Man rijdt in BMW met BMW Maps navigatie in Control Display

BMW MAPS.

MAAKT DAGELIJKSE MOBILITEIT MAKKELIJKER.

BMW Maps – de perfecte begeleider voor iedere reis, want dankzij het brede aanbod van diensten wordt de rit in uw BMW nog persoonlijker en comfortabeler. Connected Navigation maakt het met zijn volkomen intuïtieve bediening mogelijk om verder te gaan dan de bekende mogelijkheden van moderne navigatiesystemen. Zo kunt u vrij zoeken naar bestemmingen, net als bij internetzoekmachines. Bovendien past de op cloudgegevens gebaseerde dynamische routeberekening automatisch het routeadvies aan op actuele verkeersomstandigheden en geeft het een nauwkeurige voorspelling van de aankomsttijd. Bij aankomst op de bestemming bespaart de functie Connected Parking u de lastige zoektocht naar een parkeerplek en leidt het u betrouwbaar naar een vrije parkeerplek in de buurt. Het systeem stelt u bovendien vrije parkeerplekken in parkeergarages of langs de straat voor. De parkeerkosten kunt u bovendien vaak zonder contant geld betalen via PARK NOW. Als bestuurder van een elektrische of Plug-in Hybride BMW kunt u zich via de point-of-interest zoekfunctie van het systeem ook doeltreffend laten leiden naar het dichtstbijzijnde openbare laadstation op uw route. Het systeem informeert u vooraf over de beschikbaarheid en de aangeboden laadvermogens.

Lees meer
BMW MAPS.MAAKT DAGELIJKSE MOBILITEIT MAKKELIJKER.
  Vrouw gebruikt BMW Maps Connected Navigation op smartphone

  BMW MAPS – CONNECTED NAVIGATION.

  De bediening van smartphone navigatie met het kenmerkende comfort van BMW: BMW Maps – Connected Navigation leidt u met grote nauwkeurigheid, extreem snelle berekening en direct rekening houdend met eventuele veranderingen in het verkeer heel comfortabel naar uw eindbestemming. Zelfs wanneer u het precieze adres niet weet, vindt u het via een zoekwoord, zoals u gewend bent van navigatie apps op uw smartphone. De op cloudgegevens gebaseerde dynamische routeberekening onderscheidt zich met een hoge snelheid en past de aanwijzingen indien nodig continu aan. De route wordt met vooruitziende blik berekend, wat inhoudt dat ook toekomstige verkeersdrukte verderop op de route in de berekening van de verwachte aankomsttijd wordt meegenomen. Ook voor kleine straten zijn nu uitgebreide verkeersgegevens beschikbaar. Zo kan het systeem u altijd de snelste route aanbevelen – wat u alleen al kunt zien aan de zeer nauwkeurige voorspelling van de verwachte aankomsttijd. De informatie over beschikbare parkeerplaatsen op straat is beschikbaar in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. 

  De voordelen op een rij:

  • Intuïtieve bediening zoals u van uw smartphone gewend bent
  • Bestemminginvoer via vrij zoeken
  • Op cloudgegevens gebaseerde dynamische routeberekening
  • Snelle herberekening van de route bij veranderende verkeersituaties
  • Exacte berekening van verwachte aankomsttijd
  • Navigatiekaarten met kaartupdate altijd actueel
  • Real Time Traffic Information
  • Kaartupdate
  BMW Maps Connected Parking BMW 6 Serie Gran Turismo inparkeren

  BMW MAPS – CONNECTED PARKING.

  U heeft uw bestemming bereikt, maar vindt geen parkeerplek? Met BMW Maps – Connected Parking behoort deze ergernis tot het verleden. Als onderdeel van de routebegeleiding stelt deze functie u van te voren de beste parkeermogelijkheden in de buurt van uw bestemming voor. U heeft daarbij de keus tussen een plek in een parkeergarage of een parkeerplek aan de straat. Als u voor een parkeergarage kiest, krijgt u de beste parkeergarage in de buurt van uw bestemming te zien. Kiest u voor een parkeerplaats langs de weg, dan krijgt u de route naar uw bestemming geadviseerd, waarop de kans om een parkeerplaats te vinden het grootst is. Naast dat alles bent u aan het begin van uw rit al volledig op de hoogte over de algemene parkeerinformatie voor uw geselecteerde bestemming. U krijgt alle opties te zien in het Control Display van uw BMW. Op de navigatiekaart worden de beschikbare parkeergarages en de straten waar de kans om een parkeerplaats te vinden het grootst is met een kleur gemarkeerd. Bovendien stelt het navigatiesysteem recent vrijgekomen parkeerplekken voor.

  De voordelen op een rij:

  • Niet meer zoeken naar een parkeerplek
  • Navigatie tot aan de dichtstbijzijnde vrije parkeerplek bij bestemming
  • Ziet ook parkeerplekken in parkeergarages
  • Adviseert route met grootste kans op parkeerplek
  • Algemene aanwijzingen voor parkeersituatie bij bestemming
  BMW Maps Connected Charging weergave elektrische actieradius in Control Display

  BMW MAPS – CONNECTED CHARGING.

  BMW Maps – Connected Charging biedt veel praktische diensten, die de rit in uw elektrische of Plug-in Hybride BMW nog comfortabeler maken. Hierbij hoort de routeplanner met voorgestelde laadstops langs de route, evenals de Park & Charge Assistant die u beschikbare parkeerplaatsen met laadmogelijkheid in de buurt van uw bestemming aanbiedt. Voor ieder laadstation vindt u details over het adres, de openingstijden en de laadvermogens. Bovendien krijgt u bij het zoeken naar laadstations interessante aanbevelingen voor de wachttijd tijdens het laadproces. Bijzonder slim: de functie eRoute* berekent automatisch laadstops langs de route wanneer die langer is dan de totale actieradius van de BMW. Profiteer ook van een filter voor snellaadstations of de praktische Range Circle, die de actieradius van uw BMW in de vorm van een cirkel op de kaart visualiseert.

  *Beschikbaar vanaf 2021 op de BMW iX3.

  De voordelen op een rij:

  • Routeplanning inclusief laadstops
  • Beschikbare parkeerplekken met laadstation in de buurt van bestemming
  • Informatie over laadstations
  • POI voorstellen in de buurt van laadstation
  • Filter voor snellaadstations
  BMW Maps Navigation How-to-Video

  Ontdek in de video meer over de navigatiefuncties inclusief zoeken en invoeren van bestemming met BMW Maps.

  VEREISTEN VOOR BMW MAPS.

  BMW Maps met Connected Navigation, Connected Parking en Connected Charging is onderdeel van de optionele uitrusting Connected Pack Professional (6C3/6C4) en alleen te gebruiken in combinatie met Live Cockpit Plus (6U2) of Live Cockpit Professional (6U3). Voorwaarde hiervoor is een BMW met BMW Operating System 7 of hoger.

  Lees meer

  BMW CONNECTED DRIVE: MEER INFORMATIE & LINKS.

  BMW ConnectedDrive Store man met smartphone op de bank

  BMW CONNECTED DRIVE STORE.

  Bezoek de online store van BMW ConnectedDrive en bestel nieuwe digitale diensten voor uw BMW die u direct kunt gebruiken bij uw volgende rit.
  BMW ConnectedDrive digitale diensten overzicht vrouw met smartphone voor BMW

  TERUG NAAR CONNECTED DRIVE.

  Wilt u meer te weten komen over de diensten en producten van BMW ConnectedDrive? Hier kunt u terug naar het overzicht.
  Vrouw gebruikt My BMW App van BMW ConnectedDrive op haar smartphone

  My BMW APP.

  Voor, tijdens of na de rit: de My BMW App maakt uw mobiele leven makkelijker met veel slimme functies.
  BMW ConnectedDrive FAQ veelgestelde vragen en antwoorden vrouw met smartphone bij raam

  FAQ.

  Vind in onze FAQ de antwoorden op veelgestelde vragen over de diensten en producten van BMW ConnectedDrive.
  BMW ConnectedDrive Klantenservice

  BMW KLANTEN SERVICE.

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de diensten en producten van BMW ConnectedDrive? Neem dan nu contact op met de BMW Klantenservice.