CONNECTED HOME CHARGING.

KOSTEN BESPAREN EN CO2 UITSTOOT VERLAGEN DOOR SLIM LADEN.

BMW Connected Home Charging biedt alles wat u nodig heeft om uw elektrische BMW op te laden – in één pakket. Van de hardware en een professionele montage en installatie tot aan digitale services. Met onze pakketoplossing ontvangt u alles om thuis direct comfortabel en slim op te laden.

CONNECTED HOME CHARGING

DE VOORDELEN VAN

CONNECTED HOME CHARGING.

BMW Connected Home Charging services

COMFORTABEL.

Na activatie verloopt het slimme laden volledig automatisch. Daarbij maakt u eenvoudig gebruik van de Connected Home Charging Services via de My BMW App.

BMW Connected Home Charging kosten besparen

VOORDELIG.

Het laadstation voor thuis. Bespaar kosten door uw BMW automatisch en slim op het meest gunstige moment op te laden.

BMW Connected Home Charging CO2 voetafdruk verbeteren

MILIEUVRIENDELIJK.

De zon schijnt – dan gebruikt u zo veel mogelijk zelf opgewekte zonnestroom om uw auto mee op te laden. Dankzij de opgewekte elektriciteit uit uw zonnepanelen verbetert u uw CO2 voetafdruk.

ALLES IN ÉÉN – CONNECTED HOME CHARGING.

Ontdek in de video wat Connected Home Charging allemaal bevat om uw laadprocessen comfortabeler en slimmer te maken.
In Nederland is Eneco eMobility de partner van BMW voor aanvraag en installatie van Connected Home Charging, in plaats van E.ON of E.ON Drive, zoals vermeld in de onderstaande video.

0:00
0:00 /  0:00

Powered by Eneco eMobility

CONNECTED HOME CHARGING BESTELLEN.

Zo kunt u aan het Connected Home Charging Pack komen:

BMW Connected Home Charging Pack

CONNECTED HOME CHARGING

EENVOUDIG EN OP MAAT.

Met Connected Home Charging kan u direct met laden starten. Het pakket omvat de Wallbox en alle andere benodigde hardware, plus een koppeling van uw Wallbox met de My BMW App. De montage en installatie bij u thuis wordt uitgevoerd door de experts van Eneco eMobility. Zo bent u klaar om comfortabel en slim te laden en de Connected Home Charging Services te gebruiken.

Connected Home Charging kan alleen worden gebruikt met een geëlektrificeerde BMW, een BMW ID account en de My BMW App. Het gebruik van de Connected Home Charging Services is de eerste 3 jaar gratis. Daarna kunnen de services tegen betaling worden verlengd in de BMW Connected Drive Store. 

Prijs: vanaf € 1.865,- (incl. BTW) 

De prijs is afhankelijk van de complexiteit van de installatie en ligt gemiddeld tussen de € 1.865 en € 2.374. Afhankelijk van de situatie ter plekke kan de prijs hiervan afwijken.

DE INHOUD VAN HET
PAKKET OP EEN RIJ.

BMW Connected Home Charging Wallbox

WALLBOX.

U bent verbonden en klaar om de Connected Home Charging Services te gebruiken. Ook is de Wallbox voorzien van handig kabelmanagement en toegangscontrole via een RFID-pas.

BMW Connected Home Charging installatiepakket

INSTALLATIEPAKKET.

Het installatiepakket omvat naast de Wallbox en alle hardware ook het gebruik van Connected Home Charging. Bijvoorbeeld een Smart Meter. De levering, montage en installatie bij u thuis worden verzorgd door de experts van Eneco eMobility.

BMW Connected Home Charging My BMW App

IN DE MY BMW APP.

U gebruikt Connected Home Charging heel eenvoudig via de My BMW App. De digitale diensten voeren uw laadprocessen zo gunstig mogelijk uit. Bijvoorbeeld door te laden op het moment dat uw stroomverbruik het laagst is of de opbrengst van uw zonnepanelen het hoogst. De Connected Home Charging Services[1] worden constant uitgebreid met nieuwe functies. Ook controleert en bedient u in de app het laadproces van de Wallbox en bepaalt u de instellingen. 

[1] Connected Home Charging kan alleen worden gebruikt met een geëlektrificeerde BMW, een BMW ID account en de My BMW App.
Het gebruik van de Connected Home Charging Services is de eerste 3 jaar gratis. Daarna kunnen de services tegen betaling worden verlengd in de BMW Connected Drive Store.

ZO EENVOUDIG IS DAGELIJKS GEBRUIK VAN CONNECTED HOME CHARGING.

MEER INFORMATIE

LADEN MET DE ZON.

Als uw zonnepanelen genoeg zonne-energie genereren, wordt die automatisch gebruikt om uw geëlektrificeerde BMW mee op te laden. Zo kunt u zo veel mogelijk met zelf opgewekte stroom laden, kosten besparen en uw CO2 voetafdruk verbeteren.

LADEN NAAR

VERBRUIKSLAST.

Laad altijd op met het maximale laadvermogen. Op het moment dat andere apparaten in uw huishouden – zoals de wasdroger of de oven – veel stroom verbruiken, wordt het laadvermogen van de Wallbox automatisch aangepast. Zo wordt uw huisaansluiting niet overbelast. En zo laadt u altijd met de snelst mogelijke laadduur op.

ZO WERKT

CONNECTED HOME CHARGING.

Met Connected Home Charging bestuurt u uw laadprocessen slim en helemaal naar wens. Hoe u daarmee start, ziet u in de video.
In Nederland is Eneco eMobility de partner van BMW voor aanvraag en installatie van Connected Home Charging, in plaats van E.ON of E.ON Drive, zoals vermeld in de onderstaande video.

0:00
0:00 /  0:00

MEER INFORMATIE.

BMW elektrische auto proefrit

PROEFRIJDEN MET UW
FAVORIETE BMW MODEL.

U wilt zelf ervaren hoe uw favoriete elektrische BMW model rijdt en voelt? Maak eenvoudig online een afspraak op een datum van uw voorkeur. Uw lokale BMW dealer neemt contact met u op voor verdere informatie. 

BMW elektrische auto's advies BMW Service Partner

WILT U PERSOONLIJK
ADVIES?

Neem bij vragen of voor uitgebreide informatie of concrete aanbiedingen contact op met een BMW Service Partner bij u in de buurt. Onze bekwame BMW servicemedewerkers geven u graag per telefoon of tijdens een bezoek persoonlijk advies.

BMW elektrische auto's BMW klantenservice

BMW KLANTENSERVICE.

Bij alles wat uw BMW betreft staat de BMW klantenservice voor u klaar – geen vraag blijft onbeantwoord. Of u nu al een BMW rijdt of nog bezig bent met de aankoop van een nieuw model.

BMW elektrische auto's BMW Online Genius

BMW ONLINE GENIUS STAAT U BIJ.

Nog vragen? De BMW Online Genius weet raad. Krijg alle antwoorden op de meest gestelde vragen. Tik gewoon een vraag in of blader door de categorieën.