BMW X5 M modellen F95 SUV BMW X5 M Competition Marina Bay Blau metallic driekwart zijaanzicht onderaanzicht rijdend
Leverbaar vanaf€ 212.610,00
AandrijvingBenzineDiesel

THE X5 M

BMW X5 M modellen F95 SUV BMW X5 M Competition Marina Bay Blau metallic driekwart zijaanzicht onderaanzicht rijdend

DE BMW X5 M MODELLEN.

Leverbaar vanaf€ 212.610,00
AandrijvingBenzineDiesel
THE X5 MDE BMW X5 M MODELLEN.

BMW X5 M Competition, BMW X5 M en BMW X5 M50i.

Leverbaar vanaf

€ 212.610,00

De BMW X5 M modellen maken hun leiderschap duidelijk met krachtige proporties, exclusief M design en uitstekende prestaties. Ontdek deze extraverte Sports Activity Vehicles (SAV): de BMW X5 M50i maakt indruk met een unieke combinatie van prestaties, comfort en efficiëntie. De BMW X5 M met M xDrive inspireert met een luxueus interieur en rijdynamiek waarvoor de basis is gelegd in de autosport. Een met adrenaline geladen rijervaring die een extra boost krijgt door de nog krachtiger en flamboyante BMW X5 M Competition met M xDrive.

VOOR U SAMENGESTELD.

BMW X5 M

BMW X5 M model F95 - M Carbonschwarz
 • M Carbonschwarz
 • Adaptieve LED koplampen
 • Active Protection

BMW X5 M

BMW X5 M (F95) - M Sport - Glazen Panoramadak
 • Glazen panoramadak
 • M Sport uitlaatsysteem
 • BMW Laserlight

BMW X5 M Competition

BMW X5 M Competition (F95) - Glazen Panoramadak Sky Lounge
 • Panorama-Glasdak Sky Lounge
 • Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound Systeem
 • M Multifunctionele voorstoelen

VERGELIJK DE BMW X5 M MODELLEN.

De belangrijkste prestatiegegevens op een rij: aandrijving, onderstel en vermogen.

BMW X5 M COMPETITION.

Maximale rijdynamiek en exclusiviteit.
BMW X5 M Competition F95 SUV Marina Bay Blau metallic driekwart vooraanzicht

BMW X5 M

Rijdynamiek en exclusiviteit op het hoogste niveau.
BMW X5 M F95 SUV Mineralweiß driekwart vooraanzicht

BMW X5 M50i

Krachtige prestaties met een sportieve, exclusieve ambiance.
BMW X5 M50i G05 in Carbonschwarz metallic driekwart vooraanzicht

-

-
-
 • BMW X5 M COMPETITION.
 • BMW X5 M
 • BMW X5 M50i
 • -

BMW X5 M COMPETITION EN BMW X5 M – DE PRESTATIES.

Autosport als inspiratie: de aandrijf- en ondersteltechnieken op een rij.

Het buitengewone vermogen en de dynamiek van de BMW X5 M Competition en BMW X5 M zijn te danken aan verschillende van de autosport afgeleide aandrijf- en ondersteltechnieken. Zowel bij comfortabel cruisen als op het circuit zorgen uitstekende stuurprecisie en wendbaarheid altijd voor dat typerende M rijgevoel.
High-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor BMW X5 M Competition F95 SUV

High-performance M TwinPower Turbo V8 benzinemotor.

State-of-the-art prestaties worden gegarandeerd door de nieuwste doorontwikkeling van de high-performance M TwinPower Turbo V8 benzinemotor. De hoogtoerige krachtbron ontwikkelt een vermogen van 460 kW (625 pk). De V8 motor met twee turbocompressoren maakt indruk met tussen de twee cilinderrijen geplaatste uitlaatspruitstukken en een optimale respons. De krachtbron is ook berekend op extreme belasting bij rijden op het circuit.

M specifiek onderstel BMW X5 M Competition F95 SUV

M specifiek onderstel.

Het M specifieke onderstel met het Actieve M Sperdifferentieel brengt het buitengewone rijdynamisch potentieel van dit BMW M model optimaal tot uiting. Naast de drie rijmodi COMFORT, SPORT en SPORT+ zijn er drie instellingen voor de Dynamische Stabiliteits Controle (DSC) om de mate van stabiliserende rijondersteuning aan te passen op uw rijstijl.
BMW X5 M Competition met M xDrive Marina Bay Blau metallic F95 SUV close-up achterzijde

M xDrive.

BMW M xDrive met Actief M Sperdifferentieel garandeert maximale tractie en rijdynamiek, zowel in het dagelijks gebruik als op het circuit. De M specifieke technologie combineert de wendbaarheid van achterwielaandrijving met de stabiliteit van vierwielaandrijving. De bestuurder heeft keuze uit de aandrijfvarianten 4WD en 4WD Sport.
8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic BMW X5 M Competition F95 SUV interieur close-up transmissiehendel

8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic.

De 8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic biedt een groot aantal schakelopties: van extreem sportief en dynamisch tot bijzonder comfortabel en nauwelijks merkbaar of brandstofbesparend. De bestuurder kan handmatig schakelen met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel, of het schakelen in de automatische modus aan de transmissie overlaten.
BMW X5 M Competition met M Servotronic F95 SUV cockpit

M Servotronic.

De M Servotronic levert in elke rijsituatie de juiste mate van stuurbekrachtiging, door de benodigde stuurkracht optimaal af te stemmen op de rijsnelheid. Verder zorgt het bij alle snelheden voor een direct en nauwkeurig stuurgevoel. Het systeem heeft een M specifieke afstelling en biedt daarbij twee merkbaar verschillende instellingen.
M Compound-schijfremmen BMW X5 M Competition F95 close-up

M Compound-schijfremmen.

Door toepassing van verschillende materialen bieden de M Compound-schijfremmen behalve voortreffelijke vertragingswaarden ook een hoge bestendigheid tegen fading en een lange levensduur. Ze leveren ook een gewichtsreductie die een positieve uitwerking heeft op wendbaarheid, rijdynamiek en acceleratie. De remklauwen in Blau metallic met M logo kenmerken het M specifieke high performance remsysteem.
M Sportuitlaatsysteem BMW X5 M Competition Marina Bay Blau metallic F95 SUV achteraanzicht

M Sportuitlaatsysteem.

Het M Sportuitlaatsysteem biedt een kenmerkende sound, die via geïntegreerde kleppentechniek kan worden aangepast. Een nog krachtigere sound begeleidt de via de M Driving Dynamics schakelaar selecteerbare rijprogramma's SPORT en SPORT+, terwijl in het op comfort gerichte programma subtiel-sportieve klanken te horen zijn.

BMW X5 M COMPETITION – HET DESIGN.

M specifieke design highlights voor exterieur en interieur.

Precisie in ieder detail. De BMW X5 M Competition staat niet alleen voor excellente prestaties, maar ook voor progressief design. Opvallende zwarte M designkenmerken maken de dynamische verschijning van de high-performance SAV compleet, van de M nierengrille tot de uitlaateindpijpen. In het interieur benadrukken M highlights zoals de M multifunctionele stoelen met verlicht X5 M logo en volledig geïntegreerde hoofdsteunen of de M specifieke transmissiehendel de exclusieve sportiviteit van de op de bestuurder afgestemde cockpit.
BMW X5 M Competition F95 SUV Marina Bay Blau metallic driekwart vooraanzicht
M specifieke nierengrille BMW X5 M Competition F95 SUV Marina Bay Blau metallic close-up

M specifieke nierengrille.

De M specifieke nierengrille met omlijsting en dubbele spijlen in zwart is voorzien van een zwart 'X5 M' logo en onderstreept het extra sportieve karakter van de auto.
M kieuwen BMW X5 M Competition F95 SUV Marina Bay Blau metallic exterieur

M kieuwen in zwart.

De M kieuwen in de voorste zijschermen en het geïntegreerde 'X5 M' logo zijn bij de BMW X5 M Competition uitgevoerd in zwart.
Buitenspiegelkappen in hoogglans zwart BMW X5 M Competition F95 SUV Marina Bay Blau metallic exterieur

Buitenspiegelkappen in hoogglans zwart.

De in hoogglans zwart uitgevoerde buitenspiegelkappen verlenen de BMW X5 M Competition een bijzonder sportieve uitstraling.
Uitlaateindpijpen in Schwarzchrom BMW X5 M Competition F95 SUV Marina Bay Blau metallic exterieur

Uitlaateindpijpen in Schwarzchrom.

De exclusieve en specifieke M Competition uitlaateindpijpen met sierstukken in Schwarzchrom bevinden zich links en rechts van de achterdiffusor en onderstrepen de sportieve prestaties van de auto.
Instaplijsten met ‘X5 M Competition’ opschrift BMW X5 M Competition F95 SUV exterieur

Instaplijsten met ‘X5 M Competition’ opschrift.

De instaplijsten met opschrift 'X5 M Competition' verwelkomen bestuurder en voorpassagier bij het instappen. Het opschrift geeft de inzetten in zwart op de dorpels links- en rechtsvoor een bijzonder hoogwaardige, exclusieve uitstraling.
M multifunctionele stoelen in volleder Merino BMW X5 M Competition F95 SUV interieur

M multifunctionele stoelen.

De M multifunctionele stoelen voor bestuurder en voorpassagier, met verlicht 'X5 M' logo in de hoofdsteun, weerspiegelen het sportieve karakter van de BMW. Diepe zittingen en hoge zijwangen versterken het kuipdesign en garanderen perfecte zijdelingse steun. Daarbij zorgen uitgebreide instelmogelijkheden voor een hoge mate van comfort.
Kneepads BMW X5 M Competition F95 SUV interieur

Kneepads.

De middenconsole van de BMW X5 M Competition is voorzien van beklede kneepads voor bestuurder en voorpassagier, die bij een bijzonder sportieve rijstijl de zijdelingse steun verbeteren.
M veiligheidsgordels BMW X5 M Competition F95 SUV interieur

M veiligheidsgordels.

De M veiligheidsgordels met gordelspanners en spankrachtbegrenzers zijn voorzien van een verfijnd, ingeweven accent in de kenmerkende BMW M kleuren en onderstrepen de zeer hoogwaardige en sportieve ambiance in het interieur.
M transmissiehendel met Drivelogic BMW X5 M Competition F95 SUV interieur

M transmissiehendel met Drivelogic schakelaar.

De nieuw ontworpen M transmissiehendel met Drivelogic schakelaar en P-toets ligt perfect in de hand en is uitstekend te bedienen.
M specifiek instrumentenpaneel BMW X5 M Competition F95 SUV cockpit

M specifiek instrumentenpaneel.

Het volledig digitale M specifieke instrumentenpaneel geeft alle relevante informatie weer, met de mogelijkheid om een persoonlijke selectie te maken van de weergegeven informatie. Bovendien is het met M View mogelijk om de weergegeven informatie tot de essentie te beperken, om bij bijzonder sportief rijden alleen de allerbelangrijkste informatie in beeld te houden.
M nierengrille X5 M Mineralweiß F95 SUV vooraanzicht
M kieuwen X5 M Mineralweiß F95 SUV close-up
Buitenspiegelkappen BMW X5 M Mineralweiß F95 SUV close-up
21 inch lichtmetalen M wielen Bicolor Orbitgrau BMW X5 M Mineralweiß F95 SUV close-up
Achterbumper BMW X5 M Mineralweiß F95 SUV achteraanzicht
Met leder bekleed M Sportstuurwiel met contrasterend stiksel BMW X5 M F95 SUV cockpit
M multifunctionele stoelen met X5 M logo BMW X5 M F95 SUV interieur
Volleder Merino BMW X5 M F95 SUV interieur

BMW X5 M DESIGN HIGHLIGHTS.

Soeverein tot in het kleinste detail. Van de omlijsting van de machtige M nierengrille, de M kieuwen aan de zijkant en de buitenspiegelkappen tot de uitlaateindpijpen en het M logo op de achterzijde – verchroomde designelementen geven het exterieur van de BMW X5 M sportieve, elegante highlights. De grote 21 inch lichtmetalen M wielen in Bicolor Orbitgrau sluiten hier krachtig op aan. Het exclusieve karakter komt ook terug in het interieur. Met verlichte instaplijsten met X5 M logo in geborsteld chroom heeft het interieur al direct hoogwaardige details. Dat wordt voortgezet door het met leder beklede M Sportstuurwiel met contrasterend stiksel en de M multifunctionele stoelen voor bestuurder en voorpassagier in hoogwaardig leder Merino. De buitengewone ambiance wordt afgerond door hoogwaardige uitrustingen zoals de BMW Live Cockpit Professional met een hoge resolutie 12,3 inch Control Display en een volledig digitaal 12,3 inch instrumentenpaneel.

BMW X5 M50i – HIGHLIGHTS.

Rijdynamiek en designuitrustingen van de BMW X5 M50i.

Door en door sportief: de BMW X5 M50i maakt met nauwkeurig afgestemde rijdynamische kenmerken en exclusieve M designhighlights van iedere rit een belevenis. Innovatieve technologieën zoals het BMW Laserlight zorgen in het donker voor optimaal zicht, terwijl de intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving op ieder terrein voor maximale stabiliteit en tractie zorgt.

BMW X5 M50i G05 SUV in Carbonschwarz metallic driekwart vooraanzicht
BMW M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor BMW X5 M50i G05 SUV

BMW X5 M50i.

De M TwinPower Turbo V8 benzinemotor van de BMW X5 M50i combineert twee turbocompressoren met de volledig variabele klepsturing Valvetronic en de directe benzine-inspuiting High Precision Injection. Hij genereert een vermogen van 390 kW (530 pk) en een maximum koppel van 750 Nm. De twee turbocompressoren zijn compact tussen de cilinderrijen geplaatst.

BMW X5 M50i met Adaptief M Onderstel Carbonschwarz metallic G05 SUV close-up wiel

Adaptief M Onderstel.

Het Adaptieve M Onderstel past zich automatisch continu aan de toestand van het wegdek en de rijomstandigheden aan. Bovendien kan de bestuurder op elk moment de karakteristiek van het onderstel via de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die op dat moment zijn voorkeur geniet – comfortabel of bijzonder sportief met nadrukkelijk dynamische handling.
BMW X5 M50i met Integral Active Steering G05 SUV cockpit

Integral Active Steering.

De Integral Active Steering combineert een variabele stuuroverbrenging op de vooras met meesturende achterwielen. Doordat de achterwielen bij lagere snelheden tegengesteld aan de voorwielen sturen, biedt dit systeem extra wendbaarheid en dynamiek. Vanaf 60 tot 80 km/h sturen de achterwielen in dezelfde richting als de voorwielen, om de rijstabiliteit en het comfort te verhogen.
BMW X5 M50i met Steptronic Sport transmissie G05 SUV interieur

Steptronic Sport transmissie.

De 8-traps Steptronic Sport transmissie met Launch Control maakt sportief schakelen mogelijk, zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel – voor comfortabel toeren of een zeer dynamische rijstijl. In rijprogramma SPORT en met de transmissiehendel in de linker positie S/M is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.
-

BMW xDrive.

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg. Voor nog betere wendbaarheid voorkomt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook het onder- of oversturen in bochten.
M Sportuitlaatsysteem BMW X5 M50i G05 SUV close-up achterzijde

M Sportuitlaatsysteem.

Het M Sportuitlaatsysteem biedt een sound die via de Driving Experience Control in de rijprogramma's SPORT en SPORT+ nog krachtiger kan klinken, terwijl in het op comfort gerichte rijprogramma subtiel-sportieve klanken te horen zijn.
BMW Laserlight BMW X5 M50i Carbonschwarz metallic G05 SUV vooraanzicht

BMW Laserlight.

Het BMW Laserlicht in uniek X design schijnt in de laser-grootlichtmodus met tot wel 600 meter bijna dubbel zo ver als conventionele koplampen. Dit verbeterde zicht in het donker zorgt voor een aanzienlijke toename van de veiligheid. De blauwe X signatuur en het opschrift 'BMW Laserlight' onderstrepen de technologische ambities van de auto.
Buitenspiegelkappen in Cerium Grey BMW X5 M50i G05 SUV Carbonschwarz metallic close-up

M specifieke designuitrustingen in Cerium Grey.

De BMW X5 M50i verwijst met M specifieke details in de exclusieve, kenmerkende kleur Cerium Grey naar zijn sportieve herkomst. Tot de designuitrustingen behoren de BMW nierengrille en de buitenste luchtinlaten in de voorbumper, evenals de buitenspiegelkappen en M dakspoiler. De markante achterzijde is bovendien voorzien van trapeziumvormige uitlaateindpijpen en M opschrift in Cerium Grey.
Lichtmetalen M wielen 747 M BMW X5 M50i Carbonschwarz metallic G05 SUV

Lichtmetalen M wielen 747 M.

De 22 inch lichtmetalen M wielen 747 M geven de BMW X5 M50i een krachtige basis. In V-spaak styling en typerende M kleur Cerium Grey maken de wielen de sportieve uitstraling van de SAV's compleet.
-

Uitlaateindpijpen en achterdiffusor.

Expressieve details zoals de trapeziumvormige uitlaateindpijpen in de kenmerkende kleur Cerium Grey en de in carrosseriekleur uitgevoerde achterdiffusor benadrukken de sportiviteit van de BMW X5 M50i op meesterlijke wijze.
Met leder bekleed M Sportstuurwiel BMW X5 M50i G05 SUV cockpit

Met leder bekleed M Sportstuurwiel.

Het met leder beklede multifunctionele M Sportstuurwiel met M logo en geïntegreerde bestuurdersairbag is uitgevoerd in 3-spaak styling. Met een stuurwielrand in leder Walknappa Schwarz met zwart stiksel en extra profilering voor de duimen zorgt het M Sportstuurwiel voor een sportief-direct stuurgevoel.
M interieurlijsten Aluminium Tetragon BMW X5 M50i G05 SUV interieur

M interieurlijsten Aluminium Tetragon.

De uitvoerig bewerkte M interieurlijsten Aluminium Tetragon zorgen samen met markante details zoals het met leder beklede M Sportstuurwiel en het M specifieke instrumentenpaneel voor een sportieve, exclusieve ambiance in de BMW M50i.

BMW X5 M MODELLEN: BESTUURDERSASSISTENTIE EN DIGITALE TECHNOLOGIEËN.

De BMW X5 M modellen maken niet alleen indruk met hun prestaties en design, maar bieden ook een omvangrijk aanbod van bestuurdersassistentiesystemen en intelligente functies. Innovatieve uitrustingen zoals de BMW Display Key maken het bijzondere comfort van deze modellen al direct bij het instappen duidelijk. Tijdens de rit bieden toekomstgerichte bestuurdersassistentiesystemen ondersteuning, tot aan het inparkeren. Dankzij de BMW Live Cockpit Professional en het M specifieke Head-up Display is belangrijke informatie altijd perfect in het zicht, terwijl de BMW Intelligent Personal Assistant onderweg altijd met raad en daad voor u klaarstaat.
Driving Assistant Professional BMW X5 M modellen F95 G05 SUV interieur

Driving Assistant Professional.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. Behalve de inhoud van de uitrusting Driving Assistant omvat het onder meer ook Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide omvang, Lane Change Assistant en Side Collision Warning met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen.
Parking Assistant Plus BMW X5 M modellen F95 G05 SUV interieur

Parking Assistant Plus.

Het pakket Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren en te manoeuvreren. De uitrusting omvat onder meer het systeem Surround View met Top View en Panorama View, de Remote 3D View, een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control, de Parking Assistant met geleiding in lengte- en dwarsrichting, alsmede de Reversing Assistant (achteruitrijassistent).
BMW Intelligent Personal Assistant BMW X5 M modellen F95 G05 SUV interieur

BMW Intelligent Personal Assistant.

Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke auto-expert is? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Met natuurlijke spraakcommando's kunt u talrijke autofuncties bedienen. Bovendien kan hij u alles uitleggen over de auto en helpt hij u om uw BMW beter te leren kennen.
BMW Head-Up Display BMW X5 M modellen F95 SUV interieur

M specifiek BMW Head-Up Display.

Het full-colour BMW Head-Up Display met M specifieke weergave* projecteert alle voor het rijden relevante gegevens op de voorruit, in het directe gezichtsveld van de bestuurder. Zo kan die zich optimaal concentreren op de weg en het verkeer. Zo worden hier onder meer de actuele snelheid en (uitrustingsafhankelijk) aanwijzingen van het navigatiesysteem, de Speed Limit Info met weergave van inhaalverboden, en telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven. * Exclusief leverbaar voor BMW X5 M Competition en BMW X5 M.
BMW Live Cockpit Professional BMW X5 M modellen F95 G05 SUV interieur

BMW Live Cockpit Professional.

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergave- en bedieningsconcept, bestaande uit een via aanraking bedienbaar, hoge-resolutie Touch Control Display van 12,3 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van eveneens 12,3 inch. Het bij deze uitrusting inbegrepen BMW Operating System 7 is onder andere via de iDrive Touch Controller te bedienen.
BMW Display Key BMW X5 M modellen F95 G05 SUV

BMW Display Key met M logo.

De BMW Display Key met M logo geeft op het geïntegreerde aanraakscherm de actuele status van de BMW weer en maakt de bediening van diverse functies mogelijk. Zo kunnen bepaalde functies van de auto gemakkelijk op afstand met de sleutel worden geregeld.
BMW X5 M modellen (F95) BMW Digital Key

BMW Digital Key.

De BMW Digital Key maakt uw daarvoor geschikte smartphone* tot een volwaardige autosleutel. Om de BMW te ontgrendelen houdt u uw smartphone bij de portiergreep. Zodra de smartphone in het opbergvak voorin ligt kunt u de motor starten met de start-/stopknop. Ook kunt u een BMW Digital Key aan maximaal vijf andere personen versturen.

* De BMW Digital Key is alleen met daarvoor geschikte smartphones te gebruiken. Een lijst van de ondersteunde smartphones is te vinden op bmw.com/digitalkey. Voor gebruik van de BMW Digital Key is de uitrusting Teleservices (S6AEA) vereist.

TECHNISCHE GEGEVENS.

BMW X5 M Competition en andere modellen.

Max. vermogen (kW (pk)/1/min):  

460 (625)/6.000

Max. koppel (Nm/1/min):  

750/1.800–5.860

Acceleratie 0–100 km/h (s):

3,8

Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld):  

BMW X5 M F95 technische gegevens schets
BMW wielen en banden EU bandenlabel close-up

BMW WIELEN EN BANDEN.

De banden voor onze modellen ondergaan strenge tests met tot wel vijftig kwaliteitscriteria – aanzienlijk meer dan de EU voorschrijft voor de wettelijk vereiste bandenlabels. Hier vindt u alle informatie over de eigenschappen van de door BMW gemonteerde banden.