BMW M Performance Accessoires

BMW M PERFORMANCE ACCESSOIRES.

PERSOONLIJKHEID OP MAAT.

BMW M PERFORMANCE ACCESSOIRES.

PERSOONLIJKHEID OP MAAT.

BMW M PERFORMANCE ACCESSOIRES.PERSOONLIJKHEID OP MAAT.

Van het racecircuit direct naar de openbare weg: met de componenten en producten van BMW M Performance Accessoires is het autosport-DNA van uw BMW ook in het dagelijks gebruik, tijdens elke gereden meter voelbaar. Exclusieve materialen en eersteklas kwaliteit zorgen samen met visuele highlights op perfecte wijze voor dynamiek. Ervaar uw BMW in de meest sportieve en individuele vorm.

DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO MET M PERFORMANCE ACCESSOIRES.

NIERENGRILLE ZWART.

Bijzonder expressief: de zwarte nierengrille benadrukt het dynamische karakter van de voorzijde en vestigt markante individuele accenten.

21-INCH LICHTMETALEN WIELEN IN DUBBELSPAAK STYLING 650 M.

21-inch lichtmetalen wiel, gesmeed, uitgevoerd in Bicolor Schwarz glanzend, aan de zichtbare zijde gepolijst. Voorzien van BMW M logo.

FOLIE FROZEN BLACK.

Sportiviteit over de gehele linie: de folielaag in Schwarz/Grau mat verleent de BMW 6 Serie Gran Turismo een bijzonder individueel en dynamisch karakter.

BUITENSPIEGELKAP CARBON.

De markante buitenspiegelkappen van carbon onderstrepen het hightech-karakter van de BMW 6 Serie Gran Turismo en vestigen individuele sportieve accenten.

UITLAATEINDPIJP CARBON.

Een duidelijk signaal: de uitlaateindpijp van carbon oogt buitengewoon massief en krachtig. Met gepreegd BMW M logo.

UITLAATDEMPERSYSTEEM.

Zo klinkt echte passie: het uitlaatdempersysteem versterkt de sound van de BMW 6 Serie Gran Turismo tot een unieke klankbeleving.

TOPPRESTATIES ALS AMBITIE.

Alle BMW M Performance Accessoires zijn geïnspireerd door de autosport en voldoen aan de hoogste eisen voor functionaliteit, design, kwaliteit en duurzaamheid. Dat vergt bijzonder hoogwaardige materialen en zowel uitgebreide ontwikkelings- en fabricageprocessen als grondige kwaliteitstests. De BMW M Performance Accessoires zijn leverbaar voor BMW M modellen en alle BMW modellen, in de categorieën aerodynamica, aandrijving, cockpit en onderstel.

De grenzen verleggen.

Ervaar BMW M Performance Accessoires in actie.

AANDRIJVING: KIPPENVEL VOOR DE OREN.

ACHTERDIFFUSOR CARBON.

De hightech achterdiffusor is met de hand vervaardigd uit carbon en zorgt voor een nog sportiever verschijningsbeeld.

UITLAATSYSTEEM MET KLEPREGELING.

De soundtrack van de weg: het uitlaatsysteem met klepregeling geeft u de keuze uit een intensere 6-cilinder-klank en fascinerende autosport-sound.

SIERSTUK UITLAATEINDPIJPEN CARBON.

Nog meer individualiteit, nog meer exclusieve sportiviteit: het hoogwaardige sierstuk voor de uitlaateindpijpen in carbon vestigt fraaie accenten aan de achterzijde van de BMW.

ONDERSTEL: GEFOCUST OP DE IDEALE LIJN.

BMW M PERFORMANCE ONDERSTELCOMPONENTEN.

Niet alleen een visueel effect: met BMW M Performance accessoires kunt u het onderstel van uw BMW optimaal aan uw wensen en rijstijl aanpassen. Lichtmetalen wielen, schokdempers of remsysteem – alle componenten zijn doorontwikkeld vanuit de autosport en voldoen qua functie en design aan de strengste eisen. Het resultaat: markant design gekoppeld aan uitmuntende wendbaarheid.

19-INCH LICHTMETALEN WIELEN IN DUBBELSPAAK STYLING 405 M.

De hoogwaardige 19-inch lichtmetalen BMW M Performance wielen zijn gesmeed, uitgevoerd in Bicolor Orbitgrau, aan de zichtbare zijde hoogglans gepolijst en voorzien van een BMW M logo.

CARBON-KERAMISCH REMSYSTEEM.

Het high-end remsysteem maakt gebruik van een innovatief carbonvezel/keramiek-composietmateriaal en zorgt voor adembenemende performance. Op de weg en op het racecircuit.

AERODYNAMICA: DE KRACHTEN TROTSEREN.

Biedt lucht zo min mogelijk weerstand: met de BMW M Performance aerodynamicacomponenten verbetert u de neerwaartse druk en de rijeigenschappen van uw BMW. Maar dat niet alleen: deze accessoires versterken ook zijn atletische karakter en verlenen hem een autosportuitstraling die perfect is afgestemd op de vormgeving van de auto.

Afbeeldingen en video’s van BMW M Performance Accessoires.

BMW M PERFORMANCE STUURWIELEN: HET CIRCUIT VOELEN.

Instappen en direct pole position pakken: met de exclusieve BMW M Performance stuurwielen is het sportieve karakter van uw BMW meteen tastbaar. En met andere producten zoals de roestvrijstalen pedalen en de exclusieve keuzehendel/schakelpook in carbon en Alcantara creëert u een authentieke autosportsfeer in het interieur van uw BMW.

ACCESSOIRES: SPORTIEF TOT IN HET KLEINSTE DETAIL.

M PERFORMANCE DRIVE ANALYSER.

De Drive Analyser registreert en analyseert een groot aantal rijtechnisch relevante gegevens. Om te zorgen dat unieke rijbelevingen werkelijk onvergetelijk blijven.

TRACK FIX VOOR ACTION-CAMERA'S.

De BMW M Performance Track Fix voor Action-camera's vormt een vaste en stabiele basis voor professionele buitenopnamen tijdens het rijden op het circuit.

SLEUTELETUI LEDER/CARBON.

Duidelijke verwijzing naar de autosport: het sleuteletui maakt indruk met zijn materiaalmix van carbon en Alcantara. Met accenten in BMW M Blau.

DTM: EEN STERKE BAND MET DE AUTOSPORT.

BMW schrijft verder aan zijn succesverhaal in de felst bevochten toerwagenserie ter wereld: in 265 races werden 73 overwinningen, 56 pole positions, 84 snelste rondes in een race en 252 podiumplaatsen behaald. Sinds BMW in 2012 zijn rentree maakte in de DTM, behoren BMW M Performance Accessoires tot de premium partners van BMW Motorsport. Een partnerschap dat bekroond is met successen: BMW sleepte al meerdere keren de overwinning in zowel het coureurs- als het constructeursklassement in de wacht. Zo ging in 2016 na wederom een buitengewoon succesvol DTM-seizoen de titel in het coureursklassement voor de zesde keer naar München.

 

De succesformule: innovatieve technologieën en hoogste kwaliteitsstandaards, aangevuld met het streven naar topprestaties en pure passie voor de autosport. Eigenschappen die ook de BMW M Performance Accessoires kenmerken, waardoor deze een trotse partner zijn van BMW Motorsport – voor meesterlijke successen en accessoires van topklasse.

De BMW M2 MotoGP Safety Car.

Extreem betrouwbaar dankzij de BMW M Performance Accessoires Upgrade.