BMW X6 M Modellen F96 SUV BMW Individual speciale carrosseriekleur Urban Green BMW X6 M Competition driekwart vooraanzicht
Leverbaar vanaf€ 216.047,00
AandrijvingBenzineDiesel

THE X6 M

BMW X6 M Modellen F96 SUV BMW Individual speciale carrosseriekleur Urban Green BMW X6 M Competition driekwart vooraanzicht

DE BMW X6 M MODELLEN.

Leverbaar vanaf€ 216.047,00
AandrijvingBenzineDiesel
THE X6 MDE BMW X6 M MODELLEN.

BMW X6 M Competition, BMW X6 M en BMW X6 M50i.

Leverbaar vanaf

€ 216.047,00

De BMW X6 M Modellen laten met buitengewone rijdynamiek, expressief M design en ongeëvenaarde wendbaarheid hun extraverte dominantie zien. Ontdek de extraverte Sports Activity Coupés (SAC): de BMW X6 M50i maakt indruk met een unieke combinatie van prestaties, comfort en efficiëntie. De BMW X6 M met M xDrive inspireert met een luxueus interieur en rijdynamiek die afstamt van de autosport. Een met adrenaline geladen rijervaring die een extra boost krijgt door de nog krachtiger en flamboyante BMW X6 M Competition met M xDrive.

VOOR U SAMENGESTELD.

BMW X6 M

BMW X6 M model F96 - M Carbonschwarz
 • M Carbonschwarz
 • Active Protection
 • Driving Assistant

BMW X6 M Competition

BMW X6 M Competition (F96) - M Sport - Glazen Panoramadak
 • Glazen panoramadak
 • M Sport uitlaatsysteem
 • BMW Laserlight

BMW X6 M Competition

BMW X6 M Competition (F96) - Glazen Panoramadak Sky Lounge
 • Panorama-Glasdak Sky Lounge
 • Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound Systeem
 • M Multifunctionele voorstoelen

VERGELIJK DE BMW X6 M MODELLEN.

De belangrijkste prestatiegegevens op een rij: aandrijving, onderstel en vermogen.

BMW X6 M COMPETITION

Rijdynamiek en exclusiviteit op het hoogste niveau.
BMW X6 M Competition F96 BMW Individual speciale carrosseriekleur Urban Green driekwart vooraanzicht

BMW X6 M

Rijdynamiek en exclusiviteit op het hoogste niveau.
BMW X6 M F96 SUV driekwart vooraanzicht

BMW X6 M50i

Krachtige prestaties en een sportieve ambiance.
BMW X6 M50i G06 SUV in Manhattan metallic driekwart vooraanzicht

-

-
-
 • BMW X6 M COMPETITION
 • BMW X6 M
 • BMW X6 M50i
 • -

PRESTATIEKENMERKEN BMW X6 M COMPETITION EN BMW X6 M.

Geïnspireerd door autosport: overzicht van aandrijvings- en ondersteltechnologieën.

De buitengewone prestaties en dynamiek van de BMW X6 M Competition en BMW X6 M zijn gebaseerd op hoogontwikkelde aandrijvings- en ondersteltechnologieën die afkomstig zijn uit de autosport. Zowel bij comfortabel cruisen als racen op een circuit bepalen de buitengewone stuurprecisie en wendbaarheid continu de kenmerkende M rijsensatie.
BMW X6 M Competition F96 SUV High-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor

High-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor.

De nieuwste doorontwikkeling van de high-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor garandeert state-of-the-art prestaties. De hoogtoerige krachtbron ontwikkelt een vermogen van 460 kW (625 pk). De V8-motor met twee turbocompressoren maakt indruk met tussen de twee cilinderrijen geplaatste uitlaatspruitstukken en een optimale respons. De krachtbron is ook berekend op extreme belasting bij rijden op het circuit.
BMW X6 M Competition F96 SUV M specifiek onderstel

M specifiek onderstel.

Het M specifieke onderstel met het Actieve M Sperdifferentieel brengt het buitengewone rijdynamisch potentieel van dit M model optimaal tot uiting. Behalve de drie rijprogramma’s COMFORT, SPORT en SPORT+ kunt u drie instellingen selecteren voor de Dynamische Stabiliteits Controle (DSC), om de mate van stabiliserende rijassistentie aan te passen aan uw favoriete rijstijl.
BMW X6 M Competition F96 SUV met M xDrive BMW Individual speciale carrosseriekleur Urban Green zijaanzicht

M xDrive.

BMW M xDrive met Actief M Sperdifferentieel garandeert maximale tractie en rijdynamiek, zowel in het dagelijks gebruik als op het circuit. De M specifieke technologie combineert de wendbaarheid van achterwielaandrijving met de stabiliteit van vierwielaandrijving. De bestuurder heeft keuze uit de aandrijfvarianten 4WD en 4WD Sport.
BMW X6 M Competition F96 SUV interieur 8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic

8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic.

De 8-traps M Steptroninc Sport transmissie met Drivelogic biedt een groot aantal schakelopties: van extreem sportief tot bijzonder comfortabel en nauwelijks merkbaar, of brandstofbesparend. De bestuurder kan handmatig schakelen met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel, of het schakelen in de automatische modus aan de transmissie overlaten.
BMW X6 M Competition F96 SUV met M Servotronic cockpit

M Servotronic.

De M Servotronic levert in elke rijsituatie de juiste mate van stuurbekrachtiging, door de benodigde stuurkracht optimaal af te stemmen op de rijsnelheid. Verder zorgt het bij alle snelheden voor een direct en nauwkeurig stuurgevoel. Het systeem heeft een M specifieke afstemming en biedt bovendien keuze uit twee individuele karakters.
BMW X6 M Competition F96 SUV M Compound remmen close-up

M Compound remmen.

Door toepassing van diverse materialen bieden de M Compound remmen behalve voortreffelijke vertraging ook een hoge bestendigheid tegen fading en een lange levensduur. Ze leveren ook een gewichtsreductie die een positieve uitwerking heeft op wendbaarheid, rijdynamiek en acceleratie. De remklauwen in Blau metallic met M logo kenmerken het M specifieke high-performance remsysteem.
M Sportuitlaatsysteem BMW X6 M Competition F96 SUV BMW Individual speciale carrosseriekleur Urban Green achteraanzicht

M Sportuitlaatsysteem.

Het M Sportuitlaatsysteem biedt een kenmerkende sound, die door middel van de geïntegreerde kleppentechniek kan worden aangepast. Een nog krachtigere sound bieden de via de M Driving Dynamics toets selecteerbare rijprogramma's SPORT en SPORT+, terwijl in het op comfort gerichte programma subtiel sportieve klanken te horen zijn.

DESIGN BMW X6 M COMPETITION.

M specifieke designhighlights in het exterieur en het interieur.

Een karaktervolle topatleet: de BMW X6 M Competition geeft niet alleen een signaal af voor compromisloze prestaties, maar ook met onderscheidend, progressief design. Opvallende M kenmerken in zwart en optioneel in Carbon versterken de dynamische uitstraling van de high-performance SAC vanaf de expressief gevormde voorbumper tot aan de indrukwekkende achterzijde. In het interieur benadrukken M highlights als de M Multifunctionele stoelen met verlicht X6 M logo en volledig geïntegreerde hoofdsteunen en de M specifieke transmissiehendel de exclusieve sportiviteit van de op de bestuurder gerichte cockpit.
BMW X6 M Competition F96 SUV BMW Individual speciale carrosseriekleur Urban Green driekwart zijaanzicht
BMW X6 M Competition F96 SUV exterieur M kieuwen BMW Individual speciale carrosseriekleur Urban Green

M specifieke nierengrille.

De M specifieke nierengrille met omlijsting en dubbele spijlen in zwart is voorzien van een zwart 'X6 M' logo en onderstreept het extra sportieve karakter van de auto.
BMW X6 M Competition F96 SUV exterieur M kieuwen BMW Individual speciale carrosseriekleur Urban Green

M kieuwen in Schwarz

De M kieuwen in de voorste zijschermen en het geïntegreerde 'X6 M' logo zijn bij de BMW X6 M Competition uitgevoerd in Schwarz.
BMW X6 M Competition F96 SUV exterieur M Carbon spiegelkappen BMW Individual speciale carrosseriekleur Urban Green

M Carbon spiegelkappen.

De optionele M Carbon spiegelkappen accentueren het krachtige en sportieve design van de auto.
BMW X6 M Competition F96 SUV exterieur M Carbon achterspoiler BMW Individual speciale carrosseriekleur Urban Green

M Carbon achterspoiler.

De optionele M Carbon achterspoiler accentueert het krachtige, sportieve design van de auto en reduceert merkbaar de ongewenste opwaartse druk op de achteras.
BMW X6 M Competition F96 SUV exterieur uitlaateindpijpen in Schwarzchrom BMW Individual speciale carrosseriekleur Urban Green

Uitlaateindpijpen in Schwarzchrom.

De exclusieve en specifieke M Competition uitlaateindpijpen met sierstukken in Schwarzchrom bevinden zich links en rechts van de achterdiffusor en onderstrepen de sportieve prestaties van de auto.
BMW X6 M Competition F96 SUV instaplijsten met opschrift ‘X6 M Competition’ close-up

Instaplijsten met opschrift 'X6 M Competition'.

De instaplijsten met opschrift 'X6 M Competition' verwelkomen bestuurder en voorpassagier bij het instappen. Het opschrift geeft de inzetten in zwart op de dorpels links- en rechtsvoor een bijzonder hoogwaardige, exclusieve uitstraling.
BMW X6 M Competition F96 SUV interieur M Multifunctionele stoelen lederen bekleding Merino

M Multifunctionele stoelen.

De M Multifunctionele stoelen voor bestuurder en voorpassagier, met verlicht 'X6 M' logo in de hoofdsteun, weerspiegelen het sportieve karakter van de BMW. Diepe zittingen en hoge zijwangen versterken het kuipdesign en garanderen perfecte zijdelingse steun. Daarbij zorgen uitgebreide instelmogelijkheden voor een hoge mate van comfort. Exclusief beschikbaar voor de BMW X6 M Competition is de tweekleurige bekleding in volleder Merino Schwarz met contrast in Midrand Beige. Deze uitrusting wordt gecompleteerd met stoelwangen en kneepads aan de middenconsole in Alcantara.
BMW X6 M Competition F96 SUV interieur kneepads close-up

Kneepads.

De middenconsole is voorzien van gepolsterde kneepads voor bestuurder en voorpassagier, die vooral bij een bijzonder sportieve rijstijl de zijdelingse steun vergroten.
BMW X6 M Competition F96 SUV interieur M veiligheidsgordels

M veiligheidsgordels.

De M veiligheidsgordels met gordelspanners en spankrachtbegrenzers zijn voorzien van een verfijnd, ingeweven accent in de kenmerkende M kleuren en onderstrepen de zeer hoogwaardige en sportieve ambiance in het interieur.
BMW X6 M Competition F96 SUV interieur middenconsole M transmissiehendel met Drivelogic schakelaar

M transmissiehendel met Drivelogic schakelaar.

De nieuw ontworpen M transmissiehendel met Drivelogic schakelaar en P-toets ligt perfect in de hand en is uitstekend te bedienen.
BMW X6 M Competition F96 SUV cockpit M specifiek instrumentenpaneel

M specifiek instrumentenpaneel.

Het volledig digitale M specifieke instrumentenpaneel geeft alle relevante informatie weer, met de mogelijkheid om een persoonlijke selectie te maken van de weergegeven informatie. Bovendien is het met M View mogelijk om de weergegeven informatie tot de essentie te beperken, om bij bijzonder sportief rijden alleen de allerbelangrijkste informatie in beeld te houden.
BMW X6 M Competition SUV vooraanzicht M specifieke nierengrille
BMW X6 M F96 SUV 21 inch lichtmetalen M wielen in Bicolor Orbitgrau close-up
BMW X6 M F96 SUV bumperinzet achteraanzicht
BMW X6 M F96 SUV cockpit met leder bekleed M Sportstuurwiel met contrasterend stiksel
BMW X6 M F96 SUV interieur M Multifunctionele stoelen met X6 M logo

BMW X6 M DESIGNHIGHLIGHTS.

Van de omlijsting van de machtige M nierengrille, via de M kieuwen en de spiegelkappen tot de uitlaateindpijpen en het X6 M logo op de achterzijde – verchroomde designelementen en elegante highlights aan het exterieur van de BMW X6 M. Krachtige optische ondersteuning is afkomstig van grote 21 inch lichtmetalen wielen in Bicolor Orbitgrau. Het exclusieve karakter zet zich voort in het interieur. Beginnend bij de verlichte instaplijsten met X6 M logo in geborsteld chroom toont het interieur fraaie details als het met leder beklede M stuurwiel met contrasterend stiksel en de M Multifunctionele stoelen voor bestuurder en voorpassagier in elegant Feinnarbe Merino leder. De exceptionele ambiance wordt afgerond door hoogwaardige kenmerken, zoals de BMW Live Cockpit Professional met een hoge-resolutie Touch Control Display van 12,3 inch en een volledig digitaal 12,3 inch instrumentendisplay.

BMW X6 M50i HIGHLIGHTS.

Buitengewone rijdynamiek en designkenmerken van de BMW X6 M50i.

Zeg vaarwel tegen doorsnee: met baanbrekende aandrijftechnologieën als de krachtige M TwinPower Turbo benzinemotor, extreem precieze rijdynamische componenten als het Adaptieve M Onderstel Professional en het xDrive vierwielaandrijvingssysteem biedt de BMW X6 M50i wendbaarheid op het hoogste niveau.
Man naast BMW X6 M M50i G06 SUV driekwart achteraanzicht
BMW X6 M50i G06 SUV M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor

BMW X6 M50i.

De M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor in de BMW X6 M50i combineert twee turbocompressoren met volledig variabele klepsturing Valvetronic en de directe benzine-inspuiting High-Precision Injection. Hij levert een maximumvermogen van 390 kW (530 pk) en een maximumkoppel van 750 Nm. Beide turbocompressoren zijn precies tussen de cilinderbanken geplaatst.
BMW X6 M50i G06 SUV Steptronic Sport transmissie cockpit met leder bekleed M Sportstuurwiel

Steptronic Sport transmissie.

De 8-traps Steptronic Sport transmissie met Launch Control maakt sportief schakelen mogelijk, zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel – voor comfortabel toeren of zeer dynamisch rijden. In de SPORT-modus en met de transmissiehendel in de linkerpositie M/S is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.
BMW X6 M50i G06 SUV Adaptief M Onderstel

Adaptief M Onderstel.

Het Adaptieve M Onderstel past zich automatisch continu aan de toestand van het wegdek en de rijomstandigheden aan. Bovendien kan de bestuurder op elk moment de karakteristiek van het onderstel via de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die op dat moment zijn voorkeur geniet – comfortabel of bijzonder sportief met nadrukkelijk dynamische handling.
BMW X6 M50i G06 SUV interieur transmissiehendel met M logo close-up

Transmissiehendel met M aanduiding.

De middenconsole is bij de transmissiehendel voorzien van een gekleurd M logo, wat de sportieve ambiance in het interieur onderstreept en de rijdynamische kwaliteiten van de BMW benadrukt.
BMW X6 M50i G06 SUV achterzijde met M Sportuitlaatsysteem

M Sportuitlaatsysteem.

Het M Sportuitlaatsysteem* biedt een kenmerkende sound, die door middel van de geïntegreerde kleppentechniek kan worden aangepast. Een nog krachtigere sound kenmerkt de via de M Driving Dynamics toets selecteerbare rijprogramma's SPORT en SPORT+, terwijl in het op comfort gerichte programma subtiel sportieve klanken te horen zijn. * Alleen voor de BMW X6 M50i leverbaar.
BMW X6 M50i G06 SUV intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving

BMW xDrive.

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg. Voor nog betere wendbaarheid voorkomt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook het onder- of oversturen in bochten.
BMW X6 M50i G06 SUV interieur met Driving Experience Control

Driving Experience Control.

De Driving Experience Control biedt keuze uit het standaard geactiveerde rijprogramma COMFORT, het op efficiëntie gerichte rijprogramma ECO PRO en het rijprogramma SPORT, dat nog dynamischer rijden mogelijk maakt. Het interactieve rijprogramma ADAPTIVE (beschikbaarheid uitrustingsafhankelijk) past het adaptieve onderstel, de besturing en de Steptronic transmissie voortdurend aan de actuele rijsituatie aan.
BMW X6 M50i G06 SUV exterieur lichtmetalen wielen

22 inch lichtmetalen M wielen 747 M.

De 22 inch lichtmetalen M wielen in V-spaak styling (747 M) vormen een krachtig fundament voor de BMW X6 M50i. Uitgevoerd in de M specifieke kleur Cerium Grey ronden de wielen het sportieve en indrukwekkende karakter van de BMW af.
BMW X6 M50i G06 SUV M Carbon achterspoiler close-up

M Carbon achterspoiler.

De M Carbon achterspoiler benadrukt het krachtige en sportieve design van de BMW X6 en vermindert de ongewenste opwaartse kracht aan de achteras merkbaar.
BMW X6 M50i G06 SUV interieur met leder bekleed M Sportstuurwiel close-up

Met leder bekleed M Sportstuurwiel.

Het met leder beklede multifunctionele M Sportstuurwiel met M logo en geïntegreerde bestuurdersairbag is uitgevoerd in 3-spaak styling. Met een stuurwielrand in leder Walknappa Schwarz met zwart stiksel en extra profilering voor de duimen zorgt het M Sportstuurwiel voor een sportief-direct stuurgevoel.
BMW X6 M50i G06 SUV M Carbon spiegelkappen close-up

M Carbon spiegelkappen.

De M Carbon spiegelkappen benadrukken het krachtige, sportieve design van de BMW X6.

BMW X6 M MODELLEN. BESTUURDERSASSISTENTIE EN CONNECTIVITEIT.

De BMW X6 M Modellen maken niet alleen indruk met hun prestaties en design, maar ook met hun uitgebreide reeks bestuurdersassistentiesystemen en intelligente functies. Innovatieve uitrusting als de BMW Display Key laat nog voordat u instapt duidelijk het speciale comfort zien dat deze auto’s bieden. Baanbrekende bestuurderassistentiesystemen ondersteunen u tijdens de reis tot aan de laatste parkeermanoeuvre. Dankzij de BMW Live Cockpit Professional en het M specifieke Head-Up Display heeft u te allen tijde de belangrijkste informatie in het zicht, terwijl de BMW Intelligent Personal Assistant voor u klaarstaat om u onderweg advies en assistentie te bieden.
BMW X6 M Modellen F96 SUV interieur Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. Behalve de inhoud van de uitrusting Driving Assistant omvat het onder meer ook Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide omvang, Lane Change Assistant en Side Collision Warning met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen.
BMW X6 M Modellen F96 SUV interieur Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus.

De uitrusting Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren en te manoeuvreren. Het pakket omvat onder meer Surround View met Top View en Panorama View, Remote 3D View, Parking Assistant met geleiding in lengte- en dwarsrichting alsmede Reversing Assistant (achteruitrijassistent) en de noodremfunctie Active Park Distance Control.
BMW X6 M Modellen F96 SUV interieur BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke assistent is? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Met natuurlijke spraakcommando's kunt u talrijke autofuncties bedienen. Bovendien kan hij u alles uitleggen over de auto en helpt hij u om uw BMW beter te leren kennen.
BMW X6 M Modellen F96 SUV interieur M specifiek Head-Up Display

M specifiek Head-Up Display.

Het full-colour BMW Head-Up Display met M specifieke weergave* projecteert alle voor het rijden relevante gegevens op de voorruit, in het directe gezichtsveld van de bestuurder. Zo kan die zich optimaal concentreren op de weg en het verkeer. Zo worden hier onder meer de actuele snelheid en (uitrustingsafhankelijk) aanwijzingen van het navigatiesysteem, de Speed Limit Info met weergave van inhaalverboden, en telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven. * Alleen voor de BMW X6 M Competition en de BMW X6 M leverbaar.
BMW X6 M Modellen F96 SUV interieur BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardige weergavencombinatie, bestaande uit een via aanraking bedienbaar, hoge-resolutie Touch Control Display van 12,3 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van eveneens 12,3 inch. Het bij deze uitrusting inbegrepen BMW Operating System 7 is onder meer via de iDrive Touch Controller te bedienen.
BMW X6 M Modellen F96 G06 SUV BMW Display Key

BMW Display Key met M logo.

De BMW Display Key met M logo geeft de actuele status van de BMW weer en maakt de bediening van diverse functies mogelijk via het geïntegreerde aanraakscherm. Zo kunnen bepaalde functies van de auto gemakkelijk op afstand met de sleutel worden geregeld.
BMW Digital Key BMW X6 M modellen F96 SUV G06

BMW Digital Key.

De BMW Digital Key maakt uw daarvoor geschikte smartphone* tot een volwaardige autosleutel. Om de BMW te ontgrendelen houdt u uw smartphone bij de portiergreep. Zodra de smartphone in het opbergvak voorin ligt kunt u de motor starten met de start-/stopknop. Ook kunt u een BMW Digital Key aan maximaal vijf andere personen versturen.

* De BMW Digital Key is alleen met daarvoor geschikte smartphones te gebruiken. Een lijst van de ondersteunde smartphones is te vinden op bmw.com/digitalkey. Voor gebruik van de BMW Digital Key is de uitrusting Teleservices (S6AEA) vereist

TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE BMW X6 M.

BMW X6 M Competition en andere Modellen.

Max. vermogen (kW (pk)/1/min):

460 (625)/6.000

Max. koppel (Nm/1/min):

750/1.800–5.850

Acceleratie 0–100 km/h (s):

3,9

Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld):

13,1–13,4

BMW X6 M F96 technische gegevens schets
BMW wielen en banden EU bandenlabel close-up

BMW WIELEN EN BANDEN.

De banden voor onze modellen ondergaan strenge tests met tot wel vijftig kwaliteitscriteria – aanzienlijk meer dan de EU voorschrijft voor de wettelijk vereiste bandenlabels. Hier vindt u alle informatie over de eigenschappen van de door BMW gemonteerde banden.