BMW i3

DE NIEUWE BMW i3 EN BMW i3s.

BMW i3

100% BMW, 8% BIJTELLING.

DE NIEUWE BMW i3 EN BMW i3s.

DE NIEUWE BMW i3 EN BMW i3s.100% BMW, 8% BIJTELLING.
BMW i
 • Vind uw dealer
 • Brochure en prijslijst aanvragen
 • Proefrit aanvragen
 • Configurator en prijzen
 • Contact
 • Word teruggebeld

Leverbaar vanaf

€ 42.411,00

Netto bijtelling vanaf

€ 104,00

Kom maar op met de toekomst van elektrisch rijden. Want die toekomst begint nu. De nieuwe generatie BMW i3 en de sportieve BMW i3s zijn namelijk niet alleen 100% elektrisch, maar ook geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. Zo kunt u na slechts 3 uur thuis opladen al een actieradius tot 310* kilometer hebben. Dus kom maar op.

BMW i3s Edition RoadStyle, Fluid Black met accenten in E-Copper, driekwart vooraanzicht
20 inch lichtmetalen wielen in Dubbelspaakstyling in Jetblack, BMW i3s Edition RoadStyle, exterieur
BMW i3s Edition RoadStyle, Fluid Black met accenten in E-Copper, driekwart achteraanzicht
Natuurledercombinatie Stellaric in Dalbergiabraun, BMW i3s Edition RoadStyle, interieur

BMW i3s EDITION ROADSTYLE.

Elektrisch rijplezier: de BMW i3s Edition RoadStyle krijgt een sterk individueel karakter door de bijzondere carrosseriekleur Fluid Black met accenten in E-Copper, die de nierengrille, de luchtinlaten in de voorbumper en de dorpelverbreders sieren. Imposante 20 inch lichtmetalen wielen in Dubbelspaakstyling in Jetblack en het extra getinte glas in achterportierruiten en achterruit benadrukken de markante verschijning nog meer. Deze speciale uitvoering, waarvan maar een beperkt aantal wordt gebouwd, heeft een uitnodigend interieur door stijlvolle en duurzame materialen, waaronder de natuurledercombinatie Stellaric in Dalbergiabraun en houten details in Dark Oak matt. Een bijzonder detail en een onmiskenbaar teken van de exclusieve uitvoering: de hoofdsteunen van de voorstoelen zijn voorzien van een stiksel met de naam ‘Edition RoadStyle’.

BMW i3s RoadStyle Edition is standaard rijkelijk uitgerust met een Comfort Pakket Advanced, Connectivity Pakket incl. DAB-Tuner, Real Time Traffic Information en Navigatiesysteem Professional, Stoelverwarming incl. accuverwarming en een alarmsysteem. Daarnaast beschikt de BMW i3s RoadStyle Edition over een warmtepomp om efficiënt om te gaan met de energie.

TIJDELIJK AANBOD VOOR DE BMW i3.

Aanbod i3

TIJDELIJK AANBOD VOOR DE BMW i3.

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW i3.

 • BMW Executive Edition
 • BMW i-Ready, vrij overstappen naar elektrisch
 • Private Lease vanaf € 499,- per maand[1] en tijdelijk 10.000 km gratis laadtegoed
 • BMW i3s Roadstyle Edition

NETTO BIJTELLING AL VANAF € 104,- PER MAAND.

Wilt u uw leaseauto voordelig privé blijven gebruiken? Dan is een volledig elektrische auto nog de enige optie. Met slechts 4% bijtelling is de BMW i3 de voordeligste optie in het luxe segment. Met een netto bijtelling vanaf € 104,- voor de BMW i3 of slechts € 114,- voor de extra sterke BMW i3s, is premium elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar.

Lees meer

TWEE UITVOERINGEN: BMW i3 EN BMW i3s.

DE NIEUWE BMW i3

DE NIEUWE BMW i3.

DE NIEUWE BMW i3s

DE NIEUWE BMW i3s.

 i3

OPTIMISME ALS BRANDSTOF.

OPTIMISME ALS BRANDSTOF.

Elektrisch rijden is volwassen geworden. En dat geldt zeker voor de BMW i3. Zes jaar geleden geïntroduceerd als een bewuste keuze voor pioniers, nu een volwaardige optie voor iedereen die vol vertrouwen en optimisme de toekomst van autorijden wil omarmen. Met een actieradius die ruim voldoende is voor het dagelijks gebruik en een korte oplaadtijd die maar weinig andere elektrische auto’s kunnen evenaren.

Lees meer

DE BMW i3 EN DUURZAAMHEID.

ONTSPANNEN MOBILITEIT.

“Alexa, doe het licht aan.” Geniet in uw BMW van hetzelfde comfort van Amazons spraakassistent Alexa als u van thuis gewend bent. Amazon, Alexa en alle bijbehorende logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of gelieerde ondernemingen.

Stroomverbruik.

 • Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i3 (120 Ah) varieert tussen de 13,1 en 14 kWh/100 km. Data op basis van peildatum 01-11-2019.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.