HEAD-UP DISPLAY.

Het full-colour BMW Head-Up Display projecteert voor het rijden relevante gegevens in het directe gezichtsveld van de bestuurder zodat die zich optimaal kan concentreren op de weg en het verkeer.

Zo worden hier onder meer de actuele snelheid en – afhankelijk van de gekozen uitrusting – aanwijzingen van de navigatie, de Speed Limit Info met herkenning van inhaalverboden, telefoon- en entertainmentlijsten evenals meldingen en waarschuwingen van de assistentiesystemen weergegeven. De op de voorruit van uw BMW geprojecteerde symbolen verschijnen in bijzonder heldere full-colour resolutie. Dankzij de optische beeldafstand van circa 2,3 meter voor de auto en de optimale positie is alle informatie snel, comfortabel en met minimale kans op afleiding af te lezen.

De helderheid van de projectie wordt automatisch afgestemd op de externe lichtomstandigheden; daarnaast is er een nacht- en dagweergave en kan de projectie in hoogte worden aangepast. Bovendien kunt u selecteren welke informatie u wilt zien naast de rijsnelheid en de waarschuwingsmeldingen van de assistentiesystemen.

Head-Up Display uitgelegd: