuren van licht carbon die comfortabel te openen zijn. De atletische voorzijde zet het individuele karakter voort en presenteert trots de BMW nierengrille, geflankeerd door full-LED-koplampen en nieuw ontworpen Air Curtains. De onmiskenbare V-vormige Black Belt loopt vanaf de motorkap door over de hele auto en benadrukt het lage silhouet. Bovendien optimaliseert het indrukwekkende Streamflow design de luchtstroom, voor ongeëvenaarde aerodynamische eigenschappen. Zo is de BMW i8 Coupé een perfecte symbiose van vorm en functie die slechts één richting kent: vooruit.

"De BMW i8 Coupé is nu al de best verkochte hybride sportauto ter wereld - en ik weet zeker dat wij met deze auto succesvol zullen zijn."
KLAUS FRÖHLICH, BESTUURSLID VAN BMW AG

DE COMMANDOPOST VAN MORGEN.

Ook het interieur van de BMW i8 Coupé onderstreept zijn unieke karakter. Dat blijkt al direct uit het exclusieve interieurdesign Accaro Amido/E-Copper. Het interieur zet de dynamische lijnvoering van het exterieurdesign voort, waardoor in de gehele cockpit een futuristische dynamiek ontstaat. De middenconsole is licht naar de bestuurder gebogen, en de bedieningselementen zijn intuïtief te vinden – voor maximale centraalstelling van de bestuurder en overzichtelijkheid. Optimale zijdelingse steun en het hoogste comfort bieden de nieuwe elektrisch verstelbare sportstoelen. In het donker zorgt de LED-interieurverlichting voor een hoogwaardige ambiance. Daarmee kunnen de contourlijnen van de portieren, het dashboard, de middenconsole en het stuur naar keuze en afwisselend worden verlicht in de kleuren EfficientDynamics Blau, Bernsteingelb en Weiß.

DE NIEUWE DEFINITIE VAN DYNAMIEK.

De BMW i8 Coupé doet zelfs tegenwind naar adem happen. Dat ligt niet alleen aan zijn atletische uitstraling, maar vooral aan de gestroomlijnde carrosserie, de extreme lichtgewicht constructie en het Layering Design van de LED-achterlichten, waar de rijwind doorheen stroomt.

EEN NIEUWE VORM VAN LICHTGEWICHT.

EEN NIEUWE VORM VAN LICHTGEWICHT.

De koppositie overnemen. Met de BMW i8 Coupé ligt dat voor de hand. Dat is onder meer te danken aan zijn uitzonderlijke lichtgewicht constructie: de LifeDrive architectuur. Deze bestaat uit de Drive-module – een aluminium chassis – en de Life-module – een ultralicht inzittendencompartiment van uiterst sterke carbon. Beide componenten hebben een optimaal gewicht om doordachte duurzaamheid efficiënt op de weg te brengen met adembenemende sportiviteit.

DE VRIJHEID OM ALLES TE BEREIKEN.

DE VRIJHEID OM ALLES TE BEREIKEN.

Opladen of voltanken – bij de nieuwe BMW i8 Coupé gaat dit allebei even gemakkelijk. Met het uitgebreide product- en servicepakket 360° ELECTRIC. Thuis laadt u uw BMW i8 heel comfortabel op via een BMW i Wallbox. Een gekwalificeerd monteur geeft daarbij persoonlijk advies en zorgt voor vakkundige montage en ingebruikname van de BMW i Wallbox. Onderweg staat een voortdurend groeiend aantal openbare laadpalen ter beschikking, die u eenvoudig gebruikt met de ChargeNow-pas. Waar zich het volgende laadstation bevindt, ziet u via de ChargeNow App of naar keuze rechtstreeks in uw BMW i8 Coupé: bijvoorbeeld via de geïntegreerde BMW i ConnectedDrive Services voor navigatie.

VANDAAG AL VERBONDEN MET DE WERELD VAN MORGEN.

Met de innovatieve oplossingen van BMW ConnectedDrive is de nieuwe BMW i8 Coupé het summum van connectiviteit – voor een intelligente en duurzame vorm van mobiliteit die nog nooit eerder is vertoond. Zo voeren de BMW ConnectedDrive Services voor navigatie de bestuurder altijd langs de efficiëntste route naar zijn bestemming. Bovendien is via de Remote Services van de BMW Connected App voor iOS en Android allerlei relevante informatie over uw BMW i8 Coupé altijd binnen handbereik. En dankzij BMW Teleservices weet uw BMW i dealer altijd welk onderhoud nodig is aan de auto.

 • Send my routes to car

  Met 'Send my routes to car' plant u slimme routes en verzendt u deze naar uw BMW voordat u instapt. BMW Connected+ herkent een laag brandstofpeil en voegt zo nodig een tankstop toe aan uw route.

 • Share live trip status

  Met 'Share live trip Status' kunt u uw aankomsttijd en uw actuele locatie tijdens de rit veilig delen met vrienden en familie. De ontvanger kan via een link naar een website zien wat de bestemming van de BMW is en waar deze zich op dat moment bevindt, via een kaart.

BMW i PURE IMPULSE EXPERIENCE PROGRAMME.

BMW i PURE IMPULSE EXPERIENCE PROGRAMME.

Als eigenaar van een BMW i8 Coupé krijgt u toegang tot een wereld vol privileges. Het BMW i Pure Impulse Experience Programme biedt zijn leden wereldwijd exclusieve events en unieke aanbiedingen op het gebied van lifestyle. Het programma presenteert daarvoor even interessante als inspirerende ervaringen op het gebied van techniek, reizen, cultuur, gastronomie en design.

DE VEILIGE WEG VOORUIT.

DE VEILIGE WEG VOORUIT.

Waarheen u ook gaat: dankzij tal van assistentiesystemen is de BMW i8 Coupé op alles voorbereid. Zo worden bijvoorbeeld bij rijden in nat weer de remmen van tijd tot tijd gereinigd door de droogremfunctie, om altijd een onmiddelijke en krachtige vertraging te kunnen bieden. En dat zonder merkbare remdruk. Bovendien maakt de Dynamische Tractie Controle (DTC) het wegrijden bij ongunstige weersomstandigheden eenvoudig door wielslip te verminderen en voor maximale tractie te zorgen. Tijdens het rijden gebeurt dit door de BMW xDrive vierwielaandrijving, die in elke situatie voortreffelijke grip mogelijk maakt. Het systeem wordt in de hybridemodus geactiveerd en verdeelt de aandrijfkracht van beide soorten aandrijving variabel en afhankelijk van de actuele situatie over de vier wielen.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

 • Getoond model: BMW i8 Coupé
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 1,9
  Stroomverbruik in kWh/100 km (gemiddeld): 14,0
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 42

 • Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

  Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

  De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek exemplaar en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen ter vergelijking van de verschillende modellen onderling. CO2-emissie die ontstaat bij het produceren en leveren van de brandstof of andere energiedragers, wordt bij het bepalen van de CO2-emissie overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG buiten beschouwing gelaten.