De BMW 2 Serie Gran Tourer

DE VERNIEUWDE BMW 2 SERIE GRAN TOURER.

Haal alles uit het stadsleven.

DE VERNIEUWDE BMW 2 SERIE GRAN TOURER.

Haal alles uit het stadsleven.

DE VERNIEUWDE BMW 2 SERIE GRAN TOURER.Haal alles uit het stadsleven.
Vanafprijs
€ 31.995

Haal alles uit het stadsleven: met de BMW 2 Serie Gran Tourer. Hij biedt veel en neemt nog meer mee. En dat is juist in de grote stad een groot voordeel. Hectische situaties verwerkt hij met een speelse gelatenheid – jong, zelfverzekerd en vol in het leven. Maar ook altijd en overal sportief, dankzij krachtige 3- dan wel 4-cilinder BMW TwinPower Turbo motoren. Voor rijplezier tot aan de stadsgrenzen en daarbuiten.

TIJDELIJK AANBOD VOOR DE BMW 2 SERIE.

BMW 2 Serie Gran Tourer

TIJDELIJK AANBOD VOOR DE BMW 2 SERIE.

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW 2 Serie.
 

 • Nu standaard een Steptronic automaat
 • Corporate Lease Edition; zakelijk extra aantrekkelijk
 • Saphir Editions met een lage CO2-uitstoot
BMW 2 Serie Gran Tourer
BMW 2 Serie Gran Tourer
BMW 2 Serie Gran Tourer
BMW 2 Serie Gran Tourer
BMW 2 Serie Gran Tourer
BMW 2 Serie Gran Tourer

HET GESPREK VAN DE STAD.

Een ware kosmopoliet: de BMW 2 Serie Gran Tourer – dynamisch en zelfbewust, veelzijdig en modern. Straten veranderen in boulevards, waar hij met sportieve gelatenheid overheen rijdt. Daarvoor zorgen de charismatische voorzijde met grote nierengrille en de doorlopende luchtinlaten net zozeer als de grote wielbasis met korte overhangen. In combinatie met de grote portieren belooft de verhoogde daklijn ruimte en comfort. Een auto met een ontspannen zelfverzekerdheid die al bij de eerste aanblik de tongen in beroering brengt.

"Een geheel nieuwe vorm van rijplezier!"
Dr. Ian Robertson, BMW Group merkambassadeur in het United Kingdom en voormalig bestuurslid van BMW AG.
BMW 2 Serie Gran Tourer
BMW 2 Serie Gran Tourer
BMW 2 Serie Gran Tourer
BMW 2 Serie Gran Tourer
BMW 2 Serie Gran Tourer
BMW 2 Serie Gran Tourer

PERFECTE SETTING.

Sightseeing met een groep van zeven, of met veel bagage op vakantie – de BMW 2 Serie Gran Tourer is paraat voor elk avontuur. Met tal van praktische opbergmogelijkheden en een variabele tweede zitrij biedt hij van voor tot achter optimale flexibiliteit en tot 1.905 l bagageruimte. Met name praktisch voor gezinnen: dankzij de optionele derde zitrij zijn desgewenst zeven zitplaatsen beschikbaar. De BMW 2 Serie Gran Tourer – meer ruimte voor uw leven.

BLIJF VERBONDEN.

Onderweg door de stad – en de hele wereld gaat met u mee. Waarheen u ook gaat of welke plannen u ook heeft, BMW ConnectedDrive staat u ter zijde met behulpzame digitale services en bestuurdersassistentiesystemen van de BMW Personal CoPilot. Zo heeft u alles bij zich wat voor u belangrijk is en komt u altijd veilig en ontspannen op uw bestemming aan.

Lees meer

Locatiescout mee aan boord.

De Personal Assistant Service brengt u met één druk op de knop in contact met een medewerker van het BMW Callcenter. Die zoekt voor u bijvoorbeeld een bepaald restaurant, de dichtstbijzijnde geldautomaat of een nachtapotheek en stuurt de betreffende adresgegevens op verzoek direct door naar het navigatiesysteem van uw BMW.
Lees meer

Er gaat niets boven een goede verbinding.

De Comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid omvat een dock met draadloze oplaadfunctie. Aansluiting op de dakantenne zorgt voor optimale ontvangst van het mobiele telefoonverkeer. Via Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijk worden aangesloten. De uitrusting wordt gecompleteerd met Bluetooth Office en een WLAN Hotspot-voorbereiding.
Lees meer

Blik op de weg, alle details in het oog.

Het full-colour BMW Head-Up Display projecteert voor het rijden relevante gegevens op een scherm in het directe gezichtsveld van de bestuurder en voorkomt daarmee dat diens aandacht wordt afgeleid van de weg en het verkeer. Zo worden onder andere (uitrustingsafhankelijk) de actuele snelheid, aanwijzingen van het navigatiesysteem, de Speed Limit Info met herkenning van inhaalverboden en telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven.
Lees meer

Houdt u op veilige afstand.

De uitrusting Driving Assistant Plus zorgt voor aanzienlijk meer veiligheid en comfort. Het omvat de Approach Control Warning met City-remfunctie, de Lane Departure Warning, de grootlichtassistent en de Speed Limit Info, alsmede de met camera werkende Active Cruise Control met Stop & Go-functie en de Traffic Jam Assistant. De Active Cruise Control met Stop & Go-functie houdt zelfstandig de door u gekozen afstand tot de voorligger, regelt automatisch de snelheid tot aan stilstand en accelereert ook weer automatisch zodra het verkeer dit toelaat.
Lees meer

Op tijd vertrekken. Op tijd aankomen.

BMW Connected informeert u via een daarvoor geschikte smartphone of smartwatch over de berekende optimale vertrektijd, zodat u uw volgende bestemming op tijd bereikt. Het systeem berekent de voorgestelde optimale vertrektijd op basis van real time verkeersgegevens.
Lees meer

Brengt u tot voor de deur.

Stipt op tijd en ontspannen aankomen op uw afspraak: de service 'Navigate door to door' van de BMW Connected App maakt het mogelijk. Na aankomst op de geselecteerde bestemming wordt u via uw smartphone of een daaraan gekoppelde smartwatch vanaf de geparkeerde BMW te voet naar de uiteindelijke bestemming genavigeerd.
Lees meer

De vrijheid die perfect bij u past.

Altijd verder komen dankzij toonaangevende connectiviteit: met BMW ConnectedDrive blijft u altijd verbonden met wie of wat u belangrijk vindt – voor een manier van reizen die nog comfortabeler is. Overtuig uzelf.
Lees meer
BMW 2 Serie Gran Tourer

VOLGT DE FLOW.

VOLGT DE FLOW.

Door de stad, over het platteland, via de snelweg – in de BMW 2 Serie Gran Tourer wordt elke rit uw favoriete route. Dat ligt niet alleen aan de toerengretige en uiterst efficiënte benzine- en dieselmotoren. Maar ook aan de grote wielbasis en korte overhangen die optimale wendbaarheid mogelijk maken. Samen met de Driving Experience Control, het adaptieve onderstel en de talrijke aerodynamische maatregelen resulteert dit in nauwkeurige en levendige rijeigenschappen die van de weg op zich het doel maken.

Lees meer

DOWNTOWN TOT DOWNHILL.

Van de bijzonder zuinige 3-cilinder dieselmotor tot de toerengretige en koppelsterke 4-cilinder benzinemotor: de BMW 2 Serie Gran Tourer biedt voor elke behoefte de juiste motor. Gemene deler bij alle motoren is de BMW TwinPower Turbo technologie en de consequente optimalisering wat betreft efficiency en rijdynamiek. Dankzij de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive of de sportief afgestemde 7-traps transmissie met dubbele koppeling is de BMW 2 Serie Gran Tourer een spoorvaste allrounder met optimale rijeigenschappen – altijd bereid om nieuwe wegen in te slaan.

WAT IEDEREEN WIL: DIE EXTRA TOUCH.

Precies volgens uw wensen – dankzij een ruim aanbod uitrustingen voor de BMW 2 Serie Gran Tourer. Van praktische uitrustingen voor het interieur tot stijlvolle accessoires en bagageoplossingen die ruimte creëren. Aan u de keuze. Breid de BMW 2 Serie Gran Tourer uit volgens uw behoeften en uw smaak – en ontdek een nieuwe wereld van mogelijkheden.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 2 Serie Active en Gran Tourer nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • BMW 218i Gran Tourer(3):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 6.0–5.9 [6.0–6.0]
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 137–134 [137–137]

  BMW 220i Gran Tourer(1):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 6.1
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 140

  MW 218d xDrive Gran Tourer(3):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 5.2 [4.8]
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 138 [127]

  BMW 220d xDrive Gran Tourer(3):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 4.9–4.8
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 129–128

  De waarden voor brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik zijn vastgesteld volgens de Europese meetprocedure (EU) 2007/715 in de actueel geldende versie. De waarden hebben betrekking op de basisuitvoering voor Nederland, de weergegeven marge houdt rekening met verschillen in de gekozen wiel- en bandenmaat en de optionele uitrusting en kan tijdens de configuratie veranderen.

  (1) Voor auto's met productiedatum tot en met 31-05-18. Neem contact op met uw dealer voor de leverbaarheid.

  De waarden voor de met (3) gemarkeerde auto's zijn al op basis van de nieuwe WLTP-richtlijn bepaald en ter vergelijking teruggerekend naar NEDC. Voor deze modellen kunnen voor de berekening van belastingen en andere voertuiggerelateerde afdrachten die (ook) gebaseerd zijn op CO2-emissies, andere waarden gelden dan hier zijn vermeld.

  De CO2-efficiëntiewaarden worden bepaald volgens de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de actuele versie en zijn gebaseerd op de brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van de NEDC voor classificering.

  Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.