BMW 5 Serie Sedan G30 facelift Phytonicblau metallic driekwart vooraanzicht rijdend
BMW 530e Sedan
Shop The Look
Leverbaar vanaf€ 64.002,00
AandrijvingBenzineDieselPlug-in Hybride

THE 5

DE BMW 5 SERIE SEDAN.

Leverbaar vanaf€ 64.002,00
AandrijvingBenzineDieselPlug-in Hybride
THE 5DE BMW 5 SERIE SEDAN.

  Leverbaar vanaf

  € 64.002,00

  Operational lease vanaf

  € 999,00 

  Netto bijtelling vanaf

  € 423,00

  De BMW 5 Serie Sedan is de ultieme sportieve business sedan. Al bij de eerste aanblik is zijn uitdrukkelijke sportiviteit zichtbaar, die vooral in het dynamische silhouet en zijn strakke vormgeving tot uiting komt. Heldere vlakken en verfijnde contouren verlenen de elegante carrosserie een moderne en technisch ogende uitstraling. Het verfijnde en functionele interieur completeert de innovatieve uitstraling van de auto met vooruitstrevende technologieën en sportieve uitrustingen. In combinatie met zijn indrukwekkende dynamische eigenschappen en innovatieve technologieën biedt de BMW 5 Serie Sedan tijdens zowel korte als lange ritten optimaal comfort en superieure kwaliteit, maar vooral rijplezier van het hoogste niveau.

  BMW Business Editions

  BUSINESS EDITIONS. ONBESCHEIDEN VEEL BMW.

  Ontdek de BMW Business Editions. Royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. En als u zoekt naar de overtreffende trap van geweldig zijn er nog de Business Editions Plus. Een absolute verrijking voor uw BMW 5 Serie.
  BMW Private Lease Editions

  BMW PRIVATE LEASE EDITIONS.

  BMW biedt u nu tijdelijk de speciaal samengestelde Private Lease Editions op o.a. de BMW 1 Serie, BMW 2 Serie Gran Coupé, BMW 3 Serie en BMW X1.

  HET DESIGN VAN DE BMW 5 SERIE SEDAN.

  Met de BMW 5 Serie Sedan heeft BMW de sportieve, superieure uitstraling naar een nog hoger niveau gebracht – vooral dankzij de voor BMW kenmerkende proporties zoals de lange wielbasis, de langgerekte motorkap en de vloeiende daklijn. Verfijnde contouren vormen een spannend contrast met strak gevormde, gereduceerde vlakken, waardoor een moderne, puristische uitstraling is bereikt. Vooral de BMW nierengrille en het BMW Laserlight geven de voorzijde een dynamisch en innovatief karakter. De koplampen sluiten naadloos aan op de nierengrille, wat de breedte van de auto accentueert en zorgt voor een buitengewone elegantie en indruk, die ook is terug te zien in de vrij gevormde uitlaateindpijpen. Daarmee ontstaat een stijlvol maar tegelijk ook sportief geheel.

  Lees meer

  DE BMW 5 SERIE SEDAN PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.

  BMW PHEV modellen rijdend, BMW 2 Serie Active Tourer F45 LCI, BMW 3 Serie Sedan G20, BMW 3 Serie Touring G21, BMW 5 Serie Sedan G30 LCI, BMW 5 Serie Touring G31 LCI, BMW 7 Serie Sedan G11/G12 LCI, BMW X1 LCI F48, BMW X2 F39, BMW X3 G01 LCI, BMW X5 G05 LCI

  HIGHLIGHTS VAN DE BMW 5 SERIE SEDAN PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.

  Ontdek de voordelen en technische highlights van de BMW 530e**, BMW 530e xDrive** en BMW 545e xDrive** met innovatieve hybride aandrijving.

  Het beste van twee werelden: met de BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride modellen BMW 530e**, BMW 530e xDrive** en BMW 545e xDrive** ervaart u duurzame mobiliteit en efficiënte rijdynamiek. Ontdek de talrijke voordelen van deze innovatieve BMW hybride modellen en ontdek meer over het aandrijfconcept, de rijdynamiek, BMW Charging en de praktische digitale services van BMW ConnectedDrive.
  BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride G30 zijaanzicht aan BMW Wallbox

  De Plug-in Hybride technologie van de BMW 5 Serie Sedan.

  Perfect in harmonie: de BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride BMW 530e**, BMW 530e xDrive** en BMW 545e xDrive** combineren de elektrische BMW eDrive aandrijftechnologie met een krachtige BMW verbrandingsmotor. Samen zorgen ze voor een een rijbeleving die maximale efficiëntie verbindt met maximaal rijplezier. Afhankelijk van de rijmodus rijdt u lokaal emissievrij en vrijwel geruisloos, of met opwindend veel trekkracht en genoeg reserve voor langere afstanden. Bij de BMW 530e xDrive** en BMW 545e xDrive** zorgt de intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving voor optimale dynamiek en tractie. Een waardevolle bijdrage aan efficiënt rijplezier wordt geleverd door de zogenoemde recuperatie, waarbij de bewegingsenergie tijdens het remmen wordt omgezet in elektrische energie, die vervolgens in de accu wordt opgeslagen.

  Ontdek meer
  BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride G30 driekwart vooraanzicht rijdend

  Aandrijfmodi van de BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride.

  Puur elektrisch en emissievrij op weg naar het werk of krachtig en dynamisch met voldoende actieradius een weekend weg – met de BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride modellen 530e**, 530e xDrive** en 545e xDrive** is alles mogelijk. Profiteer van intelligente rijmodi, die voor elke situatie een optimaal samenspel van verbrandings- en elektromotor verzorgen, en beleef hoe fascinerend de vooruitstrevende technologie en de unieke rijbeleving zijn.

  Ontdek meer
  BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride G30 driekwart vooraanzicht opladen

  Het opladen van de BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride.

  Thuis of onderweg: BMW Charging biedt op maat gemaakte oplossingen voor het opladen van uw BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride. Comfortabel, veilig en snel opladen is mogelijk met de BMW Wallbox. De Wallbox van onze partner biedt aanvullende diensten voor intelligent opladen. De installatieservice zorgt voor een probleemloze en correcte installatie van de Wallbox. Voor maximale flexibiliteit bij het thuis opladen is er de optioneel meegeleverde noodlader voor thuis 2,3 kW. Tot de standaarduitrusting van uw BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride behoren de publieke laadkabel (mode 3) en de BMW Charging Card waarmee u tegen aantrekkelijke voorwaarden openbaar kunt laden.* De laadduur (0–100%) bedraagt voor de BMW 5 Serie Sedan modellen BMW 530e**, BMW 530e xDrive** en BMW 545e xDrive** bij een laadvermogen van 3,7 kW (BMW Wallbox, optionele noodlader, openbare laadstations) circa 3,6 uur en bij een laadvermogen van 2,3 kWh (huishoudelijk stopcontact) circa 6 uur. * Aanbod per land verschillend.

  Ontdek meer
  Plug-in Hybride BMW 5 Serie Sedan G30 navigatiesysteem close-up

  Digitale services voor de BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride.

  Haal het maximale uit iedere meter van uw rit: BMW biedt innovatieve digitale services die het dagelijks leven met uw BMW 5 Serie Sedan 530e**, 530e xDrive** of 545e xDrive** nog gemakkelijker en comfortabeler maken. BMW Connected Charging toont u doelgericht de dichtstbijzijnde openbare laadstations op uw route en geeft ook gedetailleerde informatie, zoals welk station vrij is, welke tarieven gelden en hoe u de laadtijd het beste kunt besteden bij de voorzieningen in de buurt. Met de My BMW App heeft u altijd volledige transparantie over uw laadstatus en de recente laadsessies. U krijgt bijvoorbeeld een pushbericht wanneer uw BMW volledig is opgeladen. Andere digitale services, zoals de BMW Intelligent Personal Assistant of Smartphone Integratie, vergemakkelijken de dagelijkse mobiliteit nog meer – voor ontspannen rijplezier in uw BMW 5 Serie Sedan met Plug-in Hybride aandrijving.

  Ontdek meer

  DE VOORDELEN VAN PLUG-IN HYBRIDE.

  t

  MINDER BELASTING. VOOR U EN HET KLIMAAT.

  Hoe meer u elektrisch rijdt, hoe minder u uitstoot en hoe beter het is voor het milieu. Daar komt bij dat de overheid de BPM-tarieven baseert op de CO2-uitstoot van het voertuig, wat in het geval van een BMW Plug-in Hybride zeer gunstig uitpakt. Daarnaast betaalt u minder motorrijtuigenbelasting en geeft u minder uit aan brandstof. Zo bent u goed voor het klimaat én uw portemonnee.
  t

  SLIMME SYSTEMEN VOOR MEER RIJPLEZIER.

  Iedere BMW Plug-in Hybride heeft zowel een elektromotor als een verbrandingsmotor en schakelt zo efficiënt mogelijk tussen deze aandrijvingen. Daarbij wordt slim gebruik gemaakt van uw locatie- en navigatiegegevens. Natuurlijk kunt u ook handmatig schakelen tussen de verschillende modi. Het BMW eDrive aandrijvingsconcept zorgt voor extra indrukwekkende rijdynamiek.
  w

  EMISSIEVRIJ RIJDEN IN DE STAD.

  Uw BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride herkent dat hij een BMW eDrive Zone binnenrijdt en schakelt dan automatisch over op een emissievrije, volledig elektrische rijmodus. Bij ingeschakelde navigatie zal uw BMW zelfs de accu voorbereiden op de BMW eDrive Zone en indien nodig een laadstation in de omgeving aanbevelen. In Nederland zijn er eDrive Zones in diverse steden.
  Ontdek meer
  w

  ELEKTRISCH RIJDEN ALS HET Ú UITKOMT.

  In een BMW Plug-in Hybride rijdt u vaker elektrisch dan u denkt. Het volledig elektrische bereik is groot genoeg voor al uw woon-werkverkeer. Zo kiest u zelf de momenten waarop u elektrisch wilt rijden, én profiteert u van de extra actieradius en andere voordelen van een verbrandingsmotor.

  PRIVATE LEASE EDITIONS.

  BMW 520i

  Standaard uitvoering

  BMW 520iA G30
  Vanaf € 975,00
  • BMW Connected Package Professional
  • BMW Live Cockpit Plus
  • LED koplampen

  Op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer

  BMW 520i

  Sport Edition

  BMW 520iA G30 Sport Edition
  Vanaf € 1.019,00
  • Business Edition Plus
  • Luxury Line
  • M Sportstuurwiel

  Op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer

  BMW 520i

  M Sport Edition

  BMW 520iA M G30 Sport Edition
  Vanaf € 1.019,00
  • Business Edition Plus
  • M Sportpakket
  • 18 inch LM M D-spaak (styling 662) Orbit Grey

  Op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer

  VOOR U SAMENGESTELD.

  BMW 520d Sedan

  ESSENCE

  € 79.296,36

  BMW 530e Sedan

  BALANCE

  € 85.344,91

  BMW 530d xDrive Sedan

  SIGNATURE

  € 111.649,84

  DE RIJDYNAMIEK VAN DE BMW 5 SERIE SEDAN.

  Informatiedisplay BMW 5 Serie Sedan G30 facelift interieur cockpit
  Driving Assistant Professional BMW 5 Serie Sedan G30 facelift interieur cockpit

  Driving Assistant Professional.

  De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en maximale veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. Behalve de functionaliteiten van de uitrusting Safety Pack omvat de Driving Assistant Professional onder meer ook de Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functieomvang en Side Collision Warning met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen.
  Reversing Assistant BMW 5 Serie Sedan G30 facelift interieur cockpit

  Reversing Assistant (achteruitrijassistent).

  De Reversing Assistant (achteruitrijassistent) slaat bij vooruitrijden met maximaal 35 km/h de laatste 50 meter van het gereden traject op, om deze desgewenst weer exact in omgekeerde richting achteruit te rijden. Daarbij wordt het sturen van u overgenomen en kunt u zich concentreren op gasgeven en remmen en het in de gaten houden van de omgeving van uw BMW.
  BMW Laserlight BMW 5 Serie Sedan G30 facelift close-up voorzijde

  BMW Laserlight.

  BMW Laserlight schijnt in de laser grootlichtmodus met tot wel 650 meter bijna dubbel zo ver als conventionele koplampen. Door het betere zicht in het donker neemt de veiligheid aanzienlijk toe. Blauwe accenten en het opschrift 'BMW Laser' in de koplampunits wijzen op de zeer geavanceerde technologie en onderstrepen bovendien het sportieve karakter van de BMW.
  BMW 5 Serie Sedan G30 BMW Digital Key

  BMW Digital Key.

  De BMW Digital Key maakt uw daarvoor geschikte smartphone* tot een volwaardige autosleutel. Om de BMW te ontgrendelen houdt u uw smartphone bij de portiergreep. Zodra de smartphone in het opbergvak voorin ligt kunt u de motor starten met de start-/stopknop. Verder kunt u een BMW Digital Key aan maximaal vijf andere personen sturen, waarbij u bijvoorbeeld de topsnelheid kunt beperken – ideaal voor onervaren bestuurders.
  * De BMW Digital Key is alleen met daarvoor geschikte smartphones te gebruiken. Een lijst van de ondersteunde smartphones is te vinden op bmw.com/digitalkey. Voor gebruik van de BMW Digital Key is de uitrusting Teleservices (S6AEA) vereist.

  BMW Live Cockpit Professional BMW 5 Serie Sedan G30 facelift interieur cockpit

  BMW Live Cockpit Professional.

  De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardige weergavencombinatie, bestaande uit een via aanraking bedienbaar, hoge-resolutie Touch Control Display van 12,3 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van eveneens 12,3 inch. Het bij deze uitrusting inbegrepen BMW Operating System 7 is onder meer via de iDrive Touch Controller* te bedienen.

  *Voor dit model kan de aanraakfunctie van de iDrive Touch Controller tijdelijk niet worden aangeboden.

  BMW Intelligent Personal Assistant BMW 5 Serie Sedan G30 facelift interieur cockpit

  BMW Intelligent Personal Assistant.

  Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke auto-expert is? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Met natuurlijke spraakcommando's kunt u talrijke autofuncties bedienen. Bovendien kan hij u alles uitleggen over de auto en helpt hij u om uw BMW beter te leren kennen.
  Remote Software Upgrade BMW 5 Serie Sedan G30 facelift interieur cockpit

  Remote Software Upgrade.

  Houd uw BMW up to date met Remote Software Upgrade. De upgrades zijn eenvoudig via de My BMW App of via de in de BMW geïntegreerde SIM kaart te downloaden en aansluitend te installeren. Zo kunnen ook nieuwe functies in de BMW beschikbaar worden gemaakt.

  Smartphone integratie BMW 5 Serie Sedan G30 facelift interieur cockpit

  Smartphone integratie.

  In uw BMW beschikken over alle functies van uw smartphone en deze gebruiken zoals u gewend bent? Smartphone Integratie verbindt uw smartphone draadloos met uw BMW via Apple CarPlay en Android Auto. Zo kunt u verschillende functies en apps gemakkelijk direct bedienen via het Control Display.

  DE RIJDYNAMIEK VAN DE BMW 5 SERIE SEDAN.

  Aandrijvings- en onderstelcomponenten in één overzicht.

  Meer kracht, meer controle. Van de bijzonder zuinige 4-cilinder dieselmotor tot de toerengretige en koppelsterke 6-cilinder benzinemotor: de BMW 5 Serie Sedan laat zich altijd van zijn sportieve kant zien. Met perfect op elkaar afgestemde aandrijf- en ondersteltechnologiën, zoals het adaptieve onderstel, de Integral Active Steering en de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive, zijn optimale grip en maximaal rijplezier gegarandeerd.
  Mild Hybrid technologie BMW 5 Serie Sedan G30 onderstel

  Mild Hybrid technologie BMW 5 Serie Sedan.

  De Mild Hybrid technologie dient voor de recuperatie van de kinetische energie die vrijkomt bij het remmen of uitrollen en ondersteunt de verbrandingsmotor bij acceleraties. Daardoor worden verbruik en emissie gereduceerd, terwijl de bestuurder tegelijkertijd geniet van meer dynamiek. Bovendien laat de Mild Hybrid technologie de Auto Start Stop functie nog sneller en comfortabeler werken.
  BMW 5 Serie Sedan G30 facelift Phytonicblau metallic driekwart vooraanzicht rijdend op straat

  Adaptief onderstel.

  Het adaptieve onderstel maakt het mogelijk om de karakteristiek van de schokdempers aan te passen aan de actuele rijsituatie, en zo het afrolcomfort van de auto te vergroten of juist de rijdynamiek te laten toenemen. Behalve de standaardinstelling COMFORT voor een hoge mate van rijcomfort kunt u ook de instelling SPORT activeren, voor een sportieve dempingskarakteristiek van het systeem.
  Integral Active Steering BMW 5 Serie Sedan G30 facelift driekwart achteraanzicht rijdend

  Integral Active Steering.

  De Integral Active Steering combineert een variabele stuuroverbrenging op de vooras met meesturende achterwielen. Doordat de achterwielen bij lagere snelheden tegengesteld aan de voorwielen sturen, biedt dit systeem extra wendbaarheid en dynamiek. Vanaf 60 tot 80 km/h sturen de achterwielen in dezelfde richting als de voorwielen, om de rijstabiliteit en het comfort te verhogen.
  BMW xDrive BMW 5 Serie Sedan G30 facelift

  BMW xDrive.

  De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg. Voor nog betere wendbaarheid voorkomt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook het onder- of oversturen in bochten.