DE NIEUWE BMW X4.

KRIJGT GEEN GENOEG VAN UITDAGINGEN.

DE NIEUWE BMW X4.

KRIJGT GEEN GENOEG VAN UITDAGINGEN.

DE NIEUWE BMW X4.KRIJGT GEEN GENOEG VAN UITDAGINGEN.
 • Vind uw dealer
 • Brochure en prijslijst aanvragen
 • Proefrit aanvragen
 • Configurator en prijzen
 • Contact
 • Word teruggebeld

Leverbaar vanaf

€ 61.490,00 

Netto bijtelling vanaf

€ 420,00

Voor welke uitdagingen u ook komt te staan, de nieuwe BMW X4 kijkt er nu al naar uit. Zijn progressieve design en coupé-achtige belijning maken zijn dadendrang in één oogopslag duidelijk. En dankzij de uitmuntende rijdynamiek, de innovatieve lichtgewicht constructie met een lager zwaartepunt en een nog hoger prestatieniveau wacht u nog maar één ding: puur rijplezier.

TIJDELIJK AANBOD BMW X4.

TIJDELIJK AANBOD BMW X4

TIJDELIJK AANBOD BMW X4.

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW X4.

 • BMW Executive Edition
 • BMW i-Ready, vrij overstappen naar elektrisch

5 TOP-HIGHLIGHTS

 • 01 Sportief exterieur met markante coupévorm
 • 02 Buitengewone performance dankzij 354 pk en 500 Nm
 • 03 Sportief-elegant interieur met Sensatec-dashboard
 • 04 Beschikt met Driving Assistent Plus over een van de meest intelligente assistentiesystemen
 • 05 Altijd op tijd en optimaal verbonden dankzij innovatieve digitale services
De nieuwe BMW X4 combineert de robuustheid van een X model met de gebalde kracht van een sportauto.
Adrian van Hooydonk, hoofd BMW Group Design
Het exterieurdesign ontwikkelt het markante karakter van de eerste generatie verder tot een duidelijk, modern oppervlaktedesign.
Marc Michael Markefka, hoofd Design Mittelklasse BMW Automobile

PRESTEERT OOK ONLINE.

De digitale services en bestuurdersassistentiesystemen van de BMW X4.

De topprestaties van de BMW X4 worden consequent van de weg naar het world wide web doorgetrokken. De modernste bestuurdersassistentiesystemen zorgen voor een maximum aan veiligheid en comfort, terwijl het innovatieve infotainmentsysteem u tegelijkertijd voorziet van infotainment en informatie. En met de slimme digitale services van BMW ConnectedDrive blijft u onderweg steeds optimaal verbonden – voor een eenvoudige en ontspannen dagelijkse mobiliteit.

Lees meer

BMW Live Cockpit Plus

De uitrusting BMW Live Cockpit Plus inclusief navigatiefunctie omvat een 5,7 inch digitaal Info Display in het analoge instrumentenpaneel, een hoge-resolutie, via aanraking bedienbaar Touch Control Display met een beeldschermdiagonaal van 8,8 inch en de iDrive Touch Controller op de middenconsole. Het bij deze uitrusting inbegrepen BMW Operating System 6.0 is onder meer via de iDrive Touch Controller te bedienen.

Lees meer

Rechtstreeks naar de bestemming.

Stipt op tijd en ontspannen aankomen. De service Navigate Door to Door navigeert u de laatste meters vanaf uw geparkeerde BMW naar uw bestemming en weer terug. U heeft snelle toegang tot de voetgangersnavigatie op uw smartphone, ondersteund door informatie van uw Connected Onboard Screen en push-meldingen van de BMW Connected App.

Lees meer

Altijd perfect getimed.

Kom altijd op tijd voor uw volgende afspraak. De Time to Leave-notificatie van de BMW Connected App laat u tijdig via uw smartphone of een hiervoor geschikte smartwatch weten wanneer u op weg moet. Aan de hand van verkeersinformatie in real time wordt het optimale tijdstip berekend om weg te rijden en op tijd uw bestemming te bereiken.

Lees meer

Dataversneller.

Neem via uw tablet deel aan videoconferenties of stream de laatste aflevering van uw favoriete serie op uw smartphone. De WiFi Hotspot brengt u met LTE snelheid (beschikbaarheid netwerkafhankelijk) online via de in de BMW ingebouwde SIM kaart. Zo kunnen u en uw passagiers tegelijk surfen op maximaal tien eindapparaten.

Lees meer

Teamplayer en multitalent.

De uitrusting Driving Assistant Plus biedt meer comfort en veiligheid in eentonige verkeerssituaties zoals files, langzaam rijdend verkeer of lange ritten in de stad, of onoverzichtelijke verkeerssituaties op provinciale wegen of snelwegen, en bij kruisingen of wisselen van rijstrook.
Lees meer

Maakt van de cockpit een commandocentrale.

De bediening van het infotainmentsysteem is nu nog eenvoudiger, overzichtelijker en informatiever. Naar wens kan de bestuurder daarvoor het touchscreen, de iDrive Controller, de spraaksturing of BMW Gesture Control gebruiken. Steeds drie tegels van het hoofdmenu zijn uitgevoerd als live-tegels in plaats van als statische menuvensters.
Lees meer

Meer overzicht, minder afleiding.

Het full-colour BMW Head-Up Display projecteert voor het rijden relevante gegevens in het directe gezichtsveld van de bestuurder zodat die zich optimaal kan concentreren op de weg en het verkeer. Zo worden (uitrustingsafhankelijk) onder meer de actuele snelheid, aanwijzingen van de navigatie, de Speed Limit Info met weergave van inhaalverboden en telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven.
Lees meer

NIET ALLEEN MAAR SPEL.

BMW MPerformance

NIET ALLEEN MAAR SPEL.

X MANIEREN OM UW DOEL TE BEREIKEN.

Originele BMW accessoires.

Waarom zou u zich beperken tot één optie? Met originele BMW accessoires beschikt u over alle middelen om uw uitdagingen niet alleen het hoofd te bieden, maar er ook nog meer van te genieten.

Lees meer

Sportief statement.

Zorgvuldig met de hand van carbon vervaardigd: de markante buitenspiegelkap onderstreept het hightech karakter van de BMW. Het dynamische design zorgt voor een bijzonder hoogwaardige uitstraling en vestigt individuele sportieve accenten.
Lees meer

Goed voor alles. Nergens te goed voor.

De velours automatten voor de voetenruimtes voor- en achterin hebben een perfecte pasvorm en zijn vuilafstotend en waterbestendig. Ze zijn in kleur afgestemd op de vloerbedekking van de BMW, beschermen de vloerbedekking, maken eenvoudige reiniging mogelijk en zorgen voor een hoogwaardige uitstraling.
Lees meer

Houdt de ogen open.

De BMW Advanced Car Eye 2.0 heeft een scherpe blik. Deze uiterst gevoelige full-HD-camera ziet ook in het donker heel goed wat er rondom de auto gebeurt. Bij trillingen en abnormale bewegingen buiten de auto neemt de camera automatisch de situatie op, om mogelijke ongevallen en (pogingen tot) inbraak vast te leggen.
Lees meer

Werkt als accessoire en als sleutel.

De innovatieve Activity Key Sport met dynamisch BMW logo verenigt de functies ontgrendelen, vergrendelen en starten van de motor in een kleine, waterdichte, toetsloze sleutelmodule. Dankzij het modulaire concept en de afzonderlijk verkrijgbare Accessory Box kan deze ook als clip, als sleutelhanger of als armband worden gedragen.
Lees meer

Gesmede sportiviteit in Bicolor.

De hoogwaardige 21-inch BMW M Performance lichtmetalen wielen in Y-spaak styling 701 M zijn gesmeed en uitgevoerd in Bicolor Schwarz matt, hoogglans gepolijst, in gewicht geoptimaliseerd en voorzien van BMW M logo. Complete zomerwielset met runflat banden (achter breder), wielmaat 8,5 J x 21 inch met bandenmaat 245/40 R 21 100Y XL RSC voor en 9,5 J x 21 inch met bandenmaat 275/35 R 21 103Y XL RSC achter.
Lees meer

Een mat zwarte uiting van sportiviteit.

De hoogwaardige 20-inch lichtmetalen BMW wielen in Y-spaak styling 695 zijn uitgevoerd in Schwarz matt. Complete RDC-zomerwielset met runflat banden (achter breder), 8 J x 20 inch met bandenmaat 245/45 R 20 103W XL RSC voor en 9,5 J x 20 inch met bandenmaat 275/40 R 20 106W XL RSC achter.
Lees meer

Markant design, overtuigende functionaliteit.

De moderne dakbox in zwart met zijpanelen in titaniumzilver heeft een inhoud van 420 liter en past op alle BMW dakdraagsystemen. Doordat hij aan beide kanten open kan en aan elke kant een drievoudige centrale vergrendeling heeft, is hij eenvoudig te beladen en goed beschermd tegen diefstal.
Lees meer

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • BMW X4 (2)(3):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 5,4-9,2
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 142-213

  De waarden voor brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik zijn vastgesteld op basis van de voorgeschreven meetprocedure VO (EU) 2007/715 in de versie die geldt voor typegoedkeuring van de auto. De waarden hebben betrekking op de standaarduitvoering voor Nederland, de weergegeven marge houdt rekening met verschillen in de gekozen wiel- en bandenmaat en de optionele uitrusting en kan tijdens de configuratie veranderen.

  De waarden voor de met (2) gemarkeerde modellen zijn voorlopig.

  De waarden voor de met (3) gemarkeerde modellen zijn al op basis van de nieuwe WLTP-richtlijn vastgesteld en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.

  De CO2-efficiëntiewaarden worden bepaald volgens de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de actuele versie en zijn gebaseerd op de brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van de NEDC voor classificering.

  Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.