BMW i5 eDrive40

SHOP THE LOOK

BMW i5 eDrive40

THE NEW

i5

BMW i

DE BMW i5 eDRIVE40 M SPORT

EDITION. 100% ELEKTRISCH.

TIJDELIJK VANAF € 77.942

 Price

DE BMW i5 M SPORT EDITION.

De BMW i5 eDrive40 Sedan is nu tijdelijk leverbaar als M Sport Edition vanaf € 77.942*. Met de M Sport Edition wordt het krachtige en sportieve design van de BMW i5 Sedan extra benadrukt door het M Sportpakket en een BMW metallic exterieurkleur**. Ander hoogtepunt is de Driving Assistant Plus die de standaard geleverde Driving Assistant verder uitbreidt. Er is maar één ding dat we niet hebben toegepast bij het samenstellen van de M Sport Edition en dat is bescheidenheid.

 

BMW i5 eDrive40 M Sport Edition:

01 - M Sport exterieurpakket

02 - BMW metallic exterieurkleur**

03 - M Sport onderstel

04 - 19 inch lichtmetalen wielen Dubbelspaak (styling 935 M)

05 - M Sport interieur in Veganza/Alcantara

06 - Active Cruise Control met Stop & Go functie

07 - Steering & Lane Control Assist

 

* Exclusief BMW Service Inclusief contract

** Reguliere BMW metallic exterieurkleuren uit het aanbod, raadpleeg de prijslijst van de BMW 5 Serie Sedan en Touring voor alle details.

DE BMW i5 BUSINESS EDITION.

De BMW i5 eDrive40 Sedan is nu tijdelijk leverbaar als Business Edition* vanaf € 69.990**. De Business Edition is royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties.

 

BMW i5 eDrive40 Business Edition:

01 - 19 inch lichtmetalen wielen Triplex (styling 933) in Silber

02 - Sportstoelen

03 - Bekleding in Veganza

04 - Driving en Parking Assistant  

05 - BMW Live Cockpit Plus met Curved Display 

06 - BMW Sound system met 6 speakers

* Exclusief BMW Service Inclusive contract.

** € 69.990 is de fiscale waarde. Consumentenadviesprijs vanaf € 71.325

BMW i5 eDrive40

Max. vermogen

250 kW (340 pk)[1]

0–100 km/h

6 s

Topsnelheid

193 km/h

Actieradius

tot 579 km


BMW i5[1]: stroomverbruik (kWh/100 km, gemiddeld, WLTP): 18,9–15,9; elektrische actieradius (WLTP) in km: 498–582


[1] 
De actieradius is afhankelijk van uiteenlopende factoren, zoals de individuele rijstijl, routecondities, buitentemperatuur en gebruik van verwarming/airconditioning en voorverwarming/-verkoeling (preconditioning-functie).

Tijdelijk piekvermogen <10 seconden bovenop standaard maximaal vermogen.

PERS REVIEWS.

BMW FINANCIAL SERVICES

OPERATIONAL

LEASE VANAF €919.

BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW i5 te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij. Zo weet u gedurende de looptijd van het leasecontract exact waar u aan toe bent.

 

Het getoonde tarief is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Vraag een offerte aan voor een persoonlijk aanbod.

 

BMW i5 SEDAN.

  InfoI content placeholder

  SHOP THE LOOK

  VOOR U

  SAMENGESTELD.

  BMW i5 eDrive40
  BMW i5 eDrive40
  BMW i5 eDrive40

  BMW i5 eDrive40

  SIGNATURE • M Sport Pro • in 6,0 seconden van 0-100 km/h • 250 kW (340 pk)

  +45

  BMW i5 eDrive40

  ESSENCE • M Sport • in 6,0 seconden van 0-100 km/h • 250 kW (340 pk)

  +67

  BMW i5 eDrive40

  BALANCE • Standaard • in 6,0 seconden van 0-100 km/h • 250 kW (340 pk)

  +42

  ACTIERADIUS & OPLADEN

  ELEKTRISCH RIJDEN IN DE NIEUWE BMW i5.

  ZORGELOOS ONDERWEG:

  RIJDEN EN
  OPLADEN MET DE BMW i5.

  Meer informatie

  Actieradius van

  Benodigde laadstops

  Dat is het aantal laadstops dat u waarschijnlijk tijdens uw reis moet maken. 

  Hierbij is uitsluitend rekening gehouden met echt bestaande laadstations (stand: 25-04-2023) met zo klein mogelijke omwegen en een laadstatus van 100% bij vertrek. 

  Daarnaast hebben snellaadstations de voorkeur, omdat u daar het maximale laadvermogen van uw BMW kunt benutten.

  Totale laadduur

  De tijd die het opladen tijdens uw gehele reis in totaal waarschijnlijk zal kosten. Hierbij is uitsluitend rekening gehouden met echt bestaande laadstations (stand: 25-04-2023) met zo klein mogelijke omwegen en een laadstatus van 100% bij vertrek.

  Totale reistijd incl. opladen

  De aangegeven reistijd bestaat uit de geschatte rijtijd plus de laadtijd, als het nodig is om onderweg laadstops te maken.

   

  Daarbij wordt uitgegaan van de snelste route zonder verkeersopstoppingen of andere vertragingen.

  The figure indicated is the remaining charge level of the battery on arrival after covering the distance, with a 100% battery charge level at the start of the journey.

  The journey time indicated is the sum of estimated driving time plus charging time if you have to include charging breaks on your route.
   
  It is assumed that you are travelling on the fastest route without any traffic hold-ups or other delays.

  De laadprestaties zijn afhankelijk van de laadstatus, omgevingstemperatuur, uw rijprofiel en het gebruik van extra stroomverbruikers en van het gekozen model zelf. De oplaadtijden gelden voor een omgevingstemperatuur van 23°C, nadat eerder gereden is, en kunnen afwijken naargelang het gebruik en het rijgedrag. De getoonde waarden zijn voorbeeldwaarden voor de standaarduitvoering van het gekozen model. Voor andere uitrustingsvarianten van de auto kunnen de waarden afwijken.

   

  Met de My BMW App kunt u de actieradius en de laadtoestand altijd en overal in de gaten houden. Ook geoptimaliseerde laadroutes plant u eenvoudig en stuurt u zo door naar uw BMW. Download de app nu en ervaar hem in de demomodus.

  Meer informatie

  Loading Time

  Laadtijden van

  Openbaar opladen

  Snellaadstation (HPC)

  Bij een snellaadstation (bijv. van het IONITY-netwerk) kunt u uw BMW i5 Touring bijzonder snel opladen. Doordat hier gelijkstroom (DC) aanwezig is, is er ten opzichte van wisselstroom (AC, zoals bij een huishoudelijk stopcontact) een aanzienlijk hoger laadvermogen beschikbaar. Daarmee zijn snellaadstations ideaal voor onderweg opladen. In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 10 naar 80% op te laden met het maximale laadvermogen van uw BMW. Binnen dat bereik laadt de accu het snelste op en wordt die ook het minst belast. Op de kaart staan alle snellaadstations (HPC) binnen het BMW Charging netwerk. (Stand: 22-03-2023)

  Snellaadstation (max. 50 kW)

  Wanneer u onderweg snel verder wilt, is een snellaadstation heel handig. Doordat hier gelijkstroom (DC) aanwezig is, is er ten opzichte van wisselstroom (AC, zoals bij een huishoudelijk stopcontact) een hoger laadvermogen beschikbaar. Daarmee zijn snellaadstations ideaal voor onderweg opladen. In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 10 naar 80% op te laden met tot 50 kW laadvermogen. Binnen dat bereik laadt de accu het snelste op en wordt die ook het minst belast. Op de kaart staan alle snellaadstations met max. 50 kW binnen het BMW Charging netwerk. (Stand: 22-03-2023)

  AC laadstation

  Bijna overal zijn openbare laadstations met wisselstroom (AC) te vinden. Deze zijn vooral geschikt om regelmatig voor langere tijd op te laden – bijvoorbeeld 's nachts of terwijl u aan het werk bent. In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 0 naar 100% op te laden met een maximaal laadvermogen van 22 kW. Dit laadvermogen is afhankelijk van de uitrusting van uw BMW. Kijk op de kaart voor alle laadstations met wisselstroom binnen het BMW Charging netwerk. (Stand: 22-03-2023)

  Thuis opladen

  Wallbox/Flexible Fast Charger

  Thuis kunt u uw BMW i5 Touring comfortabel opladen met een Wallbox of met de noodlader voor thuis (2,3 kW). Voor beide wordt wisselstroom (AC) gebruikt. De BMW Wallbox heeft afhankelijk van het type en de uitrusting een maximaal laadvermogen van 22 kW, de Flexible Fast Charger maximaal 11 kW. In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 0 naar 100% op te laden met een laadvermogen van 11 kW.

  Filter charging stations

  De laadprestaties zijn afhankelijk van de laadstatus, omgevingstemperatuur, uw rijprofiel en het gebruik van extra stroomverbruikers en van het gekozen model zelf. De oplaadtijden gelden voor een omgevingstemperatuur van 23°C, nadat eerder gereden is, en kunnen afwijken naargelang het gebruik en het rijgedrag. De getoonde waarden zijn voorbeeldwaarden voor de standaarduitvoering van het gekozen model. Voor andere uitrustingsvarianten van de auto kunnen de waarden afwijken.

   

  Met de My BMW App kunt u de actieradius en de laadtoestand altijd en overal in de gaten houden. Ook geoptimaliseerde laadroutes plant u eenvoudig en stuurt u zo door naar uw BMW. Download de app nu en ervaar hem in de demomodus.

  LAADMOGELIJKHEDEN.

  0:00
  0:00 /  0:00

  DUURZAAMHEID.

  Op deze manier draagt ook de BMW i5 een steentje bij aan een duurzamere toekomst. Wij optimaliseren de CO₂-voetafdruk van de BMW i5 al voordat hij aan u wordt overhandigd door bij de productie gebruik te maken van secundaire materialen en groene stroom. Tijdens de rit zorgen de innovatieve technologieën van EfficientDynamics voor de perfecte balans tussen efficiëntie en vermogen. Bovendien heeft de BMW i5 voor het eerst een veganistische interieuruitrusting als optie.

  BMW VEHICLE FOOTPRINT

  TRANSPARANT

  EN INZICHTELIJK.

  De BMW Vehicle Footprint geeft informatie over de gehele levenscyclus van een BMW. Aan de hand van belangrijke indicatoren krijgt u een indruk van bepaalde milieu- en sociale effecten die uw BMW heeft. Zo kunt u een gefundeerde keuze maken.

  Design

  EXTERIEUR

  HIGHLIGHTS.

  INTERIEURDESIGN.

  INTERIEUR

  HIGHLIGHTS.

  Technologieën

  ASSISTENTIESYSTEMEN EN

  CONNECTIVITEIT.

  Altijd in de juiste rijstrook en met voldoende afstand.

  De Driving Assistant Professional houdt u tot 210 km/h veilig binnen de rijstrook en op voldoende afstand van de voorganger. Dat is bijzonder handig bij fileverkeer. Indien nodig remt uw BMW af tot stilstand, om vervolgens zelfstandig weer op te trekken als de weg vrij is.

  Uw BMW parkeert voor u in.

  Parkeren, zonder dat u in uw BMW zit. De Parking Assistant Professional parkeert uw BMW automatisch in en uit. U doet de maximaal 200 m lange manoeuvre één keer voor en slaat deze op.

  Zie meer dan alleen wat voor u ligt.

  De BMW Head-up Display projecteert belangrijke informatie direct in uw gezichtsveld, zodat u uw ogen niet van de weg hoeft te halen. Augmented View voorziet de weg voor u live van grafische aanwijzingen voor een eenvoudiger navigatie.

  Meer dan alleen een sleutel.

  Gebruik met de BMW Digital Key Plus uw smartphone als autosleutel en deel hem met tot 5 personen. Zodra u uw BMW nadert ontgrendelt deze automatisch, begeleid door een lichtenscenering. Afhankelijk van het gekozen persoonlijke profiel past het interieur zich aan op uw voorkeuren.

  BMW FINANCIAL SERVICES

  LEASEN OF

  FINANCIEREN?

  U heeft uw ideale BMW gevonden en wilt hier zo snel mogelijk van genieten. Weet u al hoe u uw nieuwe BMW financieel gaat realiseren? Wij bieden u een aantal interessante mogelijkheden. Of het nu gaat om leasen of financieren – wij stemmen elk aanbod individueel op uw wensen en behoeften af. Bekijk hier welk financierings- of leaseproduct het beste bij u past.

  BMW Services

  PROACTIVE CARE IN DE NIEUWE BMW i5.

  Service – precies wanneer u het nodig heeft.

  Altijd een stap vooruit. Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt of een reparatie, wij nemen op tijd contact met u op. Maak een afspraak via onderstaande button of in de My BMW App.

  Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i5 Sedan varieert tussen de 20,5 - 16,1 kWh/100 km, de elektrische actieradius varieert tussen de 457 en 577 km en de CO₂ emissie is 0 g/km. Data op basis van peildatum 1 juli 2024.

  invalid CF Model