BMW X5 SUV G05 Mineralweiß metallic driekwart vooraanzicht rijdend

€ 86.876,00

Leverbaar vanaf

Benzine Diesel Plug-in Hybride

Aandrijving

THE X5

DE BMW X5: ALLE HIGHLIGHTS.

€ 86.876,00

Leverbaar vanaf

Benzine Diesel Plug-in Hybride

Aandrijving

THE X5DE BMW X5: ALLE HIGHLIGHTS.

Leverbaar vanaf

€ 86.876,00

Operational lease vanaf

€ 1.315,00 

Netto bijtelling vanaf

€ 580,00

De leider is er en laat iedereen weten wie de baas is: de nieuwe BMW X5. Zijn karakter is aan zijn gezicht af te lezen – stoer, krachtig en elegant. De imposante nierengrille uit één stuk doet vermoeden wat er gebeurt als hij een keer diep ademhaalt. Het aangescherpte X design van de koplampen laat geen twijfel bestaan over wie aan kop zal gaan. Uitgerust met nieuwe technologieën voor meer veiligheid en maximale rijdynamiek, ongeacht de ondergrond, bepaalt de nieuwe BMW X5 de koers. En weet hoe je als eerste aankomt.

KIES UW BMW X5.

BMW X5 xDrive30d
BMW X5 SUV G05 driekwart vooraanzicht xDrive25d Sophistograu Brillanteffekt
  • Sportstoelen voor
  • BMW Live Cockpit Professional
  • BMW Head-Up Display

BMW X5 xDrive45e
BMW X5 SUV G05 driekwart vooraanzicht xDrive45e BMW Individual Tansanitblau metallic
  • xLine
  • BMW Plug-in Hybride
  • Adaptief onderstel met luchtvering voor- en achteras

BMW X5 xDrive40i
BMW X5 SUV G05 driekwart vooraanzicht xDrive40i Mineralweiß
  • M Sportpakket
  • BMW Laserlight
  • Comfortstoelen voor

BELEEF DE RIJDYNAMIEK OP VIDEO.

De BMW X5 belooft met de doorontwikkelde TwinPower Turbo motor en de superieure tractie van de BMW xDrive vierwielaandrijving rijplezier op elke ondergrond. Het optionele xOffroad Pack zorgt voor precieze afstemming: dit biedt de keuze uit vier verschillende offroad-programma's die de vierwielaandrijving exact aanpassen voor maximale tractie.

Lees meer
BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor BMW X5 SUV G05

BMW X5: PERFECTE TRACTIE MET xOFFROAD PACK.

Rijprogramma xSand BMW X5 SUV G05 Mineralweiß metallic zijaanzicht rijdend

xSand.

Met het offroad-rijprogramma 'xSand’ worden vooraf de volgende parameters ingesteld: extra bodemvrijheid van 20 mm, offroad-ABS inschakelbaar, goed controleerbare respons van het gaspedaal. Het resultaat: optimale tractie zelfs op onverharde wegen.
Rijprogramma xGravel BMW X5 SUV G05 Mineralweiß metallic zijaanzicht rijdend

xGravel.

Wanneer u het rijprogramma 'xGravel’ activeert, worden vooraf de volgende parameters ingesteld: extra bodemvrijheid van 20 mm, offroad-ABS direct inschakelbaar, comfortabele respons van het gaspedaal. Het resultaat: perfecte balans van superieure controle en veiligheid op losse, stenige ondergrond.
Offroad-programma xRocks BMW X5 SUV G05 Mineralweiß metallic zijaanzicht

xRocks.

Met het offroad-rijprogramma 'xRocks’ worden vooraf de volgende parameters ingesteld: extra bodemvrijheid van 40 mm, offroad-ABS inschakelbaar vanaf 10 km/h, goed controleerbare respons van het gaspedaal. Het resultaat: een gelijkmatige aandrijving en onder de auto meer dan genoeg ruimte.
Rijprogramma xSnow BMW X5 SUV G05 Mineralweiß metallic zijaanzicht rijdend

xSnow.

Als het glad en glibberig wordt, worden in het offroad-rijprogramma 'xSnow’ vooraf de volgende parameters ingesteld: DSC wordt geactiveerd, luchtvering wordt op normaal niveau gezet, wegrijden vanuit stilstand in de tweede versnelling. Het resultaat: voldoende grip, zelfs op gladde wegen.

BMW X5 xDRIVE45e PLUG-IN HYBRIDE.

Het beste van twee werelden: met de BMW X5 xDrive45e ervaart u duurzame mobiliteit en efficiënte rijdynamiek. Ontdek de voordelen van deze innovatieve BMW Plug-in Hybride.

Plug-in Hybride BMW X5 SUV xDrive45e G05 driekwart zijaanzicht opladend
Plug-in Hybride BMW X5 SUV xDrive45e G05 vooraanzicht

De Plug-in Hybride technologie van de BMW X5 xDrive45e.

De BMW X5 xDrive45e Plug-in Hybride combineert de elektrische aandrijving BMW eDrive met een krachtige BMW verbrandingsmotor. Samen overtuigen zij met een rijbeleving die de hoogste efficiëntie combineert met groot rijplezier - afhankelijk van het rijprogramma lokaal emissievrij en vrijwel geruisloos, of met opwindend veel koppel en genoeg reserve voor langere afstanden.
Ontdek BMW Plug-in Hybride
Plug-in Hybride BMW X5 SUV xDrive45e G05 driekwart vooraanzicht rijdend

Rijmodi van de BMW X5 xDrive45e.

Volledig elektrisch en emissievrij op weg naar het werk of krachtig, dynamisch met voldoende actieradius een weekend weg - met een elektrisch rijbereik van maximaal 88 km is met de BMW X5 xDrive45e alles mogelijk. Profiteer van intelligente rijmodi die voor iedere situatie het optimale samenspel tussen verbrandings- en elektromotor verzorgen.
Ontdek BMW Plug-in Hybride
Plug-in Hybride BMW X5 SUV xDrive45e G05 zijaanzicht

Het opladen van de BMW X5 xDrive45e.

Thuis of onderweg: BMW Charging biedt op maat gemaakte oplossingen voor het opladen van uw BMW X5 Plug-in Hybride. Standaard bij uw BMW X5 Plug-in Hybride meegeleverd is niet alleen de noodlaadkabel, maar ook de publieke laadkabel (Mode 3) en de BMW Charging Card waarmee u tegen aantrekkelijke voorwaarden kunt opladen bij openbare laadstations. -
Ontdek meer over opladen
Plug-in Hybride BMW X5 SUV xDrive45e G05 navigatiesysteem close-up

Digitale diensten van de BMW X5 xDrive45e.

BMW biedt innovatieve digitale diensten die het dagelijks leven met uw BMW X5 xDrive45e nog gemakkelijker en comfortabeler maken. BMW Connected Charging geeft direct de dichtstbijzijnde openbare laadstations langs uw route weer, inclusief gedetailleerde informatie.
Ontdek BMW elektrisch rijden

DESIGN.