DE NIEUWE BMW i8 ROADSTER.

ICOON VAN EEN NIEUWE TIJD.

DE NIEUWE BMW i8 ROADSTER.

ICOON VAN EEN NIEUWE TIJD.

DE NIEUWE BMW i8 ROADSTER.ICOON VAN EEN NIEUWE TIJD.
BMW i

Leverbaar vanaf

€ 168.188,00

De toekomst krijgt vorm – in de gestalte van de allereerste BMW i8 Roadster. Inspirerend, fascinerend en klaar om een nieuwe interpretatie te geven van het begrip vrijheid. Voor onvoorwaardelijk rijplezier, zover de weg voert. Al bij de eerste blik op het iconische design stijgt het adrenalinepeil. De toerenteller schiet al even snel omhoog: de innovatieve Plug-in Hybride aandrijving genereert 374 pk en 570 Nm. En brengt de BMW i8 Roadster in 4,6 seconden van 0 naar 100 km/h. De snelste route om een nieuwe vorm van vrijheid te ervaren.

Tijdelijk gratis installatie BMW Wallbox.

TIJDELIJK GRATIS INSTALLATIE BMW WALLBOX.

Profiteer tijdelijk van veel voordeel op de BMW Wallbox - inclusief Basis Installatie Service - bij aanschaf van een BMW i of BMW Plug-in Hybride.

DE ULTIEME UITSTRALING.

De BMW i8 Roadster is futuristisch tot in het kleinste detail. Zijn progressieve belijning spreekt een vormtaal die in dynamiek nauwelijks nog te overtreffen is. Het meest markante kenmerk: de indrukwekkende vleugeldeuren van licht carbon die comfortabel te openen zijn. De atletische voorzijde zet het individuele karakter voort en presenteert trots de BMW nierengrille, geflankeerd door full-LED-koplampen en nieuw ontworpen Air Curtains. De onmiskenbare V-vormige Black Belt loopt vanaf de motorkap door over de hele auto en benadrukt het lage silhouet. Bovendien optimaliseert het indrukwekkende Streamflow design de luchtstroom, voor ongeëvenaarde aerodynamische eigenschappen. Zo is de BMW i8 Roadster een perfecte symbiose van vorm en functie die slechts één doel nastreeft: ultieme vrijheid.

SPEEL. RUIMTE.

Ook het interieur van de BMW i8 Roadster getuigt van zijn unieke karakter. Dat blijkt al direct uit de exclusieve uitrustingslijn Accaro Amido/E-Copper. Het interieur zet de karakteristieke lijnvoering van het exterieurdesign voort, waardoor in de gehele cockpit een futuristische dynamiek ontstaat. De middenconsole is licht naar de bestuurder gebogen, en de bedieningselementen zijn intuïtief te vinden – voor maximale centraalstelling van de bestuurder en overzichtelijkheid. Optimale zijdelingse steun en het hoogste comfort bieden de nieuwe elektrisch verstelbare sportstoelen met memory-functie. Achter de stoelen bevinden zich vakken voor extra opbergruimte. Bij het optionele Travel Package zijn opklapbare scheidingselementen en een in leder Nappa uitgevoerde kaartentas aan boord.
In het donker zorgt de LED-interieurverlichting voor een hoogwaardige ambiance. Daarmee kunnen de contourlijnen van de portieren, het dashboard, de middenconsole en het stuur naar keuze en afwisselend worden verlicht in de kleuren EfficientDynamics Blau, Bernsteingelb en Weiß.

DE BMW SHADOW LINE.

REVOLUTIEVERSNELLER.

De BMW i8 Roadster doet zelfs tegenwind naar adem happen. Dat ligt niet alleen aan zijn atletische uitstraling, maar vooral aan de gestroomlijnde carrosserie, de extreme lichtgewicht constructie en het Layering Design van de LED-achterlichten, waar de rijwind doorheen stroomt.

Lees meer

SPEERPUNT. VAN CARBON.

SPEERPUNT. VAN CARBON.

De koppositie overnemen. Met de BMW i8 Roadster ligt dat voor de hand. Dat is onder meer te danken aan zijn uitzonderlijke lichtgewicht constructie: de LifeDrive architectuur. Deze bestaat uit de Drive-module – een aluminium chassis – en de Life-module – een ultralicht inzittendencompartiment van uiterst sterk carbon. Beide componenten hebben een optimaal gewicht om doordachte duurzaamheid efficiënt op de weg te brengen met adembenemende sportiviteit.

DE VRIJHEID OM ALLES TE BEREIKEN.

DE VRIJHEID OM ALLES TE BEREIKEN.

Opladen of voltanken – bij de allereerste BMW i8 Roadster gaat dit allebei even gemakkelijk. Met het uitgebreide product- en servicepakket 360° ELECTRIC. Thuis laadt u uw BMW i8 heel comfortabel op via een BMW i Wallbox. Een gekwalificeerd monteur geeft daarbij persoonlijk advies en zorgt voor vakkundige montage en ingebruikname van de BMW i Wallbox. Onderweg staat een voortdurend groeiend aantal openbare laadpalen ter beschikking, die u eenvoudig gebruikt met de CHARGE NOW-pas. Waar zich het volgende laadstation bevindt, ziet u via de CHARGE NOW App of naar keuze rechtstreeks in uw BMW i8 Roadster: bijvoorbeeld via de geïntegreerde BMW i ConnectedDrive Services voor navigatie.

VANDAAG AL VERBONDEN MET DE WERELD VAN MORGEN.

Met de innovatieve oplossingen van BMW ConnectedDrive is de BMW i8 Roadster het summum van connectiviteit – voor een intelligente en duurzame vorm van mobiliteit die nog nooit eerder is vertoond. Zo voeren de BMW ConnectedDrive Services voor navigatie de bestuurder altijd langs de efficiëntste route naar zijn bestemming. Bovendien is via de BMW Remote Services van de BMW Connected App voor iOS en Android allerlei relevante informatie over uw BMW i8 Roadster altijd binnen handbereik. En dankzij BMW Teleservices weet uw BMW i dealer altijd welk onderhoud nodig is aan de auto.

  • Send to Car

    Waarheen voert de volgende rit? Zoek binnen de BMW Connected App naar nieuwe bestemmingen en stuur deze rechtstreeks naar het navigatiesysteem van uw BMW. Zodra u heeft plaatsgenomen in de auto en deze via Bluetooth heeft gekoppeld aan uw smartphone, kunt u met één klik de routebegeleiding starten.

  • Share live trip status

    Met 'Share live trip status' kan de bestuurder zijn aankomsttijd en zijn actuele locatie tijdens de rit veilig delen met vrienden en familie. De ontvanger krijgt een link naar een website, die de bestemming en de actuele locatie van de auto op een kaart weergeeft.

BMW i PURE IMPULSE EXPERIENCE PROGRAMME.

BMW i PURE IMPULSE EXPERIENCE PROGRAMME.

Als eigenaar van een BMW i8 Roadster krijgt u toegang tot een wereld vol privileges. Het BMW i Pure Impulse Experience Programme biedt zijn leden wereldwijd exclusieve events en unieke aanbiedingen op het gebied van lifestyle. Het programma presenteert daarvoor even interessante als inspirerende ervaringen op het gebied van techniek, reizen, cultuur, gastronomie en design.

DE VEILIGE WEG VOORUIT.

DE VEILIGE WEG VOORUIT.

Waarheen u ook gaat: dankzij tal van assistentiesystemen is de BMW i8 Roadster op alles voorbereid. Zo worden bijvoorbeeld bij rijden in nat weer de remmen van tijd tot tijd gereinigd door de droogremfunctie, om altijd onmiddelijke en maximale vertraging te garanderen. En dat zonder merkbare remdruk. Bovendien maakt de Dynamische Tractie Controle (DTC) het wegrijden bij ongunstige weersomstandigheden eenvoudig door wielslip te verminderen en voor maximale tractie te zorgen. Tijdens het rijden gebeurt dit door de BMW xDrive vierwielaandrijving, die in elke situatie voortreffelijke grip mogelijk maakt. Het systeem wordt in de hybridemodus geactiveerd en verdeelt de aandrijfkracht van beide soorten aandrijving variabel en afhankelijk van de actuele situatie over de vier wielen.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂-EMISSIE.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW i8 Roadster is 2 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i8 Roadster is 14,5 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie is de 46 g/km. Data op basis van peildatum 01-02-2019.