BMW X4 SUV G02 Brooklyn Grau zijaanzicht
Leverbaar vanaf€ 67.362,00
AandrijvingBenzineDiesel

THE X4

DE BMW X4.

Leverbaar vanaf€ 67.362,00
AandrijvingBenzineDiesel

BMW X4. PUUR RIJPLEZIER.

Leverbaar vanaf

€ 67.362,00

Operational lease vanaf

€ 1.035,00 

Netto bijtelling vanaf

€ 449,00

Voor welke uitdagingen u ook komt te staan, de nieuwe BMW X4 kijkt er nu al naar uit. Zijn progressieve design en coupé-achtige belijning maken zijn dadendrang in één oogopslag duidelijk. En dankzij de uitmuntende rijdynamiek, de innovatieve lichtgewicht constructie met een lager zwaartepunt en een nog hoger prestatieniveau wacht u nog maar één ding: puur rijplezier.

BMW Business Editions

BUSINESS EDITIONS. ONBESCHEIDEN VEEL BMW.

Ontdek de BMW Business Editions. Royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. En als u zoekt naar de overtreffende trap van geweldig zijn er nog de Business Editions Plus. Een absolute verrijking voor uw BMW X4.

HET EXTERIEUR VAN DE BMW X4.

BMW X4 SUV G02 exterieur

DESIGN VOORZIJDE MET NIEUWE NIERENGRILLE.

BMW X4 SUV G02 Brooklyn Grau detail voorzijde
De BMW X4 komt door een compleet nieuw geïnterpreteerde voorzijde nog progressiever voor de dag. De opmerkelijk hoekige nierengrille, een nieuw ontworpen bumper met verticale luchtinlaten en 10 mm vlakkere full-LED koplampen verlenen de BMW X4 maximale moderniteit en sportiviteit vanuit elke zichthoek.

DESIGN ACHTERZIJDE MET LED ACHTERLICHTEN.

BMW X4 SUV G02 Brooklyn Grau detail achterzijde
De achterzijde van de BMW X4 zet een maatstaf voor soevereiniteit en sportiviteit. Volledige LED achterlichten in een nieuwe lay-out zorgen voor een nog sterkere uitstraling, waarbij de brede, vrij gevormde uitlaatuiteinden de moderniteit van deze progressieve Sports Activity Coupé onderstrepen. In combinatie met een nieuw ontworpen bodembeschermplaat tussen de uitlaatuiteinden maakt de achterzijde van de BMW X4 overduidelijk een zeer krachtige indruk.

DESIGN HIGHLIGHTS INTERIEUR.

BMW X4 SUV G02 interieur Leder Tacorarot
BMW X4 SUV G02 BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

De BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvateen hoogwaardig weergave- en bedieningsconcept, bestaande uit een 12,3 inch Touch Control Display en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van eveneens 12,3 inch. Het BMW Operating System 7 kan ook via de iDrive Touch Controller worden bediend.
BMW X4 SUV G02 sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier

Sportstoelen bestuurder en voorpassagier.

De sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier onderscheiden zich door de talrijke handmatige instelmogelijkheden, waaronder de bovenbeensteun en de hoek van de rugleuning. Aanvullend voor de bestuurdersstoel: instelmogelijkheid voor de breedte van de rugleuning. Dankzij de hogere wangen van zitting en rugleuning bieden de sportstoelen uitstekende ergonomie en perfecte zijdelingse ondersteuning.
BMW X4 SUV G02 gegalvaniseerde applicaties voor bedieningselementen

Gegalvaniseerde applicaties voor bedieningselementen.

Optionele, exclusieve en gegalvaniseerde applicaties op de bedieningselementen voor de zijruiten, de toetsen op het multifunctionele stuurwiel, het schakelpaneel in het portier en de knop voor de centrale vergrendeling creëren een hoogwaardige uitstraling.

DE RIJDYNAMIEK VAN DE BMW X4 M40i EN DE BMW X4 M40d: ONTDEK MEER.

De BMW X4 M40i en de BMW X4 M40d tillen rijdynamiek en prestaties naar een nieuw hoger niveau. Beleef de progressieve Sports Activity Coupé met de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive.

Lees meer
BMW X4 SUV G02

AANDRIJVINGS- EN ONDERSTELTECHNOLOGIEËN.

BMW X4 SUV G02 TwinPower Turbo viercilinder benzinemotor

TwinPower Turbo Motoren.

Beide varianten, de benzine- en dieselmotor, van de TwinPower Turbo 2,0 liter viercilinder motoren bieden maximaal rijplezier. Ze onderscheiden zich door een temperamentvolle krachtsontwikkeling alsmede door een spontane gasreactie bij lage toerentallen.
BMW X4 G02 BMW xDrive

BMW xDrive.

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg.
BMW X4 SUV G02 Variable Sport Steering

Variable Sport Steering.

De Variable Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. Dit verbetert de handling bij een sportieve rijstijl en reduceert de noodzakelijke stuurbewegingen bij inparkeren en afslaan. De Servotronic zorgt voor een sterkere stuurbekrachtiging bij lage snelheden, waardoor bijvoorbeeld parkeren minder inspanning kost.
BMW X4 SUV G02 Steptronic Sport transmissie

Steptronic Sport transmissie.

De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel – voor comfortabel cruisen of een zeer dynamische rijstijl.

DIGITALE SERVICES EN ASSISTENTIESYSTEMEN.

Innovatieve technologieën, zoals Smartphone Integratie, BMW Maps of BMW News, en hoogwaardige bestuurdersassistentiesystemen, zoals de Driving Assistant Professional, verhogen de rijbeleving en de veiligheid in de BMW X4 nog meer.

BMW X4 SUV G02 BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Spreek met natuurlijke commando's om talrijke voertuigfuncties te bedienen. Bovendien kan hij u alles uitleggen over de auto en helpt hij u om uw BMW beter te leren kennen.
Ontdek meer
BMW X4 SUV G02 Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. Behalve de functionaliteiten van de uitrusting Driving Assistant omvat de Driving Assistant Professional onder meer ook de Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functieomvang.

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES.

Echt rijplezier is in de BMW X4 gegarandeerd. Voor uw speciale wensen zijn er de Originele BMW Accessoires. Natuurlijk met individuele toevoegingen en extra's die op gebied van kwaliteit, design en prestaties perfect op uw BMW X4 zijn afgestemd en een maximale meerwaarde bieden – wat u ook van plan bent.

BMW X4 SUV G02 Originele BMW Accessoires Brooklyn Grau driekwart achteraanzicht rijdend
BMW X4 SUV G02 20 inch lichtmetalen wielen in Y-spaak styling 695 Jet Black mat, zomerwielset

20 inch BMW lichtmetalen wielen Y-Spaak styling 695 in Jet Black mat.

20 inch BMW lichtmetalen wielen Y-Spaak styling 695 in Jet Black mat. Complete zomerwielset met bandenspanningscontrole en noodloopeigenschappen.
Vind uw BMW dealer
BMW X4 SUV G02 BMW WaterBlade

BMW WaterBlade.

De BMW WaterBlade is een ruitenwisser voor de voorruit met innovatieve wistechnologie – voor een duidelijk effectiever resultaat.
Vind uw BMW dealer
BMW X4 SUV G02 BMW Dakbox 420 Schwarz/Titansilber

BMW Dakbox 420 zwart/Titansilber.

Afsluitbare en aan weerszijden te openen BMW Dakbox in zwart/Titansilber, inhoud 320 liter en passend op alle BMW Dakdragersystemen.
Vind uw BMW dealer
BMW X4 SUV G02 BMW Allweather vloermatten voorin

BMW Allweather vloermatten voor.

De BMW Allweather vloermatten met precieze pasvorm beschermen de voetenruimtes voorin tegen vocht en vuil. In zwart met X4 opschrift in edelstaal.
Vind uw BMW dealer
BMW X4 SUV G02 BMW Fietsendrager Pro 2.0

BMW Fietsendrager Pro 2.0.

Lichte, stabiele BMW Fietsendrager Pro 2.0 voor twee fietsen/e-bikes. Draagvermogen 60 kg en compact opvouwbaar.
Vind uw BMW dealer
BMW X4 SUV G02 BMW Advanced Car Eye 2

BMW Advanced Car Eye 2.

De full-HD camera met hoge resolutie legt bij schokken automatisch de gebeurtenissen voor en achter de auto vast.
Vind uw BMW dealer

BMW M PERFORMANCE PARTS.

De BMW X4 onderscheidt zich met zijn markante, zelfbewuste design: met de hoogwaardige BMW M Performance Parts onderstreept u het sportieve karakter van deze individuele Sports Activity Coupés.

BMW X4 SUV G02 M Performance omlijsting nierengrille Carbon

M Performance omlijsting nierengrille Carbon.

Karakter tonen: de omlijsting van de M Performance nierengrille bestaat uit hoogwaardig carbon. Voor een bijzonder verfijnde, sportieve en individuele uitstraling.
Vind uw BMW dealer
BMW X4 SUV G02 M Performance buitenspiegelkappen Carbon

M Performance buitenspiegelkappen Carbon.

De markante BMW M Performance buitenspiegelkappen uit carbon onderstrepen het hightech karakter van de auto en voegen individuele sportieve accenten toe.
Vind uw BMW dealer
BMW X4 SUV G02 21 inch M Performance gesmede wielen Y-spaak styling 701 M Bicolor (mat zwart, gepolijst)

21 inch M Performance gesmede wielen Y-spaak styling 701 M in Bicolor Jet Black mat, gepolijst.

21 inch M Performance gesmede wielen Y-spaak styling 701 M in Bicolor Jet Black mat, gepolijst. Complete zomerwielset met bandenspanningscontrole en noodloopeigenschappen.
Vind uw BMW dealer
BMW X4 SUV G02 M Performance stuurwiel

M Performance stuurwiel.

Met zijn markante vorm en het geprofileerde gripgedeelte in Alcantara zorgt het stuurwiel voor een onmiskenbaar autosportgevoel in het interieur.
Vind uw BMW dealer
BMW X4 SUV G02 M Performance mattenset

M Performance mattenset.

Een hoogwaardige uitstraling en uitstekende grip: de M Performance matten geven ook de voetenruimte een gepersonaliseerd sportief effect.
Vind uw BMW dealer
BMW X4 SUV G02 M Performance antenne-afdekking Aramid

M Performance antenne-afdekking Aramid.

Een visuele en tegelijkertijd functionele highlight voor het dak: de M Performance antenne-afdekking Aramid.
Vind uw BMW dealer

TECHNISCHE GEGEVENS.

Max. vermogen (kW (pk)/1/min):

265 (360)/5.200–6.500

Acceleratie van 0 tot 100 km/h in s:

4,9

Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld):

8,7–9,5

CO₂ emissie in g/km (gemiddeld):

198-216

BMW X4 - G02 - Technische gegevens
BMW wielen en banden EU bandenlabel close-up

BMW WIELEN EN BANDEN.

De banden voor onze modellen ondergaan strenge tests met tot wel vijftig kwaliteitscriteria – aanzienlijk meer dan de EU voorschrijft voor de wettelijk vereiste bandenlabels. Hier vindt u alle informatie over de eigenschappen van de door BMW gemonteerde banden.

AANSCHAF EN LEASE.

Nieuwe BMW X4 SUV kopen G02

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW X4 volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Configurator en prijzen
Nieuwe BMW X4 SUV Operational Lease G02

Operational Lease.

Uw BMW X4 zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW X4 te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW X4 SUV financieren G02

Financieren.

Door uw nieuwe BMW X4 te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW X4 SUV Private Lease G02

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW X4 volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag

UW BMW DEALER.

BMW servicemedewerker adviseert vrouwelijke klant

WILT U EEN PERSOONLIJK ADVIES?

Neem voor vragen, uitgebreide informatie of concrete aanbiedingen voor de BMW X4 contact op met een BMW dealer bij u in de buurt. Onze bekwame BMW servicemedewerkers geven u graag per telefoon of tijdens een bezoek aan ons bedrijf persoonlijk advies.

BMW SERVICE INCLUSIVE VOOR DE BMW X4.

BMW Service BMW medewerker verwelkomt klant

#whateverhappens. Zorgeloos op weg: dit pakket biedt u volledige transparantie en comfortabele planmogelijkheden gedurende de contractperiode.

Dit omvat de services:

  • Motorolie verversen
  • Onderhoud volgens BMW richtlijnen
  • Luchtfilter(s) vervangen
  • Brandstoffilter vervangen (bij dieselmotoren)
  • Interieurfilter(s) vervangen
  • Bougies vervangen (bij benzinemotoren)
  • Remvloeistof

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X4 varieert tussen de X,X en 10,8 l/100 km en de gemiddelde CO2 emissie varieert tussen de XXX en 247 g/km. Data op basis van peildatum 1 oktober 2021.
Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW Dealer, hij is u graag van dienst.

Lees meer