BMW 8 Serie Coupé

THE 8

BMW 8 SERIE COUPÉ: ALLE HIGHLIGHTS

THE 8BMW 8 SERIE COUPÉ: ALLE HIGHLIGHTS

Leverbaar vanaf

€ 116.697,00

Netto bijtelling vanaf

€ 784,00

Kracht, controle en comfort. De BMW 8 Serie Coupé is in staat om met zijn exceptionele wendbaarheid zowel de toerenteller als de adrenalinespiegel fors op te voeren. Door de combinatie van exclusieve opties die rechtstreeks stammen van de racerij biedt deze luxe sportauto een perfect samenspel tussen de hoogst mogelijk kwaliteit en een maximaal prestatieniveau.

Driekwart achteraanzicht van de BMW 8 Serie Coupé, avondopname G15

COMPROMISLOOS KRACHTIG

Design

COMPROMISLOOS KRACHTIG

Adrenalinekick in een maatkostuum: de nieuwe BMW 8 Serie Coupé verenigt het karakter van een sportauto met de elegantie van de BMW luxeklasse – en creëert zo een nieuwe vorm van schoonheid.
Driekwart achteraanzicht van de BMW 8 Serie Coupé, avondopname G15
Stilstaand beeld van de BMW 8 Serie Coupé, zijaanzicht G15

EXTERIEUR

EXTERIEUR

De BMW 8 Serie Coupé introduceert een geheel nieuwe designtaal. Hij is door zijn laaggeplaatste koplampen in een oogopslag herkenbaar. Het sportieve exterieur wordt gekenmerkt door het unieke samenspel van scherpe lijnen over de gehele zijkant van de auto en holle vormen in de flanken die de gespierde schouderpartij nog eens extra benadrukken. In combinatie met de lage daklijn ontstaat zo een bijzonder gestroomlijnde coupévorm die geheel nieuwe maatstaven vestigt.
Stilstaand beeld van de BMW 8 Serie Coupé, zijaanzicht G15
BMW Laserlight aan de voorzijde van de BMW 8 Serie Coupé G15

BMW LASERLIGHT

BMW LASERLIGHT

BMW Laserlight schijnt in de laser-grootlichtmodus met tot wel 600 meter bijna dubbel zo ver als conventionele koplampen. Door beter zicht in het donker neemt de veiligheid aanzienlijk toe. Blauwe accenten en het opschrift 'BMW Laser' in de koplampen benadrukken de vooruitstrevende technologie en de sportiviteit van de BMW.
BMW Laserlight aan de voorzijde van de BMW 8 Serie Coupé G15
Interieur van de BMW 8 Serie Coupé G15

INTERIEUR

INTERIEUR

De sportauto in het luxesegment – het moderne, puristische interieur van de nieuwe BMW 8 Serie Coupé bewijst dat tegenstellingen elkaar perfect aanvullen. De beste materialen, innovatieve technologieën en tal van kleur- en uitrustingsmogelijkheden zorgen ondanks het uitgesproken sportieve karakter voor een luxueuze uitstraling en een kwalitatief hoogwaardige indruk. Zowel de stijlvolle bedieningselementen als de heldere designlijnen volgen daarbij maar één richting: volle kracht vooruit. Dit wordt onderstreept door de consequente centraalstelling van de bestuurder en verleent het interieur extra dynamiek. Daarmee schept het interieur de perfecte voorwaarden voor puur rijplezier.
Interieur van de BMW 8 Serie Coupé G15
Close-up van de BMW 8 Serie Coupé, multifunctionele stoel in leder Merino G15

LEDER MERINO

LEDER MERINO

Voor elk wat wils. De BMW Individual bekledingen in het fijnste leder Merino verlenen het interieur een exclusieve en unieke uitstraling. Daarbij kunt u kiezen uit tal van exclusieve kleuruitvoeringen, van Schwarz via Cognac tot Elfenbeinweiß. En met de nieuwe bekledingen in Bicolor met contrasterende kleuren kan iedereen, zowel coureur als gentleman, zijn hart ophalen.
Close-up van de BMW 8 Serie Coupé, multifunctionele stoel in leder Merino G15
Close-up van de BMW 8 Serie Coupé, glasapplicaties in het interieur G15

GLASAPPLICATIE ‘CRAFTED CLARITY‘

GLASAPPLICATIE ‘CRAFTED CLARITY‘

Onweerstaanbaar in elk detail: door de stijlvolle glasapplicatie ‘Crafted Clarity' met zijn strakke afwerking en blauwe tint krijgt het sportieve interieur een uitzonderlijke aantrekkingskracht. Het siert het inlegwerk van de transmissiehendel en de iDrive Controller, de volumeregelknop en de start-/stopknop. Zo ontstaat een samenspel van sportieve ambiance en exclusief design, waarin sportiviteit en verfijning op een tot nu toe ongekende wijze met elkaar versmelten.
Close-up van de BMW 8 Serie Coupé, glasapplicaties in het interieur G15
Close-up van het M carbondak van de BMW 8 Serie Coupé G15

M CARBON COMPONENTEN

M CARBON COMPONENTEN

Dynamiek in elk detail: de BMW 8 Serie Coupé verenigt topprestaties en hoogwaardige kwaliteit onder een carbondak dat het bijzondere autosportkarakter van de BMW nog eens extra onderstreept. Het M Carbon exterieurpakket verleent het M Sportpakket extra dynamische highlights, zoals de nog scherper vormgegeven diffusor en de met een carbonelement omlijste uitlaateindpijpen. Een totaalbeeld, dat dankzij de achterspoiler, de sierelementen voor de luchtinlaten en de spiegelkappen in echt carbon zelfs in stilstand aantrekkingskracht uitoefent.
Close-up van het M carbondak van de BMW 8 Serie Coupé G15

LUXE, OPNIEUW GEDEFINIEERD

De highlights van de BMW 8 Serie Coupé

BMW 8 Serie Coupé, driekwart achteraanzicht stilstaand G15

LUXE, IN PERFECTIE

Het exterieurdesign van de BMW 8 Serie Coupé

Luxe in zijn meest dynamische vorm: het exterieur van de BMW 8 Serie Coupé vult de uiterst sportieve inborst aan met een combinatie van volmaakte elegantie en luxe. Een combinatie die maximale prestaties cultiveert.

BMW 8 Serie Coupé, interieur, close-up van transmissiehendel G15

STIJL, TOT IN DE PUNTJES VERFIJND

De exclusieve materialen van de BMW 8 Serie Coupé

Hoogwaardige kwaliteit ontmoet pure dynamiek: buitengewone lakkleuren voor het exterieur en luxueuze materialen in het interieur tonen op indrukwekkende wijze de progressieve designtaal van de BMW 8 Serie Coupé – en zorgen zo voor een sportief en elegant karakter.

BMW 8 Serie Coupé, driekwart vooraanzicht, stilstaand met zicht op motorkap G15

POWER, NOG INTENSER TE BELEVEN

Rijdynamiek van de BMW 8 Serie Coupé

Als het gaat om dynamiek, presteert de BMW 8 Serie Coupé op de limiet. Een krachtige BMW TwinPower Turbo achtcilinder benzinemotor, exclusieve kenmerken uit de autosport en het intelligente BMW xDrive vierwielaandrijvingssysteem garanderen puur rijplezier van een geheel nieuw niveau.

BMW 8 Serie Coupé, cockpit, close-up met stuurwiel en Control Display G15

INNOVATIE, VAN TOPNIVEAU

Bestuurdersassistentie en connectiviteit van de BMW 8 Serie Coupé

Volledig nieuwe technologische maatstaven zetten – de BMW 8 Serie Coupé beheerst deze discipline met perfectie. Alle veiligheids- en bestuurdersassistentiesystemen bieden in combinatie met state-of-the-art communicatiefuncties toonaangevend comfort en betrouwbare interactie.

Achteraanzicht van de BMW 8 Serie ‘s nachts G15

PURE KRACHT. ULTIEME PRECISIE

Rijdynamiek

PURE KRACHT. ULTIEME PRECISIE

Pure dynamiek, pure acceleratie, pure adrenaline – met de M Performance TwinPower Turbo achtcilinder benzinemotor met 4,4 liter cilinderinhoud en 390 kW (530 pk) stuwt de BMW 8 Serie Coupé zowel de toerenteller als de hartslag van de bestuurder in recordtijd tot het uiterste. En daarbij geldt vooral: hoe meer bochten, hoe meer rijplezier. Want met zijn exclusieve autosport-features tilt de luxe sportauto power en precisie naar een geheel nieuw niveau. Met de stille BMW TwinPower Turbo zescilinder in-lijn dieselmotor is er ook een sportieve, 235 kW (320 pk) sterke dieselversie beschikbaar.
Achteraanzicht van de BMW 8 Serie ‘s nachts G15
Close-up van de motorkap van de BMW 8 Serie Coupé bovenaanzicht G15

TWIN POWER TURBO 8-CILINDER BENZINEMOTOR

TWIN POWER TURBO 8-CILINDER BENZINEMOTOR

Geconcentreerde kracht ontmoet innerlijke rust: de BMW 8 Serie Coupé zorgt met de M Performance TwinPower Turbo achtcilinder benzinemotor met 4,4 liter cilinderinhoud en 390 kW (530 pk) voor een unieke symbiose van maximale dynamiek en efficiëntie. Met een koppel van 750 Nm biedt de motor op elk traject maximaal rijplezier. Twee turbocompressoren met variabele turbinegeometrie en een brandstofinspuitdruk van tot wel 2.500 bar zorgen voor een nog beter vermogensrendement en een toename van de efficiëntie. En dankzij het actieve sound design klinkt hij ook net zo krachtig als hij presteert.
Close-up van de motorkap van de BMW 8 Serie Coupé bovenaanzicht G15
Driekwart achterzijde van de BMW 8 Serie Coupé ‘s nachts G15

EXCEPTIONEEL DYNAMISCH

EXCEPTIONEEL DYNAMISCH

De BMW 8 Serie Coupé is zonder enig voorbehoud ontworpen voor rijdynamiek en sportiviteit. De intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive met nadruk op de achterwielen zorgt in combinatie met het M sportdifferentieel en de standaard bredere achterbanden voor optimale tractie en rijstabiliteit. Daarbij komen een gereduceerde bodemvrijheid, de hoge stijfheid van de carrosserie als geheel en het adaptieve sportonderstel de optimale kernwaarden voor een rasechte sportauto. De optionele, elektromechanische overhelstabilisatie reduceert bovendien carrosseriebewegingen in bochten, waardoor deze met verrassend hoge snelheden kunnen worden genomen.
Driekwart achterzijde van de BMW 8 Serie Coupé ‘s nachts G15
Close-up van BMW 8 Serie Coupé cockpit G15

IN LEIDENDE POSITIE

De innovaties van de BMW 8 Serie

IN LEIDENDE POSITIE

De vooruitgang altijd een stap voor, of het nu om veiligheids- of bestuurdersassistentiesystemen gaat – met de innovatieve technologieën van de nieuwe BMW 8 Serie Coupé bent u altijd up-to-date. En het innovatieve bedieningsconcept BMW Operating System 7.0 maakt navigeren en de interactie met communicatiefuncties in uw BMW gemakkelijker en individueler dan ooit tevoren.
Close-up van BMW 8 Serie Coupé cockpit G15
Interieur van de BMW 8 Serie Coupé met Control Display en BMW Live Cockpit Professional G15

BMW LIVE COCKPIT PROFESSIONAL