De BMW 2 Serie Gran Tourer

DE VERNIEUWDE
BMW 2 SERIE
GRAN TOURER.

Haal alles uit het stadsleven.

DE VERNIEUWDE
BMW 2 SERIE
GRAN TOURER.

Haal alles uit het stadsleven.

DE VERNIEUWDE <br>BMW 2 SERIE <br>GRAN TOURER.Haal alles uit het stadsleven.

Leverbaar vanaf

€ 36.095,00

Netto bijtelling vanaf

€ 244,00

Haal alles uit het stadsleven: met de BMW 2 Serie Gran Tourer. Hij biedt veel en neemt nog meer mee. En dat is juist in de grote stad een groot voordeel. Hectische situaties verwerkt hij met een speelse gelatenheid – jong, zelfverzekerd en vol in het leven. Maar ook altijd en overal sportief, dankzij krachtige 3- dan wel 4-cilinder BMW TwinPower Turbo motoren. Voor rijplezier tot aan de stadsgrenzen en daarbuiten.

TIJDELIJK AANBOD VOOR DE BMW 2 SERIE.

BMW 2 Serie Gran Tourer

TIJDELIJK AANBOD VOOR DE BMW 2 SERIE.

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW 2 Serie.

  • BMW Executive Edition
  • Private Lease vanaf € 439,- per maand[1]
  • BMW i-Ready, vrij overstappen naar elektrisch
BMW 2 Serie Gran Tourer
BMW 2 Serie Gran Tourer
BMW 2 Serie Gran Tourer
BMW 2 Serie Gran Tourer
BMW 2 Serie Gran Tourer
BMW 2 Serie Gran Tourer

HET GESPREK VAN DE STAD.

Een ware kosmopoliet: de BMW 2 Serie Gran Tourer – dynamisch en zelfbewust, veelzijdig en modern. Straten veranderen in boulevards, waar hij met sportieve gelatenheid overheen rijdt. Daarvoor zorgen de charismatische voorzijde met grote nierengrille en de doorlopende luchtinlaten net zozeer als de grote wielbasis met korte overhangen. In combinatie met de grote portieren belooft de verhoogde daklijn ruimte en comfort. Een auto met een ontspannen zelfverzekerdheid die al bij de eerste aanblik de tongen in beroering brengt.

"Een geheel nieuwe vorm van rijplezier!"
Dr. Ian Robertson, BMW Group merkambassadeur in het United Kingdom en voormalig bestuurslid van BMW AG.
BMW 2 Serie Gran Tourer
BMW 2 Serie Gran Tourer
BMW 2 Serie Gran Tourer
BMW 2 Serie Gran Tourer
BMW 2 Serie Gran Tourer
BMW 2 Serie Gran Tourer

PERFECTE SETTING.

Sightseeing met een groep van zeven, of met veel bagage op vakantie – de BMW 2 Serie Gran Tourer is paraat voor elk avontuur. Met tal van praktische opbergmogelijkheden en een variabele tweede zitrij biedt hij van voor tot achter optimale flexibiliteit en tot 1.905 l bagageruimte. Met name praktisch voor gezinnen: dankzij de optionele derde zitrij zijn desgewenst zeven zitplaatsen beschikbaar. De BMW 2 Serie Gran Tourer – meer ruimte voor uw leven.

BLIJF VERBONDEN.

Onderweg door de stad – en de hele wereld gaat met u mee. Waarheen u ook gaat of welke plannen u ook heeft, BMW ConnectedDrive staat u ter zijde met behulpzame digitale services en bestuurdersassistentiesystemen van de BMW Personal CoPilot. Zo heeft u alles bij zich wat voor u belangrijk is en komt u altijd veilig en ontspannen op uw bestemming aan.

Lees meer

Locatiescout mee aan boord.

Schijnt morgen de zon in Rome? Wanneer vertrekt mijn vlucht? De Personal Assistant Service staat onderweg voor u klaar en is u met één druk op de knop van dienst bij alle vragen en wensen. Bijvoorbeeld een reservering in een restaurant, hotel of bioscoop. Zelfs ermee betalen is mogelijk. Waar u zich ook bevindt, wat u ook nodig heeft, de Personal Assistant Service staat voor u klaar.

Lees meer

Er gaat niets boven een goede verbinding.

De Comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid omvat een dock met draadloze oplaadfunctie en een extra USB poort. Aansluiting op de dakantenne zorgt voor optimale ontvangst van het mobiele telefoonverkeer. Via Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijk worden aangesloten. De uitrusting wordt gecompleteerd met Bluetooth Office en een Wi-Fi Hotspot voorbereiding.

Lees meer

Blik op de weg, alle details in het oog.

Het full-colour BMW Head-Up Display projecteert voor het rijden relevante gegevens op een doorzichtig scherm in het directe gezichtsveld van de bestuurder en voorkomt daarmee dat diens aandacht wordt afgeleid van de weg en het verkeer. Zo worden onder andere (uitrustingsafhankelijk) de actuele snelheid, aanwijzingen van het navigatiesysteem, de Speed Limit Info met herkenning van inhaalverboden en telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven.

Lees meer

Houdt u op veilige afstand.

De uitrusting Driving Assistant Plus zorgt voor aanzienlijk meer veiligheid en comfort. Het omvat de Collision & Pedestrian Warning met City remfunctie, de Lane Departure Warning, de grootlichtassistent en de Speed Limit Info, alsmede de met camera werkende Active Cruise Control met Stop & Go functie en Traffic Jam Assistant.

Lees meer

Op tijd vertrekken. Op tijd aankomen.

Kom altijd op tijd voor uw volgende afspraak. De Time to Leave notificatie van de BMW Connected App laat u tijdig via uw smartphone of een hiervoor geschikte smartwatch weten wanneer u op weg moet. Aan de hand van verkeersinformatie in real time wordt het optimale tijdstip berekend om weg te rijden en op tijd uw bestemming te bereiken.

Lees meer

Brengt u tot voor de deur.

Stipt op tijd en ontspannen aankomen. De functie Navigate Door to Door navigeert u de laatste meters vanaf uw geparkeerde BMW naar uw bestemming en weer terug. U heeft snelle toegang tot de voetgangersnavigatie op uw smartphone, ondersteund door informatie van uw Connected Onboard Screen en pushmeldingen van de BMW Connected App.

Lees meer

De vrijheid die perfect bij u past.

Altijd verder komen dankzij toonaangevende connectiviteit: met BMW ConnectedDrive blijft u altijd verbonden met wie of wat u belangrijk vindt – voor een manier van reizen die nog comfortabeler is. Overtuig uzelf.
Lees meer
BMW 2 Serie Gran Tourer

VOLGT DE FLOW.

VOLGT DE FLOW.

Door de stad, over het platteland, via de snelweg – in de BMW 2 Serie Gran Tourer wordt elke rit uw favoriete route. Dat ligt niet alleen aan de toerengretige en uiterst efficiënte benzine- en dieselmotoren. Maar ook aan de grote wielbasis en korte overhangen die optimale wendbaarheid mogelijk maken. Samen met de Driving Experience Control, het adaptieve onderstel en de talrijke aerodynamische maatregelen resulteert dit in nauwkeurige en levendige rijeigenschappen die van de weg op zich het doel maken.

Lees meer

DOWNTOWN TOT DOWNHILL.

Van de bijzonder zuinige 3-cilinder dieselmotor tot de toerengretige en koppelsterke 4-cilinder benzinemotor: de BMW 2 Serie Gran Tourer biedt voor elke behoefte de juiste motor. Gemene deler bij alle motoren is de BMW TwinPower Turbo technologie en de consequente optimalisering wat betreft efficiency en rijdynamiek. Dankzij de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive of de sportief afgestemde 7-traps transmissie met dubbele koppeling is de BMW 2 Serie Gran Tourer een spoorvaste allrounder met optimale rijeigenschappen – altijd bereid om nieuwe wegen in te slaan.

WAT IEDEREEN WIL: DIE EXTRA TOUCH.

Precies volgens uw wensen – dankzij een ruim aanbod uitrustingen voor de BMW 2 Serie Gran Tourer. Van praktische uitrustingen voor het interieur tot stijlvolle accessoires en bagageoplossingen die ruimte creëren. Aan u de keuze. Breid de BMW 2 Serie Gran Tourer uit volgens uw behoeften en uw smaak – en ontdek een nieuwe wereld van mogelijkheden.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 2 Serie Gran Tourer varieert tussen de 4,1 en 5,8 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 107 en 131 g/km. Data op basis van peildatum 01-01-2020.