BMW M3 M4 G80 G82 BMW M Performance Parts exterieurdesign

PURE SENSATIE.

BMW i4 G26 BEV BMW M Performance Parts exterieurdesign

DE EERSTE 100% ELEKTRISCHE GRAN COUPÉ.

BMW 4 Serie Gran Coupé G26 ICE M Performance Parts exterieurdesign

GRENZELOOS GENIETEN.

BMW 2 Serie Coupé G42 BMW M Performance Parts exterieurdesign

NAAR EEN HOGER NIVEAU.

PURE SENSATIE.

DE EERSTE 100% ELEKTRISCHE GRAN COUPÉ.

GRENZELOOS GENIETEN.

NAAR EEN HOGER NIVEAU.

BMW M PERFORMANCE PARTS.

Met de BMW M Performance Parts heeft u de mogelijkheid om uw BMW maximale individualiteit en een echt autosportkarakter te geven. Daarvoor is voor ieder model een breed aanbod van accessoires op het gebied van aerodynamica, aandrijving, exterieurdesign, cockpit, onderstel en wielen beschikbaar.

Lees meer

THE 2 met BMW M Performance Parts.

Naar een hoger niveau.

Extreem sportief. Revolutionair onafhankelijk: de BMW 2 Serie Coupé levert met zijn adembenemende dynamiek en temperamentvolle wendbaarheid een indrukwekkende performance, die in dit segment zijn gelijke niet kent. En bovenal: eenvoudigweg louter plezier biedt. Het aangescherpte progressieve driedelige design straalt tot in elk detail compromisloos sportieve ambitie uit en geeft de BMW 2 Serie Coupé optimaal zijn unieke uitstraling. Met de exclusieve en individuele BMW M Performance Parts onderscheidt hij zich nog meer en krijgt hij een sterk autosport-DNA voor een innemende rijbeleving.
BMW M Performance Parts BMW 2 Serie Coupé G42 video
BMW M Performance Parts BMW 2 Serie Coupé G42 zijaanzicht
BMW M Performance Parts BMW 2 Serie Coupé G42 driekwart achteraanzicht
BMW M Performance Parts BMW 2 Serie Coupé G42 driekwart vooraanzicht
BMW M Performance Parts BMW 2 Serie Coupé G42 driekwart zijaanzicht close-up
BMW M Performance Parts BMW 2 Serie Coupé G42 achteraanzicht close-up
BMW M Performance Parts BMW 2 Serie Coupé G42 interieur close-up
BMW M Performance Parts BMW 2 Serie Coupé G42 video
BMW M Performance Parts BMW 2 Serie Coupé G42 zijaanzicht

THE 2 MET BMW M PERFORMANCE PARTS.

BMW M Performance Parts BMW 2 Serie Coupé G42 driekwart achteraanzicht

M PERFORMANCE ACHTERSPOILER CARBON.

BMW M Performance Parts BMW 2 Serie Coupé G42 driekwart vooraanzicht

M PERFORMANCE OMLIJSTING NIERENGRILLE CARBON.

BMW M Performance Parts BMW 2 Serie Coupé G42 driekwart zijaanzicht close-up

THE 2 MET BMW M PERFORMANCE PARTS.

BMW M Performance Parts BMW 2 Serie Coupé G42 achteraanzicht close-up

M PERFORMANCE ACHTERDIFFUSOR CARBON.

BMW M Performance Parts BMW 2 Serie Coupé G42 interieur close-up

M PERFORMANCE STUURWIEL.

BMW M Performance Parts BMW driekwart vooraanzicht

ONTDEK DE BMW M PERFORMANCE PARTS.

De BMW M Performance Parts brengen het autosportkarakter naar de straat: met deze exclusieve accessoires kunt u uw BMW personaliseren. Alle BMW M Performance Parts bieden de hoogste kwaliteit voor optimale prestaties, een opmerkelijk sportief design en een maximum aan veiligheid en levensduur.
BMW M Performance Parts BMW M3 M4 G80 G82 video

THE M3 en THE M4 met BMW M Performance Parts.

De BMW M3 en BMW M4 brengen topsport naar de weg. Talrijke van de autosport afgeleide technologieën zorgen voor maximale prestaties en dynamiek – in iedere situatie. Het adembenemende autosportgevoel wordt compleet gemaakt met exclusieve, op maat gemaakte BMW M Performance Parts zoals de M Performance achterspoiler van carbon en het M Performance sportuitlaatsysteem van titanium. Zo ontstaat een BMW die op ieder moment adrenaline opwekt en alle blikken op zich weet te vestigen.

Lees meer
BMW M Performance Parts BMW 4 Serie Gran Coupé G26 ICE driekwart vooraanzicht
BMW M Performance Parts BMW 4 Serie Gran Coupé G26 ICE zijaanzicht

Ontdek hier THE 4.

Power, precisie en pure schoonheid. De BMW 4 Serie Gran Coupé maakt indruk met zijn sportieve rijdynamiek, die ook optisch tot uiting komt – zowel in het progressieve exterieur alsook in het sportief-moderne interieur met zijn royale ruimteaanbod. Bij elkaar opgeteld biedt de BMW 4 Serie Gran Coupé een fascinerende combinatie van prestaties en hoog comfort, die met exclusieve en op maat gemaakt BMW M Performance Parts een uitgesproken autosportkarakter krijgt.  

BMW M Performance Parts voor andere modellen.

Van autosport naar de straat.

BMW M Performance Parts BMW i4 G26 BEV driekwart vooraanzicht

THE i4.

Als eerste 100% elektrische Gran Coupé combineert de BMW i4 uitstekende dynamiek met hoogstaand comfort. De geweldige ruimte en de grote actieradius maken hem ideaal voor langere ritten. Met zijn uiterlijk overtuigt de BMW i4 door sportieve elegantie. Bovendien zorgen de op maat gemaakte BMW M Performance Parts voor een maximaal visueel autosportgevoel.
Vind uw BMW dealer
M Performance achterdiffusor Carbon BMW i4 G26 BEV M Performance Parts close-up

M Performance achterdiffusor Carbon.

De M Performance achterdiffusor van carbon zorgt voor een nog modernere uitstraling en versterkt op indrukwekkende wijze de gespierde verschijning van de BMW.
Vind uw BMW dealer
M Performance stuurwiel BMW i4 G26 BEV M Performance Parts close-up

M Performance stuurwiel.

Sterke argumenten: het stuurwiel met de met Alcantara beklede handgrepen ligt bijzonder aangenaam en vast in de hand – voor een directer stuurgevoel.
Vind uw BMW dealer
M Performance omlijsting nierengrille Carbon BMW i4 G26 BEV M Performance Parts close-up

M Performance omlijsting nierengrille Carbon.

Karakter tonen: de omlijsting van de M Performance nierengrille bestaat uit hoogwaardig carbon. Voor een bijzonder verfijnde, sportieve en individuele uitstraling.
Vind uw BMW dealer
20 inch lichtmetalen M Performance wielen in Dubbelspaak styling 868 M Bicolor BMW i4 G26 BEV M Performance Parts close-up

20 inch lichtmetalen M Performance wielen in Dubbelspaak styling 868 M (Bicolor Night Gold, glanzend gefreesd), complete set zomerwielen.

Exclusieve 20 inch lichtmetalen M Performance wielen in Dubbelspaak styling 868 M in Bicolor Night Gold, glanzend gefreesd. Complete zomerwielset met bandenspanningscontrolesysteem.
Vind uw BMW dealer
BMW M Performance Parts BMW M5 F90 driekwart vooraanzicht

THE M5.

De BMW M5 is een statement van engineering op topniveau en innovatieve rij-intelligentie. Voor nooit eerder vertoonde en onvoorstelbare rijdynamische eigenschappen tot op de limiet. Samen met exclusieve BMW M Performance Parts voor het exterieur, het interieur en het onderstel is de BMW M5 klaar om deze limiet te overschrijden.
Vind uw BMW dealer
Gesmede 20 inch M Performance wielen in Y-spaak styling 863 M Ferric Grey mat BMW M5 F90 BMW M Performance Parts close-up

Gesmede 20 inch M Performance wielen in Y-spaak styling 863 M Ferric Grey mat.

De hoogwaardige, gesmede 20 inch M Performance wielen in Y-spaak styling 863 M zijn uitgevoerd in Ferric Grey mat en voorzien van een M logo in kleur en geven de BMW een bijzonder sportief accent. Complete RDC zomerwielset, voor 9,5 J x 20 inch met bandenmaat 275/35 ZR 20 102Y XL en achter 10,5 J x 20 inch met bandenmaat 285/35 ZR 20 104Y XL.
Vind uw BMW dealer
M Performance achterspoiler Pro Carbon BMW M5 F90 BMW M Performance Parts close-up

M Performance achterspoiler Pro Carbon.

Expressief: de M Performance achterspoiler van Pro Carbon versterkt de hoogwaardige, sportieve verschijning van de BMW. Hij zorgt voor een geoptimaliseerde aerodynamica en een nog sportiever rijgedrag.
Vind uw BMW dealer
M Performance frontsplitter Carbon BMW M5 F90 BMW M Performance Parts close-up

M Performance frontsplitter Carbon.

Een krachtig statement maken: de M Performance frontsplitter uit 100 procent carbon verhoogt de masculiene uitstraling van de auto op bijzonder exclusieve wijze. Individuele autosportuitstraling die de meest veeleisenden tevreden stelt.
Vind uw BMW dealer
M Performance Air Breather sierrooster Carbon BMW M5 F90 BMW M Performance Parts close-up

M Performance Air Breather sierrooster Carbon.

Enerzijds sportief. Anderszijds individueel. Het BMW M Performance Air Breather sierrooster is gemaakt van hoogwaardig carbon. Een hoogst bijzondere optische highlight voor het zijaanzicht. Met BMW M5 logo.
Vind uw BMW dealer
BMW M Performance Parts BMW 1 Serie 128ti F40 driekwart vooraanzicht

THE 1 - 128ti.

Het markante uiterlijk en de technische details maken van de BMW 128ti een bijzonder sportieve vertegenwoordiger van de BMW 1 Serie. Passend bij zijn in het oog springende modelspecifieke designelementen biedt hij rijdynamische kwaliteiten op het hoogste niveau. In combinatie met exclusieve BMW M Performance Parts laat de BMW128ti het hart nog sneller kloppen.
Vind uw BMW dealer
M Performance achterdiffusor Carbon BMW 1 Serie 128ti F40 M Performance Parts close-up

M Performance achterdiffusor Carbon.

100% high-tech. 100% autosportkarakter. 100% enthousiasme. De M Performance achterdiffusor is uitgevoerd in carbon en minutieus met de hand vervaardigd. Hij zorgt voor een nog modernere uitstraling – en versterkt op indrukwekkende wijze de sportieve uitstraling van de BMW.
Vind uw BMW dealer
M Performance windgeleiders hoogglans zwart BMW 1 Serie 128ti F40 M Performance Parts close-up

M Performance windgeleiders in hoogglans zwart.

Pure autosportbeleving: de hoogwaardige M Performance windgeleiders in de voorbumper zijn in de windtunnel op de auto afgestemd en maken een nog sportiever rijgedrag mogelijk. Ze zijn vervaardigd van polyurethaan (PU) en verlenen de auto met hun kleur in hoogglans zwart een bijzonder markante sportauto-uitstraling.
Vind uw BMW dealer
M Performance buitenspiegelkappen Carbon BMW 1 Serie 128ti F40 M Performance Parts close-up

M Performance buitenspiegelkappen Carbon.

Carbon met nieuwe, unieke uitstraling en minutieus met de hand vervaardigd: de markante buitenspiegelkappen onderstrepen het hightech karakter van de BMW. Het dynamische design is ideaal om uw BMW te personaliseren en sportieve accenten toe te voegen.
Vind uw BMW dealer
Gesmede 18 inch M Performance wielen in V-spaak styling 554 M Jet Black mat BMW 1 Serie 128ti M Performance Parts close-up

Gesmede 18 inch M Performance wielen in V-spaak styling 554 M Jet Black mat.

De sportieve gesmede lichtmetalen 18 inch M Performance wielen in V-spaak styling 554 M zijn in Jet Black mat uitgevoerd en onderstrepen het markante uiterlijk van de BMW. Gesmede lichtmetalen wielen van BMW passen niet alleen visueel perfect bij het design van de BMW, maar voldoen ook aan de strengste kwaliteitseisen.
Vind uw BMW dealer
BMW M Performance Parts BMW 5 Serie Sedan G30 zijaanzicht

THE 5.

Sportief en stijlvol voor iedere gelegenheid: de BMW 5 Serie Sedan. Dankzij zijn atletische voorkomen heeft de ultieme zakensedan altijd al voorgelopen op de concurrentie. Exclusieve BMW M Performance Parts maken het unieke karakter compleet met echte autosportgenen: voor uitstekende prestaties en een meer dan sportieve rijbeleving.
Vind uw BMW dealer
Gesmede 20 inch M Performance wielen in Dubbelspaak styling 669 M Bicolor BMW 5 Serie Sedan G30 BMW M Performance Parts close-up

20 inch gesmede M Performance wielen in Dubbelspaak styling 669 M Bicolor.

De hoogwaardige, gesmede 20 inch M Performance wielen in Dubbelspaak styling 669 M uitgevoerd in Jet Black mat, gepolijst, verlenen de BMW met hun exclusieve uitstraling een bijzonder sportieve noot.
Vind uw BMW dealer
M Performance stuurwiel BMW 5 Serie Sedan G30 BMW M Performance Parts close-up

M Performance stuurwiel.

Sterke argumenten: dankzij de met Alcantara beklede handgrepen ligt het M Performance stuurwiel bijzonder aangenaam en vast in de hand – voor een directer stuurgevoel. De opvallende vorm en de rood lederen 12 uur markering versterken de autosportuitstraling van het stuurwiel.
Vind uw BMW dealer
M Performance achterspoiler Pro Carbon BMW 5 Serie Sedan G30 BMW M Performance Parts close-up

M Performance achterspoiler Pro Carbon.

Expressief: De M Performance achterspoiler van Pro Carbon versterkt de hoogwaardige, sportieve verschijning van de BMW. Hij zorgt voor een geoptimaliseerde aerodynamica en een nog sportiever rijgedrag.
Vind uw BMW dealer
M Performance omlijsting nierengrille Carbon BMW 5 Serie Sedan G30 BMW M Performance Parts close-up

M Performance omlijsting nierengrille Carbon.

Karakter tonen: de omlijsting van de M Performance omlijsting nierengrille bestaat uit hoogwaardig, minutieus met de hand vervaardigd carbon, het raster bestaat uit zeer robuuste kunststof. Een visuele highlight aan de voorzijde van de BMW, voor een bijzonder hoogwaardige, sportieve en individuele uitstraling.
Vind uw BMW dealer
BMW M Performance Parts BMW dealer advies

UW BMW DEALER ADVISEERT U GRAAG.

Uw BMW dealer geeft u graag persoonlijk advies over de producten, diensten en M Performance Parts voor uw BMW. Neem meer tijd voor de mooie dingen in het leven en maak eenvoudig een afspraak met de BMW dealer bij u in de buurt.

Andere modellen met sportieve accessoires.

Autosportgevoel beleven.

BMW M Performance Parts BMW M8 Coupé F92 driekwart vooraanzicht

THE M8.

Het progressieve design van de BMW M8 Competition Coupé overtuigt met een radicaal dynamisch en tegelijkertijd zeer elegant lijnenspel. Het resultaat is een opwindende sportauto, die zijn indrukwekkende potentieel vanuit ieder perspectief laat zien. Het interieur vormt met hoogwaardige materialen en meesterlijk handwerk de perfecte symbiose van pure sportiviteit en voortreffelijke luxe.
Vind uw BMW dealer