Nieuwe BMW 5 Serie kopen, leasen of financieren

THE M2

BMW M240i Cabrio

DE M240i CABRIO: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

Er zijn verschillende manieren om een nieuwe BMW M240i Cabrio te rijden. Naast de auto kopen is het ook mogelijk om deze te financieren of te leasen. Voor zorgeloos rijplezier biedt BMW ook onderhoudscontracten aan en originele accessoires. U ontdekt alle mogelijkheden op deze pagina.

Lees meer
THE M2DE M240i CABRIO: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

ONBEZORGD RIJPLEZIER.

Nieuwe BMW M240i Cabrio financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW M240i Cabrio te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW M240i Cabrio Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW M240i Cabrio zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW M240i Cabrio te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW M240i Cabrio Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW M240i Cabrio volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
BMW Service. Experts in Geweldig.

U BENT WELKOM BIJ UW BMW DEALER.

Hoogwaardige kwaliteit in combinatie met luxueuze sportiviteit, rijden in een BMW is onvergelijkbaar. Bij geweldige rijprestaties en rijplezier hoort ook geweldig onderhoud. Alleen de specialisten van BMW weten hoe ze uw BMW alle aandacht kunnen geven die deze nodig heeft. Dus wie kan er beter voor uw BMW zorgen dan de experts van BMW? Onderaan de streep kan dat voordeliger uitpakken dan u misschien denkt.
Nieuwe BMW M235i xDrive Gran Coupé prijslijst en brochure

BMW M240I CABRIO BROCHURE EN PRIJSLIJST AANVRAGEN.

Wilt u meer informatie van de BMW M240i Cabrio via de post ontvangen? Vraag de brochure en prijslijst hier aan. Of download de prijslijst als PDF. Telefonisch aanvragen kan ook: bel gratis 0800-0992234.

Voor BMW rijders.

VOOR BMW RIJDERS.

Ontdek alle Originele BMW Accessoires, onderhoudscontracten en andere services voor u als BMW rijder.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M240i (xDrive) Cabrio varieert tussen de 9 en 9,6 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 204 en 218 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.