RUIMTE VOOR IEDEREEN.

De BMW 2 Serie Gran Tourer.

RUIMTE VOOR IEDEREEN.

De BMW 2 Serie Gran Tourer.

RUIMTE VOOR IEDEREEN.De BMW 2 Serie Gran Tourer.

Leverbaar vanaf

 € 33.295,00 

Netto bijtelling vanaf

€ 241,00

De BMW 2 Serie Gran Tourer bewijst dat compacte afmetingen, functionaliteit en variabiliteit perfect samengaan met dynamisch design en rijplezier. Daarmee is dit model de ideale gezinsauto, die is voorbereid op sportieve activiteiten, reizen en de hoge eisen die u aan dagelijks gebruik stelt – met de dynamiek die u van een BMW verwacht.

VOOR NOG MEER RIJPLEZIER.

De BMW 2 Serie Grand Tourer

VOOR NOG MEER RIJPLEZIER.

Naast een standaard automaat op de BMW 2 Serie profiteert u tijdelijk van nog meer voordeel met één van onze aantrekkelijke pakketten. Kies als zakelijke rijder bijvoorbeeld voor de Corporate Lease Edition op geselecteerde modellen. Of kies voor nog meer luxe met een Executive of High Executive meeruitvoering.Voor wie nog meer sportiviteit wenst is ook de Model M Sport voor de BMW 2 Serie nu tijdelijk in prijs verlaagd en toe te voegen aan een Executive of High Executive uitvoering.

DESIGN.

EXTERIEURDESIGN.

De proporties van de BMW 2 Serie Gran Tourer maken de veelzijdigheid van deze auto in één oogopslag herkenbaar. Van voren bezien oogt hij sportief laag. De brede nierengrille vormt het optische centrum en ligt lager dan de koplampen. Dit zorgt voor een in dit autosegment uniek dynamisch verschijningsbeeld. In het zijaanzicht verwijzen de hoge daklijn, de grote portieren en de rechtop staande Hofmeister-knik naar de royale afmetingen van het interieur. Tegelijkertijd oogt de BMW 2 Serie Gran Tourer dankzij precieze lijnen en een langgerekt raamoppervlak nog langer. De vormgeving van de achterzijde maakt van buitenaf zichtbaar dat het interieur veel ruimte biedt. Het horizontale verloop van de lijnen en oppervlakken en de brede, ver op de hoeken geplaatste achterlichten onderstrepen de grote spoorbreedte van de BMW 2 Serie Gran Tourer.

INTERIEURDESIGN.

Wanneer u met de BMW 2 Serie Gran Tourer de ruimte op wilt zoeken, hoeft u niet eens weg te rijden – instappen is voldoende. Want het interieur biedt alle ruimte voor uw plannen. De grote voorruit en het als optie leverbare, glazen panoramadak creëren een open, met licht gevulde ruimte die naar wens kan worden gecompleteerd met het lichtpakket. Als optie leverbare bekledingen in geperforeerd leder en markant stiksel op de stoelen, het dashboard en de middenconsole zorgen voor een hoogwaardige uitstraling. Bestuurder en voorpassagier genieten van de hogere zitpositie, die samen met de extra zijruiten voor de voorportieren een beter overzicht in alle richtingen garandeert. Optioneel is bovendien het BMW Head-Up Display leverbaar, dat alle voor het rijden relevante informatie in het directe gezichtsveld van de bestuurder projecteert. Achterin is het interieur een en al veelzijdigheid. De zittingen van de achterbank zijn in lengterichting in de verhouding 60 : 40 gedeeld. Daarnaast kunnen de achterbankleuningdelen in de verhouding 40 : 20 : 40 worden neergeklapt. De BMW 2 Serie Gran Tourer biedt bovendien standaard een derde zitrij, die ruimte biedt aan twee extra passagiers.

VRIJSTAAND CONTROL DISPLAY.

Typerend voor BMW: alle belangrijke bedieningselementen in de cockpit van de BMW 2 Serie Gran Tourer zijn ergonomisch onder handbereik van de bestuurder geplaatst. Een van de highlights vormt het 8,8-inch vrijstaande Control Display, dat in combinatie met de zwevende middenconsole de hoge kwaliteit en het moderne, lichtvoetige karakter van het interieur weerspiegelt. Het display bevindt zich perfect in het gezichtsveld en geeft relevante informatie – bijvoorbeeld navigatiekaart en -aanwijzingen in combinatie met een BMW navigatiesysteem – in hoge kwaliteit weer, ook bij ongunstige lichtomstandigheden.

COMFORT EN FUNCTIONALITEIT.

DERDE ZITRIJ.

De optioneel leverbare, uitklapbare derde zitrij met twee extra zitplaatsen breidt het ruimteaanbod in de BMW 2 Serie Gran Tourer verder uit. Deze zitrij kan, indien hij niet wordt gebruikt, onder de vloer van de bagageruimte worden opgeborgen, zodat een vlakke laadvloer ontstaat. Zo biedt het interieur nog meer flexibiliteit.

BAGAGERUIMTE.

Dankzij de ver openende bagageklep van de BMW 2 Serie Gran Tourer, die optioneel zonder aanraking kan worden geopend en gesloten, kunnen zelfs de grootste bagagestukken op de vlakke vloer van de bagageruimte worden ondergebracht.

VARIABELE RUIMTE ACHTERIN.

De ruimte achterin de BMW 2 Serie Gran Tourer is voorbereid op al uw wensen. Afhankelijk van de transportbehoefte kunt u door eenvoudig trekken, schuiven en neerklappen de drie royale zitplaatsen op de tweede zitrij snel en eenvoudig omtoveren in extra bagageruimte. Bijzonder comfort bij het beladen en nog meer variabiliteit biedt de in de verhouding 40 : 20 : 40 gedeeld neerklapbare en in hoek verstelbare rugleuning van de tweede zitrij.

RIJDYNAMIEK EN EFFICIËNTIE.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Of het nu gaat om maximale performance of om minimaal verbruik ‒ bij BMW draait alles om ongeëvenaard rijplezier. BMW EfficientDynamics is de strategie van BMW die erop is gericht om brandstofverbruik en CO2-emissie te minimaliseren en tegelijkertijd dynamiek en rijplezier te maximaliseren. Dit pakket aan maatregelen omvat aandrijving, energiemanagement en het autoconcept als geheel – en wel standaard in elke BMW. Meer vermogen bij een geringer verbruik: dat kenmerkt de nieuwe generatie van BMW TwinPower Turbo motoren, zowel in benzine- als dieseluitvoering. Aan de toename van de efficiëntie levert een geoptimaliseerde aerodynamica net zozeer een bijdrage als het BMW EfficientLightweight concept, dat door toepassing van het juiste materiaal op de juiste plek het totaalgewicht van de BMW reduceert en tegelijk de stijfheid van de auto vergroot. Hier levert BMW een indrukwekkend bewijs van zijn leidende positie op het gebied van innovatie. Als enige fabrikant van grote autoseries past BMW het ultralichte en tegelijk zeer sterke materiaal carbon (CFRP) toe. Tot het omvangrijke pakket maatregelen behoren bovendien een intelligent energiemanagement en de ECO PRO Modus, die een rijstijl met optimaal verbruik ondersteunt.

BMW xDRIVE.

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving past zich ook onder ongunstige rijomstandigheden perfect aan om steeds optimale tractie te kunnen bieden. Met xDrive en de Dynamische Stabiliteits Controle (DSC) krijgt uw BMW 2 Serie Gran Tourer meer rij- en spoorstabiliteit. Aangestuurd via het DSC-sensorsysteem verdeelt xDrive de aandrijfkracht razendsnel flexibel over beide assen om in bochten onderstuur of overstuur te voorkomen. Dat resulteert in een voortreffelijke spoorstabiliteit en garandeert bovendien snel en veilig accelereren zelfs op gladde of steile ondergrond. In kritieke rijsituaties hoeft de DSC zo veel minder in te grijpen. Daarmee combineert xDrive de voordelen van vierwielaandrijving – tractie, spoorstabiliteit en veiligheid – met de superieure wendbaarheid die u van een BMW gewend bent.

WENDBAARHEID EN RIJCOMFORT.

Wendbaar in het stadsverkeer en ontspannen op lange ritten: de BMW 2 Serie Gran Tourer past zich optimaal aan de betreffende rijomstandigheden aan en zorgt op elk moment voor rijplezier van het hoogste niveau. U blijft daarbij altijd in het juiste spoor dankzij de elektromechanische stuurbekrachtiging, die een direct stuurgevoel geeft en tegelijkertijd zorgt voor wendbaarheid en rijcomfort. Dit systeem is perfect afgestemd op het nieuwe aandrijvingsconcept en overtuigt met zijn stuurprecisie, directe respons en gereduceerde stuurkracht bij het inparkeren. De Variable Sport Steering met Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder benodigde stuurkracht en -bewegingen. Het reageert met een variabele stuuroverbrenging op de stuuruitslag. Daardoor verbetert niet alleen de handling bij een sportieve rijstijl, maar ook het comfort bij inparkeren en afslaan.

MODELLEN EN UITRUSTINGEN.

Benadruk de elegantie of juist de sportiviteit van uw BMW 2 Serie Gran Tourer. Ga bijvoorbeeld voor een van de modelvarianten: Model Luxury Line, Model Sport Line of Model M Sport. Daarnaast kunt u kiezen voor een van de optiepakketten en de originele BMW accessoires.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 2 Serie Active en Gran Tourer nieuwsbrief.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan per post.