BMW X4 M SUV Competition F98 LCI facelift Sao Paulo Gelb zijaanzicht
Leverbaar vanaf€ 161.643
VermogenTot 375 kW (510 pk)
AandrijflijnBenzineDiesel

THE X4 M

BMW X4 M SUV Competition F98 LCI facelift Sao Paulo Gelb zijaanzicht

DE BMW X4 M MODELLEN.

Leverbaar vanaf€ 161.643
VermogenTot 375 kW (510 pk)
AandrijflijnBenzineDiesel
THE X4 MDE BMW X4 M MODELLEN.

BMW X4 M Competition, BMW X4 M, BMW X4 M40i en BMW X4 M40d.

Leverbaar vanaf

€ 161.643

Rebels met fascinerende charme: de BMW X4 M modellen combineren het hoge prestatiepotentieel en de exclusiviteit van een M model met het progressieve concept van de BMW X4. Kies uit vier buitengewone Sports Activity Coupés (SAC): de BMW X4 M biedt met zijn autosport-DNA rijdynamiek van het hoogste kaliber – naar grotere hoogten gebracht door de BMW X4 M Competition, die met zijn maximale vermogen en exclusiviteit gepassioneerd rijplezier biedt dat grenzen overschrijdt. De BMW X4 M40i en BMW X4 M40d tonen zich op iedere route van hun beste kant en overtuigen met een slimme combinatie van prestaties, comfort en efficiëntie. 

VERGELIJK DE BMW X4 M MODELLEN.

De belangrijkste prestatiegegevens op een rij: aandrijving, onderstel en vermogen.

BMW X4 M Competition

Maximale rijdynamiek en exclusiviteit.
 • High-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor
 • M xDrive met Actief M Sperdifferentieel en 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic
 • Exclusieve M Competition designelementen in hoogglans zwart
 • 375 kW (510 pk), 650 Nm, 0–100 km/h in 3,8 sec
BMW X4 M SUV Competition F98 LCI facelift Sao Paulo Gelb driekwart vooraanzicht

BMW X4 M

Rijdynamiek op het hoogste niveau.
 • High-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor
 • M xDrive met Actief M Sperdifferentieel
 • 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic
 • 353 kW (480 pk), 620 Nm, 0–100 km/h in 4,0 sec
BMW X4 M SUV F98 LCI facelift Toronto Rot metallic driekwart vooraanzicht

BMW X4 M40i

Buitengewone balans tussen prestaties en gebruiksgemak.
 • M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor
 • Intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving
 • 8-traps Steptronic transmissie
 • 265 kW (360 pk), 500 Nm, 0–100 km/h in 4,9 sec
BMW X4 M40i G02 LCI facelift driekwart vooraanzicht

BMW X4 M40d

Kracht en efficiëntie zonder compromis.
 • M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor
 • Intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving
 • 8-traps Steptronic transmissie
 • 250 kW (340 pk), 700 Nm, 0–100 km/h in 4,9 sec
BMW X4 M40d G02 LCI facelift driekwart vooraanzicht
 • BMW X4 M Competition
 • BMW X4 M
 • BMW X4 M40i
 • BMW X4 M40d

BMW X4 M COMPETITION – HIGHLIGHTS.

Rijdynamiek en designuitrustingen van de BMW X4 M Competition.

De BMW X4 M Competition biedt het maximale rijplezier van een BMW X4 M model – met talrijke op de autosport geïnspireerde aandrijvings- en ondersteltechnologieën en een high-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 375 kW (510 pk), een krachtig koppel van 650 Nm en een imposante acceleratie van 0 naar 100 km/h in slechts 3,8 seconden. In combinatie met zijn echte X karakter zorgt deze atletische Sports Activity Coupé (SAC) voor M typerende prestaties vol adrenaline. Zowel bij dagelijkse ritten als op het circuit. Bovendien heeft de BMW X4 M Competition met zijn karakteristieke coupéachtige vormgeving en de perfect op elkaar afgestemde M Competition designelementen in hoogglans zwart een ronduit dynamische en atletische uitstraling. In het interieur zorgen markante M uitrusting en luxueuze details voor sportief-exclusieve accenten voor een eersteklas rijbeleving.

BMW X4 M SUV Competition F98 LCI facelift Sao Paulo Gelb driekwart laag vooraanzicht rijdend
BMW X4 M SUV Competition F98 LCI facelift BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor close-up

High-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

De M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor wordt gekenmerkt door een superieure krachtontwikkeling en de markante M motorsound. Twee Mono Scroll turbocompressoren, de directe benzine-inspuiting High Precision Injection, de volledig variabele klepregeling Valvetronic en de variabele nokkenasregeling dubbele VANOS zorgen voor een uitzonderlijk vermogen van 375 kW (510 pk) en een koppel van 650 Nm.
BMW X4 M SUV Competition F98 LCI facelift M specifiek onderstel zijaanzicht met burnout

M specifiek onderstel.

Met het Adaptieve M Onderstel is het rijdynamische potentieel van de auto optimaal te benutten. Het rijprogramma COMFORT strijkt oneffenheden in het wegdek op superieure wijze glad. Het rijprogramma SPORT is ideaal voor buitenwegen en minder vlakke racecircuits. Zonder enige concessie garandeert het rijprogramma SPORT+ een bijzonder nauwkeurig stuurgevoel op racecircuits met vlak asfalt.
BMW X4 M SUV Competition F98 LCI facelift M xDrive driekwart achteraanzicht

M xDrive.

BMW M xDrive met Actief M Sperdifferentieel garandeert maximale tractie en rijdynamiek, zowel in het dagelijks gebruik als op het circuit. De M specifieke technologie combineert de wendbaarheid van achterwielaandrijving met de stabiliteit van vierwielaandrijving. U kunt kiezen tussen de aandrijfvarianten 4WD en 4WD Sport.
BMW X4 M SUV Competition F98 LCI facelift M Carbon veerpootbrug

M Carbon veerpootbrug.

De M Carbon veerpootbrug verhoogt de stijfheid van de voorzijde van de auto en draagt bij aan grotere stuurprecisie en spoorstabiliteit. Dit hoogwaardige onderdeel uit met koolstofvezel versterkt kunststof is extreem licht en creëert bij geopende motorkap een echte autosport-uitstraling. Daarmee komt ook hier het sportieve karakter bijzonder goed tot uitdrukking.
BMW X4 M SUV Competition F98 LCI facelift 8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic

8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic.

De 8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic biedt een groot aantal schakelopties: van extreem sportief en dynamisch tot bijzonder comfortabel en nauwelijks merkbaar. U kunt handmatig schakelen met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel, of via Drivelogic een van de drie automatische schakelprogramma's kiezen.
BMW X4 M SUV Competition F98 LCI facelift M Servotronic cockpit

M Servotronic.

De M Servotronic levert in elke rijsituatie de juiste mate van stuurbekrachtiging, door de benodigde stuurkracht optimaal af te stemmen op de rijsnelheid. Verder zorgt het bij alle snelheden voor een direct en nauwkeurig stuurgevoel. Het systeem heeft een specifieke M afstemming en biedt drie verschillende instellingen, die via de M Setup geselecteerd kunnen worden.
BMW X4 M SUV Competition F98 LCI facelift M Compound-schijfremmen in zwart close-up

M Compound-schijfremmen.

Door de toepassing van verschillende materialen bieden de M Compound-schijfremmen behalve voortreffelijke vertragingswaarden ook een hoge bestendigheid tegen fading en een lange levensduur. Ze leveren ook een gewichtsreductie die een positieve uitwerking heeft op wendbaarheid, rijdynamiek en acceleratie. De remklauwen in Schwarz metallic met M logo kenmerken het M specifieke high-performance remsysteem.
BMW X4 M SUV Competition F98 LCI facelift M Sportuitlaatsysteem achteraanzicht

M Sportuitlaatsysteem.

Het M Sportuitlaatsysteem biedt een kenmerkende sound, die via geïntegreerde kleppentechniek kan worden aangepast. Een nog krachtigere sound begeleidt de via de M Driving Dynamics schakelaar selecteerbare rijprogramma's SPORT en SPORT+, terwijl in het op comfort gerichte programma subtiel-sportieve klanken te horen zijn.
BMW X4 M SUV Competition F98 LCI facelift Sao Paulo Gelb design voorzijde vooraanzicht

Design van de voorzijde.

De voorzijde van de BMW X4 M Competition kenmerkt zich met een nadrukkelijk driedimensionale vormgeving met nauwkeurige lijnen. In het middelpunt staat de markante BMW M nierengrille met exclusieve dubbele spijlen in hoogglans zwart met modelaanduiding, die het enorme potentieel van deze high-performance BMW onderstreept. Deze zelfverzekerde uitstraling wordt verder benadrukt met compacte lichtringen met optioneel BMW Laserlight en de machtige luchtinlaten die het dynamische voorkomen ook onderaan compleet maken.
BMW X4 M SUV Competition F98 LCI facelift Sao Paulo Gelb 21 inch lichtmetalen M wielen in V-spaak styling 765 M close-up

21 inch lichtmetalen M wielen in V-spaak styling 765 M Bicolor Jet Black met bredere achterbanden.

Lichtmetalen M wielen in V-spaak styling 765 M, uitgevoerd in Bicolor Jet Black, met bredere achterbanden, gepolijst, voor 9,5 J x 21 inch met bandenmaat 255/40 ZR 21, achter 10 J x 21 inch met bandenmaat 265/40 ZR 21.
BMW X4 M SUV Competition F98 LCI facelift Sao Paulo Gelb M Carbon spiegelkappen

M Carbon spiegelkappen.

De M Carbon spiegelkappen met M kenmerkende 'dubbele voet' benadrukken het krachtige, sportieve design van de auto.
BMW X4 M SUV Competition F98 LCI facelift Sao Paulo Gelb design van de achterzijde

Design van de achterzijde.

Zelfverzekerde uitstraling: de sportieve achterzijde van de BMW X4 M Competition met full-LED achterlichten in dynamische L-vorm getuigt van topprestaties. Het onmiskenbare autosport-DNA wordt verder ondersteund door de achterdiffusor in hoogglans zwart en twee markante dubbele uitlaateindpijpen. Het eveneens in hoogglans zwart uitgevoerde, aambeeldvormige inzetstuk daarboven en de verticale reflectoren maken het extraverte design van deze dynamische sportauto compleet.
BMW X4 M SUV Competition F98 LCI facelift achteraanzicht close-up M Carbon achterspoiler

M Carbon achterspoiler.

De M Carbon achterspoiler benadrukt het exclusieve karakter en het krachtige en sportieve design en vermindert de ongewenste opwaartse kracht aan de achteras merkbaar.
BMW X4 M SUV Competition F98 LCI facelift M Sportstoelen interieur

M Sportstoelen.

De op vele manieren in te stellen kuipvormige M Sportstoelen met gedeeltelijk geïntegreerde hoofdsteun bieden bestuurder en voorpassagier uitmuntende zijdelingse steun. Daartoe is ook de breedte van de rugleuning instelbaar. Het specifieke design met verlicht M logo geeft nog beter uitdrukking aan de sportieve ambities van de BMW.
BMW X4 M SUV Competition F98 LCI facelift interieurlijsten Carbon Fibre interieur

M interieurlijsten Carbon Fibre.

M interieurlijsten Carbon Fibre op dashboard en portieren met accentlijst in Perlglanz chroom.
BMW X4 M SUV Competition F98 LCI facelift interieurlijsten M transmissiehendel interieur

M transmissiehendel.

De M transmissiehendel met verlichting onderscheidt zich met een M speficiek schakelschema en een voorbeeldige bediening. In het programma 'S' kan de bestuurder handmatig schakelen met de transmissiehendel of schakelpaddles, in programma 'D' gaat het schakelen automatisch. De Drivelogic schakelaar maakt het mogelijk om uit drie M specifieke schakelprogramma's te kiezen.

BMW X4 M – HIGHLIGHTS.

Rijdynamiek en designuitrustingen van de BMW X4 M.

Dynamische atleet met extravert design: de BMW X4 M laat zich graag zien. Het liefst van zijn sportieve kant. Met indrukwekkende prestaties die hun oorsprong vinden in talrijke uit de autosport overgenomen aandrijvings- en onderstelcomponenten. De sportieve vormgeving onderstreept visueel het dynamische potentieel van het X model. De specifieke designelementen van het optionele M Carbon exterieurpakket, zoals spiegelkappen, achterspoiler en diffusor in carbon, versterken de dynamische uitstraling nog eens. De sportiviteit wordt consequent voortgezet in het interieur – luxueuze materialen en M specifieke accenten zorgen voor een exclusieve autosport ambiance.

BMW X4 M SUV F98 LCI facelift Toronto Rot metallic driekwart vooraanzicht in fabriekshal
BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor BMW X4 M SUV F98 LCI close-up

High-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

De M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor wordt gekenmerkt door een superieure krachtontwikkeling en de markante M motorsound. Twee Mono Scroll turbocompressoren, de directe benzine-inspuiting High Precision Injection, de volledig variabele klepregeling Valvetronic en de variabele nokkenasregeling dubbele VANOS zorgen voor een uitzonderlijk vermogen van 353 kW (480 pk) en een indrukwekkend koppel van 620 Nm.
BMW X4 M SUV F98 LCI facelift Toronto Rot metallic M specifiek onderstel vooraanzicht rijdend

M specifiek onderstel.

Met het Adaptieve M Onderstel is het rijdynamische potentieel van de auto optimaal te benutten. Het rijprogramma COMFORT strijkt oneffenheden in het wegdek op superieure wijze glad. Het rijprogramma SPORT is ideaal voor buitenwegen en minder vlakke racecircuits. Zonder enige concessie garandeert het rijprogramma SPORT+ een bijzonder nauwkeurig stuurgevoel op racecircuits met vlak asfalt.
BMW X4 M SUV F98 LCI facelift M xDrive driekwart achteraanzicht op de weg

M xDrive.

BMW M xDrive met Actief M Sperdifferentieel garandeert maximale tractie en rijdynamiek, zowel in het dagelijks gebruik als op het circuit. De M specifieke technologie combineert de wendbaarheid van achterwielaandrijving met de stabiliteit van vierwielaandrijving. U kunt kiezen tussen de aandrijfvarianten 4WD en 4WD Sport.
BMW X4 M SUV F98 LCI facelift 8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic

8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic.

De 8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic biedt een groot aantal schakelopties: van extreem sportief en dynamisch tot bijzonder comfortabel en nauwelijks merkbaar. U kunt handmatig schakelen met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel, of via Drivelogic een van de drie automatische schakelprogramma's kiezen.
BMW X4 M SUV F98 LCI facelift M Servotronic cockpit

M Servotronic.

De M Servotronic levert in elke rijsituatie de juiste mate van stuurbekrachtiging, door de benodigde stuurkracht optimaal af te stemmen op de rijsnelheid. Verder zorgt het bij alle snelheden voor een direct en nauwkeurig stuurgevoel. Het systeem heeft een specifieke M afstemming en biedt drie verschillende instellingen, die via de M Setup geselecteerd kunnen worden.
BMW X4 M SUV Competition F98 LCI facelift M Compound-schijfremmen in zwart close-up

M Compound-schijfremmen.

Door de toepassing van verschillende materialen bieden de M Compound-schijfremmen behalve voortreffelijke vertragingswaarden ook een hoge bestendigheid tegen fading en een lange levensduur. Ze leveren ook een gewichtsreductie die een positieve uitwerking heeft op wendbaarheid, rijdynamiek en acceleratie. De remklauwen in Schwarz hoogglans met M logo kenmerken het M specifieke high-performance remsysteem.
BMW X4 M SUV F98 LCI facelift Toronto Rot metallic design voorzijde vooraanzicht

Design van de voorzijde.

De voorzijde van de BMW X4 M straalt compromisloze sportiviteit en dynamiek uit. Een absolute blikvanger is de markante BMW M nierengrille met dubbele spijlen in hoogglans zwart. Daar sluiten de compacte koplampen perfect op aan voor een dynamisch geheel met een nadrukkelijk driedimensionale vormtaal. De sportieve uitstraling van de extraverte Sports Activity Coupé (SAC) wordt compleet dankzij de grote zeshoekige luchtinlaten met honingraatstructuur en de geïntegreerde Air Curtains.
BMW X4 M SUV F98 LCI facelift Sao Paulo Gelb 20 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 764 M close-up

20 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 764 M Bicolor Orbit Grey met bredere achterbanden.

Lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 764 M, uitgevoerd in Bicolor Orbit Grey, met bredere achterbanden, gepolijst, voor 9,5 J x 20 inch met bandenmaat 255/45 R 20, achter 10 J x 20 inch met bandenmaat 265/45 R 20.
BMW X4 M SUV F98 LCI facelift Toronto Rot metallic M buitenspiegels

M buitenspiegels.

De aerodynamisch geoptimaliseerde M buitenspiegels vormen een markant onderdeel van het sportief-dynamische M design. Met hun specifieke dubbele-voetdesign getuigen ze tegelijkertijd van de kwaliteit van deze exact op de auto afgestemde component. In een smalle, langgerekte groef is perfect passend het LED knipperlicht geïntegreerd.
BMW X4 M SUV F98 LCI facelift Toronto Rot metallic achteraanzicht

Design van de achterzijde.

De sportieve achterzijde van de BMW X4 M staat voor pure topprestaties. De krachtige proporties van de wielkuipen en achterbumper benadrukken de dynamische ambities. De extravagante full-LED achterlichten in L-design en de verticale reflectoren geven de achterzijde een sportieve uitstraling. Deze indruk wordt compleet door de machtige achterdiffusor in hoogglans zwart en de markante dubbele uitlaateindpijpen in chroom.
BMW X4 M SUV F98 LCI facelift met leder bekleed M Sportstuurwiel cockpit

Met leder bekleed M Sportstuurwiel.

Het met leder beklede M Sportstuurwiel met schakelpaddles en extra profilering voor de duimen zorgt voor een sportief-direct stuurgevoel en maximale controle. De geïntegreerde bedieningselementen maken het bedienen van diverse multimedia- en assistentiesystemen mogelijk. Met de rode M1/M2 schakelaars kunnen vooraf ingestelde M Drive autoconfiguraties worden opgeroepen.
BMW X4 M SUV F98 LCI facelift M Sportstoelen interieur

Kuipvormige M Sportstoelen.

De op vele manieren in te stellen kuipvormige M Sportstoelen met gedeeltelijk geïntegreerde hoofdsteun bieden bestuurder en voorpassagier uitmuntende zijdelingse steun. Daartoe is ook de breedte van de rugleuning instelbaar. Het specifieke design met zwart M logo geeft nog beter uitdrukking aan de sportieve ambities van de BMW.
BMW X4 M SUV F98 LCI facelift interieurlijsten M transmissiehendel

M transmissiehendel.

De M transmissiehendel met verlichting onderscheidt zich met een M speficiek schakelschema en een voorbeeldige bediening. In het programma 'S' kan de bestuurder handmatig schakelen met de transmissiehendel of schakelpaddles, in programma 'D' gaat het schakelen automatisch. De Drivelogic schakelaar maakt het mogelijk om uit drie M specifieke schakelprogramma's te kiezen.

BMW X4 M40i EN M40d – HIGHLIGHTS.

Rijdynamiek en designuitrustingen van de BMW X4 M40i en BMW X4 M40d.

De BMW X4 M40i en de BMW X4 M40d bieden dynamische prestaties en exclusieve uitrustingen verwijzen naar deze sportieve eigenschappen. Tot die uitrusting behoort bijvoorbeeld het M Aerodynamicapakket en de perfect op elkaar afgestemde aandrijvings- en ondersteltechnologieën zoals BMW xDrive, een 8-traps Steptronic transmissie, Variable Sport Steering en een M Sportdifferentieel. Visueel overtuigen beide modellen met hun zowel sportieve als extravagante design.

BMW X4 M40i G02 LCI facelift driekwart vooraanzicht voor glas
BMW X4 M40i G02 LCI facelift BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn motor

BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn motoren.

De BMW X4 M40i heeft een drieliter 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met BMW M TwinPower Turbo technologie. Met een vermogen van 260 kW (354 pk) en een maximum koppel van 500 Nm zorgt hij voor zeer sportieve rijprestaties. Zo sprint hij in slechts 4,8 seconden van 0 naar 100 km/h. De BMW X4 M40d heeft een indrukwekkend presterende 6-cilinder-in-lijn dieselmotor van 240 kW (326 pk) een maximum koppel van 700 Nm. Van 0 naar 100 km/h gaat in slechts 4,9 seconden.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI Frozen Deep Grey M Sportonderstel driekwart vooraanzicht rijdend

M Sportonderstel.

Het M Sportonderstel wordt gekenmerkt door een sportievere afstemming met straffer afgestelde dempers. Bovendien zijn een gematigd verhoogde veerconstante en stijvere stabilisatoren toegepast. Deze combinatie resulteert in een nog directere onderstelafstemming die een nadrukkelijk sportieve rijstijl mogelijk maakt.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI facelift 8-traps Steptronic Sport transmissie

8-traps Steptronic Sport transmissie.

De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel – voor comfortabel cruisen of een zeer dynamische rijstijl. In rijprogramma SPORT en met de transmissiehendel in de linkerpositie M/S is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI facelift Variable Sport Steering cockpit

Variable Sport Steering.

De Variable Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. Dit systeem reageert met een variabele stuuroverbrenging op de stuurwieluitslag. Dit verbetert de handling bij een sportieve rijstijl en reduceert de noodzakelijke stuurbewegingen bij inparkeren en afslaan. De Servotronic zorgt voor een sterkere stuurbekrachtiging bij lage snelheden, waardoor bijvoorbeeld parkeren minder inspanning kost.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI facelift M Sportdifferentieel driekwart achteraanzicht voor glas

M Sportdifferentieel.

Het M Sportdifferentieel optimaliseert tractie en rijstabiliteit bij het wisselen van rijbaan en het uitaccelereren van bochten, bij hoge bochtsnelheden en op ongelijkmatige ondergrond. De tractie wordt geoptimaliseerd via een elektronisch geregelde lamellenkoppeling die toerentalverschillen tussen de achterwielen minimaliseert.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI facelift M Sportremsysteem close-up

M Sportremsysteem.

Het M Sportremsysteem met vierzuiger vaste remklauwen voor en eenzuiger zwevende remklauwen achter in blauw metallic (optioneel in hoogglans rood) en met M logo wordt inwendig geventileerd, heeft grotere remschijven en biedt daarmee een bijzonder hoog remvermogen.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI facelift M40i en M40d Frozen Deep Grey specifieke designelementen vooraanzicht

BMW X4 M40i en X4 M40d specifieke designelementen.

Unieke designhighlights onderstrepen het prestatiepotentieel van de BMW X4 M40i en BMW X4 M40d zowel van binnen als van buiten. Daartoe behoren bijvoorbeeld de BMW M nierengrille met M logo en dubbele spijlen in hoogglans zwart en omlijsting in chroom, zwarte M buitenspiegels en optionele 21 inch gepolijste lichtmetalen M wielen en vrij gevormde uitlaateindpijpen in Schwarzchrom en Two Teeth styling. In het interieur zorgen het met leder beklede M Sportstuurwiel met contraststiksel en de sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier voor een sportieve ambiance.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI facelift BMW Individual koplampen Shadow Line close-up

BMW Individual koplampen Shadow Line.

De M koplampen Shadow Line hebben dankzij de in zwart uitgevoerde chroomelementen een sportieve uitstraling. De donkere details vullen de optionele M hoogglans Shadow Line met uitgebreide omvang perfect aan.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI facelift BMW Individual Frozen carrosseriekleuren

BMW Individual Frozen carrosseriekleuren.

De BMW Individual Frozen carrosseriekleuren verlenen de BMW X4 M40i en BMW X4 M40d een geheel individueel karakter. De unieke carrosseriekleuren met spectaculair mat effect – Frozen Deep Grey, Frozen Marina Blue en Frozen White – geven deze Sports Activity Coupés (SAC) een unieke uitstraling.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI facelift 21 inch lichtmetalen M wielen Dubbelspaak styling 718 M

21 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 718 M Bicolor Jet Black met bredere achterbanden.

Lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 718 M, uitgevoerd in Bicolor Jet Black, gepolijst, met bredere achterbanden en noodloopeigenschappen, voor 8,5 J x 21 inch met bandenmaat 245/40 R 21, achter 9,5 J x 20 inch met bandenmaat 275/35 R 21.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI facelift M Aerodynamicapakket voorbumper

M Aerodynamicapakket.

Het M Aerodynamicapakket met M specifieke voorbumper, achterbumper en dorpelverbreders in carrosseriekleur en een diffusorinzet in hoogglans zwart in de achterbumper straalt pure dynamiek en sportiviteit uit.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI facelift interieurlijsten Carbon Fibre

Interieurlijsten Carbon Fibre.

M interieurlijsten Carbon Fibre op dashboard en portieren met accentlijst in Perlglanz chroom.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI facelift sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier

Sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier.

De aanpasbare sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier worden gekenmerkt door tal van handmatige instelmogelijkheden, waaronder de lengte van de zitting en de hoek van de rugleuning. Dankzij de hogere wangen van zitting en rugleuning bieden de sportstoelen uitstekende ergonomie en perfecte zijdelingse ondersteuning.

BMW X4 M40i M40d G02 LCI facelift met leder bekleed M Sportstuurwiel

Met leder bekleed M Sportstuurwiel.

Het met leder beklede multifunctionele M Sportstuurwiel met M embleem en geïntegreerde bestuurdersairbag is uitgevoerd in 3-spaak styling en heeft een opening in de onderste spaak. Met een met leder Walknappa Schwarz beklede stuurwielrand met contraststiksel in M kleuren en extra profilering voor de duimen zorgt het M stuurwiel voor een sportief-direct stuurgevoel.

COCKPIT & TECHNOLOGIEËN.

M specifieke instrumenten, bedieningsconcept, digitale diensten en bestuurdersassistentiesystemen van de BMW X4 modellen.

De cockpit van de BMW X4 M modellen biedt innovatieve en comfortabele uitrustingen voor optimaal verbonden mobiliteit: geniet van een exclusieve autosport ambiance met talrijke M specifieke uitrustingen, profiteer van intelligente bestuurdersassistentiesystemen of communiceer via de BMW Intelligent Personal Assistant met uw BMW. Bovendien staan vele connectiviteitsuitrustingen en digitale diensten tot uw beschikking, waarmee u zich optimaal kunt verbinden met uw BMW en de wereld daaromheen.  

BMW X4 M SUV Competition F98 LCI facelift cockpit interieur
BMW X4 M SUV modellen F98 LCI facelift M specifiek instrumentenpaneel

M specifiek instrumentenpaneel.

Het M specifieke instrumentenpaneel* biedt in de programma's SPORT en TRACK een bijzonder precieze en gefocuste presentatie van rijgegevens. Zo blijven waarden als turbodruk of bandenspanning en -temperatuur ook op het circuit altijd in beeld. De bediening en configuratie verloopt via de M MODE toets op de middenconsole. *Leverbaar voor de BMW X4 M Competition en BMW X4 M.
BMW X4 M SUV modellen F98 G02 LCI facelift BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardige weergavencombinatie, bestaande uit een via aanraking bedienbaar, hoge-resolutie Touch Control Display van 12,3 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van eveneens 12,3 inch. Het bij deze uitrusting inbegrepen BMW Operating System 7 is onder andere via de iDrive Touch Controller* te bedienen.

*Voor dit model kan de aanraakfunctie van de iDrive Touch Controller tijdelijk niet worden aangeboden.

BMW X4 M SUV Competition F98 LCI facelift M Setup

M Setup.

De M Setup* biedt de mogelijkheid om verschillende rijdynamische parameters, zoals de motor-, transmissie- en besturingskarakteristiek, de schokdemperafstelling, de regelintensiteit van de Dynamische Stabiliteits Controle (DSC) en de aandrijfkrachtverdeling van het vierwielaandrijvingssysteem M xDrive, naar individuele voorkeuren te configureren. *M Setup is leverbaar voor de BMW X4 M Competition en BMW X4 M.
BMW X4 M SUV modellen F98 LCI facelift BMW Head-Up Display

BMW Head-Up Display met M specifieke weergave.

Het full-colour BMW Head-Up Display met M specifieke weergave* projecteert voor het rijden relevante gegevens in het directe gezichtsveld van de bestuurder op de voorruit. Met een druk op de knop wordt de M specifieke weergave geactiveerd, die ook de actuele versnelling, een dynamische toerentalband met shift lights voor het optimale schakelmoment en aanwijzingen van de navigatie weergeeft. *M specifieke functies zijn leverbaar voor de BMW X4 M Competition en BMW X4 M.
BMW X4 M SUV modellen F98 LCI facelift bedieningscentrum middenconsole

Bedieningscentrum middenconsole.

Op de gemakkelijk te bereiken middenconsole kunt u onder de start-/stopknop met de M MODE* toets de scherminhoud aanpassen. De SETUP* knop biedt nog meer keuze voor de configuratie van de karakteristiek van de BMW. U opent het menu voor individuele instellingen van de rijdynamiek. Met andere toetsen schakelt u individuele assistentiesystemen in of uit. *M MODE en SETUP zijn leverbaar voor de BMW X4 M Competition en BMW X4 M.
BMW X4 M SUV modellen F98 LCI facelift start-/stopknop in rood

Start-/stopknop in rood.

De rode start-/stopknop* dient voor het sleutelloos starten van de motor nadat de BMW is ontgrendeld. Met dezelfde knop wordt de motor ook afgezet. De autosleutel wordt automatisch herkend zonder dat het nodig is deze in een contact te steken. *De rode start-/stopknop is leverbaar voor de BMW X4 M Competition en BMW X4 M.
BMW X4 M modellen F98 G02 LCI facelift BMW Digital Key

BMW Digital Key.

De BMW Digital Key maakt uw daarvoor geschikte smartphone* tot een volwaardige autosleutel. Om de BMW te ontgrendelen houdt u uw smartphone bij de portiergreep. Zodra de smartphone in het opbergvak voorin ligt kunt u de motor starten met de start-/stopknop. Ook kunt u een BMW Digital Key aan maximaal vijf andere personen versturen.
* De BMW Digital Key is alleen met daarvoor geschikte smartphones te gebruiken. Een lijst van de ondersteunde smartphones is te vinden op bmw.com/digitalkey. Voor gebruik van de BMW Digital Key is de uitrusting Teleservices (S6AEA) vereist.

BMW X4 M modellen F98 G02 LCI facelift Remote Software Upgrade Control Display

Remote Software Upgrade.

Houd uw BMW up to date met Remote Software Upgrade. De upgrades zijn eenvoudig via de My BMW App of via de in de BMW geïntegreerde SIM kaart te downloaden en aansluitend te installeren. Zo kunnen ook nieuwe functies in de BMW beschikbaar worden gemaakt.

Ontdek meer
BMW X4 M modellen F98 G02 LCI facelift Smartphone Integratie Control Display

Smartphone Integratie.

In uw BMW beschikken over alle functies van uw smartphone en deze gebruiken zoals u gewend bent? Smartphone Integratie verbindt uw smartphone draadloos met uw BMW via Apple CarPlay en Android Auto. Zo kunt u verschillende functies en apps gemakkelijk direct bedienen via het Control Display.

Ontdek meer
BMW X4 M modellen F98 G02 LCI facelift WiFi Hotspot Control Display

WiFi Hotspot.

Neem via uw tablet deel aan videoconferenties of stream de laatste aflevering van uw favoriete serie op uw smartphone. De WiFi Hotspot brengt u met LTE snelheid (beschikbaarheid netwerkafhankelijk) online via de in de BMW geïntegreerde SIM kaart. Zo kunnen u en uw passagiers tegelijkertijd surfen op maximaal tien apparaten.
BMW X4 M modellen F98 G02 LCI facelift Connected Pack Professional

BMW Connected Pack Professional.

Drie digitale services gecombineerd. Profiteer van real-time navigatie, de directe toegang tot uw favoriete apps en geniet van de goede atmosfeer en het geluid in uw BMW.

BMW X4 M modellen F98 G02 LCI facelift comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid

Comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid.

De Comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid omvat een dock met draadloze oplaadfunctie. Aansluiting op de dakantenne zorgt voor optimale ontvangst van het mobiele telefoonverkeer. Via Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijk worden aangesloten. De uitrusting wordt gecompleteerd met een WiFi Hotspot voorbereiding.
BMW X4 M modellen F98 G02 LCI facelift Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. Behalve de functionaliteiten van de uitrusting Safety Pack omvat de Driving Assistant Professional onder meer ook de Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functieomvang en Side Collision Warning met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen.
BMW X4 M modellen F98 G02 LCI facelift Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, ik heb honger”. Uw BMW Intelligent Personal Assistant vindt het dichtstbijzijnde restaurant en plant direct de route. Maar hij kan zoveel meer. De digitale expert legt ook graag alle voertuigfunctionaliteiten uit. Zo helpt hij om uw BMW eenvoudig en intuïtief te bedienen.

BMW X4 M modellen F98 G02 LCI facelift Parking Assistant Plus Control Display

Parking Assistant Plus.

De uitrusting Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren en te manoeuvreren. Het pakket omvat onder meer het systeem Surround View met Top View en Panorama View, de Remote 3D View, een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control, de Parking Assistant met geleiding in parkeervakken in lengte- en dwarsrichting, alsmede de Reversing Assistant (achteruitrijassistent).

TECHNISCHE GEGEVENS.

Max. vermogen kW (pk): 

375 (510)

Max. koppel (Nm): 

650

Acceleratie 0–100 km/h in s:

4,0

Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld):

10,8 - 10,5

BMW X4 M F98 technische gegevens schets
BMW wielen en banden EU bandenlabel close-up

BMW WIELEN EN BANDEN.

De banden voor onze modellen ondergaan strenge tests met tot wel vijftig kwaliteitscriteria – aanzienlijk meer dan de EU voorschrijft voor de wettelijk vereiste bandenlabels. Hier vindt u alle informatie over de eigenschappen van de door BMW gemonteerde banden.
BMW X4 2021 G02 LCI Facelift Brooklyn Grau metallic

THE X4

De BMW X4 is een Sports Activity Vehicle (SAV) met veel talenten. Als vertegenwoordiger van de BMW X familie verenigt hij sportiviteit en comfort met efficiëntie, veelzijdigheid en innovatieve technologie: een fantastische metgezel voor iedere situatie.

BMW M PERFORMANCE PARTS.

Extra sportieve uitrustingen voor de BMW X4 M Competition en BMW X4 M.

De BMW X4 M Competition en BMW X4 M kenmerken zich door een extreem sportief en dynamisch design. De hoogwaardige uitrustingen van BMW M Performance Parts scherpen het autosportkarakter van de BMW verder aan – en onderstrepen het hoge prestatiepotentieel met aanvullende M specifieke accenten.

M Performance nierengrille Carbon BMW X4 M SUV Competition F98 LCI facelift

M Performance omlijsting nierengrille Carbon.

Karakter tonen: de omlijsting van de M Performance nierengrille bestaat uit hoogwaardig carbon. Voor een bijzonder verfijnde, sportieve en individuele uitstraling.
Vind uw BMW dealer
M Performance tankklep Carbon BMW X4 M SUV Competition F98 LCI facelift

M Performance tankklep Carbon.

Onderscheidende details: de M Performance tankklep Carbon versterkt de sportieve, individuele uitstraling van de BMW.
Vind uw BMW dealer
M Performance buitenspiegelkappen Carbon BMW X4 M SUV Competition F98 LCI facelift

M Performance buitenspiegelkappen Carbon.

De BMW M buitenspiegelkappen zijn van honderd procent carbon en zijn minutieus met de hand vervaardigd.
Vind uw BMW dealer
M achterdiffusor Carbon BMW X4 M SUV Competition F98 LCI facelift

M achterdiffusor Carbon.

De M achterdiffusor van carbon zorgt voor een nog sportievere uitstraling en versterkt op indrukwekkende wijze de gespierde verschijning van de BMW.
Vind uw BMW dealer
M Performance stuurwiel Pro BMW X4 M SUV Competition F98 LCI facelift

M Performance stuurwiel Pro.

Met zijn markante vorm en het geprofileerde gripgedeelte in Alcantara zorgt het stuurwiel voor een onmiskenbaar autosportgevoel in het interieur.
Vind uw BMW dealer
M Performance antenne-afdekking Aramid BMW X4 M SUV Competition F98 LCI facelift

M Performance antenne-afdekking Aramid.

Een visuele en tegelijkertijd functionele highlight voor het dak: de M Performance antenne-afdekking Aramid.
Vind uw BMW dealer

AANSCHAF EN LEASE.

Nieuwe BMW X4 M kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW X4 M volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Configurator en prijzen
Nieuwe BMW X4 M financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW X4 M te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW X4 M Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW X4 M zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW X4 M te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW X4 M Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW X4 M volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag

UW BMW DEALER.

BMW Kundenbetreuung

WILT U EEN PERSOONLIJK ADVIES?

Bij vragen of voor meer informatie en concrete aanbiedingen voor de BMW X4 M Competition, BMW X4 M, BMW X4 M40i of BMW X4 M40d kunt u contact opnemen met uw lokale BMW dealer. Onze bekwame BMW servicemedewerkers geven u graag per telefoon of tijdens een bezoek aan ons bedrijf persoonlijk advies.

BMW SERVICES VOOR DE BMW X4 M MODELLEN.

Servicepakketten en -aanbod voor BMW X4 M Competition, BMW X4 M, BMW X4 M40i en BMW X4 M40d.

Ook op het gebied van service zet BMW nieuwe maatstaven. BMW is er altijd voor u en uw BMW X4 M model. Met de BMW Pechhulp service staan onze experts in geval van nood 24 uur per dag voor u klaar – 365 dagen per jaar. Eventuele onderhouds- en storingsmeldingen verzendt uw BMW X4 M modellen dankzij de innovatieve BMW Teleservices volledig automatisch naar uw BMW Erkend Service Partner, die vervolgens contact met u opneemt. Met de diensten van BMW Service Inclusive zijn alle verdere servicediensten voor een looptijd van uw keuze financieel gedekt. Meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven: met het uitgebreide serviceaanbod van BMW bent u altijd gedekt.

BMW Service Inclusive vrouw voor BMW dealer

BMW Service Inclusive.

Laat alles los en concentreert u zich alleen op dat wat er echt toe doet – het sportieve rijplezier in uw BMW X4 M Competition, BMW X4 M, BMW X4 M40i of BMW X4 M40d. Met BMW Service Inclusive is dat mogelijk. Want u betaalt voor BMW Service eenmalig een bedrag en alle toekomstige service- en onderhoudswerkzaamheden zijn gedurende de looptijd van de overeenkomst gedekt.
Ontdek meer
BMW Teleservices vrouw kijkt op smartphone en opent BMW portier

BMW Teleservices.

Met de innovatieve BMW Teleservices van BMW ConnectedDrive neemt uw BMW X4 M model u de zorgen uit handen. Bij onderhoudsmeldingen of bij een storing voorziet hij de BMW Erkend Service Partner van uw voorkeur van alle relevante voertuiginformatie. Die neemt vervolgens contact met u op voor een afspraak. Zo heeft u toegang tot snelle, eenvoudige service en hoeft u niet zelf overal aan te denken. De enige vereiste: u heeft uw BMW X4 M Competition, BMW X4 M, BMW X4 M40i of BMW X4 M40d online geregistreerd in de MyBMW-omgeving en een BMW Erkend Service Partner geselecteerd. Ontdek nu hoe de BMW Teleservices uw leven comfortabeler maken.
Ontdek meer
BMW Pechhulp service vrouw voor BMW

BMW Pechhulp service.

De kosteloze hulpverlening van BMW Pechhulp staat iedere BMW rijder 24 uur per dag en 365 dagen per jaar ter beschikking. Eén telefoontje en onze bekwame experts zijn u van dienst – telefonisch of als dat nodig is, ter plaatse.
Ontdek meer

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X4 M varieert tussen de 10,7 en 7,0 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 247 en 182 g/km. Data op basis van peildatum 1 augustus 2024.

 

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW configurator op deze website of raadpleeg uw BMW dealer, die is u graag van dienst.

Lees meer

Brandstofverbruik en CO2 emissie.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X4 M modellen varieert tussen de 10,9 en 6,6 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 247 en 173 g/km. Data op basis van peildatum 1 juni 2023.

  Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW configurator op deze website of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X4 M varieert tussen de 10,9 en 6,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 247 en 173 g/km. Data op basis van peildatum 1 januari 2023.

  Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW Dealer, hij is u graag van dienst.