BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 23-07.

Met de Remote Software Upgrade blijft uw BMW up-to-date. Profiteer van kosteloze kwaliteitsverbeteringen over-the-air: eenvoudig te downloaden via de My BMW App of de in de BMW geïntegreerde SIM kaart en vervolgens direct in uw BMW te installeren. Afhankelijk van land, model, uitvoering, uitrusting en de status van uw BMW ontvangt u nieuwe functies of verbeteringen van bestaande functies.

HIGHLIGHTS BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 23-07.

NIEUW HOOFDMENU VOOR SNELLERE BEDIENING.

Centraal informatiedisplay met het nieuwe Operating System 8.5

Opgeruimder, gebruiksvriendelijker, sneller. Met het nieuwe Operating System 8.5 is de weergave van het hoofdmenu van het centrale display fundamenteel veranderd. Er zijn twee weergaveniveaus: verticaal gerangschikte widgets die de belangrijkste informatie direct toegankelijk maken en verschillende niveaus op de achtergrond. Recent gebruikte functies zoals muziek, navigatie of de eigen smartphone verschijnen als grote tegels.

Let op: na de upgrade is het niet meer mogelijk om terug te keren naar de ‘oude’ weergave.

GEMAKKELIJKER IN- EN UITSTAPPEN.

Man in BMW kijkt op centrale informatiedisplay

De situatie is herkenbaar: u wilt instappen, maar er is weinig ruimte tussen het stuurwiel en de bestuurdersstoel. Vooral wanneer een kleinere bestuurder u voorging. Deze upgrade brengt daar verandering in. Zodra u uw BMW ontgrendelt of de gordel losmaakt, neemt de stoel de bij het bestuurdersprofiel behorende in- en uitstappositie in. Zo heeft u veel ruimte tussen het stuurwiel en de rugleuning.

ANDERE HIGHLIGHTS VAN DEZE UPGRADE.

RIJCOMFORT, VEILIGHEID & CONNECTIVITEIT.

Man achter BMW achterzijde steekt straat over

ACTIVE PDC.


Bij het achteruitrijden is niet iedere beweging aan de rand van uw blikveld goed te beoordelen. Daarom kijkt de noodremfunctie Active PDC nog verder vooruit. De assistent herkent ook mensen achter uw BMW, waarvan de bewegingen duiden op een naderende aanrijding. Voordat het zo ver komt, remt het systeem uw BMW af.

Lees meer
Remote Software Upgrade Max Range op centrale informatiedisplay

MAX RANGE.


Een actieve Max Range in MyMode Efficient vergroot de actieradius van uw elektrische BMW met zo'n 15 tot 25 procent. Met een druk op een knop wordt het vermogen aanzienlijk beperkt en de topsnelheid begrensd op 90 km/h. Comfortfuncties zoals klimaatregeling of de stoel- en stuurwielverwarming worden geminimaliseerd. De bespaarde energie komt ten goede aan de actieradius.

Lees meer
BMW iX (i20) parkeren openbaar opladen

ROUTE CHARGING.


Het zoeken naar een laadstation kost tijd. En soms blijkt het ook nog bezet te zijn. Dan komt deze upgrade van pas, want in de navigatie worden laadstations en hun status getoond. En er is meer. Naar wens verschijnen alle aanbieders of alleen die van uw voorkeur. Terwijl uw BMW oplaadt bezoekt u een van de eveneens getoonde restaurants en winkels in de directe omgeving.

Lees meer

WEET WAT ERAAN KOMT.

Centraal informatiedisplay interactieve navigatieweergave

Bij files, wegwerkzaamheden of in de spits: tijdens het rijden zijn gebeurtenissen op de route niet altijd makkelijk te herkennen op de navigatie. Daarom wordt de navigatie uitgebreid met een interactieve weergave. Aan de rand van de kaartweergave worden gebeurtenissen en verkeerssituaties op de route getoond in een gemakkelijk leesbare lijst.

ASSISTED DRIVING VIEW MET NIEUWE WEERGAVE.

Remote Software Upgrade Central Assisted Driving View toont actuele verkeerssituatie

Assisted Driving View is een visuele innovatie die het rijden overzichtelijker maakt. Het informatiedisplay toont continu de actuele rijsituatie en voertuigen in de directe omgeving. Statusindicaties en waarschuwingen die zijn gekoppeld aan de assistentiesystemen, worden nu ook getoond op het display achter het stuurwiel of op het Head-Up Display. U ziet ze dus meteen.

UPDATES VAN FUNCTIES EN KWALITEITSVERBETERINGEN.

Deze Remote Software Upgrade voorziet bestaande functies van de nieuwste technologie en omvat ook kwaliteitsverbeteringen.

Lees meer
  • Geldigheid van de Remote Software Upgrades en uitvoeringsversies
  • Informatie over tot nu toe verschenen versies
  • Update van de geïntegreerde handleiding in de auto

MEER INFORMATIE & LINKS.

Remote Software Upgrade man voor BMW kijkt naar smartphone

ALLE REMOTE SOFTWARE UPGRADES.

Hier vindt u een overzicht en de Release Notes van alle eerdere Remote Software Upgrades voor uw BMW.
Remote Software Upgrade close-up Curved Display BMW iX

REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Houd de software van uw BMW up-to-date.
BMW ConnectedDrive digitale diensten overzicht vrouw met smartphone voor BMW

TERUG NAAR CONNECTED DRIVE.

Wilt u meer te weten komen over de diensten en producten van BMW ConnectedDrive? Hier kunt u terug naar het overzicht.

Vanwege regelmatige software-updates kan de getoonde beeldschermweergave afwijken van de daadwerkelijke beeldschermweergave in uw BMW. 

Lees meer