DE NIEUWE BMW 2 SERIE CABRIO.

DE NIEUWE DEFINITIE VAN VRIJHEID.

DE NIEUWE BMW 2 SERIE CABRIO.

DE NIEUWE DEFINITIE VAN VRIJHEID.

DE NIEUWE BMW 2 SERIE CABRIO.DE NIEUWE DEFINITIE VAN VRIJHEID.

Leverbaar vanaf

€ 44.475,00

Netto bijtelling vanaf

€ 303,00

Zijn design: adembenemend mooi. Zijn karakter: grenzeloos vrij. De nieuwe BMW 2 Serie Cabrio is een toonbeeld van sportieve vrijheid en elegantie. De combinatie van dynamisch design, krachtige motoren en exclusieve uitrusting in het nieuw vormgegeven interieur opent nieuwe perspectieven van grenzeloos rijplezier. De sportiefste cabrio in zijn klasse laat zien hoe aantrekkelijk onafhankelijkheid kan zijn.

BMW Executive Editions BMW 2 serie Cabrio

DE BMW EXECUTIVE EDITIONS.

De BMW Executive Editions zitten vol extra opties die het verschil maken. Die bij elkaar opgeteld zorgen voor meer rijplezier. En kiest u nu voor een BMW 2 Serie Cabrio Executive Edition dan kunt u rekenen op extra voordeel.

COMPROMISLOZE ESTHETICUS.

Het design van de BMW 2 Serie Cabrio.

COMPROMISLOZE ESTHETICUS.

Het design van de BMW 2 Serie Cabrio.

De eerste indruk? Een onweerstaanbare symbiose van kracht en aantrekkingskracht. De sportief compacte verhoudingen, de verfijnde voorzijde met nieuw gevormde dubbele nierengrille en de stijlvolle kap verlenen de nieuwe BMW 2 Serie Cabrio zijn expressieve kracht en perfecte vorm. De achterzijde met zijn geaccentueerde breedte overtuigt met nieuw LED-lichtdesign en geeft een hint naar hoeveel vermogen hier stijlvol op de weg wordt gebracht.

Lees meer
"De sportieve eigenschappen van de BMW 2 Serie Cabrio creëren een nog markantere, nog aanwezigere verschijning."
Oliver Heilmer, Head Interior Design BMW Automobile

GRENZELOOS DYNAMISCH.

Dynamiek en efficiency van de BMW 2 Serie Cabrio.

GRENZELOOS DYNAMISCH.

Dynamiek en efficiency van de BMW 2 Serie Cabrio.

Dynamiek in topvorm: in de nieuwe BMW 2 Serie Cabrio bereikt de fascinatie van rijden met open dak een nieuwe dimensie. Krachtige aandrijftechnologieën, perfecte aslastverdeling en indrukwekkende efficiency creëren een compromisloos sportieve rijbeleving onder de blote hemel.

Lees meer

VERBONDEN MET DE WERELD.

Connectivity en bestuurdersassistentiesystemen van de BMW 2 Serie Cabrio.

VERBONDEN MET DE WERELD.

Connectivity en bestuurdersassistentiesystemen van de BMW 2 Serie Cabrio.

In de nieuwe BMW 2 Serie Cabrio geniet u van de vrijheid van altijd en overal verbonden zijn met uw vrienden en met de wereld. En van veilig en ontspannen aankomen op uw bestemming. BMW ConnectedDrive biedt u toegang tot digitale services, slimme apps en assistentiesystemen – voor duidelijk meer comfort, meer entertainment en meer veiligheid.

Lees meer

RADICAAL OPEN.

De BMW M240i Cabrio.

RADICAAL OPEN.

De BMW M240i Cabrio.

The sky is the limit. Het gevoel: puur kippenvel. De BMW M240i Cabrio met M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor, adaptief M onderstel, optionele 8-traps Steptronic transmissie alsook Variable Sport Steering en M sportremsysteem bepaalt de limiet onder de blote hemel en trakteert u op een onvergetelijk intense rijbeleving.

Lees meer

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 2 Serie Coupé en Cabrio nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂-EMISSIE.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 2 Serie Cabrio varieert tussen de 4,7 en 8,3 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 123 en 188 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.