BMW i3

DE NIEUWE BMW i3 EN DE NIEUWE BMW i3s.

BMW i3

KOM MAAR OP.

DE NIEUWE BMW i3 EN DE NIEUWE BMW i3s.

KOM MAAR OP.

DE NIEUWE BMW i3 EN DE NIEUWE BMW i3s.KOM MAAR OP.
BMW i

Leverbaar vanaf

€ 42.007,00

Netto bijtelling vanaf

€ 52,00

Kom maar op met de toekomst van elektrisch rijden. Want die toekomst begint nu. De nieuwe generatie BMW i3 en de sportieve BMW i3s zijn namelijk niet alleen 100% elektrisch, maar ook geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. Zo kunt u na slechts 3 uur thuis opladen al een actieradius tot 260 kilometer hebben. Dus kom maar op.

Tijdelijk gratis installatie BMW Wallbox.

TIJDELIJK GRATIS INSTALLATIE BMW WALLBOX.

Profiteer tijdelijk van veel voordeel op de BMW Wallbox - inclusief Basis Installatie Service - bij aanschaf van een BMW i of BMW Plug-in Hybride.

NETTO BIJTELLING AL VANAF € 52,- PER MAAND.

Wilt u uw leaseauto voordelig privé blijven gebruiken? Dan is een volledig elektrische auto nog de enige optie. Met slechts 4% bijtelling is de BMW i3 de voordeligste optie in het luxe segment. Met een netto bijtelling vanaf € 52,- voor de BMW i3 of slechts € 57,- voor de extra sterke BMW i3s, is premium elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar.

Lees meer

TWEE UITVOERINGEN: BMW i3 EN BMW i3s.

DE NIEUWE BMW i3.

DE NIEUWE BMW i3s.

 i3

OPTIMISME ALS BRANDSTOF.

OPTIMISME ALS BRANDSTOF.

Elektrisch rijden is volwassen geworden. En dat geldt zeker voor de BMW i3. Vier jaar geleden geïntroduceerd als een bewuste keuze voor pioniers, nu een volwaardige optie voor iedereen die vol vertrouwen en optimisme de toekomst van autorijden wil omarmen. Met een actieradius die ruim voldoende is voor het dagelijks gebruik en een korte oplaadtijd die maar weinigen kunnen evenaren.

Lees meer

ONTSPANNEN MOBILITEIT.

Met de Amazon Alexa Car Integration kunt u Amazons spraakassistent naadloos in uw auto gebruiken (nog niet beschikbaar voor Nederland).

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW i3 nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i3 (120 Ah) varieert tussen de 13,1 en 14,7 kWh/100 km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.