BMW M240i Cabrio, technische gegevens F23

THE M2

BMW M240i CABRIO

BMW M240i CABRIO: MOTOREN EN TECHNISCHE GEGEVENS

Hier vindt u de belangrijkste technische gegevens voor de BMW M240i Cabrio. Ontdek meer over motoren, vermogen, acceleratie, topsnelheid, brandstofverbruik, emissie en nog veel meer.

Lees meer
THE M2BMW M240i CABRIO: MOTOREN EN TECHNISCHE GEGEVENS

TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE BMW M240i CABRIO.

F23 blueprint
  • De vermelde waarden van brandstofverbruik, CO2 uitstoot en energieverbruik zijn gebaseerd op de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening (EC) 715/2007. De waarden hebben betrekking op een voertuig met een standaard configuratie in Nederland en de getoonde variaties geven verschillende maten van de geselecteerde wielen en banden aan evenals optionele uitrustingsmogelijkheden en kunnen verschillen gedurende de configuratie.

    De getoonde waarden zijn al gebaseerd op de nieuwe WLTP regelgeving en zijn terugvertaald in de NEDC-equivalent teneinde de vergelijking tussen de voertuigen duidelijk te maken. Met betrekking tot deze voertuigen, voor voertuig gerelateerde belastingen of andere heffingen gebaseerd op (onder andere) CO2 uitstoot, de CO2 waarden kunnen verschillen ten opzichte van de vermelde waarden afhankelijk van lokale wet- en regelgeving.