BMW 5 Serie Touring G31 facelift Sophistograu 7/8 vooraanzicht rijdend
Leverbaar vanaf€ 66.755,00
AandrijvingBenzineDieselPlug-in Hybride

THE 5

DE BMW 5 SERIE TOURING.

Leverbaar vanaf€ 66.755,00
AandrijvingBenzineDieselPlug-in Hybride
THE 5DE BMW 5 SERIE TOURING.

Leverbaar vanaf

€ 66.755,00

Operational lease vanaf

€ 985,00 

Netto bijtelling vanaf

€ 444,00

Een meester in zijn klasse: De BMW 5 Serie Touring brengt de buitengewone functionaliteit en het comfort op lange ritten van een BMW Touring samen met het iconische uiterlijk en de dynamiek van de BMW 5 Serie. Het exterieur ziet er zelfverzekerder en moderner uit dan ooit, dankzij de bijzonder grote wielbasis, heldere oppervlakken en bijzondere designhighlights. Een elegant en uiterst veelzijdig interieur biedt vooral dankzij de flexibele bagageruimte royale opbergmogelijkheden. In combinatie met indrukwekkende rijdynamiek en innovatieve technologieën zet de BMW 5 Serie Touring nieuwe maatstaven op gebied van comfort en flexibiliteit.

BMW Business Editions

BUSINESS EDITIONS. ONBESCHEIDEN VEEL BMW.

Ontdek de BMW Business Editions. Royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. En als u zoekt naar de overtreffende trap van geweldig zijn er nog de Business Editions Plus. Een absolute verrijking voor uw BMW 5 Serie.
BMW Private Lease Editions

BMW PRIVATE LEASE EDITIONS.

BMW biedt u nu tijdelijk de speciaal samengestelde Private Lease Editions op o.a. de BMW 1 Serie, BMW 2 Serie Gran Coupé, BMW 3 Serie en BMW X1.

HET DESIGN VAN DE BMW 5 SERIE TOURING.

De BMW 5 Serie Touring zet nieuwe maatstaven voor functionele sportiviteit. De grote wielbasis en de langgerekte motorkap onderstrepen zijn zelfverzekerdheid, terwijl precieze contouren en grote oppervlakken voor een moderne uitstraling zorgen. Vooral de BMW nierengrille en het BMW Laserlight geven de voorzijde een dynamisch en innovatief karakter. De koplampen zijn naadloos met de BMW nierengrille verbonden, wat de breedte van de auto extra benadrukt. Het totaalbeeld is een sportieve elegantie en bijzondere aanwezigheid, die is terug te zien in de vrij gevormde uitlaateindpijpen aan de achterzijde.

Lees meer

BMW 5 SERIE TOURING PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.

BMW PHEV modellen rijdend

HIGHLIGHTS VAN DE BMW 5 SERIE TOURING PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.

Ontdek de voordelen en technische highlights van de BMW 530e** en BMW 530e xDrive Touring met innovatieve hybride aandrijving.

Het beste van twee werelden. Met de BMW 5 Serie Touring Plug-in Hybride modellen BMW 530e** en BMW 530e xDrive** beleeft u duurzame mobiliteit en efficiënte rijdynamiek. Ontdek de talrijke voordelen van deze innovatieve BMW hybride modellen en ontdek meer over het aandrijfconcept, de rijdynamiek, BMW Charging en de praktische digitale services van BMW ConnectedDrive.
Plug-in Hybride BMW 5 Serie Touring G31 LCI vooraanzicht opladen
Plug-in Hybride BMW 5 Serie Touring G31 LCI driekwart zijaanzicht opladen

De Plug-in Hybride technologie van de BMW 5 Serie Touring.

Perfect in harmonie: de BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride BMW 530e** en BMW 530e xDrive** combineren de elektrische BMW eDrive aandrijftechnologie met een krachtige BMW verbrandingsmotor. Samen zorgen ze voor een een rijbeleving die maximale efficiëntie verbindt met maximaal rijplezier. Afhankelijk van de rijmodus rijdt u lokaal emissievrij en vrijwel geruisloos, of met opwindend veel trekkracht en genoeg reserve voor langere afstanden. Bij de BMW 530e xDrive** zorgt de intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving voor optimale dynamiek en tractie. Een waardevolle bijdrage aan efficiënt rijplezier wordt geleverd door de zogenoemde recuperatie, waarbij de bewegingsenergie tijdens het remmen wordt omgezet in elektrische energie, die vervolgens in de accu wordt opgeslagen.

Ontdek meer
Plug-in Hybride BMW 5 Serie Touring G31 LCI driekwart vooraanzicht rijdend

Aandrijfmodi van de BMW 5 Serie Touring Plug-in Hybride.

Puur elektrisch en emissievrij op weg naar het werk, of krachtig en dynamisch met voldoende actieradius voor een weekendje weg – de BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride modellen BMW 530e** en BMW 530e xDrive** maken het allemaal mogelijk. Profiteer van intelligente rijmodi, die voor elke situatie een optimaal samenspel van verbrandings- en elektromotor verzorgen, en beleef hoe fascinerend de vooruitstrevende technologie en de unieke rijbeleving zijn.

Ontdek meer
Plug-in Hybride BMW 5 Serie Touring G31 LCI zijaanzicht opladen

Het opladen van de BMW 5 Serie Touring Plug-in Hybride.

Thuis of onderweg: BMW Charging biedt op maat gemaakte oplossingen voor het opladen van uw BMW 5 Serie Touring met hybride aandrijving. Comfortabel, veilig en snel thuis opladen is mogelijk met de BMW Wallbox. De Wallbox van onze partner biedt aanvullende diensten voor intelligent opladen. De installatieservice zorgt voor een probleemloze en correcte installatie van de Wallbox. Voor maximale flexibiliteit bij het thuis opladen is er de optioneel meegeleverde noodlader voor thuis 2,3 kW. Tot de standaarduitrusting van uw BMW 5 Serie Touring Plug-in Hybride behoren de publieke laadkabel (mode 3) en de BMW Charging Card waarmee u tegen aantrekkelijke voorwaarden openbaar kunt laden.* De laadduur (0–100%) bedraagt voor de BMW 5 Serie Sedan modellen BMW 530e** en BMW 530e xDrive** bij een laadvermogen van 3,7 kW (BMW Wallbox, optionele noodlader, openbare laadstations) circa 3,6 uur en bij een laadvermogen van 2,3 kWh (huishoudelijk stopcontact) circa 6 uur.

* Aanbod per land verschillend.

Ontdek meer
Plug-in Hybride BMW 5 Serie Touring G31 LCI navigatiesysteem close-up

Digitale services voor de BMW 5 Serie Touring Plug-in Hybride.

Haal het maximale uit iedere meter van uw rit: BMW biedt innovatieve digitale diensten die het dagelijks leven met uw BMW 530e** of BMW 530e xDrive** Touring nog gemakkelijker en comfortabeler maken. BMW Connected Charging toont u doelgericht de dichtstbijzijnde openbare laadstations op uw route en geeft ook gedetailleerde informatie, zoals welk station vrij is, welke tarieven gelden en hoe u de laadtijd het beste kunt besteden bij de voorzieningen in de buurt. Met de My BMW App heeft u altijd volledige transparantie over uw laadstatus en de recente laadsessies. U krijgt bijvoorbeeld een pushbericht wanneer uw BMW volledig is opgeladen. Andere digitale services, zoals de BMW Intelligent Personal Assistant of Smartphone Integratie, maken de dagelijkse mobiliteit nog gemakkelijker – voor ontspannen rijplezier in uw BMW 5 Serie Touring met Plug-in Hybride aandrijving.

Ontdek meer

PRIVATE LEASE EDITIONS.

BMW 520i

Standaarduitvoering

BMW 520iA G31
Vanaf € 1.035,00
 • BMW Connected Package Professional
 • BMW Live Cockpit Plus
 • LED koplampen

Op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer

BMW 520i

Sport Edition

BMW 520iA G31 Sport Edition
Vanaf € 1.079,00
 • Business Edition Plus
 • Luxury Line
 • M Sportstuurwiel

Op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer

BMW 520i

M Sport Edition

BMW 520iA G31 M Sport Edition
Vanaf € 1.075,00
 • Business Edition Plus
 • M Sportpakket
 • 18 inch LM M D-spaak (styling 662) Orbit Grey

Op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer

DESIGN EN FUNCTIONALITEIT VAN DE BMW 5 SERIE TOURING.

Glazen panoramadak BMW 5 Serie Touring G31 facelift interieur

Glazen panoramadak.

Het glazen panoramadak biedt veel frisse lucht wanneer het is geopend en zorgt ook gesloten voor een aangenaam licht interieur. Met één druk op de knop of met de sleutel van de BMW is het panoramadak volledig automatisch te openen en te sluiten. Het is voorzien van een elektrische schuif-/kantelfunctie, zonwering en een windgeleider.
Trekhaak BMW 5 Serie Touring G31 facelift close-up

Trekhaak.

De trekhaak met elektrisch wegklapbare kogelkop is geschikt voor hoge aanhangergewichten tot 2.000 kg (i.c.m. af fabriek gemonteerde trekhaak). Ter stabilisering remt de aanhangerstabiliteitscontrole de trekkende auto automatisch af als de aanhanger begint te pendelen. Als de elektrisch wegklapbare kogelkop niet in gebruik is, is deze nauwelijks zichtbaar opgeborgen achter de bumper.
Bagageruimtepakket BMW 5 Serie Touring G31 facelift

Bagageruimtepakket.

Het bagageruimtepakket breidt de functionaliteit van de bagageruimte uit met een vrijwel traploze hoekverstelling van de rugleuning inclusief Cargo positie, bevestigingsrails links en rechts met twee verschuifbare bevestigingsogen, een spanband met kunststof frame aan de zijbekleding rechts alsmede een multifunctioneel haakje.

DE TECHNOLOGIEËN VAN DE BMW 5 SERIE TOURING.

De BMW 5 Serie Touring staat altijd voor u klaar. Geavanceerde assistentiesystemen en connectiviteit zorgen voor maximale veiligheid en comfort, terwijl innovatieve zakelijke en entertainmentfuncties u informeren en entertainen. Met de slimme digitale services bent u onderweg altijd verbonden. Voor zorgeloze en ontspannen mobiliteit.
BMW 5 Serie Touring LCI G31 BMW Live Cockpit Professional 12,3 inch Central Information Display cockpit close-up
Driving Assistant Professional BMW 5 Serie Touring G31 facelift interieur cockpit

Driving Assistant Professional.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en maximale veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. Behalve de functionaliteiten van de uitrusting Safety Pack omvat de Driving Assistant Professional onder meer ook de Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functieomvang en Side Collision Warning met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen.
Reversing Assistant BMW 5 Serie Touring G31 facelift interieur cockpit

Reversing Assistant (achteruitrijassistent).

De Reversing Assistant (achteruitrijassistent) slaat bij vooruitrijden met maximaal 35 km/h de laatste 50 meter van het gereden traject op, om deze desgewenst weer exact in omgekeerde richting achteruit te rijden. Daarbij wordt het sturen van u overgenomen en kunt u zich concentreren op gasgeven en remmen en het in de gaten houden van de omgeving van uw BMW.
BMW Laserlight BMW 5 Serie Touring G31 facelift close-up voorzijde

BMW Laserlight.

BMW Laserlight schijnt in de laser grootlichtmodus met tot wel 650 meter bijna dubbel zo ver als conventionele koplampen. Door het betere zicht in het donker neemt de veiligheid aanzienlijk toe. Blauwe accenten en het opschrift 'BMW Laser' in de koplampunits wijzen op de zeer geavanceerde technologie en onderstrepen bovendien het sportieve karakter van de BMW.
BMW Live Cockpit Professional BMW 5 Serie Touring G31 facelift interieur cockpit

BMW Live Cockpit Professional.

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardige weergavencombinatie, bestaande uit een via aanraking bedienbaar, hoge-resolutie Touch Control Display van 12,3 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van eveneens 12,3 inch. Het bij deze uitrusting inbegrepen BMW Operating System 7 is onder meer via de iDrive Touch Controller* te bedienen.

*Voor dit model kan de aanraakfunctie van de iDrive Touch Controller tijdelijk niet worden aangeboden.

BMW Intelligent Personal Assistant BMW 5 Serie Touring G31 facelift interieur cockpit

BMW Intelligent Personal Assistant.

Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke auto-expert is? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Met natuurlijke spraakcommando's kunt u talrijke autofuncties bedienen. Bovendien kan hij u alles uitleggen over de auto en helpt hij u om uw BMW beter te leren kennen.
Remote Software Upgrade BMW 5 Serie Touring G31 facelift interieur cockpit

Remote Software Upgrade.

Altijd de meest actuele softwareversie aan boord. Met Remote Software Upgrade is de software van uw BMW altijd actueel. De upgrades zijn eenvoudig via de My BMW App of via de in de BMW geïntegreerde SIM kaart te downloaden en aansluitend te installeren. Zo kunnen ook nieuwe functies in de BMW beschikbaar worden gemaakt.
Smartphone Integratie BMW 5 Serie Touring G31 facelift interieur cockpit

Smartphone Integratie.

U wilt in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Met de smartphone integratie ondersteunt uw BMW Apple CarPlay en Android Auto via een draadloze verbinding. Daardoor kunt u in de auto comfortabel gebruikmaken van diverse apps.

RIJDYNAMIEK.

Aandrijvings- en onderstelcomponenten in één overzicht.

Alles ingesteld op rijplezier. Van de bijzonder zuinige 4-cilinder dieselmotor tot de toerengretige en koppelsterke 6-cilinder benzinemotor: de BMW 5 Serie Touring laat zich altijd van zijn sportieve kant zien. Met perfect op elkaar afgestemde aandrijf- en ondersteltechnologiën, zoals het adaptieve onderstel, de Integral Active Steering en de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive, zijn optimale grip en maximaal rijplezier gegarandeerd.
Mild Hybrid technologie BMW 5 Serie Touring G31 facelift onderstel

Mild Hybrid technologie.

De Mild Hybrid technologie dient voor de recuperatie van de kinetische energie die vrijkomt bij het remmen of uitrollen en ondersteunt de verbrandingsmotor bij acceleraties. Daardoor worden verbruik en emissie gereduceerd, terwijl de bestuurder tegelijkertijd geniet van meer dynamiek. Bovendien laat de Mild Hybrid technologie de Auto Start Stop functie nog sneller en comfortabeler werken.
Adaptief onderstel BMW 5 Serie Touring G31 facelift close-up start-/stopknop

Adaptief onderstel.

Het adaptieve onderstel maakt het mogelijk om de karakteristiek van de schokdempers aan te passen aan de actuele rijsituatie en zo het afrolcomfort van de auto te vergroten of juist de rijdynamiek te laten toenemen. Behalve de standaardinstelling COMFORT voor een hoge mate van rijcomfort kunt u ook de instelling SPORT activeren, voor een sportieve dempingskarakteristiek van het systeem.
Integral Active Steering BMW 5 Serie Touring G31 facelift driekwart vooraanzicht rijdend

Integral Active Steering.

De Integral Active Steering combineert een variabele stuuroverbrenging op de vooras met meesturende achterwielen. Doordat de achterwielen bij lagere snelheden tegengesteld aan de voorwielen sturen, biedt dit systeem extra wendbaarheid en dynamiek. Vanaf 60 tot 80 km/h sturen de achterwielen in dezelfde richting als de voorwielen, om de rijstabiliteit en het comfort te verhogen.
BMW xDrive BMW 5 Serie Touring G31 logo

BMW xDrive.

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg. Voor nog betere wendbaarheid voorkomt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook het onder- of oversturen in bochten.

BMW 5 SERIE TOURING MODELLEN.

BMW 5 Serie Touring.

BMW 5 Serie Touring 530i G31 Sophistograu

Luxury Line.

BMW 5 Serie Touring 530i G31 Luxury Line in Mineralweiß

M Sportpakket.

BMW 5 Serie Touring 530e G31 M Sportpakket Tansanitblau II metallic driekwart vooraanzicht
 • BMW 5 Serie Touring.
 • Luxury Line.
 • M Sportpakket.

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES EN BMW M PERFORMANCE PARTS.

Een vertrouwd goed gevoel.

Alle BMW rijders genieten standaard van rijplezier. Voor uw speciale wensen zijn er de Originele BMW Accessoires. Natuurlijk met individuele toevoegingen en extra's die op gebied van kwaliteit, design en prestaties perfect op uw BMW 5 Serie Touring zijn afgestemd en een maximale meerwaarde bieden – wat u ook van plan bent.
BMW universele houder voor tablets met de BMW Safety Case, Travel & Comfort BMW 5 Serie Touring facelift

BMW universele houder voor tablets met de BMW Safety Case

De universele houder is verstelbaar en is aan de separaat verkrijgbare basisdrager te bevestigen of aan de optionele uitrusting Travel & Comfort. Deze biedt een stevige bevestiging voor vele tablets van Apple en Samsung in combinatie met de BMW Safety Case van 7 tot 11 inch en is 360° draaibaar en kantelbaar.
Vind uw BMW dealer
BMW voorgevormde bagageruimtemat BMW 5 Serie Touring G31 facelift

BMW voorgevormde bagageruimtemat

De stevige, waterbestendige en voorgevormde antislipmat voor de bagageruimte is voorzien van een hoge rand rondom. Hij ziet er mooi uit en beschermt de bagageruimte tegen vocht, vuil en beschadigingen. De matten zijn uitgevoerd in zwart, voorzien van een hoogwaardig roestvrijstalen inzetstuk en passen perfect bij het interieur.
Vind uw BMW dealer
BMW LED portierprojectoren BMW 5 Serie Touring G31 facelift

BMW LED portierprojectoren.

De nieuwe BMW LED portierprojectoren met verbeterde projectiekwaliteit en bovengemiddelde levensduur maken het in- en uitstappen bij uw BMW tot een unieke ervaring. Ze gaan automatisch aan bij het openen van de portieren. Ze projecteren met behulp van een dia een afbeelding op de grond naast de auto. Met uitneembare dia's kan de bestuurder zelf kiezen welke projectie wordt weergegeven, met keuze tussen het BMW logo en het BMW M logo.
Vind uw BMW dealer
M Performance buitenspiegelkappen Carbon BMW 5 Serie Touring G31 facelift

M Performance buitenspiegelkappen Carbon.

Minutieus met de hand vervaardigd uit carbon: de markante BMW M Performance buitenspiegelkappen onderstrepen het hightech karakter van de auto. Het dynamische design is ideaal om uw BMW te personaliseren en sportieve accenten toe te voegen.
Vind uw BMW dealer
20 inch gesmede M Performance wielen in Multispaak styling 732 M Bicolor BMW 5 Serie Touring G31 facelift

20 inch gesmede M Performance wielen in Multispaak styling 732 M Bicolor.

De hoogwaardige 20 inch gesmede M Performance wielen in Multispaak styling 732 M Bicolor Night Gold zijn gefreesd en gepolijst en voorzien van een gekleurd M logo. Complete RDC zomerwielset met runflat banden; voor 8 J x 20 inch met bandenmaat 245/35 R 20 95Y XL RSC en achter 9 J x 20 inch met bandenmaat 275/30 R 20 97Y XL RSC.
Vind uw BMW dealer
M Performance stuurwiel BMW 5 Serie Touring G31 facelift

M Performance stuurwiel.

Sterke argumenten: dankzij de met Alcantara beklede handgrepen ligt het M Performance stuurwiel bijzonder aangenaam en vast in de hand – voor een directer stuurgevoel. Het opvallende ontwerp en de rood lederen 12 uur markering versterken de individuele autosport-uitstraling.
Vind uw BMW dealer

TECHNISCHE GEGEVENS.

De BMW 530e Touring.

Systeemvermogen (kW (pk)):

215 (292)

Acceleratie 0–100 km/h (s):

6,1

Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld):

1,5–1,9

CO2 emissie in g/km (gemiddeld):

35–44