BMW M8 Competition Gran Coupé F93 LCI facelift BMW Individual Frozen Brilliant White metallic driekwart vooraanzicht rijdend
Leverbaar vanaf€ 229.176
AandrijflijnBenzine

THE M8

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 LCI facelift BMW Individual Frozen Brilliant White metallic driekwart vooraanzicht rijdend

DE NIEUWE BMW 8 SERIE GRAN COUPÉ M MODELLEN.

Leverbaar vanaf€ 229.176
AandrijflijnBenzine
THE M8DE NIEUWE BMW 8 SERIE GRAN COUPÉ M MODELLEN.

DE NIEUWE BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ, BMW M8 GRAN COUPÉ EN BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Leverbaar vanaf

€ 229.478,00


De nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé M modellen zijn luxe vierdeurs auto's vol sportieve adrenaline.

 

 • De nieuwe BMW M8 Competition Gran Coupé en BMW M8 Gran Coupé combineren pure M genen met absolute exclusiviteit – voor een sportief-luxe rijbeleving.
 • De nieuwe BMW M850i xDrive Gran Coupé maakt indruk met zijn unieke mix van comfort, vermogen en efficiëntie.

VERGELIJK DE BMW 8 SERIE GRAN COUPÉ M MODELLEN.

De sportieve feiten op een rij.

BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ.

Maximale rijdynamiek en exclusiviteit.
 • 460 kW (625 pk) high-performance M TwinPower Turbo V8 benzinemotor
 • M xDrive met Actief M Sportdifferentieel en 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic
 • Exclusieve designelementen en uitrustingen
 • 460 kW (625 pk), 750 Nm, 0–100 km/h in 3,2 sec.
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 LCI facelift BMW Individual Frozen Brilliant White metallic driekwart vooraanzicht

BMW M8 GRAN COUPÉ.

Rijdynamiek en luxe op het hoogste niveau.
 • 441 kW (600 pk) high-performance M TwinPower Turbo V8 benzinemotor
 • M xDrive met Actief M Sportdifferentieel
 • 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic
 • 441 kW (600 pk), 750 Nm, 0–100 km/h in 3,3 sec.
BMW M8 Gran Coupé F93 LCI facelift BMW Individual Frozen Pure Grey metallic driekwart vooraanzicht

BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Krachtige prestaties met een luxueuze ambiance.
 • 390 kW (530 pk) M TwinPower Turbo V8 benzinemotor
 • 8-traps Steptronic Sport transmissie
 • BMW xDrive met M Sportdifferentieel
 • 390 kW (530 pk), 750 Nm, 0–100 km/h in 3,9 sec.
BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 LCI facelift BMW Individual Frozen Tansanitblau metallic driekwart vooraanzicht
 • BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ.
 • BMW M8 GRAN COUPÉ.
 • BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ.

HIGHLIGHTS BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ.

Rijdynamiek en designuitrustingen van de BMW M8 Competition Gran Coupé.

De BMW M8 Competition Gran Coupé overtuigt als vierdeurige luxe sportauto tot in detail.

 • Het avantgardistische design schept een unieke vormtaal voor een luxe sportauto met vier deuren en is een toonbeeld van dynamische elegantie. In het interieur zorgen duidelijk M features en luxueuze details voor een sportief-elegante ambiance.
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 LCI facelift BMW Individual Frozen Brilliant White metallic driekwart achteraanzicht
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 LCI facelift M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor close-up

460 kW (625 pk) high-performance M TwinPower Turbo V8 benzinemotor.

State-of-the-art prestaties worden gegarandeerd door de nieuwste doorontwikkeling van de M TwinPower Turbo V8 benzinemotor. De hoogtoerige krachtbron ontwikkelt een vermogen van 460 kW (625 pk). De V8 motor met twee turbocompressoren maakt indruk met tussen de twee cilinderrijen geplaatste uitlaatspruitstukken en een optimale respons. De krachtbron is ook berekend op extreme belasting bij rijden op het circuit.

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 LCI facelift BMW Individual Frozen Brilliant White metallic rijdend laag achteraanzicht M xDrive

M xDrive.

M xDrive met Actief M Sperdifferentieel garandeert maximale tractie en rijdynamiek, zowel in het dagelijks gebruik als op het circuit. De M specifieke technologie combineert de wendbaarheid van achterwielaandrijving met de stabiliteit van vierwielaandrijving. De bestuurder heeft keuze uit de aandrijfvarianten 4WD, 4WD Sport en – in DSC-off-modus – 2WD.
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 LCI 2022 met M Carbon-keramische remmen

M Carbon-keramische remmen.

Bij de M Carbon-keramische remmen is de remwerking nog directer. De remschijven zijn corrosievrij en nog beter bestand tegen hitte. Een zeer geringe slijtage en een bijdrage aan gewichtsverlaging hebben een gunstig effect op de stuurdynamiek en de acceleratie. Deze bijzondere technische uitrusting is aan de buitenzijde te herkennen aan de remklauwen in de kleur Gold mat met M logo. Als gevolg van de materiaalspecifieke eigenschappen is het mogelijk dat bij het remmen geluiden hoorbaar zijn, in het bijzonder bij langdurige lage belasting of bij regen kort voordat de auto tot stilstand komt. Deze constructiegerelateerde geluidsontwikkeling kan worden voorkomen door de remmen droog te remmen of door ze na een langere lage belasting weer sterk te belasten. Onder invloed van vocht en strooizout, bijvoorbeeld na een bezoek aan de wasstraat, nachtelijke condensatie of een rit door de regen, kan de remwerking overeenkomen met die van een conventioneel remsysteem. Deze verminderde remwerking kan door een grotere pedaaldruk worden gecompenseerd. Het geluid heeft geen invloed op de prestaties, veiligheid of fading-stabiliteit van de remmen.

BMW M8 Compedition Gran Coupé F93 LCI facelift M Carbon exterieurpakket buitenspiegelkappen close-up

M Carbon exterieurpakket.

Het M Carbon exterieurpakket onderstreept het sportieve karakter van de nieuwe BMW M8 Gran Coupé. De luchtgeleiders aan weerszijden in de voorbumper, de buitenspiegelkappen en de achterspoiler zijn uitgevoerd in met koolstofvezel versterkte kunststof (CFRP, of carbon). De diffusorinzet aan de achterzijde maakt dit pakket compleet.

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 LCI facelift BMW Individual Frozen Brilliant White metallic M Carbon kuipstoelen interieur

M Carbon kuipstoelen.

De M Carbon kuipstoelen met verlicht M8 logo combineren het lichtgewicht autosportkarakter van een kuipstoel met de functie-omvang van M Sportstoelen. De kuipvorm biedt perfecte zijdelingse steun en uitstekend comfort op lange ritten. De stoelen kunnen worden gecombineerd met racegordels en zijn daarmee volledig geschikt voor de autosport.
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 LCI facelift BMW Individual Frozen Brilliant White metallic 20 inch lichtmetalen M wielen in Sterspaak styling 813 M Bicolor close-up

20 inch lichtmetalen M wielen in Sterspaak styling 813 M.

Lichtmetalen M wielen in Sterspaak styling 813 M, uitgevoerd in Bicolor Midnight Grey, gepolijst, met bredere achterbanden, voor 9,5 J x 20 inch met bandenmaat 275/35 R 20, achter 10,5 J x 20 inch met bandenmaat 285/35 R 20.

HIGHLIGHTS BMW M8 GRAN COUPÉ.

Rijdynamiek en designuitrustingen van de nieuwe BMW M8 Gran Coupé.

De BMW M8 Gran Coupé met M xDrive biedt een perfect samenspel van sportieve dynamiek en onweerstaanbare elegantie.

 • Markante M designelementen in chroom en in de carrosseriekleur geven het exterieur kenmerkende accenten, terwijl extravagante details in het stijlvolle interieur de exclusieve sportiviteit onderstrepen.
BMW M8 Gran Coupé F93 LCI facelift BMW Individual Frozen Pure Grey metallic driekwart vooraanzicht laag
BMW M8 Gran Coupé F93 LCI facelift M TwinPower Turbo V8 benzinemotor close-up

600 pk high-performance M TwinPower Turbo V8 benzinemotor.

State-of-the-art prestaties worden gegarandeerd door de nieuwste doorontwikkeling van de M TwinPower Turbo V8 benzinemotor. De hoogtoerige krachtbron ontwikkelt een vermogen van 441 kW (600 pk). De V8 motor met twee turbocompressoren maakt indruk met tussen de twee cilinderrijen geplaatste uitlaatspruitstukken en een optimale respons. De krachtbron is ook berekend op extreme belasting bij rijden op het circuit.

BMW M8 Gran Coupé F93 LCI facelift 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic M transmissiehendel interieur

8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic.

De 8-traps M Steptroninc Sport transmissie met Drivelogic biedt een groot aantal schakelopties: van extreem sportief tot bijzonder comfortabel en nauwelijks merkbaar, of brandstofbesparend. De bestuurder kan handmatig schakelen met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel, of het schakelen in de automatische modus aan de transmissie overlaten.
BMW M8 Gran Coupé F93 LCI facelift BMW Individual Frozen Pure Grey metallic M specifiek onderstel driekwart achteraanzicht rijdend

Adaptief M Onderstel.

Het Adaptieve M Onderstel maakt het mogelijk om de karakteristiek van de schokdempers aan te passen aan de actuele rijomstandigheden, en zo de rijdynamiek of juist het afrolcomfort te laten toenemen. Behalve de standaardinstelling COMFORT voor een hoge mate van rijcomfort is er het programma SPORT voor een steviger dempingskarakteristiek en SPORT+ voor bijvoorbeeld rijden op het circuit.
BMW M8 Gran Coupé F93 LCI facelift BMW Individual Frozen Pure Grey metallic nierengrille in hoogglans chroom close-up

Nierengrille in hoogglans chroom.

De omlijsting van de BMW nierengrille in hoogglans chroom en het bijpassende M8 logo accentueren de dynamische voorzijde en geven de BMW een nog sportiever uiterlijk.
BMW M8 Gran Coupé F93 LCI facelift BMW Individual Frozen Pure Grey metallic M kieuwen in hoogglans chroom close-up

M kieuwen in hoogglans chroom.

De M kieuwen in de voorste zijpanelen en het geïntegreerde detail met M8 logo zijn uitgevoerd in hoogglans chroom en geven het zijaanzicht een sportief-exclusief accent.
BMW M8 Gran Coupé F93 LCI facelift BMW Individual Frozen Pure Grey metallic M achterspoiler in carrosseriekleur close-up

Buitenspiegelkappen en M achterspoiler in carrosseriekleur.

De buitenspiegelkappen en M achterspoiler in carrosseriekleur geven de BMW een sportief-elegant karakter en benadrukken het dynamische silhouet. De M achterspoiler vermindert bovendien de ongewenste opwaartse kracht merkbaar en zorgt zo voor nog meer tractie en rijstabiliteit.

HIGHLIGHTS BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Rijdynamiek en designuitrustingen van de BMW M850i xDrive Gran Coupé.

De BMW M850i xDrive Gran Coupé biedt een uniek samenspel van comfort, prestaties en efficiëntie.

 • Het progressieve exterieurdesign van de BMW M850i xDrive Gran Coupé fascineert met markante designelementen in hoogglanzend zwart.
 • Het exclusieve interieur biedt een sportieve ambiance, die voldoet aan de hoogste maatstaven voor luxe.
BMW M850i xDrive Gran Coupé F93 LCI facelift BMW Individual Frozen Tansanitblau metallic driekwart vooraanzicht rijdend in bocht
BMW M850i xDrive Gran Coupé F93 LCI facelift M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor close-up

390 kW (530 pk) M TwinPower Turbo V8 benzinemotor.

Een topatleet die puur rijplezier biedt: de M TwinPower Turbo V8 benzinemotor wordt gekenmerkt door een superieure krachtontwikkeling en de markante M motorsound. Twee turbocompressoren, de volledig variabele klepbediening Valvetronic en de directe benzine-inspuiting High Precision Injection zorgen voor een uitstekend vermogen.

BMW M850i xDrive Gran Coupé F93 LCI facelift M Sportremsysteem close-up

M Sportremsysteem.

Het M Sportremsysteem met vierzuiger vaste remklauwen voor en eenzuiger vaste remklauwen achter in zwart met M logo beschikt over grote remschijven en biedt daarmee bijzonder hoge remkracht.

BMW M850i xDrive Gran Coupé F93 LCI facelift BMW Individual Frozen Tansanitblau metallic driekwart achteraanzicht M Sportdifferentieel

M Sportdifferentieel.

Het M Sportdifferentieel optimaliseert tractie en rijstabiliteit bij het wisselen van rijstrook en het uitaccelereren van bochten, bij hoge bochtsnelheden en op ongelijkmatige ondergrond. De tractie wordt geoptimaliseerd via een elektronisch geregelde lamellenkoppeling, die toerentalverschillen tussen de achterwielen minimaliseert.
BMW M850i xDrive Gran Coupé F93 LCI facelift BMW Individual Frozen Tansanitblau M nierengrille en M buitenspiegels

M nierengrille en M buitenspiegels.

Zowel de M nierengrille als de M buitenspiegels zijn standaard uitgevoerd in hoogglans zwart. Met het optionele Carbon exterieurpakket zijn beide componenten uitgevoerd in met koolstofvezel versterkte kunststof (CFRP) en daardoor lichter dan de standaard componenten.
BMW M850i xDrive Gran Coupé F93 LCI facelift glazen panoramadak

Glazen panoramadak.

Het elektrisch bedienbare glazen panoramadak met schuif-/kantelfunctie biedt veel frisse lucht wanneer het is geopend en zorgt voor een aangenaam licht interieur, ook als het dak gesloten is. Het dak opent en sluit met een druk op de knop in de hemelbekleding of met de autosleutel. Het is uitgerust met een verschuifbare zonwering en een windgeleider. Het zorgt ook voor een optisch doorlopend glasoppervlak van voor- tot achterruit.
BMW M850i xDrive Gran Coupé F93 LCI facelift interieur M Sportstoelen met M logo

Multifunctionele stoelen voor bestuurder en voorpassagier.

De multifunctionele stoelen voor bestuurder en voorpassagier bieden uitgebreide instelmogelijkheden en een hoge mate van zitcomfort en veiligheid. Ze zijn door een elektrisch instelbare leuningbreedte, een variabele lendensteun alsmede een handmatig verstelbare bovenbeensteun optimaal aan te passen aan de persoonlijke behoeften.

BMW 8 SERIE GRAN COUPÉ M MODELLEN: COCKPIT & TECHNOLOGIEËN.

M specifiek instrumentarium, intuïtief bedieningsconcept, digitale services en intelligente bestuurdersassistentiesystemen van de BMW 8 Serie Gran Coupé M modellen.

De BMW 8 Serie Gran Coupé M modellen ondersteunen u met talrijke innovatieve technologieën.

 • Het M specifieke instrumentenpaneel* en het M specifieke Head-Up Display* zorgen voor optimaal overzicht.
 • De individueel te configureren M1/M2 knoppen op het stuurwiel*, de rode start-/stopknop* en de middenconsole met M MODE* en SETUP* knoppen zorgen voor extra autosportuitstraling.
 • De vele intelligente bestuurdersassistentiesystemen en digitale services garanderen maximaal comfort en veiligheid.

* Leverbaar voor de BMW M8 Competition Gran Coupé en BMW M8 Gran Coupé.

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 LCI facelift interieur cockpit
BMW 8 Serie Gran Coupé M modellen F93 LCI facelift M specifiek instrumentenpaneel

M specifiek instrumentenpaneel.

De M specifieke instrumentencombinatie maakt het mogelijk om extra informatie voor bijzonder sportief rijden te tonen. Als u het rijprogramma TRACK* voor circuitgebruik selecteert, dan kunt u de turbodruk, bandenspanning en -temperatuur en de G-krachten bij accelereren en bochten oproepen in het intrumentarium.

* Rijprogramma TRACK is exclusief voor de M8 Competition Gran Coupé.

BMW 8 Serie Gran Coupé M modellen F93 LCI facelift M Setup Touch Control Display

M Setup.

De M Setup* biedt de mogelijkheid om verschillende rijdynamische parameters, zoals de motor-, transmissie- en besturingskarakteristiek, de schokdemperafstelling, de regelintensiteit van de Dynamische Stabiliteits Controle (DSC) en de aandrijfkrachtverdeling van het vierwielaandrijvingssysteem M xDrive, naar individuele voorkeuren te configureren. * Leverbaar voor de nieuwe BMW M8 Competition Gran Coupé en de nieuwe BMW M8 Gran Coupé.

BMW 8 Serie Gran Coupé M modellen F93 LCI facelift BMW Head-Up Display

M specifiek Head-Up Display.

Het M specifieke Head-Up Display* met configureerbare weergaven maakt het bij sportief rijden mogelijk om relevante informatie, zoals de toerenteller met rood gemarkeerd maximum, Shift Lights en de geselecteerde versnelling, midden in het blikveld van de bestuurder te plaatsen. * Leverbaar voor de BMW M8 Competition Gran Coupé en BMW M8 Gran Coupé.
BMW 8 Serie Gran Coupé M modellen F93 LCI facelift BMW Digital Key smartphone bij portiergreep

BMW Digital Key.

De BMW Digital Key maakt uw daarvoor geschikte smartphone tot een volwaardige autosleutel. Voor het ontgrendelen houdt u uw smartphone tegen de portiergreep, voor vertrek legt u hem op de smartphone-pad. Verder kunt u een BMW Digital Key aan maximaal vijf andere personen sturen, waarbij u bijvoorbeeld de maximumsnelheid kunt beperken – ideaal voor jonge en onervaren bestuurders.
BMW 8 Serie Gran Coupé M modellen F93 LCI facelift Remote Software Upgrade Touch Control Display

Remote Software Upgrade.

Houd uw BMW up to date met Remote Software Upgrade. De upgrades zijn eenvoudig via de My BMW App of via de in de BMW geïntegreerde SIM kaart te downloaden en aansluitend te installeren. Zo kunnen ook nieuwe functies in de BMW beschikbaar worden gemaakt.

BMW 8 Serie Gran Coupé M modellen F93 LCI facelift Connected Pack Professional Touch Control Display

Connected Pack Professional.

Haal alles uit drie digitale services aan boord. Dankzij BMW Maps met Connected Navigation helpt het Connected Pack Professional u om files en wegwerkzaamheden te omzeilen. Gebruik ook uw favoriete apps naadloos in uw BMW met Apple CarPlay® of Android Auto™. Tijdens de rit geeft de In-Car Experience u met sfeer en geluid nieuwe energie.

BMW 8 Serie Gran Coupé M modellen F93 LCI facelift Driving Assistant Professional Touch Control Display

Driving Assistant Professional.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en maximale veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. Naast de functionaliteiten van de uitrusting Driving Assistant omvat de Driving Assistant Professional onder meer ook de Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functieomvang en Side Collision Warning met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen.
BMW 8 Serie Gran Coupé M modellen F93 LCI facelift Parking Assistant Plus Touch Control Display

Parking Assistant Plus.

De uitrusting Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren en te manoeuvreren. Het pakket omvat onder meer het systeem Surround View met Top View en Panorama View, de Remote 3D View, een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control, de BMW Drive Recorder, de functie Parking Assistant met geleiding in parkeervakken in lengte- en dwarsrichting, alsmede de functie Reversing Assistant (achteruitrijassistent).
BMW 8 Serie Gran Coupé M modellen F93 LCI facelift Intelligent Personal Assistant Touch Control Display

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, ik heb honger”. Uw BMW Intelligent Personal Assistant vindt het dichtstbijzijnde restaurant en plant direct de route. Maar hij kan zoveel meer. De digitale expert legt ook graag alle voertuigfunctionaliteiten uit. Zo helpt hij om uw BMW eenvoudig en intuïtief te bedienen.

AANSCHAF EN LEASE

Nieuwe BMW M8 Gran Coupé kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW M8 Gran Coupé volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Configurator en prijzen
Nieuwe BMW M8 Gran Coupé financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW M8 Gran Coupé te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW M8 Gran Coupé Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW M8 Gran Coupé zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW M8 Gran Coupé te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW M8 Gran Coupé Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW M8 Gran Coupé volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag

TECHNISCHE GEGEVENS.

Max. vermogen kW (pk):

460 (625)

Max. koppel (Nm):

750

Acceleratie 0–100 km/h (s):

3,2

Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld):

11,6-11,4

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 LCI facelift BMW Individual Frozen Brilliant White metallic vooraanzicht technische gegevens
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 LCI facelift BMW Individual Frozen Brilliant White metallic M Carbon exterieurpakket frontsplitter in carbon close-up
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 LCI facelift BMW Individual Frozen Brilliant White metallic M Carbon exterieurpakket achterbumper carbon close-up
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 LCI facelift BMW Individual Frozen Brilliant White metallic M Carbon exterieurpakket achterspoiler Carbon close-up

M CARBON EXTERIEURPAKKET.

Het hoogwaardige M Carbon pakket accentueert de sportieve indruk en de voor M kenmerkende atletische houding van de auto.

 

 • Bestanddelen: luchtinlaten (Air Curtains) in de bumper links en rechts, buitenspiegelkappen, achterspoiler en diffusorinzet gemaakt van met koolstofvezel versterkte kunststof (CFK).
   
 • Alle exterieurelementen zijn met veel oog voor detail gemaakt, zodat een harmonisch totaalbeeld ontstaat met een sportieve noot.

 • De van de autosport afgeleide componenten uit met koolsstofvezel versterkte kunststof (CFK) onderstrepen het sportieve DNA van de auto.
BMW M8 Gran Coupé F93 LCI facelift BMW Individual carrosseriekleur

BMW INDIVIDUAL.

Met de exclusieve uitrustingen van BMW Individual geeft u uw de nieuwe BMW M8 Gran Coupé een uitzonderlijk karakter. Kies uit talloze unieke carrosseriekleuren die de exclusiviteit van deze luxe sportauto perfect doen uitkomen.

BMW M PERFORMANCE PARTS.

Extra sportieve uitrustingen voor de BMW M8 Competition Gran Coupé en de BMW M8 Gran Coupé.

BMW M8 Gran Coupé F93 LCI facelift M Performance Parts 20 inch gesmede M Performance wielen in Y-spaak styling 863 M Ferricgrau mat

20 inch gesmede M performance wielen in Y-spaak styling 863 M.

De hoogwaardige, gesmede 20 inch M Performance wielen in Y-spaak styling 863 M zijn uitgevoerd in Ferric Grey mat en voorzien van een M logo in kleur en geven de BMW een bijzonder sportief accent.
Vind uw BMW dealer
BMW M8 Gran Coupé F93 LCI facelift M Performance Car Cover Indoor M Performance Parts

M Performance Car Cover Indoor.

Elastisch en ademend: de M Performance Indoor Car Cover beschermt de BMW effectief tegen vuil, krassen en invloeden van buitenaf.
Vind uw BMW dealer
BMW M8 Gran Coupé F93 LCI facelift M Performance stuurwiel Pro M Performance Parts

M Performance stuurwiel Pro.

Met zijn markante vorm en het geprofileerde gripgedeelte in Alcantara zorgt het stuurwiel voor een onmiskenbaar autosportgevoel in het interieur.
Vind uw BMW dealer
BMW 8 Serie Gran Coupé M850i xDrive F93 LCI facelift BMW Individual Frozen Tansanitblau metallic driekwart vooraanzicht rijdend

THE 8

De BMW 8 Serie Gran Coupé is een luxe vierdeurs sportauto die beschikt over de modernste technologie en maximale rijdynamiek. Beleef sportieve prestaties en hoogwaardige kwaliteit in een ambiance die even riant als exclusief is.
BMW servicemedewerker adviseert vrouwelijke klant

WILT U PERSOONLIJK ADVIES?

Neem bij vragen of voor uitgebreide informatie of concrete aanbiedingen voor de BMW M8 Competition Gran Coupé, BMW M8 Gran Coupé of BMW M850i xDrive Gran Coupé contact op met een BMW dealer bij u in de buurt. Onze bekwame BMW servicemedewerkers geven u graag per telefoon of tijdens een bezoek persoonlijk advies.
BMW M Motorsport

BMW M MOTORSPORT.

Het racen is de belichaming van de sportieve prestaties van BMW, de perfectie van de ingenieurskunst en het rijplezier. Met autosport is BMW op circuits over de hele wereld succesvol vertegenwoordigd. Autosport, zoals BMW M Motorsport laat zien, is ‘echt racen’.

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M8 Gran Coupé modellen varieert tussen de 11,6 en 10,7 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 265 en 243 g/km. Data op basis van peildatum 1 oktober 2023.

 

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW configurator op deze website of raadpleeg uw BMW dealer, die is u graag van dienst.

Lees meer

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M8 Gran Coupé Modellen varieert tussen de 11,6 en 10,7 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 265 en 243 g/km. Data op basis van peildatum 1 juni 2023. 

  Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW configurator op deze website of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.