BMW 5 Serie Sedan G30 facelift Phytonicblau metallic driekwart vooraanzicht rijdend
Leverbaar vanaf€ 61.045,00
AandrijvingBenzineDieselPlug-in Hybride

THE 5

DE BMW 5 SERIE SEDAN.

Leverbaar vanaf€ 61.045,00
AandrijvingBenzineDieselPlug-in Hybride
THE 5DE BMW 5 SERIE SEDAN.

Leverbaar vanaf

€ 61.045,00

Operational lease vanaf

€ 879,00 

Netto bijtelling vanaf

€ 383,00

De BMW 5 Serie Sedan is de ultieme sportieve business sedan. Al bij de eerste aanblik is zijn uitdrukkelijke sportiviteit zichtbaar, die vooral in het dynamische silhouet en zijn strakke vormgeving tot uiting komt. Heldere vlakken en verfijnde contouren verlenen de elegante carrosserie een moderne en technisch ogende uitstraling. Het verfijnde en functionele interieur completeert de innovatieve uitstraling van de auto met vooruitstrevende technologieën en sportieve uitrustingen. In combinatie met zijn indrukwekkende dynamische eigenschappen en innovatieve technologieën biedt de BMW 5 Serie Sedan tijdens zowel korte als lange ritten optimaal comfort en superieure kwaliteit, maar vooral rijplezier van het hoogste niveau.

BMW Business Editions

BUSINESS EDITIONS. ONBESCHEIDEN VEEL BMW.

Ontdek de BMW Business Editions. Royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. En als u zoekt naar de overtreffende trap van geweldig zijn er nog de Business Editions Plus. Een absolute verrijking voor uw BMW 5 Serie.
BMW Private Lease Editions

BMW PRIVATE LEASE EDITIONS.

BMW biedt u nu tijdelijk de speciaal samengestelde Private Lease Editions op o.a. de BMW 1 Serie, BMW 2 Serie Gran Coupé, BMW 3 Serie en BMW X1.

HET DESIGN VAN DE BMW 5 SERIE SEDAN.

Met de BMW 5 Serie Sedan heeft BMW de sportieve, superieure uitstraling naar een nog hoger niveau gebracht – vooral dankzij de voor BMW kenmerkende proporties zoals de lange wielbasis, de langgerekte motorkap en de vloeiende daklijn. Verfijnde contouren vormen een spannend contrast met strak gevormde, gereduceerde vlakken, waardoor een moderne, puristische uitstraling is bereikt. Vooral de BMW nierengrille en het BMW Laserlight geven de voorzijde een dynamisch en innovatief karakter. De koplampen sluiten naadloos aan op de nierengrille, wat de breedte van de auto accentueert en zorgt voor een buitengewone elegantie en indruk, die ook is terug te zien in de vrij gevormde uitlaateindpijpen. Daarmee ontstaat een stijlvol maar tegelijk ook sportief geheel.

Lees meer

DE BMW 5 SERIE SEDAN PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.

BMW PHEV modellen rijdend, BMW 2 Serie Active Tourer F45 LCI, BMW 3 Serie Sedan G20, BMW 3 Serie Touring G21, BMW 5 Serie Sedan G30 LCI, BMW 5 Serie Touring G31 LCI, BMW 7 Serie Sedan G11/G12 LCI, BMW X1 LCI F48, BMW X2 F39, BMW X3 G01 LCI, BMW X5 G05 LCI

HIGHLIGHTS VAN DE BMW 5 SERIE SEDAN PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.

Ontdek de voordelen en technische highlights van de BMW 520e**, BMW 530e**, BMW 530e xDrive** en BMW 545e xDrive** met innovatieve hybride aandrijving.

Het beste van twee werelden: met de BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride modellen BMW 520e**, BMW 530e**, BMW 530e xDrive** en BMW 545e xDrive** ervaart u duurzame mobiliteit en efficiënte rijdynamiek. Ontdek de talrijke voordelen van deze innovatieve BMW hybride modellen en ontdek meer over het aandrijfconcept, de rijdynamiek, BMW Charging en de praktische digitale services van BMW ConnectedDrive.
BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride G30 zijaanzicht aan BMW Wallbox

De Plug-in Hybride technologie van de BMW 5 Serie Sedan.

Perfect in harmonie: de BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride BMW 520e**, BMW 530e**, BMW 530e xDrive** en BMW 545e xDrive** combineren de elektrische BMW eDrive aandrijftechnologie met een krachtige BMW verbrandingsmotor. Samen zorgen ze voor een een rijbeleving die maximale efficiëntie verbindt met maximaal rijplezier. Afhankelijk van de rijmodus rijdt u lokaal emissievrij en vrijwel geruisloos, of met opwindend veel trekkracht en genoeg reserve voor langere afstanden. Bij de BMW 530e xDrive** en BMW 545e xDrive** zorgt de intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving voor optimale dynamiek en tractie. Een waardevolle bijdrage aan efficiënt rijplezier wordt geleverd door de zogenoemde recuperatie, waarbij de bewegingsenergie tijdens het remmen wordt omgezet in elektrische energie, die vervolgens in de accu wordt opgeslagen.
Ontdek meer
BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride G30 driekwart vooraanzicht rijdend

Aandrijfmodi van de BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride.

Puur elektrisch en emissievrij op weg naar het werk of krachtig en dynamisch met voldoende actieradius een weekend weg – met de BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride modellen 520e**, 530e**, 530e xDrive** en 545e xDrive** is alles mogelijk. Profiteer van intelligente rijmodi, die voor elke situatie een optimaal samenspel van verbrandings- en elektromotor verzorgen, en beleef hoe fascinerend de vooruitstrevende technologie en de unieke rijbeleving zijn.
Ontdek meer
BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride G30 driekwart vooraanzicht opladen

Het opladen van de BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride.

Thuis of onderweg: BMW Charging biedt op maat gemaakte oplossingen voor het opladen van uw BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride. Behalve met de standaard meegeleverde noodlader voor opladen aan een huishoudelijk stopcontact is ook comfortabel, veilig en snel opladen mogelijk met de BMW Wallbox. De Wallbox van onze partner biedt aanvullende diensten voor intelligent opladen. De installatieservice zorgt voor een probleemloze en correcte installatie van de Wallbox. Voor maximale flexibiliteit bij het thuis opladen is er de optioneel meegeleverde noodlader voor thuis 2,3 kW. Tot de uitrusting van uw BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride behoren behalve de optionele noodlader ook de publieke laadkabel en de BMW Charging Card waarmee u tegen aantrekkelijke voorwaarden openbaar kunt laden.* De laadduur (0–100%) bedraagt voor de BMW 5 Serie Sedan modellen BMW 520e**, BMW 530e**, BMW 530e xDrive** en BMW 545e xDrive** bij een laadvermogen van 3,7 kW (BMW Wallbox, optionele noodlader, openbare laadstations) circa 3,6 uur en bij een laadvermogen van 2,3 kWh (huishoudelijk stopcontact) circa 6 uur. * Aanbod per land verschillend.
Ontdek meer
Plug-in Hybride BMW 5 Serie Sedan G30 navigatiesysteem close-up

Digitale services voor de BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride.

Haal het maximale uit iedere meter van uw rit: BMW biedt innovatieve digitale services die het dagelijks leven met uw BMW 5 Serie Sedan 520e**, 530e**, 530e xDrive** of 545e xDrive** nog gemakkelijker en comfortabeler maken. BMW Connected Charging toont u doelgericht de dichtstbijzijnde openbare laadstations op uw route en geeft ook gedetailleerde informatie, zoals welk station vrij is, welke tarieven gelden en hoe u de laadtijd het beste kunt besteden bij de voorzieningen in de buurt. Met de My BMW App heeft u altijd volledige transparantie over uw laadstatus en de recente laadsessies. U krijgt bijvoorbeeld een pushbericht wanneer uw BMW volledig is opgeladen. Andere digitale services, zoals de BMW Intelligent Personal Assistant of Smartphone Integratie, vergemakkelijken de dagelijkse mobiliteit nog meer – voor ontspannen rijplezier in uw BMW 5 Serie Sedan met Plug-in Hybride aandrijving.
Ontdek meer

DE VOORDELEN VAN PLUG-IN HYBRIDE.

t

MINDER BELASTING. VOOR U EN HET KLIMAAT.

Hoe meer u elektrisch rijdt, hoe minder u uitstoot en hoe beter het is voor het milieu. Daar komt bij dat de overheid de BPM-tarieven baseert op de CO2-uitstoot van het voertuig, wat in het geval van een BMW Plug-in Hybride zeer gunstig uitpakt. Daarnaast betaalt u minder motorrijtuigenbelasting en geeft u minder uit aan brandstof. Zo bent u goed voor het klimaat én uw portemonnee.
t

SLIMME SYSTEMEN VOOR MEER RIJPLEZIER.

Iedere BMW Plug-in Hybride heeft zowel een elektromotor als een verbrandingsmotor en schakelt zo efficiënt mogelijk tussen deze aandrijvingen. Daarbij wordt slim gebruik gemaakt van uw locatie- en navigatiegegevens. Natuurlijk kunt u ook handmatig schakelen tussen de verschillende modi. Het BMW eDrive aandrijvingsconcept zorgt voor extra indrukwekkende rijdynamiek.
w

EMISSIEVRIJ RIJDEN IN DE STAD.

Uw BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride herkent dat hij een BMW eDrive Zone binnenrijdt en schakelt dan automatisch over op een emissievrije, volledig elektrische rijmodus. Bij ingeschakelde navigatie zal uw BMW zelfs de accu voorbereiden op de BMW eDrive Zone en indien nodig een laadstation in de omgeving aanbevelen. In Nederland zijn er eDrive Zones in diverse steden.
Ontdek meer
w

ELEKTRISCH RIJDEN ALS HET Ú UITKOMT.

In een BMW Plug-in Hybride rijdt u vaker elektrisch dan u denkt. Het volledig elektrische bereik is groot genoeg voor al uw woon-werkverkeer. Zo kiest u zelf de momenten waarop u elektrisch wilt rijden, én profiteert u van de extra actieradius en andere voordelen van een verbrandingsmotor.

PRIVATE LEASE EDITIONS.

BMW 520i

Standaard uitvoering

BMW 520iA G30
Vanaf€ 849,00
 • BMW Connected Package Professional
 • BMW Live Cockpit Plus
 • LED koplampen

Op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer

BMW 520i

Sport Edition

BMW 520iA G30 Sport Edition
Vanaf€ 929,00
 • Business Edition Plus
 • Luxury Line
 • M Sportstuurwiel

Op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer

BMW 520i

M Sport Edition

BMW 520iA M G30 Sport Edition
Vanaf€ 925,00
 • Business Edition Plus
 • M Sportpakket
 • 18 inch LM M D-spaak (styling 662) Orbit Grey

Op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer

DE RIJDYNAMIEK VAN DE BMW 5 SERIE SEDAN.

Informatiedisplay BMW 5 Serie Sedan G30 facelift interieur cockpit
Driving Assistant Professional BMW 5 Serie Sedan G30 facelift interieur cockpit

Driving Assistant Professional.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en maximale veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. Behalve de functionaliteiten van de uitrusting Safety Pack omvat de Driving Assistant Professional onder meer ook de Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functieomvang en Side Collision Warning met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen.
Reversing Assistant BMW 5 Serie Sedan G30 facelift interieur cockpit

Reversing Assistant (achteruitrijassistent).

De Reversing Assistant (achteruitrijassistent) slaat bij vooruitrijden met maximaal 35 km/h de laatste 50 meter van het gereden traject op, om deze desgewenst weer exact in omgekeerde richting achteruit te rijden. Daarbij wordt het sturen van u overgenomen en kunt u zich concentreren op gasgeven en remmen en het in de gaten houden van de omgeving van uw BMW.
BMW Laserlight BMW 5 Serie Sedan G30 facelift close-up voorzijde

BMW Laserlight.

BMW Laserlight schijnt in de laser grootlichtmodus met tot wel 650 meter bijna dubbel zo ver als conventionele koplampen. Door het betere zicht in het donker neemt de veiligheid aanzienlijk toe. Blauwe accenten en het opschrift 'BMW Laser' in de koplampunits wijzen op de zeer geavanceerde technologie en onderstrepen bovendien het sportieve karakter van de BMW.
BMW Live Cockpit Professional BMW 5 Serie Sedan G30 facelift interieur cockpit

BMW Live Cockpit Professional.

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardige weergavencombinatie, bestaande uit een via aanraking bedienbaar, hoge-resolutie Touch Control Display van 12,3 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van eveneens 12,3 inch. Het bij deze uitrusting inbegrepen BMW Operating System 7 is onder meer via de iDrive Touch Controller te bedienen.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW 5 Serie Sedan G30 facelift interieur cockpit

BMW Intelligent Personal Assistant.

Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke auto-expert is? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Met natuurlijke spraakcommando's kunt u talrijke autofuncties bedienen. Bovendien kan hij u alles uitleggen over de auto en helpt hij u om uw BMW beter te leren kennen.
Remote Software Upgrade BMW 5 Serie Sedan G30 facelift interieur cockpit

Remote Software Upgrade.

Altijd de meest actuele softwareversie aan boord. Met Remote Software Upgrade is de software van uw BMW altijd actueel. De upgrades zijn eenvoudig via de My BMW App of via de in de BMW geïntegreerde SIM kaart te downloaden en aansluitend te installeren. Zo kunnen ook nieuwe functies in de BMW beschikbaar worden gemaakt.
Smartphone integratie BMW 5 Serie Sedan G30 facelift interieur cockpit

Smartphone integratie.

U wilt in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Met de smartphone integratie ondersteunt uw BMW Apple CarPlay en Android Auto via een draadloze verbinding. Daardoor kunt u in de auto comfortabel gebruikmaken van diverse apps.

DE RIJDYNAMIEK VAN DE BMW 5 SERIE SEDAN.

Aandrijvings- en onderstelcomponenten in één overzicht.

Meer kracht, meer controle. Van de bijzonder zuinige 4-cilinder dieselmotor tot de toerengretige en koppelsterke 6-cilinder benzinemotor: de BMW 5 Serie Sedan laat zich altijd van zijn sportieve kant zien. Met perfect op elkaar afgestemde aandrijf- en ondersteltechnologiën, zoals het adaptieve onderstel, de Integral Active Steering en de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive, zijn optimale grip en maximaal rijplezier gegarandeerd.
Mild Hybrid technologie BMW 5 Serie Sedan G30 onderstel

Mild Hybrid technologie BMW 5 Serie Sedan

De Mild Hybrid technologie dient voor de recuperatie van de kinetische energie die vrijkomt bij het remmen of uitrollen en ondersteunt de verbrandingsmotor bij acceleraties. Daardoor worden verbruik en emissie gereduceerd, terwijl de bestuurder tegelijkertijd geniet van meer dynamiek. Bovendien laat de Mild Hybrid technologie de Auto Start Stop functie nog sneller en comfortabeler werken.
BMW 5 Serie Sedan G30 facelift Phytonicblau metallic driekwart vooraanzicht rijdend op straat

Adaptief onderstel.

Het adaptieve onderstel maakt het mogelijk om de karakteristiek van de schokdempers aan te passen aan de actuele rijsituatie, en zo het afrolcomfort van de auto te vergroten of juist de rijdynamiek te laten toenemen. Behalve de standaardinstelling COMFORT voor een hoge mate van rijcomfort kunt u ook de instelling SPORT activeren, voor een sportieve dempingskarakteristiek van het systeem.
Integral Active Steering BMW 5 Serie Sedan G30 facelift driekwart achteraanzicht rijdend

Integral Active Steering.

De Integral Active Steering combineert een variabele stuuroverbrenging op de vooras met meesturende achterwielen. Doordat de achterwielen bij lagere snelheden tegengesteld aan de voorwielen sturen, biedt dit systeem extra wendbaarheid en dynamiek. Vanaf 60 tot 80 km/h sturen de achterwielen in dezelfde richting als de voorwielen, om de rijstabiliteit en het comfort te verhogen.
BMW xDrive BMW 5 Serie Sedan G30 facelift

BMW xDrive.

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg. Voor nog betere wendbaarheid voorkomt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook het onder- of oversturen in bochten.

BMW 5 SERIE SEDAN MODELLEN.

BMW 5 Serie Sedan

BMW 5 Serie Sedan 540i G30 Standaarduitvoering in Sophistograu driekwart vooraanzicht

Luxury Line

BMW 5 Serie Sedan 520d xDrive G30 Luxury Line Berninagrau driekwart vooraanzicht

M Sportpakket

BMW 5 Serie Sedan 520d xDrive G30 M Sportpakket in Alpinweiß driekwart vooraanzicht
 • BMW 5 Serie Sedan
 • Luxury Line
 • M Sportpakket

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES EN BMW M PERFORMANCE PARTS.

Een vertrouwd goed gevoel.

Alle BMW rijders genieten standaard van rijplezier. Voor uw speciale wensen zijn er de Originele BMW Accessoires. Natuurlijk met individuele toevoegingen en extra's die op gebied van kwaliteit, design en prestaties perfect op uw BMW 5 Serie Sedan zijn afgestemd en een maximale meerwaarde bieden – wat u ook van plan bent.
BMW 5 Serie Sedan G30 met BMW dakbox 520

BMW dakbox 520.

De moderne dakbox uitgevoerd in Schwarz met zijvlakken in Titansilber heeft een inhoud van 520 liter en past op alle BMW dakdraagsystemen. Doordat deze aan beide zijden is te openen met een drievoudige centrale vergrendeling is hij makkelijk te beladen en tevens diefstalremmend af te sluiten.
Vind uw BMW dealer
BMW voorgevormde bagageruimtemat BMW 5 Serie Sedan G30

BMW voorgevormde bagageruimtemat

De stevige, waterbestendige en voorgevormde antislipmat voor de bagageruimte is voorzien van een hoge rand rondom. Hij ziet er mooi uit en beschermt de bagageruimte tegen vocht, vuil en beschadigingen. De matten zijn uitgevoerd in zwart, voorzien van een hoogwaardig roestvrijstalen inzetstuk en passen perfect bij het interieur.
Vind uw BMW dealer
BMW universele houder voor Safety Case, Travel & Comfort BMW 5 Serie Sedan G30

BMW universele houder voor Safety Case, Travel & Comfort

De universele houder is verstelbaar en is aan de separaat verkrijgbare basisdrager te bevestigen of aan de optionele uitrusting Travel & Comfort. Deze biedt een stevige bevestiging voor vele tablets van Apple en Samsung in combinatie met de BMW Safety Case van 7 tot 11 inch en is 360° draaibaar en kantelbaar.
Vind uw BMW dealer
M Performance frontsplitter Carbon BMW 5 Serie Sedan G30

M Performance frontsplitter Carbon.

Een duidelijk statement maken: de M Performance frontsplitter uit carbon zorgt voor optimale aerodynamica en verhoogt de mannelijke uitstraling van de auto op bijzonder exclusieve wijze. Individuele autosportuitstraling die de meest veeleisende rijders tevreden stelt.
Vind uw BMW dealer
Gesmede 20 inch M Performance wielen in Dubbelspaak styling 669 M Orbitgrau BMW 5 Serie Sedan G30

Gesmede 20 inch M Performance wielen in in Dubbelspaak styling 669 M Orbitgrau.

De hoogwaardige 20 inch lichtmetalen BMW M Performance wielen in Dubbelspaak styling 669 M zijn gesmeed, uitgevoerd in Bicolor Orbitgrau mat met een exclusieve combinatie van een gefreesd en hoogglans gepolijst oppervlak en voorzien van M logo. Complete set RDC zomerwielen met runflatbanden en bredere achterbanden. Voor 8 J x 20 inch met bandenmaat 245/35 R 20 95Y XL RSC en achter 9 J x 20 inch met bandenmaat 275/30 R 20 97Y XL RSC.
Vind uw BMW dealer
M Performance stuurwiel BMW 5 Serie Sedan G30

M Performance stuurwiel.

Sterke argumenten: dankzij de met Alcantara beklede handgrepen ligt het M Performance stuurwiel bijzonder aangenaam en vast in de hand – voor een directer stuurgevo