DE BMW 2 SERIE CABRIO. DESIGN.

VOOR EXTRAVAGANTE INDIVIDUALISTEN.

DE BMW 2 SERIE CABRIO. DESIGN.

VOOR EXTRAVAGANTE INDIVIDUALISTEN.

DE BMW 2 SERIE CABRIO. DESIGN.VOOR EXTRAVAGANTE INDIVIDUALISTEN.

De eerste indruk: vrijheid en voorwaartse drang. De unieke vormtaal van de BMW 2 Serie Cabrio straalt lichtvoetigheid en elegantie, kracht en inspiratie uit. De verfijnde, nog sportievere voorzijde zet samen met het geopende stoffen dak en de atletische schouderlijn een esthetisch uitroepteken. Bij gesloten dak is de rijbeleving niet minder fascinerend – het elegante interieur overtuigt met dynamisch design, hoogwaardige uitrusting en nog eens verbeterd akoestisch comfort.

ONAFHANKELIJKHEID IN ZIJN MEEST BEWEGENDE VORM.

Atletische belijning.

De dynamische vormtaal van de BMW 2 Serie Cabrio met het langgerekte, wigvormige silhouet straalt niet alleen esthetiek en elegantie, maar ook kracht en dynamiek uit. Het verfijnde design van het exterieur overtuigt met een markante schouderlijn en talloze onweerstaanbare blikvangers, en verovert elk hart stormenderhand.

Sportieve voorzijde.

De opvallende voorzijde van de BMW 2 Serie Cabrio met de naar binnen gerichte dubbele nierengrille en de aerodynamische, geoptimaliseerde grote luchtinlaten vormt de belichaming van indrukwekkende dynamiek. Dit effect wordt versterkt door de lage LED-koplampen in het voor BMW kenmerkende gezicht met vier ogen, en is een duidelijk statement van sportiviteit.

Expressieve wielen.

Vanaf de zijkant gezien springen bij de BMW 2 Serie Cabrio behalve het wigvormige silhouet ook de dynamische lichtmetalen wielen in het oog. De 16-inch wielen in de standaarduitvoering zijn al even sportief als esthetisch. Nog net even dynamischer ogen de hier afgebeelde 17-inch lichtmetalen wielen in dubbelspaak styling 724. Eén ding hebben ze natuurlijk allemaal gemeen: perfecte wegligging.

Markante achterzijde.

Inspireert zelfs hen die de BMW 2 Serie Cabrio alleen maar van achteren zien: de atletische achterzijde wordt gekenmerkt door een perfect samenspel van heldere contouren en de dynamische lichten in L-vormig design alsook de verchroomde uitlaateindpijpen. Extra blikvanger: het vrije zicht op de voorruit bij geopend dak.

OPEN MINDED.

De elektrische stoffen kap van de BMW 2 Serie Cabrio.

OPEN MINDED.

De elektrische stoffen kap van de BMW 2 Serie Cabrio.

Wanneer de kap van de BMW 2 Serie Cabrio open gaat, maken esthetiek en elegantie een verbinding met oprechte emotie. Bij snelheden tot 50 km/h is het dak volautomatisch te openen, wat de hemel tot de enige limiet maakt. Bij gesloten dak zorgt de nog eens duidelijk verbeterde akoestiek van de stoffen kap eveneens voor een exclusieve rijbeleving. Het stijlvolle contrast met de carrosseriekleur maakt de schaamteloos aantrekkelijke uitstraling compleet.

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES.

De BMW 2 Serie Cabrio biedt u fascinerende mogelijkheden om te genieten van uw leven onderweg – een belofte die hij ook compromisloos nakomt met zijn accessoires. Van de praktische fietsen-/E-bikedrager met trekhaak, tot de universele haken van het Travel & Comfort System voor het ophangen van kledingstukken, en de perfect passende textiele vloermatten – u kiest de uitrusting die aansluit bij uw leefstijl.

RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 2 Serie Coupé en Cabrio nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

 • Getoond model: BMW 220i Cabrio
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 5,8-6,2
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 133-141

  Getoond model: BMW 230i Cabrio
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 6,0-6,2
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 138-143

  Getoond model: BMW M240i Cabrio
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 8,3
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 189

  Getoond model: BMW 225d Cabrio
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 4,9-4,6
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 128-121

 • Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

  Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

  De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek exemplaar en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen ter vergelijking van de verschillende modellen onderling. CO2-emissie die ontstaat bij het produceren en leveren van de brandstof of andere energiedragers, wordt bij het bepalen van de CO2-emissie overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG buiten beschouwing gelaten.