placeholder

BMW PLUG-IN HYBRIDE.

IEDERE DAG ELEKTRISCH. IEDER MOMENT BMW.

BMW PLUG-IN HYBRIDE.IEDERE DAG ELEKTRISCH. IEDER MOMENT BMW.

  BMW PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.

  HET VERMOGEN OM VERDER TE GAAN.

  Plug-in Hybride (of in het kort: PHEV) is volwassen geworden, en daarmee klaar voor de toekomst. Sterker nog, BMW Plug-in Hybride modellen combineren al het goede van elektrisch met de voordelen van een benzinemotor. Het elektrisch bereik is indrukwekkender dan ooit, in de meeste gevallen genoeg voor uw dagelijkse ritten. Op de dag dat u verder wilt, geeft de verbrandingsmotor een impuls voor die avontuurlijke rit naar de horizon.

   

  De combinatie van de twee aandrijvingen  vormt een volbloed BMW die het beste van twee werelden in zich verenigt. BMW presenteert een nieuwe generatie Plug-in Hybride auto’s. Meer rijplezier dan ooit. Efficiënter dankzij intelligente energieverdeling en het naadloos wisselen tussen de aandrijfvormen. Passend bij uw gebruik van dag tot dag én uw dromen.

  Lees meer

  ALLES KOMT SAMEN IN DE PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN VAN BMW.

  • 01 Vaak 100% elektrisch
  • 02 Flexibiliteit door de combinatie
  • 03 Efficiënt door intelligente verdeling
  • 04 Groot elektrisch bereik
  • 05 Snellere acceleratie door elektromotor

  KIES UW BMW PLUG-IN HYBRIDE.

  DE WEG NAAR VOORUITGANG. NU SNEL LEVERBAAR.

  In een Plug-in Hybride auto profiteert u van onder meer een vrijwel geruisloze rijbeleving in de puur elektrische modus en van extra trekkracht dankzij de elektromotor. Bovendien is een PHEV sneller leverbaar, afhankelijk van uw configuratie. Er zijn zelfs meerdere modellen op voorraad, die u direct kunt rijden*. Uw dealer adviseert u graag hierin.

  Lees meer

  BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER.

  PLUG-IN HYBRIDE.

  BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER.

  Ontdek de veelzijdigheid van de BMW 2 Serie Active Tourer. Speels en met elan toont hij zich heer en meester over de uitdagingen van de stad. Dynamisch en wendbaar door smalle steegjes of veelzijdig en efficiënt volgens een strakke planning – de perfecte hybride auto voor iedereen die actief onderweg is. De BMW 2 Serie Active Tourer PHEV staat klaar voor uw reis.

   

  • Elektrisch bereik tot 92 km (WLTP)
  • Verbruik 0,7-0,6 l/100 km (gemiddeld, WLTP)
  • Leverbaar vanaf € 47.001,-

  BMW 3 SERIE.

  PLUG-IN HYBRIDE.

  BMW 3 SERIE SEDAN PLUG-IN HYBRIDE.

  BMW 3 SERIE SEDAN PLUG-IN HYBRIDE.

  De BMW 3 Serie Sedan biedt uitmuntende rijdynamiek, omvangrijke en vooruitstrevende bestuurdersassistentie in een sportief design. De sportieve BMW 3 Serie Sedan is een precisie-instrument waarbij de Plug-in Hybride aandrijflijn zorgt voor een weloverwogen balans tussen sportiviteit en efficiëntie.

   

  • Elektrisch bereik tot 62 km (WLTP)
  • Verbruik 1,6-1,3 l/100 km (gemiddeld, WLTP)
  • Leverbaar vanaf € 51.349,-

  Ontdek meer

  Configurator en prijzen
  BMW 3 SERIE TOURING PLUG-IN HYBRIDE.

  BMW 3 SERIE TOURING PLUG-IN HYBRIDE.

  De nieuwe BMW 3 Serie Touring biedt alle flexibiliteit en optimaal gebruiksgemak dankzij een bagageruimte tot aan 500 liter inhoud, intelligente technologieën, omvangrijke connectiviteit en hoge rijdynamiek. Als sportieve, hybride stationwagen is hij klaar voor iedere dag.

   

  • Elektrisch bereik tot 62 km (WLTP)
  • Verbruik 1,8-1,4 l/100 km (gemiddeld, WLTP)
  • Leverbaar vanaf € 52.611,-

  Ontdek meer

  Configurator en prijzen

  BMW 5 SERIE.

  PLUG-IN HYBRIDE.

  BMW 5 SERIE SEDAN PLUG-IN HYBRIDE.

  BMW 5 SERIE SEDAN PLUG-IN HYBRIDE.

  De BMW 5 Serie Sedan is de ultieme sportieve business sedan. In combinatie met zijn indrukwekkende dynamische eigenschappen en innovatieve technologieën biedt de BMW 5 Serie Sedan PHEV tijdens zowel korte als lange ritten optimaal comfort en superieure kwaliteit, maar vooral rijplezier van het hoogste niveau.

   

  • Elektrisch bereik tot 60 km (WLTP)
  • Verbruik 1,8-1,4 l/100 km (gemiddeld, WLTP)
  • Leverbaar vanaf € 67.385,-.

  Ontdek meer

  Configurator en prijzen
  BMW 5 SERIE TOURING PLUG-IN HYBRIDE.

  BMW 5 SERIE TOURING PLUG-IN HYBRIDE.

  De BMW 5 Serie Touring brengt de buitengewone functionaliteit en het comfort op lange ritten samen met een iconisch uiterlijk. Daarmee is hij meester in zijn klasse, met een Plug-in Hybride aandrijving die flexibiliteit combineert met een lagere uitstoot dan een traditionele verbrandingsmotor alleen.

   

  • Elektrisch bereik tot 56 km (WLTP)
  • Verbruik 1,8-1,6 l/100 km (gemiddeld, WLTP)
  • Leverbaar vanaf € 69.994,-.

  Ontdek meer

  Configurator en prijzen

  BMW X1.

  PLUG-IN HYBRIDE.

  BMW X1 PLUG-IN HYBRIDE.

  De BMW X1 Plug-in Hybride maakt dromen mogelijk door zijn ongekende veelzijdigheid. Deze Plug-in Hybride SUV met een heldere designtaal heeft een sportieve, zelfverzekerde uitstraling. Tegelijkertijd ondersteunt de vooruitstrevende technologie zowel uw avonturen als de praktische zaken. 

   

  • Elektrisch bereik tot 88 km (WLTP)
  • Verbruik 0,8-0,7 l/100 km (gemiddeld, WLTP)
  • Leverbaar vanaf € 51.141,- 

  BMW X3.

  PLUG-IN HYBRIDE.

  BMW X3 PLUG-IN HYBRIDE.

  De BMW X3 Plug-in Hybride is een statement van onbegrensde mogelijkheden. Met zijn atletische verschijning maakt hij indruk en fascineert met een opwindende rijervaring. Dankzij gedeeltelijk autonoom rijden en de intelligente vierwielaandrijving biedt de BMW X3 superieur rijcomfort op iedere weg en ondergrond.

   

  • Elektrisch bereik tot 50 km (WLTP)
  • Verbruik 2,4-2,0 l/100 km (gemiddeld, WLTP)
  • Leverbaar vanaf € 66.248,-

  PRIVATE OF OPERATIONAL LEASE.

  BMW 2 Serie Active Tourer

  BMW 2 Serie Active Tourer Plug-in Hybride.

  PRIVATE LEASE. 

   

  Met BMW Private Lease heeft u voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe BMW 2 Serie Active Tourer voor de deur staan. Private lease dit model nu vanaf €699,-Stel dit model zelf samen en kies uw looptijd en aantal kilometers. Naast Private Lease zijn er ook diverse andere producten beschikbaar voor dit model, zoals Operational Lease.  

  Direct samenstellen
  BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride.

  BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride.

  OPERATIONAL LEASE.

   

  Uw BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen, lease dit model nu vanaf € 775,-. Naast Operational Lease zijn er ook diverse andere producten beschikbaar voor dit model, zoals Private Lease. 

  Direct samenstellen
  BMW 3 Serie Touring Plug-in Hybride.

  BMW 3 Serie Touring Plug-in Hybride.

  OPERATIONAL LEASE.

   

  Ook uw BMW 3 Serie Touring Plug-in Hybride kunt u zakelijk leasen met BMW Operational Lease. Wanneer u zakelijk least met BMW Operational Lease, dan rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe BMW.  In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen, lease dit model nu vanaf €799,-. Naast Operational Lease zijn er ook diverse andere producten beschikbaar voor dit model, zoals Private Lease. 

  Direct samenstellen
  BMW X1 Plug-in Hybride

  BMW X1 Plug-in Hybride.

  PRIVATE LEASE.

   

  Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW X1 Plug-in Hybride volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer. Private Lease de BMW X1 Plug-in Hybride nu vanaf € 799,-. Naast Private Lease zijn er ook diverse andere producten beschikbaar voor dit model, zoals Operational Lease. 

  Direct samenstellen

  ONTDEK DE WERELD VAN ELEKTRISCHE EN PLUG-IN HYBRIDE BMW MODELLEN.

  Alles over de wereld van elektrische en Plug-in Hybride BMW modellen

  SOMS KOMT ALLES SAMEN.

  • Maximale flexibiliteit met de combinatie van een benzine- en elektromotor
  • Perfect voor uw individuele behoeften en dagelijkse ritten
  • Maximale efficiëntie dankzij intelligente energieverdeling en automatisch wisselen tussen aandrijfvormen

  BMW CHARGING MAAKT OPLADEN MAKKELIJK.

  Alles over de wereld van elektrische en Plug-in Hybride BMW modellen

  EENVOUDIG. ALTIJD. OVERAL.

  Met uw elektrische BMW ervaart u volledige flexibiliteit bij het thuis, onderweg of op het werk opladen. Tot de leveringsomvang behoren:

   

  • Laadkabel voor openbaar opladen bij AC laadstations in heel Europa
  • BMW Charging Card voor toegang tot het grote netwerk van openbare laadpunten, inclusief snellaadstations
  • Van Wallbox met installatieservice tot flexibele laadoplossingen – kies uit het brede aanbod van BMW Charging de laadoplossing van uw voorkeur

  ONTDEK MEER.

  OVER ONZE BMW PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.

  BMW 5 Serie Touring Business Edition

  EEN BMW PLUG-IN HYBRIDE MODEL PAST PERFECT BIJ U.

  • Maximale flexibiliteit – ideaal voor bestuurders die maximale variatie wensen
  • Perfect voor uw individuele wensen en behoeften in het dagelijks leven dankzij de combinatie van benzine- en elektromotor
  • Het steeds grotere aanbod BMW Plug-in Hybride modellen garandeert een maximum aan veelzijdigheid en individualiteit voor iedere levensstijl
  Ontdek veelgestelde vragen
  BMW Online Voorraadmodule.

  DIRECT BESCHIKBARE BMW PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.

  Kunt u niet langer wachten en wilt u snel van uw nieuwe BMW Plug-in Hybride genieten? Op onze website vindt u nieuwe BMW modellen die direct leverbaar zijn. U heeft keuze uit diverse modellen en uitvoeringen. Bekijk het actuele aanbod en vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan.

  Ontdek meer
  BMW Service. Experts in Geweldig.

  U BENT WELKOM BIJ UW BMW DEALER.

  Hoogwaardige kwaliteit in combinatie met luxueuze sportiviteit, rijden in een BMW is onvergelijkbaar. Bij geweldige rijprestaties en rijplezier hoort ook geweldig onderhoud. Alleen de specialisten van BMW weten hoe ze uw BMW alle aandacht kunnen geven die deze nodig heeft. Dus wie kan er beter voor uw BMW zorgen dan de experts van BMW? Onderaan de streep kan dat voordeliger uitpakken dan u misschien denkt.
  • *Voor de actuele voorraad en levertijd kunt u contact opnemen met de desbetreffende dealer.