BMW Intelligent Personal Assistant weergave in Control Display

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

UW PERSOONLIJKE ASSISTENT EN AUTO-EXPERT.

“Hey BMW, rijd naar huis.” Met de BMW Intelligent Personal Assistant heeft u altijd uw persoonlijke assistent bij zich. U kunt er intuïtief mee spreken, vragen stellen of uw stemmingen en behoeften doorgeven. Ook maakt het een volledig nieuwe interactie met uw BMW mogelijk: krijg uitleg van voertuigfuncties, vraag naar de status van de BMW of geef aanwijzingen met spraakcommando's. De BMW Intelligent Personal Assistant kent u en leert uw gewoontes en behoeften steeds beter kennen – voor een perfecte verbinding met uw BMW en een nog comfortabeler rijbeleving.

Lees meer
BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.UW PERSOONLIJKE ASSISTENT EN AUTO-EXPERT.
  BMW Intelligent Personal Assistant functies en voordelen in video uitgelegd

  ONTDEK IN DE VIDEO MEER OVER DE BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

  DE FUNCTIES VAN DE BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

  Persoonlijke assistent, auto-expert, oplettende bijrijder – de BMW Intelligent Personal Assistant ondersteunt u tijdens de rit met veel slimme functies.

  BMW Intelligent Personal Assistant auto-expert vrouw rijdt BMW

  Auto-expert.

  Met de BMW Intelligent Personal Assistant blijft geen vraag onbeantwoord. Deze ultieme auto-expert kent uw BMW tot in detail. Van servicebehoeften tot de hoeveelheid brandstof en functies van uitrustingen. Wat u ook over uw BMW wilt weten, wanneer u ook hulp nodig heeft: hij staat voor u klaar en helpt u om uw BMW nog beter te leren kennen.
  BMW Intelligent Personal Assistant persoonlijke assistent

  Persoonlijke assistent.

  Het systeem begrijpt uw wensen en kan u optimaal assisteren - dat maakt de BMW Intelligent Personal Assistant bijzonder praktisch. Met “Hey BMW, rij naar huis” vindt hij direct de weg naar uw thuisadres en met “Hey BMW, ik heb het koud” kan hij direct de ingestelde temperatuur van het interieur verhogen. Ook kan hij de stoelverwarming activeren of uw lievelingsmuziek afspelen. De BMW Intelligent Personal Assistant leert u en uw persoonlijke voorkeuren steeds beter kennen.
  BMW Intelligent Personal Assistant Automate My Habits weergave in Control Display

  Automate My Habits.

  Zet u de stoelverwarming altijd op de derde stand als het koud is? Of opent u op weg naar het werk altijd het raam om de slagboom voor de parkeergarage te bedienen? Met de intelligente functie Automate My Habits kunt u regels instellen voor uw voorkeursinstellingen, zodat deze worden geleerd en automatisch uitgevoerd Zo kunt u genieten van de rit terwijl uw BMW ervoor zorgt dat u zich prettig voelt. In de toekomst worden er nog meer automatiseringsfuncties toegevoegd.

  TECHNISCHE VEREISTEN VOOR DE BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

  Technische vereisten voor het gebruik van de BMW Intelligent Personal Assistant zijn het BMW Operating System 7 (of hoger) met spraakherkenning en -bediening en de optionele uitrustingen BMW Live Cockpit Professional (6U3) of BMW Live Cockpit Plus (6U2).

  Om de functie-omvang van de BMW Intelligent Personal Assistant altijd actueel te houden, moet de software van de BMW regelmatig worden geactualiseerd.

  Lees meer

  BMW CONNECTED DRIVE: MEER INFORMATIE & LINKS.

  BMW ConnectedDrive FAQ veelgestelde vragen en antwoorden vrouw met smartphone bij raam

  FAQ.

  Vind in onze FAQ de antwoorden op veelgestelde vragen over de diensten en producten van BMW ConnectedDrive.
  BMW ConnectedDrive Klantenservice

  BMW KLANTEN SERVICE.

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de diensten en producten van BMW ConnectedDrive? Neem dan nu contact op met de BMW Klantenservice.
  BMW ConnectedDrive digitale diensten overzicht vrouw met smartphone voor BMW

  TERUG NAAR CONNECTED DRIVE.

  Wilt u meer te weten komen over de diensten en producten van BMW ConnectedDrive? Hier kunt u terug naar het overzicht.