BLUETOOTH EN USB
AUDIO INTERFACES.

DE DIRECTE VERBINDING MET UW BMW.

BLUETOOTH EN USB<br> AUDIO INTERFACES.DE DIRECTE VERBINDING MET UW BMW.

  INTERFACES.

  De Bluetooth- en USB-audio-interfaces verbinden uw BMW met uw mobiele apparaten zodat u ook tijdens het reizen nauw verbonden blijft met de buitenwereld. Telefoneren, muziek beluisteren, het telefoonboek oproepen – de bediening van uw apparaat gebeurt heel eenvoudig via de bedieningselementen en displays in de BMW.

  Lees meer
   Bluetooth-interface

  Bluetooth-interface.

  Uw BMW biedt u alle mogelijkheden om de veelzijdige functies van uw mobiele apparaten te gebruiken. Neem plaats achter het stuur en verbind uw smartphone of tablet met uw auto via Bluetooth. Vervolgens kunt u uw telefoonboek synchroniseren, muziek afspelen of gebruik maken van het uitgebreide pakket Office-functies. Oproepen doet en ontvangt u via het handsfree-systeem, dat u bedient via het multifunctionele stuur, de iDrive Controller of spraaksturing.

  Lees meer
   USB audio-interface

  USB audio-interface.

  Instappen en gewoon verder luisteren. Met de USB aansluiting integreert u MP3-spelers, USB-sticks en mobiele telefoons perfect in het audiosysteem van uw BMW. Ook uw iPod en iPhone kunt u moeiteloos aansluiten. Dan heeft u muziekweergave in HiFi-kwaliteit via de autoluidsprekers. Met de bedieningselementen van de BMW kunt u eenvoudig afzonderlijke nummers zoeken op genre, album of artiest, terwijl de USB-poort in de middenconsole een directe verbinding biedt voor uw apparaten.

  Lees meer

  SOFTWARE-UPDATE.

  Altijd up-to-date.

  Systemen voor smartphones, muziekspelers en tablets zijn voortdurend in ontwikkeling. Daarom zorgen regelmatige software-updates ervoor dat uw applicaties en uw BMW altijd volledig up-to-date zijn. Op die manier kunt u op elk moment uw mobiele apparaten ook in uw BMW gebruiken.

  Lees meer

  PERFECT VERBONDEN.

  De software van smartphones wordt voortdurend verder ontwikkeld. Om de goede werking van BMW adapterkabels en BMW Snap-in adapters in de auto te blijven garanderen, biedt BMW firmware-updates voor deze accessoires aan.

  Lees meer

  COMPATIBILITEITSCHECK.

  De juiste connectie.

  Is mijn smartphone of tablet compatible met mijn BMW? En welke Bluetooth- en USB-functies kan ik gebruiken? In enkele stappen kunt u controleren of uw mobiele apparaat verbinding kan maken met uw BMW en welke toepassingen er beschikbaar zijn.

  Lees meer

  Selecteer uw voertuig.

  Selecteer uw voertuig om de compatibiliteit van uw mobiele apparaat te controleren en om alle informatie te ontvangen over de functies die u in uw BMW kunt gebruiken.

  Voertuig
  Chassisnummer
  Chassisnummer

  Voer het 17-cijferige chassisnummer in. U kunt het vinden op uw kentekenbewijs.

  Het chassisnummer is niet gevonden. Controleer uw nummer en probeer opnieuw.

  Compatibele mobiele apparaten.

  U kunt controleren of uw mobiele apparaat verbinding maakt met uw BMW en welke applicaties beschikbaar zijn.

  Compatibele mobiele apparaten.

  U kunt controleren of uw mobiele apparaat verbinding maakt met uw BMW en welke applicaties beschikbaar zijn.