BMW 2 Serie Cabrio, driekwart vooraanzicht F23

THE 2

BMW 2 SERIE CABRIO: MODELLEN EN UITRUSTINGEN

THE 2BMW 2 SERIE CABRIO: MODELLEN EN UITRUSTINGEN

  KRACHTIGE STATEMENTS.

  Modellen en uitrustingopties voor de BMW 2 Serie Cabrio.

  Model M Sport

  Model M Sport verleent de BMW 2 Serie Cabrio een nog sportievere noot. Behalve een met vele details verfijnde uitstraling van exterieur en interieur biedt het Model M Sport nog meer rijplezier. Zo optimaliseren bijvoorbeeld het M Sportonderstel en het M Aerodynamicapakket de dynamische rijeigenschappen merkbaar.

  BMW 2 Serie Cabrio, Model M Sport F23

  Model M Sport verleent de BMW 2 Serie Cabrio een nog sportievere noot. Behalve een met vele details verfijnde uitstraling van exterieur en interieur biedt het Model M Sport nog meer rijplezier. Zo optimaliseren bijvoorbeeld het M Sportonderstel en het M Aerodynamicapakket de dynamische rijeigenschappen merkbaar.

  • Exterieur

  • Interieur

  Model Sport Line

  Met het Model Sport Line ziet de BMW er nog dynamischer uit. Markante exterieur- en interieurdetails in hoogglans zwart zorgen voor een uiterst sportieve uitstraling. De sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier bieden daarbij optimale steun.

  BMW 2 Serie Cabrio, Model Sport Line F23

  Met het Model Sport Line ziet de BMW er nog dynamischer uit. Markante exterieur- en interieurdetails in hoogglans zwart zorgen voor een uiterst sportieve uitstraling. De sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier bieden daarbij optimale steun.

  • Exterieur

  • Interieur

  MEESLEPEND VANAF HET EERSTE MOMENT.

  Rijdynamiek & efficiëntie van de BMW 2 Serie Cabrio.

  Merkbaar sportief, zeer dynamisch. In de sportiefste cabrio van zijn klasse componeren krachtige motoren en de geavanceerde wielophanging een unieke openlucht rijervaring – vloeiend, rebels en nauwkeurig. Speciale bijeffecten: opwindende acceleratie, zeer nauwkeurige handling en een bonus in efficiency dankzij talrijke BMW EfficientDynamics technologieën. Dit is wat vrijheid betekent.

  BMW 2 Serie Cabrio, Rijdynamiek F23
  BMW 2 Serie Cabrio, Adaptieve M onderstel F23

  Adaptieve M onderstel.

  Het adaptieve M onderstel past zich automatisch continu aan de toestand van het wegdek en de rijomstandigheden aan. Bovendien kan de bestuurder op elk moment de karakteristiek van het onderstel via de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die op dat moment zijn voorkeur geniet – van comfortabel tot bijzonder sportief met nadrukkelijk dynamische handling.
  BMW 2 Serie Cabrio, Variable Sport Steering F23

  Variable Sport Steering.

  De Variable Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. Dit systeem reageert met een variabele stuuroverbrenging op de stuuruitslag. Dit verbetert de handling bij een sportieve rijstijl, en reduceert de noodzakelijke stuurbewegingen bij inparkeren en afslaan.
  BMW 2 Serie Cabrio, Launch Control F23

  Launch Control.

  Launch Control is een functie van de 8-traps Steptronic sporttransmissie die maximale acceleratie vanuit stilstand mogelijk maakt. Om dit te gebruiken wordt de versnellingspook in de “S”-positie gezet om de DTC-functie te activeren (via de DSC-knop) en het gaspedaal volledig ingetrapt terwijl de remmen actief zijn. Als de bestuurder de rem loslaat accelereert de auto maximaal op tractielimiet.
  BMW 2 Serie Cabrio, motor F23

  BMW TwinPower Turbo 2,0-liter 4-cilinder benzinemotor.

  De BMW TwinPower Turbo 2,0-liter 4-cilinder benzinemotor van de nieuwste generatie garandeert maximaal rijplezier. Hij biedt al vanaf lage toerentallen een temperamentvolle krachtontwikkeling en een zeer directe respons, en imponeert bovendien met een gunstig verbruik en geringe emissie.
  BMW 2 Serie Cabrio, 8-traps Steptronic Sport transmissie F23

  8-traps Steptronic Sport transmissie.

  De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of schakel-paddles ‒ voor comfortabel voortglijden of een zeer dynamische rijstijl. In rijprogramma SPORT en met de transmissiehendel in de linker positie S/M is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.
  BMW 2 Serie Cabrio, xDrive F23

  xDrive.

  De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg. Voor nog betere wendbaarheid voorkomt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook een onder- en oversturen in bochten.

  BUITENGEWOON ATTENT OP ELK MOMENT.

  Rij-assistantiesysteem in de BMW 2 Serie Cabrio.

  De BMW 2 Serie Cabrio maakt rijden zo plezierig mogelijk voor u. Intelligente rij-assistentiesystemen bieden hiervoor een nieuw niveau van veiligheid en comfort.

  BMW 2 Serie Cabrio, Driver Assistant F23
  BMW 2 Serie Cabrio, Driving Assistant F23

  Driving Assistant.

  De Driving Assistant combineert de systemen Lane Departure Warning en Collision Warning. De systemen Front Collision Warning en Pedestrian Warning met City-remfunctie waarschuwen tussen 10 en 60 km/h voor dreigende aanrijdingen met voertuigen of voetgangers en grijpen bij acuut gevaar zelfs in door automatisch te remmen. Vanaf ca. 70 km/h waarschuwt de Lane Departure Warning bij ongewild verlaten van de rijstrook met een licht trillen van het stuur.
  BMW 2 Serie Coupé, Active Cruise Control F23

  Active Cruise Control.

  De Active Cruise Control met Stop & Go-functie inclusief Front Collision Warning met remfunctie houdt de door de bestuurder gewenste snelheid en afstand tot de voorligger aan. De BMW neemt het optrekken en afremmen over, waarbij de gekozen afstand zowel bij langzaam rijdend als bij stilstaand verkeer wordt aangehouden.
  BMW 2 Serie Cabrio, Speed Limit Info F23

  Speed Limit Info.

  De Speed Limit Info inclusief weergave van inhaalverboden registreert de maximumsnelheid, alsmede inhaalverboden, en geeft deze informatie weer in het Info Display.
  BMW 2 Serie Cabrio, Parking Assistant F23

  Parking Assistant.

  De Parking Assistant assisteert bij het inparkeren parallel aan en haaks op de rijbaan. Daarvoor meet het systeem ook krappe parkeerplekken in parallelrichting op als u er met lage snelheid voorbij rijdt. Is een passende parkeerplek gevonden, dan neemt de Parking Assistant het sturen desgewenst van u over. U hoeft alleen nog maar te schakelen, gas te geven en te remmen.

  ONLINE IN EEN HANDOMDRAAI.

  Connectiviteit in de BMW 2 Serie Cabrio.

  Ervaar de onweerstaanbare vrijheid van naadloze online connectiviteit terwijl u onderweg bent – in de BMW 2 Serie Cabrio. Het nieuwe bedieningsconcept blinkt uit door de duidelijke functies, intuïtieve bediening en digitale diensten die van het interieur een indrukwekkende comfortzone maken.

  BMW 2 Serie Cabrio, Connectiviteit F23
  BMW 2 Serie Cabrio, BMW Connected

  BMW Connected.

  Maak verbinding met uw BMW. De BMW Connected App is uw digitale mobiliteitsassistent, die al voor het rijden in uw behoeften voorziet. Maak via smartphone, compatibele smartwatch of Google Assistant een verbinding met uw BMW, stuur bestemmingen naar het navigatiesysteem of laat u aan afspraken herinneren om er op tijd te arriveren. (Nog niet beschikbaar voor de Nederlandse markt).
  Ontdek meer
  BMW 2 Serie Cabrio, telefonie met Wireless Charging

  Telefonie met Wireless Charging.

  De Comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid omvat een dock met draadloze oplaadfunctie en extra USB aansluitingen. Aansluiting op de dakantenne zorgt voor optimale ontvangst van het mobiele telefoonverkeer. Via Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijk worden aangesloten. De uitrusting wordt gecompleteerd met Bluetooth Office en een WiFi Hotspot voorbereiding.
  Ontdek meer
  BMW 2 Serie Cabrio, Online Entertainment F23

  Online Entertainment.

  Luister naar uw favoriete muziek, waar u ook bent. Klassiek op de snelweg, jazz tijdens de spits en pop tijdens het cruisen. Met Online Entertainment kunt u direct en zonder limiet zo’n 30 miljoen nummers van BMW muziekpartners zoals Napster streamen via de ingebouwde SIM kaart.
  Ontdek meer
  BMW 2 Series Cabrio, Apple CarPlay® F23

  Apple CarPlay®.

  U wilt in uw BMW de functies van uw iPhone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Met de Apple CarPlay® voorbereiding heeft u draadloos toegang tot telefonie, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify en Apple Music. Via de spraaksturingtoets op het stuur kunt u de Apple-spraakassistent Siri gebruiken.
  Ontdek meer
  BMW 2 Serie Cabrio, Personal Assistant Service F23

  Personal Assistant Service.

  Schijnt morgen de zon in Rome? Wanneer vertrekt mijn vlucht? De Personal Assistant Service staat onderweg voor u klaar en is u met één druk op de knop van dienst bij alle vragen en wensen. Bijvoorbeeld een reservering in een restaurant, hotel of bioscoop. Zelfs ermee betalen is mogelijk. Waar u zich ook bevindt, wat u ook nodig heeft, de Personal Assistant Service staat voor u klaar.
  Ontdek meer
  BMW 2 Serie Cabrio, technische gegevens F23

  DE BMW 2 SERIE CABRIO.

  Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 2 Serie Cabrio varieert tussen de 4,9 en 9,6 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 152 en 218 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

    

   Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW Dealer, hij is u graag van dienst.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.