AandrijflijnPlug-in Hybride

DE BMW i8 COUPÉ.

DE BELICHAMING VAN EEN VISIE.

AandrijflijnPlug-in Hybride
DE BMW i8 COUPÉ.DE BELICHAMING VAN EEN VISIE.

De toekomst krijgt vorm – in de gestalte van de BMW i8 Coupé. Inspirerend, fascinerend en klaar om een nieuwe interpretatie te geven van het begrip mobiliteit. Voor onvoorwaardelijk rijplezier, zover de weg voert. Al bij de eerste blik op het iconische design stijgt het adrenalinepeil. De toerenteller schiet al even snel omhoog: de innovatieve Plug-in Hybride aandrijving genereert 275 kW (374 pk) en 570 Nm. En brengt de nieuwe BMW i8 Coupé in 4,4 seconden van 0 naar 100 km/h. De snelste route naar een nieuw tijdperk.

Lees meer

BEKIJK HET BMW i8 COUPÉ OCCASIONS AANBOD.

Op dit moment is de i8 Coupé niet meer beschikbaar. Bekijk ons Premium Selection aanbod en ontdek meer over de prijzen en specificaties van de i8 Coupé.
BMW i8 Coupé Ultimate Sophisto Edition, Sophistograu, driekwart vooraanzicht
Lichtmetalen wiel in E-Copper, BMW i8 Coupé Ultimate Sophisto Edition, exterieur
Interieur Accaro E-Copper, BMW i8 Coupé Ultimate Sophisto Edition

BMW i8 COUPÉ ULTIMATE SOPHISTO EDITION.

Buitengewoon in ieder opzicht: de BMW i8 Ultimate Sophisto Edition tilt innovatieve performance en extravagant design naar een nieuw niveau. Dit wereldwijd tot 200 stuks beperkte Edition model is als BMW i8 Coupé en BMW i8 Roadster verkrijgbaar. De auto onderscheidt zich met bijzondere highlights in Sophistograu en met exclusieve lichtmetalen wielen in E-Copper. De in kleur uitgevoerde remklauwen versterken de sportiviteit van de BMW nog meer, terwijl het interieur de exclusiviteit van de dynamische Plug-in Hybride sportauto benadrukt. Het is uitgevoerd in Accaro E-Copper en voorzien van bijzondere features, zoals bedieningselementen van keramiek.
Er zijn bovendien markante details, waaronder de instaplijsten met Edition logo en een aanduiding met ‘1 van 200’ in de middenconsole als bewijs van de gelimiteerde oplage. Ook zorgt het Head-Up Display in deze Edition ervoor dat u altijd de juiste informatie binnen handbereik heeft, terwijl u geniet van de ambiance van het verlichtingspakket en het hoogwaardige geluid van het HiFi System Harman Kardon.

De BMW i8 Ultimate Sophisto Edition is standaard rijkelijk uitgerust met Comfort Access, een garagedeuropener geïntegreerd in binnenspiegel, Interieurlijsten uitgevoerd in Carbon op dashboard, middenconsole en portiergrepen, een DAB+ tuner en Online Entertainment.

EEN BLIK IN DE TOEKOMST.

De BMW i8 Coupé is futuristisch tot in het kleinste detail. Zijn progressieve belijning spreekt een vormtaal die in dynamiek nauwelijks nog te overtreffen is. Het meest markante kenmerk: de indrukwekkende vleugeldeuren van licht carbon die comfortabel te openen zijn. De atletische voorzijde zet het individuele karakter voort en presenteert trots de BMW nierengrille, geflankeerd door LED koplampen en nieuw ontworpen Air Curtains. De onmiskenbare V-vormige Black Belt loopt vanaf de motorkap door over de hele auto en benadrukt het lage silhouet. Bovendien optimaliseert het indrukwekkende Streamflow design de luchtstroom, voor ongeëvenaarde aerodynamische eigenschappen. Zo is de BMW i8 Coupé een perfecte symbiose van vorm en functie die slechts één richting kent: vooruit.

"De BMW i8 Coupé is nu al de best verkochte hybride sportauto ter wereld - en ik weet zeker dat wij met deze auto succesvol zullen zijn."
KLAUS FRÖHLICH, BESTUURSLID VAN BMW AG

DE COMMANDOPOST VAN MORGEN.

Ook het interieur van de BMW i8 Coupé onderstreept zijn unieke karakter. Dat blijkt al direct uit de exclusieve uitrustingslijn Accaro Amido/E-Copper. Het interieur zet de dynamische lijnvoering van het exterieurdesign voort, waardoor in de gehele cockpit een futuristische dynamiek ontstaat. De middenconsole is licht naar de bestuurder gebogen en de bedieningselementen zijn intuïtief te vinden – voor maximale centraalstelling van de bestuurder en overzichtelijkheid. De nieuwe elektrisch verstelbare sportstoelen bieden optimale zijdelingse steun en het hoogste comfort. In het donker zorgt de LED interieurverlichting voor een hoogwaardige ambiance. Daarmee kunnen de contourlijnen van de portieren, het dashboard, de middenconsole en het stuur naar keuze en afwisselend worden verlicht in de kleuren EfficientDynamics Blau, Bernsteingelb en Weiß.

DE NIEUWE DEFINITIE VAN DYNAMIEK.

De BMW i8 Coupé doet zelfs tegenwind naar adem happen. Dat ligt niet alleen aan zijn atletische uitstraling, maar vooral aan de gestroomlijnde carrosserie, de extreme lichtgewicht constructie en het Layering Design van de LED achterlichten, waar de rijwind doorheen stroomt.

Lees meer

EEN NIEUWE VORM VAN LICHTGEWICHT.

De koppositie overnemen. Met de BMW i8 Coupé ligt dat voor de hand. Dat is te danken aan zijn uitzonderlijke lichtgewicht constructie: de LifeDrive architectuur. Deze bestaat uit de Drive module – een aluminium chassis – en de Life module – een ultralicht inzittendencompartiment van uiterst sterke carbon. Beide componenten hebben een optimaal gewicht om doordachte duurzaamheid efficiënt op de weg te brengen met adembenemende sportiviteit.

DE VRIJHEID OM ALLES TE BEREIKEN.

Opladen of voltanken – bij de BMW i8 Coupé gaat dit allebei even gemakkelijk. Met het uitgebreide product- en servicepakket 360° ELECTRIC. Thuis laadt u uw BMW i8 heel comfortabel op via een BMW i Wallbox. Een gekwalificeerd monteur geeft daarbij persoonlijk advies en zorgt voor vakkundige montage en ingebruikname van de BMW i Wallbox. Onderweg staat een voortdurend groeiend aantal openbare laadpalen ter beschikking, die u eenvoudig gebruikt met de CHARGE NOW pas. Waar zich het volgende laadstation bevindt, ziet u via de CHARGE NOW App of naar keuze rechtstreeks in uw BMW i8 Coupé: bijvoorbeeld via de geïntegreerde BMW i ConnectedDrive Services voor navigatie.

BMW i8 Coupé brochure

BMW BROCHURE AANVRAGEN.

Wilt u meer informatie van de BMW i8 Coupé? Download de brochure als PDF bestand. Telefonisch aanvragen kan ook: bel gratis 0800-0992234.

VANDAAG AL VERBONDEN MET DE WERELD VAN MORGEN.

Met de innovatieve oplossingen van BMW ConnectedDrive is de nieuwe BMW i8 Coupé het summum van connectiviteit – voor een intelligente en duurzame vorm van mobiliteit die nog nooit eerder is vertoond. Zo voeren de BMW ConnectedDrive Services voor navigatie de bestuurder altijd langs de efficiëntste route naar zijn bestemming. Bovendien is via de Remote Services van de BMW Connected App voor iOS en Android allerlei relevante informatie over uw BMW i8 Coupé altijd binnen handbereik. En dankzij BMW Teleservices weet uw BMW i dealer altijd welk onderhoud nodig is.

  • Send to Car
  • Share live trip status

BMW i PURE IMPULSE EXPERIENCE PROGRAMME.

Als eigenaar van een BMW i8 Coupé krijgt u toegang tot een wereld vol privileges. Het BMW i Pure Impulse Experience Programme biedt zijn leden wereldwijd exclusieve events en unieke aanbiedingen op het gebied van lifestyle. Het programma presenteert daarvoor even interessante als inspirerende ervaringen op het gebied van techniek, reizen, cultuur, gastronomie en design.

DE VEILIGE WEG VOORUIT.

Waarheen u ook gaat: dankzij tal van assistentiesystemen is de BMW i8 Coupé op alles voorbereid. Zo worden bijvoorbeeld bij rijden in nat weer de remmen van tijd tot tijd gereinigd door de droogremfunctie, om altijd een onmiddellijke en krachtige vertraging te kunnen bieden. En dat zonder merkbare remdruk. Bovendien maakt de Dynamische Tractie Controle (DTC) het wegrijden bij ongunstige weersomstandigheden eenvoudig door wielslip te verminderen en voor maximale tractie te zorgen. Tijdens het rijden gebeurt dit door de BMW xDrive vierwielaandrijving, die in elke situatie voortreffelijke grip mogelijk maakt. Het systeem wordt in de hybridemodus geactiveerd en verdeelt de aandrijfkracht van beide soorten aandrijving variabel en afhankelijk van de actuele situatie over de vier wielen.

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW i8 Coupé is 1,8 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i8 Coupé is 14 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie is de 42 g/km. Data op basis van peildatum 01-01-2020.

    Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.