Originele BMW Accessoires voorjaar en zomer: vrouw in BMW

DE BMW TREKHAAK.

KOPPEL MEER RIJPLEZIER AAN UW BMW.

Een weekend weg met de boot of een fietsweekend in de planning? Haal het maximale uit uw BMW, want een trekhaak maakt uw BMW nog completer. Met de speciale BMW trekhaak met afneembarekogelkop, koppelt u moeiteloos een aanhanger, trailer of caravan aan uw BMW. En het plaatsen van een fietsendrager wordt al helemaal een fluitje van een cent.

Lees meer
DE BMW TREKHAAK.KOPPEL MEER RIJPLEZIER AAN UW BMW.

GEÏNSTALLEERD DOOR UW EXPERTS IN GEWELDIG.

Experts in Geweldig

ZIJ KENNEN UW BMW VAN BINNEN ÉN VAN BUITEN.

Originele BMW Onderdelen zijn niet alleen speciaal ontworpen door BMW, maar worden ook door onze Experts in Geweldig geïnstalleerd. Op het eerste gezicht lijkt het plaatsen van een trekhaak niet complex, maar niets is minder waar. De installatie wordt namelijk afgestemd op alle opties en de trekkracht van uw BMW. Hierdoor haalt u tijdens het rijden het beste uit uw BMW en blijft topkwaliteit, veiligheid en zekerheid gewaarborgd. En wanneer er onverhoopt problemen ontstaan, heeft u met de aanschaf en installatie van een BMW Trekhaak altijd de garantie die u van ons gewend bent. 

TREKHAAK MET AFNEEMBARE KOGELKOP.

TREKHAAK MET AFNEEMBARE KOGELKOP.

De BMW Trekhaak met afneembare kogelkop behoort tot onze collectie BMW Originele Onderdelen. De trekhaak is exclusief ontworpen voor BMW en garandeert dat u veilig de weg op kunt. De stabiliteitsregeling voor de aanhanger houdt rekening met de aangepaste omstandigheden van het rijden met extra belasting. Door de afsluitbare kogelkop is deze tevens beschermd tegen diefstal. En niet geheel onbelangrijk: de trekhaak haalt u er gemakkelijk zelf af wanneer u deze niet gebruikt. Zo blijft het elegante design van de achterkant van uw BMW onveranderd.
TREKHAAK MET ELEKTRISCHE ZWENKBARE KOGELKOP.

TREKHAAK MET ELEKTRISCHE ZWENKBARE KOGELKOP.

De BMW Trekhaak is tevens verkrijgbaar met een elektrisch zwenkbare kogelkop. Deze luxere variant wordt geactiveerd met een drukknop, die zich bevindt in de achterklep. Na het activeren komt de trekhaak automatisch onder de auto vandaan. Dit verhoogt het comfort van het gebruik van deze trekhaak. Ook deze variant is volledig onzichtbaar wanneer u deze niet gebruikt. Deze trekhaak is verkrijgbaar vanaf de BMW 3 Serie.

INSTALLATIE EN SOFTWARE UPDATE

INSTALLATIE EN SOFTWARE UPDATE

Experts in Geweldig

Bij het installeren kijken uw Experts in Geweldig naar de kabelboom onder uw BMW en bereiden deze technisch voor op de extra kracht die moet worden geleverd als er aan de trekhaak een aanhanger, trailer, caravan of fietsendrager wordt gekoppeld. Daarnaast wordt de software geüpdatet, wat onder andere van pas komt bij de stabiliteitsregeling en het achteruitrijden. Bij het inschakelen van de achteruitversnelling wordt de elektronische parkeerhulp automatisch uitgeschakeld. Kortom: de BMW Trekhaak is een must wanneer u veilig op weg wil, met de garantie en de kwaliteit die u van BMW gewend bent. Vraag uw Experts in Geweldig naar het toegestane trekgewicht van uw voertuigcombinatie en een offerte op maat.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ.

  • Geschikt voor aanhangers, trailers, caravans en fietsendragers
  • Afneembare kogelkop
  • Tevens verkrijgbaar met een elektrisch zwenkbare kogelkop
  • Geïntegreerde stabiliteitsregeling
  • Gemakkelijk zelf te bedienen
  • Met een veilig gevoel de weg op
  • Behoud van garantie dankzij de installatie door uw Experts in Geweldig i.c.m. BMW Originele Onderdelen.
Lees meer