MET DE BMW WINTERCHECK.

RIJPLEZIER DE HELE WINTER DOOR.

BMW WINTERWIELSETS.

BMW staat voor rijplezier. Het hele jaar door. Winterse omstandigheden zoals sneeuw en gladheid mogen uw rijplezier daarom niet in de weg staan. Ook onze Experts in Geweldig helpen u veilig en zorgeloos de winter door. Met de BMW Wintercheck inspecteren zij uw BMW op de 20 belangrijkste punten. Laat die winter maar komen.

Lees meer
RIJPLEZIER DE HELE WINTER DOOR.BMW WINTERWIELSETS.
BMW 1 serie winterwielset
BMW 2 AT - GT winterwielset
BMW 2 serie winterwielset
BMW 3 serie winterwielset
BMW 4 serie winterwielset
BMW 5 serie winterwielset
BMW 6-7 serie winterwielset
BMW 8 serie winterwielset
BMW i3 winterwielset
BMW i8 winterwielset
BMW X1 en X2 winterwielset
BMW X3 en X4 winterwielset
BMW X5 en X6 winterwielset
BMW X7 winterwielset
BMW Z4 winterwielset

BMW WINTERWIELSETS.

In de winter maken uw wielen het verschil. BMW Winterwielsets geven u meer veiligheid en meer rijplezier. Zeker als het kouder is dan 7°C. Daarbij zijn ze perfect afgestemd op uw BMW. En dat geldt ook voor de opvallend mooie vormgeving. Swipe door ons aanbod. 

KOM NAAR UW DEALER VOOR EEN WINTERCHECK.

Wintercheck inplannen

ONTVANG NU EEN BMW PARAPLU ALS GESCHENK.

Met de BMW Wintercheck bent u goed voorbereid op onvoorspelbaar winterweer. Onze Experts in Geweldig inspecteren uw BMW op de 20 meest belangrijke punten. Zoals de carrosserie, belichting, motorolie en natuurlijk uw banden. Voor slechts € 50,- weet u zeker dat uw BMW goed beslagen ten ijs komt, zelfs onder de meest extreme weersomstandigheden.

Bij uw BMW Wintercheck krijgt u van ons een extraatje. Een BMW-paraplu waarmee u het ook buiten de auto drooghoudt. Bestand tegen regen, wind en sneeuw. 

BMW Dakdragers
BMW Dakkoffer

WINTER WANNAHAVES.

Nu 15% korting in de webshop.

Ontvang nu ook 15% korting op alle Car Care-producten uit de BMW webshop. Denk aan ruitontdooiers, ijskrabbers en velgenreiniger.

Vouchercode: WINTERCARE

ZELFVERZEKERD DE WEG OP.

Slipcursus

Op gladde wegen staat veiligheid voorop. Bent u al optimaal voorbereid op de Hollandse wintermaanden? Leer alles over rijveiligheid tijdens de rijvaardigheidstrainingen van BMW Driving Experience op Zandvoort.