BMW X7 in Arktikgrau in driekwart achteraanzicht voor woestijnachtergrond, G07 2019

THE X7

DE BMW X7: TECHNISCHE GEGEVENS.

THE X7DE BMW X7: TECHNISCHE GEGEVENS.

Vind hier de technische gegevens van de BMW X7 – ontdek alle details over motoren, pk’s, acceleratie, topsnelheid, brandstofverbruik, emissie en veel meer.

Lees meer

TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE BMW X7.

BMW X7 technische gegevens
Motor
Cilinders / kleppen per cilinder
-
Cilinderinhoud in cm3
-
Slag / boring in mm
-
Maximaal vermogen / toerental in kW (pk) / 1/min
294
Maximaal koppel in Nm / 1/min
-
Compressieverhouding 1:
-
Vermogen 48 Volt Mild Hybrid technologie in kW (pk)
-
Verbruik
Tankinhoud in l
-

  • De vermelde waarden van brandstofverbruik, CO2 uitstoot en energieverbruik zijn gebaseerd op de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening (EC) 715/2007. De waarden hebben betrekking op een voertuig met een standaard configuratie in Nederland en de getoonde variaties geven verschillende maten van de geselecteerde wielen en banden aan evenals optionele uitrustingsmogelijkheden en kunnen verschillen gedurende de configuratie.

    De getoonde waarden zijn al gebaseerd op de nieuwe WLTP regelgeving en zijn terugvertaald in de NEDC-equivalent teneinde de vergelijking tussen de voertuigen duidelijk te maken. Met betrekking tot deze voertuigen, voor voertuig gerelateerde belastingen of andere heffingen gebaseerd op (onder andere) CO2 uitstoot, de CO2 waarden kunnen verschillen ten opzichte van de vermelde waarden afhankelijk van lokale wet- en regelgeving.