BMW M2 Coupé G87 BMW M Performance Parts exterieurdesign

PURE SENSATIE.

BMW M3 Touring G81 BMW M Performance Parts exterieurdesign

COMPROMISLOOS SPORTIEF.

BMW 3 Serie Sedan G20 BMW M Performance Parts exterieurdesign

OPWINDEND DYNAMISCH.

BMW 3 Serie Touring G21 BMW M Performance Parts exterieurdesign

EXTRA STERK KARAKTER.

PURE SENSATIE.

COMPROMISLOOS SPORTIEF.

OPWINDEND DYNAMISCH.

EXTRA STERK KARAKTER.

  BMW M PERFORMANCE PARTS.

  Onze BMW M Performance Parts geven elke BMW opwindende accenten en extra exclusiviteit. Een brede keuze aan accessoires scherpt de uitstraling verder aan, versterkt de sound en/of verhoogt de wendbaarheid nog meer.

  Lees meer

  THE M2 met BMW M Performance Parts.

  BMW M Performance Parts BMW M2 Coupé G87 video

  De nieuwe BMW M2 Coupé* is een onweerstaanbare krachtpatser, die u met zijn adembenemende dynamiek en temperamentvolle wendbaarheid maximaal rijplezier bezorgt. Met de exclusieve BMW M Performance Parts komt de BMW M2 Coupé optimaal tot zijn recht, ze versterken het sportieve karakter en vergroten het rijplezier.

  Lees meer

  THE M3 Competition Touring met BMW M Performance Parts.

  BMW M Performance Parts BMW M3 Touring G81 video

  De eerste BMW M3 Competition Touring met M xDrive verenigt de superieure prestaties van een BMW M3 met de flexibiliteit en functionaliteit van een Touring. Talrijke van de autosport afgeleide technologieën zorgen voor uitstekende prestaties en dynamiek. Gecompleteerd door exclusieve, perfect op maat gemaakte BMW M Performance Parts. 

  Lees meer

  Ontdek THE 3.

  BMW 3 Serie Sedan G20 BMW M Performance Parts exterieurdesign
  BMW 3 Serie Touring G21 BMW M Performance Parts exterieurdesign

  De nieuwe BMW 3 Serie Sedan en BMW 3 Serie Touring verenigen hun sportieve design met hoogwaardige rijdynamiek en praktisch gebruiksgemak. Op maat gemaakte BMW M Performance Parts accentueren hun sportieve DNA en optimaliseren de aerodynamische eigenschappen.

  THE 3 met BMW M Performance Parts.

  Beleef het autosportgevoel.

  M Performance achterdiffusor BMW M Performance Parts close-up

  M Performance achterdiffusor carbon.

  100% high-tech. 100% autosportkarakter. 100% enthousiasme. De M Performance achterdiffusor carbon is minutieus met de hand vervaardigd. Hij zorgt voor een nog modernere uitstraling – en versterkt op indrukwekkende wijze de sportieve uitstraling van de BMW.

  Lees meer
  M Performance achterspoiler BMW M Performance Parts close-up

  M Performance achterspoiler carbon.

  Tegen de stroom in: de M Performance achterspoiler bestaat voor 100% uit hoogwaardig carbon en zorgt voor een onmiskenbaar autosportaccent aan de achterzijde. Dankzij de geoptimaliseerde aerodynamica verbeteren de sportieve rijeigenschappen aanzienlijk. Dynamiek in zijn meest individuele vorm.

  Lees meer
  M Performance dakspoiler BMW M Performance Parts close-up

  M Performance dakspoiler in hoogglans zwart.

  Effectief design: de M Performance dakspoiler van PUR in hoogglans zwart vormt een stijlvol en sportief accent aan de achterzijde van de BMW. Tegelijkertijd draagt hij bij aan het optimaliseren van de aerodynamica. De spoiler is perfect afgestemd op het design van de BMW en naar wens uitgevoerd in carrosseriekleur.

  Lees meer
  19 inch lichtmetalen M Performance wielen 898 M BMW M Performance Parts close-up

  19 inch lichtmetalen M Performance wielen in Y-spaak styling 898 M Frozen Gunmetal Grey, complete winterwielset.

  De sportieve 19 inch lichtmetalen M Performance wielen in Y-spaak styling 898 M zijn uitgevoerd in Frozen Gunmetal Grey met opschrift ‘M Performance’. Complete winterwielset (runflat) met bandenspanningscontrolesysteem, voor 8 J x 19 inch met bandenmaat 225/40 R 19 93H XL RSC, achter 8,5 J x 19 inch met bandenmaat 255/35 R 19 96H XL RSC.

  Lees meer
  19 inch lichtmetalen M wielen 791 M BMW M Performance Parts close-up

  19 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 791 M in Bicolor Jet Black, gepolijst, complete zomerwielset.

  De hoogwaardige lichtmetalen 19 inch BMW wielen in Dubbelspaak styling 791 M zijn uitgevoerd in Bicolor Jet Black en gepolijst. Complete zomerwielset (runflat) met bandenspanningscontrolesysteem, voor 8 J x 19 inch met bandenmaat 225/40 R 19 93Y XL, achter 8,5 J x 19 inch met bandenmaat 255/35 R 19 96Y XL.

  Lees meer
  Gesmede 20 inch M Performance wielen 795 M BMW M Performance Parts close-up

  Gesmede 20 inch M Performance wielen in Y-spaak styling 795 M, uitgevoerd in Bicolor Ferricgrau mat, gepolijst, complete zomerwielset.

  De hoogwaardige gesmede 20 inch M Performance wielen in Y-spaak styling 795 M zijn uitgevoerd in Bicolor Ferricgrau mat, gepolijst en voorzien van een gekleurd M logo en een gefreesd opschrift ‘M Performance’. Complete zomerwielset (runflat) met bandenspanningscontrolesysteem, voor 8 J x 20 inch met bandenmaat 225/35 R 20 90Y XL RSC en achter 8,5 J x 20 inch met bandenmaat 255/30 R 20 92Y XL RSC.

  Lees meer
  18 inch lichtmetalen M Performance wielen 796 M BMW M Performance Parts close-up

  19 inch lichtmetalen M Performance wielen in Dubbelspaak styling 796 M Jet Black mat, complete winterwielset.

  De hoogwaardige 18 inch lichtmetalen M Performance wielen in Dubbelspaak styling 796 M zijn geschikt voor sneeuwkettingen, uitgevoerd in Jet Black mat en voorzien van een gekleurd M logo. Complete winterwielset (runflat) met bandenspanningscontrolesysteem, wielmaat 7,5 J x 18 inch met bandenmaat 225/45 R 18 95H XL.

  Lees meer
  M Performance rugleuning BMW M Performance Parts close-up

  M Performance rugleuning.

  De M Performance rugleuning geeft de stoel een hoogwaardige autosport uitstraling. De carbon inleg achter op de hoofdsteun is afgewerkt met polyurethaanlak en hoogglans gepolijst. De rest van de rugleuning bestaat uit fraai alcantara. Met geïntegreerd aluminium M Performance embleem. 

  Lees meer

  BMW M Performance Parts voor andere modellen.

  Van autosport naar de dagelijkse praktijk.

  BMW X7 G07 BMW M Performance Parts exterieurdesign

  THE X7.

  De BMW X7 fascineert met zijn combinatie van kracht, luxueus comfort en expressieve vormgeving. Samen met hoogwaardige en gedeeltelijk met de hand vervaardigde BMW M Performance Parts ontstaat een individueel Sports Activity Vehicle met een expressief karakter. 

  Ontdek meer
  M Performance buitenspiegelkappen Carbon BMW M Performance Parts close-up

  M Performance buitenspiegelkappen carbon.

  Minutieus met de hand vervaardigd uit carbon: de markante BMW M Performance buitenspiegelkappen onderstrepen het hightech karakter van de auto. Het dynamische design zorgt voor bijzonder hoogwaardige looks met onderscheidende sportieve accenten.

  Vind uw BMW dealer
  M Performance uitlaatsierstukken mat zwart BMW M Performance Parts close-up

  M Performance uitlaatsierstukken in mat zwart.

  Markante accenten: de M Performance uitlaatsierstukken van hoogwaardig, mat zwart verchroomd edelstaal accentueren het sportieve karakter van de achterzijde van de BMW. 

  Vind uw BMW dealer
  M Performance nierengrille in zwart BMW M Performance Parts close-up

  M Performance nierengrille in zwart.

  Sterk karakter: de M nierengrille bestaat uit sierstijlen en een omlijsting in hoogglans zwart. Dit geeft de voorzijde van de BMW een nog krachtiger aanzien. Voor een individuele uitstraling die een duidelijk signaal geeft. 

  Vind uw BMW dealer
  22 inch lichtmetalen M wielen in V-spaak styling 755 M Jet Black mat BMW M Performance Parts close-up

  22 inch lichtmetalen M wielen in V-spaak styling 755 M Jet Black mat, complete winterwielset.

  De sportieve 22 inch lichtmetalen M wielen in V-spaak styling 755 M in Jet Black mat zorgen voor een bijzonder exclusieve uitstralling. Complete winterwielset met bandenspanningscontrolesysteem, voor 9,5 J x 22 inch met bandenmaat 275/40 R 22 107V XL, achter 10,5 J x 22 inch met bandenmaat 315/35 R 22 111V XL.

  Vind uw BMW dealer
  21 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 754 M Bicolor BMW M Performance Parts close-up

  21 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 754 M Bicolor Orbitgrau, gepolijst, complete winterwielset.

  De hoogwaardige, gepolijste 21 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 754 M uitgevoerd in Bicolor Orbitgrau verlenen de BMW met hun exclusieve uitstraling een bijzonder sportieve noot. Complete winterwielset (runflat) met bandenspanningscontrolesysteem, wielmaat 9,5 J x 21 inch met bandenmaat 285/45 R21 113V XL RSC.

  Vind uw BMW dealer
  M Performance stuurwiel BMW M Performance Parts close-up

  M Performance stuurwiel.

  Sterke argumenten: dankzij de met alcantara beklede handgrepen ligt het M Performance stuurwiel bijzonder aangenaam en vast in de hand – voor een directer stuurgevoel. De opvallende vorm en de rood lederen 12 uur markering versterken de autosportuitstraling van het stuurwiel.

  Vind uw BMW dealer
  BMW 7 Serie Sedan G70 BMW M Performance Parts exterieurdesign

  THE 7.

  Pure elegantie en zinnenprikkelend entertainment: de nieuwe BMW 7 Serie Sedan** verenigt ze tot een absolute premium rijbeleving. BMW M Performance Parts bieden individuele stylingopties voor wie nog een vleugje autosport wil toevoegen. 

  Ontdek meer
  21 inch aerodynamische M wielen 909 M Bicolor BMW M Performance Parts close-up

  21 inch aerodynamische M wielen 909 M Bicolor, complete winterwielset.

  De hoogwaardige, gepolijste 21 inch aerodynamische M wielen 909 M in Bicolor Jet Black verlenen de BMW met hun markante verschijning een bijzonder exclusief accent. Complete winterwielset met bandenspanningscontrolesysteem, voor 9 J x 21 inch met bandenmaat 255/40 R 21 102H XL, achter 10,5 J x 21 inch met bandenmaat 285/35 R 21 105H XL.

  Vind uw BMW dealer
  20 inch lichtmetalen M Performance wielen in Y-spaak styling 911 M Jet Black mat BMW M Performance Parts close-up

  20 inch lichtmetalen M Performance wielen in Y-spaak styling 911 M Jet Black mat, complete zomerwielset.

  De hoogwaardige 20 inch lichtmetalen M Performance wielen in Y-spaak styling 911 M zijn uitgevoerd in Jet Black mat. Complete zomerwielset met bandenspanningscontrolesysteem, voor 9 J x 20 inch met bandenmaat 255/45 R 20 105Y XL, achter 10,5 J x 20 inch met bandenmaat 285/40 R 20 108Y XL. 

  Vind uw BMW dealer
  BMW M8 Gran Coupé F93 BMW M Performance Parts exterieurdesign

  THE M8.

  De BMW M8 Gran Coupé combineert M genen met absolute exclusiviteit. Het avantgardistische design creëert een eigen vormtaal voor luxe sportauto's met vier deuren. Op maat gemaakte onderdelen van carbon en andere bijzondere materialen zorgen optisch voor extra klasse.

  Ontdek meer
  M Air Breather Carbon BMW M Performance Parts close-up

  M Air Breather Carbon.

  Enerzijds sportief. Anderszijds individueel. De M Air Breather is vervaardigd van hoogwaardig Carbon. Een hoogst bijzondere optische highlight voor het zijaanzicht.

  Vind uw BMW dealer
  M Performance frontsplitter van Carbon BMW M Performance Parts close-up

  M Performance frontsplitter Carbon.

  Een krachtig statement maken: de M frontsplitter van 100% Carbon verhoogt de krachtdadige uitstraling van de auto op bijzonder exclusieve wijze. Individuele autosportuitstraling die de meest veeleisende bestuurders tevreden stelt. 

  Vind uw BMW dealer
  M Performance nierengrille Carbon BMW M Performance Parts close-up

  M Performance omlijsting nierengrille Carbon.

  Karakter tonen: de omlijsting van de M Performance nierengrille bestaat uit hoogwaardig, minutieus met de hand vervaardigd carbon, sierspijlen bestaan uit robuuste kunststof. Een visuele highlight aan de voorzijde van de BMW, voor een bijzonder hoogwaardige, sportieve en individuele uitstraling. Met M8 logo.

  Vind uw BMW dealer
  M achterspoiler Carbon BMW M Performance Parts close-up

  M achterspoiler Carbon.

  Expressief: de M achterspoiler Carbon versterkt de hoogwaardige, sportieve verschijning van de BMW. Dankzij het hightech materiaal Carbon is hij extreem licht en tegelijkertijd zeer stabiel. De achterspoiler is minutieus met de hand vervaardigd en perfect op het design van de auto en andere M Carbon componenten afgestemd.

  Vind uw BMW dealer
  M buitenspiegelkappen Carbon BMW M Performance Parts close-up

  M buitenspiegelkappen Carbon.

  Plaats met hightech de doorslaggevende accenten. De M buitenspiegelkappen van 100% Carbon zijn minutieus met de hand vervaardigd. Hun dynamische, sportieve en hoogwaardige design geven al bij de eerste aanblik aan: individualiteit heeft voorrang!

  Vind uw BMW dealer
  Gesmede 20 inch M Performance wielen in Y-spaak styling 863 M Ferricgrau mat BMW M Performance Parts close-up

  Gesmede 20 inch M Performance wielen in Y-spaak styling 863 M Ferricgrau mat, complete zomerwielset.

  De hoogwaardige, gesmede 20 inch M Performance wielen in Y-spaak styling 863 M zijn uitgevoerd in Ferricgrau mat en voorzien van een M logo in kleur en geven de BMW een bijzonder sportief accent. Complete RDC zomerwielset, voor 9,5 J x 20 inch met bandenmaat 275/35 ZR 20 102Y XL en achter 10,5 J x 20 inch met bandenmaat 285/35 ZR 20 104Y XL.

  Vind uw BMW dealer

  VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG.

  Coureur Nicky Catsburg verwoordt het geweldig. BMW M Performance Parts; snel op het circuit, krachtig op de weg. Het sportieve karakter van uw BMW wordt nog meer benadrukt met BMW ‘nieren’ in hoogglans zwart of carbon. Geef uw BMW de 20-inch Y-spaak velgen die deze verdient. En geef toe aan carbon spiegelkappen, frontsplitters en achterspoilers.

  Lees meer
  BMW M Performance Parts Nicky Catsburg
  BMW M Performance 3 serie met MPP accesoires

  DE BMW VAN RICK GORISSEN.

  Zijn vorige BMW was al geüpgraded met BMW M Performance Parts. En zijn nieuwe BMW 3 Serie dus ook. Voor ondernemer Rick Gorrissen is een M Performance upgrade niet meer weg te denken. Voor de gelegenheid mocht Rick live zien hoe de carbon spiegelkappen en een frontsplitter gemonteerd werden op zijn nieuwe BMW 3 Serie. Zijn favoriete onderdeel? De BMW M Performance lichtmetalen wielen, 20-inch, gesmede Y-spaak wielen. Volgens Rick de finishing touch op zijn uiterst stijlvolle en zeer sportieve BMW.
  Ontdek meer
  BMW M Performance M4 met MPP accesoires

  DE BMW VAN LOUIS VAN BAAR.

  De droom van dance-fotograaf Louis van Baar komt uit. Een schitterende BMW M4 Competition voorzien van extra BMW M Performance Parts, zoals een met carbon ingelegd sportstuurwiel met digitaal race display. Wij gingen met Louis mee naar zijn BMW dealer voor de onthulling van zijn nieuwe BMW. En wat we alvast kunnen verklappen; zelden hebben we iemand zó zien glunderen. Rijplezier van oor tot oor.
  Ontdek meer
  BMW M Performance 5 serie verhaal

  DE BMW VAN ERIK VAN BOELSEM.

  Hoe maak je een echte BMW fan enthousiast? Erik werd gebeld door zijn BMW dealer die een mooie BMW 530 Touring had staan. Een echte auto voor Erik, aldus de verkoopadviseur. Hij was alleen nog net niet af. De BMW M Performance Parts zijn voor Erik de echte finishing touch. De BMW M velgen en het authentieke geluid van de BMW M uitlaat waren precies wat deze auto nog nodig had. Voor Erik de perfecte auto, want zo heeft hij nu toch iets anders.
  Ontdek meer
  BMW M Performance Parts BMW dealer advies

  UW BMW DEALER ADVISEERT U GRAAG.

  Uw BMW dealer geeft u graag persoonlijk advies over de producten, diensten en M Performance Parts voor uw BMW. Neem contact op met een BMW dealer in de buurt!

  Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

  • Kijk voor het gemiddelde brandstofverbruik, het gemiddelde stroomverbruik en de gemiddelde CO₂ emissie op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst. 

   * Niet alle getoonde onderdelen zijn bij introductie leverbaar. De getoonde striping is geen onderdeel van het M Performance Parts aanbod.


   ** De getoonde wielen zijn naar verwachting vanaf juni 2023 leverbaar.