BMW X3 Vakantieauto

BMW VAKANTIEAUTO.

ONGELIMITEERD RIJPLEZIER, ALTIJD EN OVERAL.

BMW VAKANTIEAUTO.ONGELIMITEERD RIJPLEZIER, ALTIJD EN OVERAL.

VERVANGEND VERVOER TIJDENS DE VAKANTIE.

Met de BMW i3 maakt u een bewuste keuze voor duurzame mobiliteit. Milieuvriendelijk en met een voordelig energieverbruik. Maar wat als u een auto nodig heeft voor een (buitenlandse) zakenreis of vakantie? Ook dan heeft BMW een premium oplossing voor u, want met een BMW vakantieauto heeft u altijd de mogelijkheid om uw BMW i3 tijdelijk om te ruilen voor een compleet uitgeruste BMW of MINI met brandstofmotor waar u ongelimiteerd mee kunt rijden.

 

BMW werkt voor het aanbieden van een BMW vakantieauto samen met AlphaRent. Met een BMW vakantieauto via AlphaRent bent u flexibel zonder dat u aan een looptijd van een contract vast zit.

 

AlphaRent richt zich alleen op de zakelijke autoverhuur. Dit vertaalt zich in een ruim aanbod zeer representatieve BMW en MINI modellen van maximaal 24 maanden oud. Standaard zijn deze auto’s zeer compleet uitgerust met een optimale balans tussen luxe en fiscale waarde.

 

Daarnaast beschikt AlphaRent over een eigen chauffeursdienst. Binnen Nederland zetten zij de BMW vakantieauto op ieder adres voor u klaar. En indien gewenst halen zij de vakantieauto ook weer bij u op.

Lees meer

DIT ZIJN UW VOORDELEN.

 • 01 Keuze uit diverse BMW en MINI modellen
 • 02 Ongelimiteerd aantal kilometers
 • 03 Voorzien van navigatie, airconditioning, audio en Bluetooth ® telefoonvoorbereiding
 • 04 All-risk verzekerd incl. anti-diefstal en ongevallen inzittenden verzekering (eigen risico € 225,-)
 • 05 Aflevering op een locatie naar keuze
 • 06 Diverse opties mogelijk: trekhaak, sneeuwkettingen, dakdragers en dakkoffers

BMW VAKANTIEAUTO UITGELEGD.

 • Hoe werkt een BMW vakantieauto?

  Met een BMW vakantieauto huurt u voor een vooraf afgesproken periode een BMW of MINI naar keuze. De minimale huurperiode is 3 dagen. Het reserveren van een BMW vakantieauto doet u snel en eenvoudig met behulp van de BMW vakantieauto calculator. U vult de tijdsperiode in en ziet direct hoeveel de auto van uw keuze kost.

  Indien gewenst kunt u extra opties en accessoires toevoegen aan uw BMW vakantieauto, zoals bijvoorbeeld een dakkoffer of sneeuwkettingen. Besluit u om de auto te reserveren? Dan vult u de benodigde gegevens in. Onze partner AlphaRent waar wij mee samenwerken, zal contact met u opnemen om de reservering compleet te maken en levert de gekozen auto vervolgens af op het door u gewenste adres, na afloop nemen we de vakantieauto weer mee.

  U kunt zo vaak u wilt gebruik maken van een BMW vakantieauto. Heeft u liever persoonlijk contact? Voor vragen over de reserveringstool kunt u contact opnemen met het BMW i Online Team via telefoonnummer (070) 41 47 516 of stuur een e-mail naar bmwi@bmw.nl. Voor vragen over een reservering kunt u direct contact opnemen met onze partner AlphaRent via telefoonnummer (070) 34 78 486 of stuur een e-mail naar denhaag@alphabet.com

 • Kan ik gebruik maken van een BMW vakantieauto?

  De BMW vakantieauto is een product voor BMW i3 rijders die tijdelijk een auto nodig hebben voor een (buitenlandse) zakenreis of vakantie. BMW werkt voor het aanbieden van een BMW vakantieauto samen met AlphaRent. AlphaRent richt zich alleen op de zakelijke autoverhuur. U kunt dus alleen als zakelijke klant gebruik maken van een BMW vakantieauto.

 • Welke BMW vakantieauto past bij u?

  U kunt kiezen uit diverse BMW en MINI modellen. Alle vakantieauto’s zijn uitgerust met navigatie, airconditioning, audio en Bluetooth ® telefoonvoorbereiding.

  Wij kunnen de auto ook voorzien van een trekhaak, sneeuwkettingen, dakdragers en dakkoffers. De auto is bovendien all-risk verzekerd met een anti-diefstalverzekering en een ongevallen inzittenden verzekering (eigen risico van € 225,-). De BMW vakantieauto van uw keuze is afhankelijk van de beschikbaarheid. Wij adviseren dan ook om langer van tevoren te reserveren om de auto van uw keuze te kunnen garanderen.

  Met een BMW vakantieauto heeft u geen last van kilometerbeperkingen. Het aantal kilometer is namelijk ongelimiteerd. Ook hoeft u geen borgsom te betalen.

 • BMW vakantieauto en bijtelling

  Rijdt u de BMW i3 zakelijk? Dan bent u verplicht om bijtelling te betalen als u meer dan 500 kilometer privé rijdt. Dat geldt ook voor de BMW vakantieauto die u zakelijk huurt. De kosten voor de vakantieauto komen dan ook voor rekening van de zaak.

  Wanneer u bijtelling betaalt voor uw BMW i3 en voor de BMW vakantieauto, dan kunt u uw BMW i3 vrijstellen van bijtelling tijdens de periode dat u de vakantieauto gebruikt. U betaalt dan alleen bijtelling voor de BMW vakantieauto. Voorwaarde is wel dat wij bij het afleveren van de vakantieauto uw BMW i3 meenemen en stallen. Van onze verhuurpartner ontvangt u een afleverings-/ontvangstbevestiging van uw vakantieauto. Hierop treft u de fiscale waarde aan en het bijtellingspercentage van uw BMW vakantieauto. Wanneer u uw BMW i3 bijtelt, adviseren wij u deze gegevens en de huurperiode door te geven aan uw salarisadministratie, zodat zij de verrekening met uw salaris kunnen doen.

 • Hoe voldoe ik de huurprijs?

  Onze partner AlphaRent zal de financiële afhandeling met u verzorgen. Zij nemen binnen 48 uur contact met u op om de aanvraag compleet te maken. Het verzorgen van de betaling verloopt via automatische incasso. De factuur voor de door u gereserveerde vakantieauto sturen zij na de huurperiode per e-mail toe. Het kan voorkomen dat u na afloop van de huurperiode een naheffing ontvangt. Deze ontvangt u bijvoorbeeld als u langer in de BMW vakantieauto heeft gereden dan vooraf overeengekomen, schade heeft gereden of een bekeuring heeft gekregen.