BMW M2 Competition F87 2018 Hockenheim Silver metallic vooraanzicht

Benzine

Aandrijving

THE M2

BMW M

DE BMW M2 COUPÉ: ALLE HIGHLIGHTS

Benzine

Aandrijving

THE M2DE BMW M2 COUPÉ: ALLE HIGHLIGHTS

BMW M2 CS, M2 Competition en M240i Coupé.

De BMW 2 Serie Coupé M modellen belichamen sportief rijplezier in zijn puurste vorm. Ontdek vier levendige sportcoupés: de BMW M240i Coupé en de BMW M240i xDrive Coupé vormen de perfecte combinatie van sportiviteit en dagelijks gebruiksgemak. De BMW M2 Competition maakt indruk met een nog nadrukkelijkere sportiviteit, met een buitengewone synthese van prestaties, wendbaarheid en precisie. Absolute topprestaties vormen het handelsmerk van de BMW M2 CS, die tot in detail is gebouwd met de focus op high-performance en actie op het circuit.

Lees meer

HIGHLIGHTS BMW M2 COMPETITION.

Klik voor high-performance en puur autosportgevoel.

Motor BMW M2 Competition F87 2018 Hockenheim Silver metallic

BUITENGEWONE PRESTATIES.

De high-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor.

De krachtige high-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor van de BMW M2 Competition levert met een cilinderinhoud van 3,0 liter een buitengewoon hoog vermogen van 302 kW (410 pk) en 550 Nm koppel. Twee qua gewicht geoptimaliseerde turbocompressoren en een van de autosport afgeleid koelingconcept laten het vermogen toenemen en zorgen voor een extreem directe respons en indrukwekkende acceleratiecijfers.

Onderstel BMW M2 Competition F87 2018 Hockenheim Silver metallic

DYNAMIEK EN WENDBAARHEID.

De sportieve rijdynamiek van de BMW M2 Competition.

De BMW M2 Competition heeft geen finishlijn nodig om eerste te zijn. Met zijn enorme prestatiepotentieel en uitmuntende wendbaarheid laat hij de concurrentie ver achter zich. Dit is mede te danken aan het M specifieke onderstel met Actief M Sperdifferentieel, dat zorgt voor optimale tractie en precieze handling – en zo het rijdynamisch potentieel van de auto optimaal tot uiting brengt.

Exterieurdesign BMW M2 Competition F87 2018 Hockenheim Silver metallic driekwart vooraanzicht

ATLETISCH KARAKTER.

Het opwindende exterieurdesign van de BMW M2 Competition.

Bij de voorbumper springen de buitenste, vergrote luchtinlaten meteen in het oog. Ze domineren met de M specifieke nierengrille de voorzijde en benadrukken het krachtige en atletische karakter. Drie aanvullende smalle openingen in de middelste luchtinlaat verbeteren de luchtstroom en de aerodynamica.

Bekleding BMW M2 Competition F87 2018 Hockenheim Silver metallic interieur

SPORTIEVE SET-UP.

Het interieurdesign van de BMW M2 Competition.

Een cockpit ontworpen voor het circuit: het M specifieke instrumentenpaneel is consequent op de bestuurder afgestemd. Het met leder beklede M stuurwiel is ook geoptimaliseerd voor topprestaties. Er kunnen individuele rijprofielen worden geconfigureerd, terwijl de schakelpaddles samenwerken met de M transmissie met dubbele koppeling om versnellingswissels binnen fracties van een seconde mogelijk te maken. Optionele M Sportstoelen ronden de set-up op perfecte wijze af.

DESIGN BMW M2 COMPETITION.

Ontdek de designhighlights.

Opwindend. Sportief. Compromisloos. De BMW M2 Competition wekt met tal van opwindende details pure adrenaline op. Vergrote luchtinlaten en de doorlopende nierengrille met M2 badge domineren de voorzijde. Het kenmerkende coupé-silhouet loopt vanaf de indrukwekkende motorkap door tot aan de gespierde achterzijde. Markante 19-inch lichtmetalen M wielen zorgen voor dynamische spanning, M kieuwen met modelaanduiding 'M2' en M buitenspiegels in carrosseriekleur onderstrepen het autosportkarakter. Aan de achterzijde duiden de M diffusor en de afgeschuinde uitlaateindpijpen in zwart chroom op de hoogste sportieve ambities.
Design voorzijde BMW M2 Competition F87 2018 Hockenheim Silver metallic driekwart vooraanzicht
Design achterzijde BMW M2 Competition F87 2018 Hockenheim Silver metallic driekwart achteraanzicht
Autodesign BMW M2 Competition F87 2018 Hockenheim Silver metallic driekwart achteraanzicht
Cockpit BMW M2 Competition F87 2018 Hockenheim Silver metallic interieur
Bekleding BMW M2 Competition F87 2018 Hockenheim Silver metallic interieur
Design voorzijde BMW M2 Competition F87 2018 Hockenheim Silver metallic driekwart vooraanzicht
Design achterzijde BMW M2 Competition F87 2018 Hockenheim Silver metallic driekwart achteraanzicht
Autodesign BMW M2 Competition F87 2018 Hockenheim Silver metallic driekwart achteraanzicht
Cockpit BMW M2 Competition F87 2018 Hockenheim Silver metallic interieur
Bekleding BMW M2 Competition F87 2018 Hockenheim Silver metallic interieur

DE HIGHLIGHTS VAN DE BMW M240i COUPÉ.

Ontdek de opwindende sportiviteit in motor, rijdynamiek en design.

M TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor BMW M240i Coupé F22 2017 Sunset Orange metallic

POWERPLAY.

De M TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor van de BMW M240i Coupé.

Zes cilinders, 3,0 liter cilinderinhoud. Unieke wendbaarheid en alledaagse bruikbaarheid. Verenigd in een aandrijfsysteem dat zijn buitengewoon sportieve DNA met grootse prestaties bewijst. De M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor inspireert met zijn spontane reacties en hoge koppel zelfs bij lage toerentallen. Het resultaat is een maximumkoppel van 500 Nm en een acceleratie die de adem ontneemt.

Onderstel BMW M240i Coupé F22 2017 Sunset Orange metallic

DYNAMIEK MET PRECISIE.

Rijdynamiek en wendbaarheid van de BMW M240i Coupé.

Krachtige dynamiek vertaald in sensationeel rijplezier: de M Performance specifieke onderstelafstemming maakt de BMW M240i een topatleet in zijn klasse, met individueel afgestemde veer- en dempersystemen en specifieke elastokinematica voor de vooras. Met de Variable Sports Steering is het machtige vermogen perfect in goede banen te leiden.

Design BMW M240i Coupé F22 2017 Sunset Orange metallic driekwart vooraanzicht

GECONCENTREERDE KRACHT.

Het exterieurdesign van de BMW M240i Coupé.

Ongetemd, dynamisch, van 0 naar 100 km/h in 4,6 seconden. De BMW M240i Coupé is ontworpen voor prestaties en dagelijks gebruiksgemak. Deze sportieve claim is direct zichtbaar – exclusieve M specifieke designkenmerken en krachtige vormen geven de BMW M240i Coupé een zelfverzekerde uitstraling.

Cockpit BMW M240i Coupé F22 2017 Sunset Orange metallic interieur

GEKENMERKT DOOR SPORTIVITEIT.

Het interieurdesign van de BMW M240i Coupé.

Exclusieve M Performance design elementen in de BMW M240i Coupé brengen een sportieve sfeer en buitengewone stijl samen. Het ultramoderne instrumentenpaneel heeft een digitale modelaanduiding en biedt een optimaal overzicht van alle relevante rij-informatie.

SPORTIEF AANZIEN.

Exterieur- en interieurdesign van de BMW M240i Coupé.

Het front van de BMW M2 Coupé is behalve van de onderscheidende dubbele nierengrille en de LED koplampen ook voorzien van indrukwekkend grote luchtinlaten van het standaard M aerodynamicapakket, met designelementen in Ferric Grey. De expressieve 18 inch lichtmetalen M wielen in dubbelspaaksdesign, uitgevoerd in Jetblack 719 M, zijn het decor van het sensationele samenspel van remacties en acceleraties dankzij de standaard M Sportremmen. De aerodynamisch vormgegeven spiegelkappen in Ceriumgrau en de modelaanduiding aan de achterzijde onderstrepen de hechte relatie met de andere modellen van BMW M. De uitlaatomlijsting links- en rechtsachter in zwart chroom draagt hieraan bij: die is ten eerste een teken van krachtige prestaties en ten tweede een indicatie van het aangepaste uitlaatsysteem zonder middendemper en met luchtklepregeling.
Design voorzijde BMW M240i Coupé F22 2017 Sunset Orange metallic vooraanzicht
Design achterzijde BMW M240i Coupé F22 2017 Sunset Orange metallic driekwart achteraanzicht
Autodesign BMW M240i Coupé F22 2017 Sunset Orange metallic zijaanzicht
Cockpit BMW M240i Coupé F22 2017 Sunset Orange metallic interieur
Transmissiehendel BMW M240i Coupé F22 2017 interieur
Design voorzijde BMW M240i Coupé F22 2017 Sunset Orange metallic vooraanzicht
Design achterzijde BMW M240i Coupé F22 2017 Sunset Orange metallic driekwart achteraanzicht
Autodesign BMW M240i Coupé F22 2017 Sunset Orange metallic zijaanzicht
Cockpit BMW M240i Coupé F22 2017 Sunset Orange metallic interieur
Transmissiehendel BMW M240i Coupé F22 2017 interieur
BMW Business Editions

BUSINESS EDITIONS. ONBESCHEIDEN VEEL BMW.

Ontdek de BMW Business Editions. Royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. En als u zoekt naar de overtreffende trap van geweldig zijn er nog de Business Editions Plus. Een absolute verrijking voor uw BMW 2 Serie Coupé en Cabrio.
BMW M Motorsport

BMW M MOTORSPORT.

Het racen is de belichaming van de sportieve prestaties van BMW, de perfectie van de ingenieurskunst en het rijplezier. Met autosport is BMW op circuits over de hele wereld succesvol vertegenwoordigd. Autosport, zoals BMW M Motorsport laat zien, is ‘echt racen’.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M2 Competition varieert tussen de 9,6 en 9,9 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 218 en 223 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

    Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M2 CS varieert tussen de 9,8 en 10 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 220 en 224 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.