BMW M135i kopen

THE 1

BMW M

BMW M135i xDRIVE: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

Er zijn verschillende manieren om een nieuwe BMW M135i te rijden. Naast de auto kopen is het ook mogelijk om deze te financieren of te leasen. Voor zorgeloos rijplezier biedt BMW ook onderhoudscontracten aan en originele accessoires. U ontdekt alle mogelijkheden op deze pagina.

Lees meer
THE 1BMW M135i xDRIVE: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

ONBEZORGD RIJPLEZIER

Nieuwe BMW M135i kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW M135i volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Nu configureren
Nieuwe BMW 1 Serie financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW M135i te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 1 Serie Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW M135i zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW M135i te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 1 Serie Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW M135i volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
BMW Service in tijden van Corona.

U BENT WELKOM BIJ UW BMW DEALER.

Juist in deze ongewone tijd vinden wij goede service extra belangrijk. Mocht u contact willen met een BMW dealer of meer willen weten over een specifiek BMW model, dan bieden wij u verschillende mogelijkheden; van Facetime video tot WhatsApp. Daarnaast zijn alle BMW dealers open voor uw bezoek en is het mogelijk een proefrit in te plannen. Ontdek wat onze dealers u kunnen bieden en hoe we dat doen.
Nieuwe BMW 1 Serie prijslijst en brochure

BMW 1 SERIE PRIJSLIJST.

Wilt u meer informatie over de prijzen van de BMW 1 Serie download dan hier de prijslijst. 

Voor BMW rijders.

VOOR BMW RIJDERS.

Ontdek alle Originele BMW Accessoires, onderhoudscontracten en andere services voor u als BMW rijder.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M135i varieert tussen de 6,9 en 7,8 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 176 en 182 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.