BMW M8 CABRIO F91

THE M8

DE BMW M8 CABRIO SERIE: ALLE HIGHLIGHTS

THE M8DE BMW M8 CABRIO SERIE: ALLE HIGHLIGHTS

Leverbaar vanaf

€ 216.343,00

BMW M850i xDRIVE, BMW M8 EN BMW M8 COMPETITION CABRIO

De indrukwekkend krachtige BMW 8 Serie Cabrio M modellen brengen de fascinatie voor open rijden naar een nieuw niveau en zetten een nieuwe maatstaf voor het rijden in luxe. De BMW M850i xDrive Cabrio heeft een avantgardistisch design, een hoge mate van exclusiviteit en een briljante balans van comfort, rijdynamiek en efficiënte prestaties. Met zijn compromisloze prestaties en exclusieve ambiance is de BMW M8 Cabrio met M xDrive een high-performance sportauto, die staat voor buitengewoon open rijplezier. De BMW M8 Competition Cabrio met M xDrive biedt een nog krachtiger balans van rijcomfort en door autosport geïnspireerde prestaties, unieke designaccenten en een luxueus interieur.

HIGHLIGHTS BMW M8 EN M8 COMPETITION CABRIO.

KLIK VOOR HIGH-PERFORMANCE IN EEN OOGOPSLAG

BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic, geopende softtop, driekwart voorzijde, rijdend F91.

EXCEPTIONELE PRESTATIES

DE HIGH-PERFORMANCE M TWINPOWER TURBO 8-CILINDER BENZINEMOTOR

De krachtige 4,4-liter bi-turbomotor van de BMW M8 Competition Cabrio levert een buitengewone 460 kW (625 pk) vermogen en 750 Nm koppel. Een cross-bank uitlaatspruitstuk optimaliseert de respons van de M krachtbron, een soortgelijk concept wordt ook gebruikt in de autosport. Twin Scroll-turbotechnologie optimaliseert het vermogen om exceptionele prestaties te bieden – zowel op de weg als op het circuit.

BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic, geopende softtop, driekwart achterzijde, rijdend F91.

ONBEPERKT OPEN RIJPLEZIER

AANDRIJVING EN ONDERSTEL VAN DE BMW M8 CABRIO EN BMW M8 COMPETITION CABRIO

De rijervaring in de BMW M8 Cabrio met M xDrive en de BMW M8 Competition Cabrio met M xDrive is simpelweg verbluffend. Dit is te danken aan het perfect afgestemde samenspel van hoogontwikkelde aandrijvings- en onderstelcomponenten, die met hun autosport-DNA de belichaming vormen van het technische vakmanschap van BMW. Voor iedere seconde ultiem rijplezier.

BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic, geopende softtop, driekwart zijaanzicht, stilstaand F91.

EXCLUSIEVE UITZICHTEN – ONGELIMITEERD

HET EXTERIEURDESIGN VAN DE BMW M8 CABRIO EN BMW M8 COMPETITION CABRIO

Grote, perfect vormgegeven oppervlakken met zeer precieze lijnen benadrukken de elegante sportiviteit van de BMW M8 Cabrio en BMW M8 Competition Cabrio. Ze introduceren een nieuwe designtaal voor luxueuze sportauto’s. De dynamische voorzijde, het vloeiende cabriosilhouet met sterk dalende daklijn van de softtop en de atletische achterzijde zijn een krachtige expressie van zijn dynamische prestaties en onmiskenbare aanwezigheid.

BMW M8 Competition Cabrio, cockpit met M stuurwiel met leder bekleed en rode ambianceverlichting F91.

DOOR LUXE OMGEVEN

HET INTERIEURDESIGN VAN DE BMW M8 CABRIO EN BMW M8 COMPETITION CABRIO

Het exclusieve interieur onderstreept de untieke sportiviteit van een M model, zonder enig compromis op het gebied van luxe. Van het met leder beklede M stuurwiel en de M sportstoelen in vollederuitrusting Merino en de subtiele lichtgeleiders in portieren en middenconsole tot de M kenmerkende rode accenten op de bedieningselementen – ieder detail bevestigt het expressieve sportautokarakter van deze luxueuze cabriolet.

De eerste BMW M8 Cabrio wakkert de fascinatie voor open rijden aan met een aantrekkelijke combinatie van cabriogevoel met luxe, prestaties en elegantie.
Marcus Syring, Head of Design BMW M

DESIGN BMW M8 COMPETITION CABRIO

ONTDEK MET EEN KLIK DE DESIGNHIGHLIGHTS VAN EXTERIEUR EN INTERIEUR

Het progressieve design van de BMW M8 Competition Cabrio overtuigt met zijn uitermate dynamische en tegelijk buitengewoon elegante vormen. Het resultaat is een indrukwekkende sportauto die zijn luxueuze karakter moeiteloos communiceert vanuit ieder perspectief. Het interieur vormt met de fijnste materialen en meesterlijke vakmanschap de perfecte symbiose van pure sportiviteit en weldadige luxe.
BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic, koplampen, vooraanzicht F91
BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic, open dak, achteraanzicht F91
BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic, open dak, zijaanzicht F91
BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic, geopend dak, bovenaanzicht F91.
BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic, close-up LED-achterlichten en M8 Competition badge F91.
BMW M8 Competition Cabrio met open softtop, interieur met ambianceverlichting F91.
BMW M8 Competition Cabrio met open softtop, interieur met M sportstoelen in leder Merino en ambianceverlichting F91.
BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic, koplampen, vooraanzicht F91

Compacte koplampen met BMW Laserlight en een kenmerkende M nierengrille met dubbele spijlen in hoogglans Schwarz. Een fraai gevormde M voorbumper met grote luchtinlaten en decoratief raster in honingraatdesign. Deze unieke elementen in combinatie met de lage carrosserie illustreren de buitengewone dynamiek van deze luxe sportauto, die ieder moment klaar is om naar voren te springen.

BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic, open dak, achteraanzicht F91

De gespierde achterzijde van de BMW M8 Competition Cabrio is een uitdrukking van maximale prestaties. De combinatie van de geprofileerde schouderlijnen, de LED-achterlichten en de brede wielkasten vormt een compacte eenheid. De M achterspoiler verbetert de aerodynamica van deze sportieve cabriolet, reduceert de ongewenste opwaartse kracht aan de achteras en verleent de auto nog meer stabiliteit.

BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic, open dak, zijaanzicht F91

Het vloeiende silhouet van deze luxueuze sportcabriolet – met zijn langgerekte voorzijde en de atletische achterzijde met korte overhangen – definieert elegante gestrekte proporties. Deze extreem dynamische indruk wordt onderstreept door de imposante 20 inch lichtmetalen wielen en de decoratieve Air Breather elementen in hoogglans zwart.

BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic, geopend dak, bovenaanzicht F91.

Met het cabriodak geopend komt de BMW M8 Competition Cabrio nog gestrekter en bijzonder elegant over. Gesloten geeft de softtop de luxueuze cabriolet een kenmerkend silhouet met een onmiskenbaar karakter. Onder het rijden is de kap bij snelheden tot 50 km/h automatisch in slechts 15 seconden te openen en te sluiten.

BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic, close-up LED-achterlichten en M8 Competition badge F91.

Het atletische design van de achterzijde accentueert met ieder exclusieve, sportieve detail het indrukwekkende prestatiepotentieel van de BMW M8 Competition Cabrio. De M diffusor in hoogglans zwart past als een ondersteunend element bij de kenmerkende bumperinzet en de dubbele uitlaatpijpen – met een diameter van 100 mm – aan weerszijden.

BMW M8 Competition Cabrio met open softtop, interieur met ambianceverlichting F91.

De sportieve en luxueuze cockpit van de BMW M8 Competition Cabrio is met zijn M specifieke instrumenten een bewijs van het compromisloze, op de bestuurder gerichte karakter van de auto.

BMW M8 Competition Cabrio met open softtop, interieur met M sportstoelen in leder Merino en ambianceverlichting F91.

Het interieur van de BMW M8 Competition Cabrio is tegelijkertijd luxueus en onweerstaanbaar sportief. In de bijzonder elegante Merino vollederuitrusting maken de met de hand gestikte M sportstoelen met verlicht M8 logo in de hoofdsteunen visueel indruk, terwijl ze ook perfecte zijdelingse ondersteuning bieden en uitstekend comfort op lange reizen.

BMW M8 CABRIO EN BMW M8 COMPETITION CABRIO IN DETAIL

HIGHLIGHTS BMW M850i xDRIVE CABRIO

EFFICIËNTE SPORTIVITEIT MET EEN KLIK: MOTOR, RIJDYNAMIEK EN DESIGN

BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic met open softtop, driekwart zijaanzicht, stilstaand F91

OVERTUIGENDE KRACHT

AANDRIJFLIJN VAN DE BMW M850i xDRIVE CABRIO

Met zijn 4,4 liter inhoud, 390 kW (530 pk) en 750 Nm koppel biedt de machtige M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor van de BMW M850i xDrive Cabrio te allen tijde pure uitbundigheid.

BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic, met geopende softtop, driekwart achteraanzicht, rijdend F91

ONDERSCHEIDENDE DYNAMIEK

RIJDYNAMIEK VAN DE BMW M850i xDRIVE CABRIO

De BMW M850i xDrive Cabrio combineert buitengewone rijdynamiek met geweldig comfort. De 20 inch high-performancebanden, het BMW xDrive vierwielaandrijvingssysteem met M sportdifferentieel en het adaptieve M onderstel Professional (optie) met elektromechanische rolstabilisatie staan garant voor perfecte tractie.

BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic met open softtop, driekwart vooraanzicht, stilstaand F91

EXTRAVAGANTE VERSCHIJNING

HET EXTERIEURDESIGN VAN DE BMW M850i xDRIVE CABRIO

Het exterieur van de BMW M850i xDrive Cabrio inspireert met tal van hoogwaardige componenten in Cerium Grey of optioneel in hoogglans chroom, die deze luxueuze sportauto een bijzonder elegante uitstraling geven.

BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic met open softtop, cockpit met M stuurwiel met leder bekleed F91.

LUXUEUZE SPORTIVITEIT

HET INTERIEURDESIGN VAN DE BMW M850i xDRIVE CABRIO

Het interieur van de BMW M850i Cabrio maakt indruk met de fijnste materialen en combineert buitengewoon comfort met exclusieve sportiviteit.

DESIGN BMW M850i xDRIVE CABRIO

ONTDEK MET EEN KLIK DE HIGHLIGHTS VAN EXTERIER EN INTERIEUR

Dankzij het samenspel van precieze lijnen en krachtige proporties straalt het design van de BMW M850i xDrive Cabrio dynamiek en elegantie uit. Dat wordt versterkt door de onderscheidende M specifieke designelementen in Cerium Grey, die exclusief zijn voorbehouden aan de BMW M850i xDrive Cabrio, of optioneel in hoogglans chroom. Dit zijn bijvoorbeeld de omlijsting en de spijlen van de BMW nierengrille, de inleg van de Air Breathers en de sierstukken van de uitlaatpijpen. In het interieur zorgen de zeer exclusieve bekleding en uitrusting voor een comfortabele, exclusieve sfeer, terwijl het met ieder detail trouw blijft aan het sportieve karakter van deze luxueuze sportcabriolet.
BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic, met open softtop, driekwart vooraanzicht, stilstaand F91
BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic, met open softtop, bovenaanzicht, geparkeerd F91.
BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic met open softtop, driekwart achteraanzicht, geparkeerd F91.
BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic met open softtop, interieur met M stuurwiel met leder bekleed en BMW Individual lederuitrusting 'Merino' Elfenbeinweiß F91.
BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic met geopende softtop, interieur met multifunctionele stoelen in BMW Individual lederuitrusting Merino Elfenbeinweiß F91.
BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic, met open softtop, driekwart vooraanzicht, stilstaand F91

Met de zeshoekige BMW nierengrille, waarvan de omlijsting en de spijlen zijn uitgevoerd in Cerium Grey, toont de dynamische voorzijde van de BMW M850i xDrive Cabrio al op het eerste gezicht zijn sportieve ambities. De extreem lage LED-koplampen met BMW Laserlight en de elementen in de luchtinlaten in hoogglans Schwarz accentueren dit.

BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic, met open softtop, bovenaanzicht, geparkeerd F91.

Het langgerekte silhouet van de BMW M850i xDrive Cabrio, met de gebeeldhouwde vormen van de flanken, heeft een sportieve uitstraling. Die wordt verder versterkt door indrukwekkende 20 inch lichtmetalen M wielen en de inzetten van de Air Breathers in chroom.

BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic met open softtop, driekwart achteraanzicht, geparkeerd F91.

De onderscheidende achterzijde van de BMW M850i xDrive Cabrio, met zijn grote spoorbreete en gespierde wielkuipen, weerspiegelt perfect de prestaties van deze exclusieve sportcabriolet. De scherp en compact vormgegeven LED-achterlichten en de trapeziumvormige sierstukken van de uitlaatpijpen aan weerszijden, uitgevoerd in Cerium Grey, onderstrepen zijn dynamische bouw op indrukwekkende wijze.

BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic met open softtop, interieur met M stuurwiel met leder bekleed en BMW Individual lederuitrusting 'Merino' Elfenbeinweiß F91.

Het even dynamische als luxueuze interieur van de BMW M850i xDrive Cabrio heeft een grote aantrekkingskracht. De BMW Individual vollederuitrusting Merino accentueert het exclusieve karakter van het interieur, net als het met leder beklede M stuur, het met exclusief leder beklede dashboard, de instaplijsten met modelaanduiding en de hier afgebeelde interieurlijsten in edelhoutuitvoering Fineline kopereffect hoogglans.

BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic met geopende softtop, interieur met multifunctionele stoelen in BMW Individual lederuitrusting Merino Elfenbeinweiß F91.

De exclusieve multifunctionele stoelen voor bestuurder en voorpassagier in de BMW M850i xDrive Cabrio met actieve stoelventilatie en nekverwarmer overtreffen zelfs de hoogste verwachtingen. De stoelen zijn bekleed met het fijnste leder en kunnen optimaal worden ingesteld door middel van een rugleuning met elektrische breedteverstelling, een variabele lendensteun en handmatige zittingdiepteverstelling. Ze combineren maximaal comfort met uitstekende zijdelingse ondersteuning in iedere situatie.

BMW M850i xDRIVE CABRIO: MOTOR EN UITRUSTING

BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic met geopende softtop, driekwart zijaanzicht achterzijde F91.

BMW 8 SERIE CABRIO M MODELLEN

BMW M Motorsport

BMW M MOTORSPORT.

Het racen is de belichaming van de sportieve prestaties van BMW, de perfectie van de ingenieurskunst en het rijplezier. Met autosport is BMW op circuits over de hele wereld succesvol vertegenwoordigd. Autosport, zoals BMW M Motorsport laat zien, is ‘echt racen’.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M8 Cabrio varieert tussen de 11,2 en 11,2 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 254 en 256 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.