BMW Z4 M40i G29 Portimaoblau
Leverbaar vanaf€ 94.200,00
Gemiddeld brandstofverbruik8,1 l/100 km*
AandrijflijnBenzine

THE Z4

BMW M

DE BMW Z4 M40i ROADSTER.

Leverbaar vanaf€ 94.200,00
Gemiddeld brandstofverbruik8,1 l/100 km*
AandrijflijnBenzine
THE Z4DE BMW Z4 M40i ROADSTER.

Leverbaar vanaf

€ 94.200,00

De meest sportieve roadster die er is. Ontdek de BMW Z4 M40i Roadster.

  • Iconisch design met op autosport geïnspireerde details
  • Krachtige rijeigenschappen met 250 kW (340 pk) en precieze besturing
  • M Aerodynamicapakket biedt optimale efficiëntie en dynamiek
BMW Business Editions

BUSINESS EDITIONS. ONBESCHEIDEN VEEL BMW.

Ontdek de BMW Business Editions. Royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. En als u zoekt naar de overtreffende trap van geweldig zijn er nog de Business Editions Plus. Een absolute verrijking voor uw BMW Z4.

EXTERIEURDESIGN.

BMW Z4 M40i G29 Portimaoblau exterieur
BMW Z4 M40i G29 Air Breathers

Air Breathers.

Diverse aerodynamische details staan garant voor een lage luchtweerstandscoëfficiënt en daarmee voor verbeterde efficiëntie en rijdynamiek.

BMW Z4 M40i G29 M Aerodynamicapakket

M Aerodynamicapakket.

Het M Aerodynamicapakket met M specifieke voorbumper, achterbumper, dorpelverbreders en diffusorinzet straalt pure dynamiek en sportiviteit uit.

BMW Z4 M40i G29 vrij gevormde uitlaatpijpen

Vrij gevormde uitlaateindpijpen.

Vrij gevormde uitlaateindpijpen links en rechts onderstrepen visueel de prestaties van deze BMW.

INTERIEURDESIGN.

BMW Z4 M40i G29 M Sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier

M Sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier.

De M Sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteun, diepe zitting, hoge zijwangen en rugleuning met breder schoudergedeelte bieden bestuurder en passagier perfecte zijdelingse steun.

BMW Z4 M40i G29 M Sportstuurwiel

Met leder bekleed M Sportstuurwiel.

Het met leder beklede multifunctionele M Sportstuurwiel beschikt over een stuurwielrand in leder Walknappa Schwarz met extra profilering voor de duimen.

BMW Z4 M40i G29 Harman Kardon Surround Sound System

Harman Kardon Surround Sound System.

Het Harman Kardon Surround Sound System omvat een 408-watt digitale versterker, zeven kanalen, autospecifieke equalizing en twaalf luidsprekers.

RIJDYNAMIEK.

BMW Z4 M40i G29 M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor

M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

Een topatleet die puur rijplezier biedt: de M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor wordt gekenmerkt door een superieure krachtontwikkeling en de markante M motorsound. Dubbele VANOS, Valvetronic, High Precision Injection en TwinScroll turbocompressor zorgen voor een hoog vermogen en indrukwekkende prestaties.

BMW Z4 M40i G29 Adaptief M Onderstel

Adaptief M Onderstel.

Het verlaagde Adaptieve M Onderstel met variabele demperinstelling biedt keuze uit een comfortabele en een sportieve onderstelkarakteristiek.

BMW Z4 M40i G29 M Sportremsysteem

M Sportremsysteem.

Het krachtige M Sportremsysteem wordt gekenmerkt door grote remschijven en exclusieve, blauw gelakte remklauwen met M logo.

DIGITALE HIGHLIGHTS.

BMW Z4 M40i G29 digitale technologieën
BMW Z4 M40i G29 BMW Intelligent Personal Assistent

BMW Intelligent Personal Assistant.

De assistent die niet alleen luistert, maar ook meedenkt. Bedien uw BMW intuïtief met de BMW Intelligent Personal Assistant. Stel gewoon uw vraag, want uw persoonlijke expert staat voor u klaar.

Ontdek meer
BMW Z4 M40i G29 Connected Music

Connected Music.

Miljoenen songs voor onderweg. Dankzij Connected Music met Spotify heeft u uw favoriete muziek altijd bij de hand. Rechtstreeks in uw BMW.

Ontdek meer
BMW Z4 M40i G29 BMW Operating System 7

BMW Operating System 7.

Het innovatieve bedieningsconcept BMW Operating System 7 maakt nog eenvoudigere bediening van vele autofuncties mogelijk, bijvoorbeeld via spraak, aanraakscherm en iDrive Touch Controller.

Ontdek meer

TECHNISCHE GEGEVENS.

De BMW Z4 M40i Roadster.

Max. vermogen (kW (pk)):

250 (340)

Acceleratie 0 tot 100 km/h (s):

4,5

Brandstofverbruik gemiddeld (l/100 km, WLTP):

8,1–7,1

CO₂ emissie gemiddeld (g/km, WLTP):

184–179

BMW Z4 M40i G29 technische gegevens

AANSCHAF EN LEASE.

Nieuwe BMW Z4 M40i kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW Z4 M40i volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Configurator en prijzen
Nieuwe BMW Z4 M40i financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW Z4 M40i te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW Z4 M40i Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW Z4 M40i zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW Z4 M40i te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW Z4 M40i Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW Z4 M40i volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag

BMW SERVICES.

ONDERSTEUNING EN SERVICES VOOR DE BMW Z4 M40i.

BMW Service Inclusive

BMW Service | Inclusive.

Zorgeloos elektrisch op weg: dit pakket biedt volledige transparantie en eenvoudige planmogelijkheden. Kies zelf de looptijd van 4 of 6 jaar – of 3 jaar voor lease. De dienstverlening:

  • onderhoud volgens BMW richtlijnen
  • service interieurfilter(s)
  • remvloeistof
Ontdek meer
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Met de innovatieve BMW Teleservices van BMW ConnectedDrive heeft u geen zorgen over uw BMW. Als uw BMW onderhoud nodig heeft of in het geval van een storing, dan voorziet hij de BMW dealer van uw voorkeur van alle relevante voertuiginformatie. Die neemt vervolgens contact met u op voor een afspraak. Zo heeft u toegang tot snelle, eenvoudige service en hoeft u niet zelf overal aan te denken. De enige vereiste: u heeft uw BMW online geregistreerd in het BMW ConnectedDrive portal en een BMW dealer geselecteerd. Ontdek nu hoe BMW Teleservices uw leven comfortabeler maken.
Ontdek meer
BMW Mobile Service en pechhulp

BMW Mobile Service | Pechhulp.

De BMW Service | Pechhulp staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar voor iedere BMW rijder. Een oproep en onze bekwame experts zijn u van dienst – per telefoon of ter plaatse.

Ontdek meer
BMW Z4 M40i occasions - gebruikte BMW Z4 M40i

BEKIJK HET BMW Z4 M40i OCCASIONS AANBOD.

Bent u niet op zoek naar een nieuwe BMW, maar een gebruikte BMW Z4 M40i? Ontdek het grote aanbod gebruikte BMW occasions van de BMW dealer nu online. Met BMW Premium Selection bent u gegarandeerd van zekerheid en de beste kwaliteit.

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW Z4 varieert tussen de 8,1 en 7,1 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 184 en 161 g/km. Data op basis van peildatum 1 juni 2023.

    Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW configurator op deze website of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.