BMW X4 M Competition F98 LCI facelift Sao Paulo Gelb zijaanzicht

€ 101.238,00

Leverbaar vanaf

Tot 375 kW (510 pk)

Vermogen

Benzine Diesel

Aandrijving

THE X4 M

BMW X4 M Competition F98 LCI facelift Sao Paulo Gelb zijaanzicht

DE BMW X4 M MODELLEN.

€ 101.238,00

Leverbaar vanaf

Tot 375 kW (510 pk)

Vermogen

Benzine Diesel

Aandrijving

BMW X4 M Competition, BMW X4 M, BMW X4 M40i en BMW X4 M40d.

Leverbaar vanaf

€ 101.238,00

Rebels met fascinerende charme: de BMW X4 M modellen combineren het hoge prestatiepotentieel en de exclusiviteit van een M model met het progressieve concept van de BMW X4. Kies uit vier buitengewone Sports Activity Coupés (SAC): de BMW X4 M biedt met zijn autosport-DNA rijdynamiek van het hoogste kaliber – naar grotere hoogten gebracht door de BMW X4 M Competition, die met zijn maximale vermogen en exclusiviteit gepassioneerd rijplezier biedt dat grenzen overschrijdt. De BMW X4 M40i en BMW X4 M40d tonen zich op iedere route van hun beste kant en overtuigen met een slimme combinatie van prestaties, comfort en efficiëntie. 

VERGELIJK DE BMW X4 M MODELLEN.

De belangrijkste prestatiegegevens op een rij: aandrijving, onderstel en vermogen.

BMW X4 M Competition.

Maximale rijdynamiek en exclusiviteit.
 • High-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor
 • M xDrive met Actief M Sperdifferentieel en 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic
 • Exclusieve M Competition designelementen in hoogglans zwart
 • 375 kW (510 pk), 650 Nm, 0–100 km/h in 3,8 s
BMW X4 M Competition F98 LCI facelift Sao Paulo Gelb driekwart vooraanzicht

BMW X4 M.

Rijdynamiek op het hoogste niveau.
 • High-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor
 • M xDrive met Actief M Sperdifferentieel
 • 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic
 • 353 kW (480 pk), 620 Nm, 0–100 km/h in 4,0 s
BMW X4 M F98 LCI facelift Toronto Rot metallic driekwart vooraanzicht

BMW X4 M40i.

Buitengewone balans tussen prestaties en gebruiksgemak.
 • BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor
 • Intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving
 • 8-traps Steptronic transmissie
 • 265 kW (360 pk), 500 Nm, 0–100 km/h in 4,9 s
BMW X4 M40i G02 LCI facelift driekwart vooraanzicht

BMW X4 M40d.

Kracht en efficiëntie zonder compromis.
 • BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor
 • Intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving
 • 8-traps Steptronic transmissie
 • 250 kW (340 pk), 700 Nm, 0–100 km/h in 4,9 s
BMW X4 M40d G02 LCI facelift driekwart vooraanzicht
 • BMW X4 M Competition.
 • BMW X4 M.
 • BMW X4 M40i.
 • BMW X4 M40d.

BMW X4 M COMPETITION – HIGHLIGHTS.

Rijdynamiek en designuitrustingen van de BMW X4 M Competition.

De BMW X4 M Competition biedt het maximale rijplezier van een BMW X4 M model – met talrijke op de autosport geïnspireerde aandrijvings- en ondersteltechnologieën en een high-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 375 kW (510 pk), een krachtig koppel van 650 Nm en een imposante acceleratie van 0 naar 100 km/h in slechts 3,8 seconden. In combinatie met zijn echte X karakter zorgt deze atletische Sports Activity Coupé (SAC) voor M typerende prestaties vol adrenaline. Zowel bij dagelijkse ritten als op het circuit. Bovendien heeft de BMW X4 M Competition met zijn karakteristieke coupéachtige vormgeving en de perfect op elkaar afgestemde M Competition designelementen in hoogglans zwart een ronduit dynamische en atletische uitstraling. In het interieur zorgen markante M uitrusting en luxueuze details voor sportief-exclusieve accenten voor een eersteklas rijbeleving.

BMW X4 M Competition F98 LCI facelift Sao Paulo Gelb driekwart laag vooraanzicht rijdend
BMW X4 M Competition F98 LCI facelift BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor close-up

High-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

De M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor wordt gekenmerkt door een superieure krachtontwikkeling en de markante M motorsound. Twee Mono Scroll turbocompressoren, de directe benzine-inspuiting High Precision Injection, de volledig variabele klepregeling Valvetronic en de variabele nokkenasregeling dubbele VANOS zorgen voor een uitzonderlijk vermogen van 375 kW (510 pk) en een koppel van 650 Nm.
BMW X4 M Competition F98 LCI facelift M specifiek onderstel zijaanzicht met burnout

M specifiek onderstel.

Met het Adaptieve M Onderstel is het rijdynamische potentieel van de auto optimaal te benutten. Het rijprogramma COMFORT strijkt oneffenheden in het wegdek op superieure wijze glad. Het rijprogramma SPORT is ideaal voor buitenwegen en minder vlakke racecircuits. Zonder enige concessie garandeert het rijprogramma SPORT+ een bijzonder nauwkeurig stuurgevoel op racecircuits met vlak asfalt.
BMW X4 M Competition F98 LCI facelift M xDrive driekwart achteraanzicht

M xDrive.

BMW M xDrive met Actief M Sperdifferentieel garandeert maximale tractie en rijdynamiek, zowel in het dagelijks gebruik als op het circuit. De M specifieke technologie combineert de wendbaarheid van achterwielaandrijving met de stabiliteit van vierwielaandrijving. U kunt kiezen tussen de aandrijfvarianten 4WD en 4WD Sport.
BMW X4 M Competition F98 LCI facelift M Carbon veerpootbrug

M Carbon veerpootbrug.

De M Carbon veerpootbrug verhoogt de stijfheid van de voorzijde van de auto en draagt bij aan grotere stuurprecisie en spoorstabiliteit. Dit hoogwaardige onderdeel uit met koolstofvezel versterkt kunststof is extreem licht en creëert bij geopende motorkap een echte autosport-uitstraling. Daarmee komt ook hier het sportieve karakter bijzonder goed tot uitdrukking.
BMW X4 M Competition F98 LCI facelift 8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic

8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic.

De 8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic biedt een groot aantal schakelopties: van extreem sportief en dynamisch tot bijzonder comfortabel en nauwelijks merkbaar. U kunt handmatig schakelen met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel, of via Drivelogic een van de drie automatische schakelprogramma's kiezen.
BMW X4 M Competition F98 LCI facelift M Servotronic cockpit

M Servotronic.

De M Servotronic levert in elke rijsituatie de juiste mate van stuurbekrachtiging, door de benodigde stuurkracht optimaal af te stemmen op de rijsnelheid. Verder zorgt het bij alle snelheden voor een direct en nauwkeurig stuurgevoel. Het systeem heeft een specifieke M afstemming en biedt drie verschillende instellingen, die via de M Setup geselecteerd kunnen worden.
BMW X4 M Competition F98 LCI facelift M Compound-schijfremmen in zwart close-up

M Compound-schijfremmen.

Door de toepassing van verschillende materialen bieden de M Compound-schijfremmen behalve voortreffelijke vertragingswaarden ook een hoge bestendigheid tegen fading en een lange levensduur. Ze leveren ook een gewichtsreductie die een positieve uitwerking heeft op wendbaarheid, rijdynamiek en acceleratie. De remklauwen in Schwarz metallic met M logo kenmerken het M specifieke high-performance remsysteem.
BMW X4 M Competition F98 LCI facelift M Sportuitlaatsysteem achteraanzicht

M Sportuitlaatsysteem.

Het M Sportuitlaatsysteem biedt een kenmerkende sound, die via geïntegreerde kleppentechniek kan worden aangepast. Een nog krachtigere sound begeleidt de via de M Driving Dynamics schakelaar selecteerbare rijprogramma's SPORT en SPORT+, terwijl in het op comfort gerichte programma subtiel-sportieve klanken te horen zijn.
BMW X4 M Competition F98 LCI facelift Sao Paulo Gelb design voorzijde vooraanzicht

Design van de voorzijde.

De voorzijde van de BMW X4 M Competition kenmerkt zich met een nadrukkelijk driedimensionale vormgeving met nauwkeurige lijnen. In het middelpunt staat de markante BMW M nierengrille met exclusieve dubbele spijlen in hoogglans zwart met modelaanduiding, die het enorme potentieel van deze high-performance BMW onderstreept. Deze zelfverzekerde uitstraling wordt verder benadrukt met compacte lichtringen met optioneel BMW Laserlight en de machtige luchtinlaten die het dynamische voorkomen ook onderaan compleet maken.
BMW X4 M Competition F98 LCI facelift Sao Paulo Gelb 21 inch lichtmetalen M wielen in V-spaak styling 765 M close-up

21 inch lichtmetalen M wielen in V-spaak styling 765 M Bicolor Jet Black met bredere achterbanden.

Lichtmetalen M wielen in V-spaak styling 765 M, uitgevoerd in Bicolor Jet Black, met bredere achterbanden, gepolijst, voor 9,5 J x 21 inch met bandenmaat 255/40 ZR 21, achter 10 J x 21 inch met bandenmaat 265/40 ZR 21.
BMW X4 M Competition F98 LCI facelift Sao Paulo Gelb M Carbon spiegelkappen

M Carbon spiegelkappen.

De M Carbon spiegelkappen met M kenmerkende 'dubbele voet' benadrukken het krachtige, sportieve design van de auto.
BMW X4 M Competition F98 LCI facelift Sao Paulo Gelb design van de achterzijde

Design van de achterzijde.

Zelfverzekerde uitstraling: de sportieve achterzijde van de BMW X4 M Competition met full-LED achterlichten in dynamische L-vorm getuigt van topprestaties. Het onmiskenbare autosport-DNA wordt verder ondersteund door de achterdiffusor in hoogglans zwart en twee markante dubbele uitlaateindpijpen. Het eveneens in hoogglans zwart uitgevoerde, aambeeldvormige inzetstuk daarboven en de verticale reflectoren maken het extraverte design van deze dynamische sportauto compleet.
BMW X4 M Competition F98 LCI facelift achteraanzicht close-up M Carbon achterspoiler

M Carbon achterspoiler.

De M Carbon achterspoiler benadrukt het exclusieve karakter en het krachtige en sportieve design en vermindert de ongewenste opwaartse kracht aan de achteras merkbaar.
BMW X4 M Competition F98 LCI facelift M Sportstoelen interieur

M Sportstoelen.

De op vele manieren in te stellen kuipvormige M Sportstoelen met gedeeltelijk geïntegreerde hoofdsteun bieden bestuurder en voorpassagier uitmuntende zijdelingse steun. Daartoe is ook de breedte van de rugleuning instelbaar. Het specifieke design met verlicht M logo geeft nog beter uitdrukking aan de sportieve ambities van de BMW.
BMW X4 M Competition F98 LCI facelift interieurlijsten Carbon Fibre interieur

Interieurlijsten Carbon Fibre.

M interieurlijsten Carbon Fibre op dashboard en portieren met accentlijst in Perlglanz chroom.
BMW X4 M Competition F98 LCI facelift interieurlijsten M transmissiehendel interieur

M transmissiehendel.

De M transmissiehendel met verlichting onderscheidt zich met een M speficiek schakelschema en een voorbeeldige bediening. In het programma 'S' kan de bestuurder handmatig schakelen met de transmissiehendel of schakelpaddles, in programma 'D' gaat het schakelen automatisch. De Drivelogic schakelaar maakt het mogelijk om uit drie M specifieke schakelprogramma's te kiezen.

BMW X4 M – HIGHLIGHTS.

Rijdynamiek en designuitrustingen van de BMW X4 M.

Dynamische atleet met extravert design: de BMW X4 M laat zich graag zien. Het liefst van zijn sportieve kant. Met indrukwekkende prestaties die hun oorsprong vinden in talrijke uit de autosport overgenomen aandrijvings- en onderstelcomponenten. De sportieve vormgeving onderstreept visueel het dynamische potentieel van het X model. De specifieke designelementen van het optionele M Carbon exterieurpakket, zoals spiegelkappen, achterspoiler en diffusor in carbon, versterken de dynamische uitstraling nog eens. De sportiviteit wordt consequent voortgezet in het interieur – luxueuze materialen en M specifieke accenten zorgen voor een exclusieve autosport ambiance.

BMW X4 M F98 LCI facelift Toronto Rot metallic driekwart vooraanzicht in fabriekshal
BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor BMW X4 M F98 LCI close-up

High-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

De M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor wordt gekenmerkt door een superieure krachtontwikkeling en de markante M motorsound. Twee Mono Scroll turbocompressoren, de directe benzine-inspuiting High Precision Injection, de volledig variabele klepregeling Valvetronic en de variabele nokkenasregeling dubbele VANOS zorgen voor een uitzonderlijk vermogen van 353 kW (480 pk) en een indrukwekkend koppel van 620 Nm.
BMW X4 M F98 LCI facelift Toronto Rot metallic M specifiek onderstel vooraanzicht rijdend

M specifiek onderstel.

Met het Adaptieve M Onderstel is het rijdynamische potentieel van de auto optimaal te benutten. Het rijprogramma COMFORT strijkt oneffenheden in het wegdek op superieure wijze glad. Het rijprogramma SPORT is ideaal voor buitenwegen en minder vlakke racecircuits. Zonder enige concessie garandeert het rijprogramma SPORT+ een bijzonder nauwkeurig stuurgevoel op racecircuits met vlak asfalt.
BMW X4 M F98 LCI facelift M xDrive driekwart achteraanzicht op de weg

M xDrive.

BMW M xDrive met Actief M Sperdifferentieel garandeert maximale tractie en rijdynamiek, zowel in het dagelijks gebruik als op het circuit. De M specifieke technologie combineert de wendbaarheid van achterwielaandrijving met de stabiliteit van vierwielaandrijving. U kunt kiezen tussen de aandrijfvarianten 4WD en 4WD Sport.
BMW X4 M F98 LCI facelift 8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic

8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic.

De 8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic biedt een groot aantal schakelopties: van extreem sportief en dynamisch tot bijzonder comfortabel en nauwelijks merkbaar. U kunt handmatig schakelen met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel, of via Drivelogic een van de drie automatische schakelprogramma's kiezen.
BMW X4 M F98 LCI facelift M Servotronic cockpit

M Servotronic.

De M Servotronic levert in elke rijsituatie de juiste mate van stuurbekrachtiging, door de benodigde stuurkracht optimaal af te stemmen op de rijsnelheid. Verder zorgt het bij alle snelheden voor een direct en nauwkeurig stuurgevoel. Het systeem heeft een specifieke M afstemming en biedt drie verschillende instellingen, die via de M Setup geselecteerd kunnen worden.
BMW X4 M Competition F98 LCI facelift M Compound-schijfremmen in zwart close-up

M Compound-schijfremmen.

Door de toepassing van verschillende materialen bieden de M Compound-schijfremmen behalve voortreffelijke vertragingswaarden ook een hoge bestendigheid tegen fading en een lange levensduur. Ze leveren ook een gewichtsreductie die een positieve uitwerking heeft op wendbaarheid, rijdynamiek en acceleratie. De remklauwen in Schwarz hoogglans met M logo kenmerken het M specifieke high-performance remsysteem.
BMW X4 M F98 LCI facelift Toronto Rot metallic design voorzijde vooraanzicht

Design van de voorzijde.

De voorzijde van de BMW X4 M straalt compromisloze sportiviteit en dynamiek uit. Een absolute blikvanger is de markante BMW M nierengrille met dubbele spijlen in hoogglans zwart. Daar sluiten de compacte koplampen perfect op aan voor een dynamisch geheel met een nadrukkelijk driedimensionale vormtaal. De sportieve uitstraling van de extraverte Sports Activity Coupé (SAC) wordt compleet dankzij de grote zeshoekige luchtinlaten met honingraatstructuur en de geïntegreerde Air Curtains.
BMW X4 M F98 LCI facelift Sao Paulo Gelb 20 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 764 M close-up

20 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 764 M Bicolor Orbit Grey met bredere achterbanden.

Lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 764 M, uitgevoerd in Bicolor Orbit Grey, met bredere achterbanden, gepolijst, voor 9,5 J x 20 inch met bandenmaat 255/45 R 20, achter 10 J x 20 inch met bandenmaat 265/45 R 20.
BMW X4 M F98 LCI facelift Toronto Rot metallic M buitenspiegels

M buitenspiegels.

De aerodynamisch geoptimaliseerde M buitenspiegels vormen een markant onderdeel van het sportief-dynamische M design. Met hun specifieke dubbele-voetdesign getuigen ze tegelijkertijd van de kwaliteit van deze exact op de auto afgestemde component. In een smalle, langgerekte groef is perfect passend het LED knipperlicht geïntegreerd.
BMW X4 M F98 LCI facelift Toronto Rot metallic achteraanzicht

Design van de achterzijde.

De sportieve achterzijde van de BMW X4 M staat voor pure topprestaties. De krachtige proporties van de wielkuipen en achterbumper benadrukken de dynamische ambities. De extravagante full-LED achterlichten in L-design en de verticale reflectoren geven de achterzijde een sportieve uitstraling. Deze indruk wordt compleet door de machtige achterdiffusor in hoogglans zwart en de markante dubbele uitlaateindpijpen in chroom.
BMW X4 M F98 LCI facelift met leder bekleed M Sportstuurwiel cockpit

Met leder bekleed M Sportstuurwiel.

Het met leder beklede M Sportstuurwiel met schakelpaddles en extra profilering voor de duimen zorgt voor een sportief-direct stuurgevoel en maximale controle. De geïntegreerde bedieningselementen maken het bedienen van diverse multimedia- en assistentiesystemen mogelijk. Met de rode M1/M2 schakelaars kunnen vooraf ingestelde M Drive autoconfiguraties worden opgeroepen.
BMW X4 M F98 LCI facelift M Sportstoelen interieur

Kuipvormige M Sportstoelen.

De op vele manieren in te stellen kuipvormige M Sportstoelen met gedeeltelijk geïntegreerde hoofdsteun bieden bestuurder en voorpassagier uitmuntende zijdelingse steun. Daartoe is ook de breedte van de rugleuning instelbaar. Het specifieke design met zwart M logo geeft nog beter uitdrukking aan de sportieve ambities van de BMW.
BMW X4 M F98 LCI facelift interieurlijsten M transmissiehendel

M transmissiehendel.

De M transmissiehendel met verlichting onderscheidt zich met een M speficiek schakelschema en een voorbeeldige bediening. In het programma 'S' kan de bestuurder handmatig schakelen met de transmissiehendel of schakelpaddles, in programma 'D' gaat het schakelen automatisch. De Drivelogic schakelaar maakt het mogelijk om uit drie M specifieke schakelprogramma's te kiezen.

BMW X4 M40i EN M40d – HIGHLIGHTS.

Rijdynamiek en designuitrustingen van de BMW X4 M40i en BMW X4 M40d.

De BMW X4 M40i en de BMW X4 M40d bieden dynamische prestaties en exclusieve uitrustingen verwijzen naar deze sportieve eigenschappen. Tot die uitrusting behoort bijvoorbeeld het M Aerodynamicapakket en de perfect op elkaar afgestemde aandrijvings- en ondersteltechnologieën zoals BMW xDrive, een 8-traps Steptronic transmissie, Variable Sport Steering en een M Sportdifferentieel. Visueel overtuigen beide modellen met hun zowel sportieve als extravagante design.

BMW X4 M40i G02 LCI facelift driekwart vooraanzicht voor glas
BMW X4 M40i G02 LCI facelift BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn motor

BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn motoren.

De BMW X4 M40i heeft een drieliter 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met BMW M TwinPower Turbo technologie. Met een vermogen van 260 kW (354 pk) en een maximum koppel van 500 Nm zorgt hij voor zeer sportieve rijprestaties. Zo sprint hij in slechts 4,8 seconden van 0 naar 100 km/h. De BMW X4 M40d heeft een indrukwekkend presterende 6-cilinder-in-lijn dieselmotor van 240 kW (326 pk) een maximum koppel van 700 Nm. Van 0 naar 100 km/h gaat in slechts 4,9 seconden.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI Frozen Deep Grey M Sportonderstel driekwart vooraanzicht rijdend

M Sportonderstel.

Het M Sportonderstel wordt gekenmerkt door een sportievere afstemming met straffer afgestelde dempers. Bovendien zijn een gematigd verhoogde veerconstante en stijvere stabilisatoren toegepast. Deze combinatie resulteert in een nog directere onderstelafstemming die een nadrukkelijk sportieve rijstijl mogelijk maakt.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI facelift 8-traps Steptronic Sport transmissie

8-traps Steptronic Sport transmissie.

De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel – voor comfortabel cruisen of een zeer dynamische rijstijl. In rijprogramma SPORT en met de transmissiehendel in de linkerpositie M/S is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI facelift Variable Sport Steering cockpit

Variable Sport Steering.

De Variable Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. Dit systeem reageert met een variabele stuuroverbrenging op de stuurwieluitslag. Dit verbetert de handling bij een sportieve rijstijl en reduceert de noodzakelijke stuurbewegingen bij inparkeren en afslaan. De Servotronic zorgt voor een sterkere stuurbekrachtiging bij lage snelheden, waardoor bijvoorbeeld parkeren minder inspanning kost.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI facelift M Sportdifferentieel driekwart achteraanzicht voor glas

M Sportdifferentieel.

Het M Sportdifferentieel optimaliseert tractie en rijstabiliteit bij het wisselen van rijbaan en het uitaccelereren van bochten, bij hoge bochtsnelheden en op ongelijkmatige ondergrond. De tractie wordt geoptimaliseerd via een elektronisch geregelde lamellenkoppeling die toerentalverschillen tussen de achterwielen minimaliseert.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI facelift M Sportremsysteem close-up

M Sportremsysteem.

Het M Sportremsysteem met vierzuiger vaste remklauwen voor en eenzuiger zwevende remklauwen achter in blauw metallic (optioneel in hoogglans rood) en met M logo wordt inwendig geventileerd, heeft grotere remschijven en biedt daarmee een bijzonder hoog remvermogen. Het systeem is perfect afgestemd op het bijzonder hoge dynamisch potentieel van de BMW en garandeert ook bij een zeer sportieve rijstijl en op nat wegdek een voortreffelijke vertraging.