BMW Ruitherstel - Aftersales - Onderhoud en Reparatie

BMW RUITSCHADE.

LAAT RUITSCHADE SNEL EN VAKKUNDIG REPAREREN.

Een klein barstje in uw voorruit kan snel uitgroeien tot een flinke scheur. Het vervangen van de voorruit is dan onvermijdelijk. Laat het barstje repareren voor het te laat is. Onze Experts in Geweldig nemen elke ruitschade nauwkeurig onder de loep en verhelpen de schade zo snel mogelijk met BMW Ruitherstel. Uiteraard met de kwaliteit die u van BMW gewend bent.

Lees meer
BMW RUITSCHADE.LAAT RUITSCHADE SNEL EN VAKKUNDIG REPAREREN.

Een enkel stukje steenslag kan plotseling zorgen voor een sterretje in uw voorruit. Onze Experts in Geweldig staan klaar om uw ruitschade net zo snel weer te verhelpen. Snel handelen is belangrijk bij autoruitschade. Een klein sterretje kan uitgroeien tot een flinke barst en dan is vervangen van uw autoruit helaas onvermijdelijk.

Lees meer

EERSTE HULP BIJ RUITSCHADE.

Een barstje in uw ruit kan plotseling ontstaan. Onze Experts in Geweldig nemen elke ruitschade nauwkeurig onder de loep en verhelpen die snel met BMW Ruitherstel volgens de gebruikelijke BMW kwaliteit. Eerst wordt gekeken of de barst gerepareerd kan worden. Mocht dit niet mogelijk zijn dan wordt een nieuwe, hoogwaardige Originele BMW Ruit geplaatst. De nieuwste techniek en speciale materialen garanderen u daarbij een optimaal resultaat en maximale veiligheid.
Lees meer

VAKKUNDIGE AUTORUITREPARATIE.

Vakkundige autoruitreparatie bij BMW. BMW Ruitherstel gebeurt strikt volgens de kwaliteit die u van BMW gewend bent. Speciaal opgeleide BMW monteurs nemen uw ruitschade nauwkeurig onder de loep. Zij bekijken of de barst nog gerepareerd kan worden. Als dat niet meer mogelijk is, plaatsen zij een nieuwe Originele BMW ruit. Dankzij de nieuwste techniek en speciale materialen bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat en maximale veiligheid.

Lees meer
BMW Ruitherstel - Aftersales onderhoud

SNEL WEER VEILIG OP WEG.

Het verhelpen van een ruitschade lukt bijna altijd nog dezelfde dag. Zelfs als de ruit vervangen moet worden. Een sterretje kan gerepareerd worden als:

 

  • Het sterretje niet groter is dan een €2 munt.
  • De barst niet in het gezichtsveld van de bestuurder zit.
  • De schade minimaal 10 cm vanaf de rand van de ruit begint.
Lees meer

GEMAK ÉN ZEKERHEID.

BMW Ruitschade - Onderhoud en reparatie BMW - BMW Aftersales

Neem geen onnodig risico en laat uw autoruitreparatie uitvoeren door de Experts in Geweldig van uw BMW dealer of Erkend Service Partner.

 

  • Alleen originele BMW autoruiten en materialen met 2 jaar garantie.
  • Behoud van uw fabrieksgarantie en de waarde van uw auto.
  • Specialisten met specifieke BMW vakkennis.
  • Gemakkelijk te combineren met onderhoud aan uw BMW.
  • Directe afhandeling met uw verzekeraar.