De BMW X4.

DE VERNIEUWDE BMW X4.

GRENZELOOS. IMPULSIEF.

DE VERNIEUWDE BMW X4.

GRENZELOOS. IMPULSIEF.

De vernieuwde BMW X4.GRENZELOOS. IMPULSIEF.

Leverbaar vanaf

€ 64.400,00

Netto bijtelling vanaf

€ 472,00

De BMW X4 valt op, altijd en overal. Met zijn extraverte design verenigt hij lifestyle en performance. Hij brengt samen wat in dit segment nog niemand bij elkaar heeft gebracht: de kenmerkende kracht van de BMW X modellen en de esthetiek van een klassieke coupé. Met krachtige BMW TwinPower Turbo motoren en standaarduitrustingen zoals Variable Sport Steering en Performance Control onderstreept de BMW X4 zijn kenmerkende impulsieve karakter.

Standaard met automaat.

BMW levert de Steptronic automaat nu tijdelijk standaard op alle modellen. Hiermee geniet u van nog meer rijcomfort, sportiviteit en rijplezier.

xLine en M Sport Edition.

Luxe én voordelig. Met een standaard automaat, alarm, High Executive uitvoering en veel meer.

ONTDEK DE BMW X4.

Design.

Een auto, een statement. Helder en duidelijk. De dynamische belijning van de BMW X4 resulteert in een coupé-achtig silhouet en benadrukt tegelijk de brede schouders en de stevige stand van een model uit de BMW X range. Zijn tweedelige Hofmeister-knik maakt deze Sports Activity Coupé uniek. Met het optionele Model M Sport laten grote luchtinlaten en 20-inch lichtmetalen M wielen zijn spieren rollen. En ook in het interieur getuigt de BMW X4 van onvervalst zelfvertrouwen.

Rijdynamiek.

Met een druk op het gaspedaal betreedt de BMW X4 zijn eigen wereld. De 8-traps automatische transmissie Steptronic Sport benut het potentieel van zijn motoren ten volle: de BMW X4 xDrive35d legt de sprint van 0 tot 100 km/h af in slechts 5,2 seconden. De intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive brengt de kracht met uitmuntende tractie over op het asfalt. Standaard zijn bovendien Variable Sport Steering en Performance Control aan boord.

Modellen en uitrustingen.

Overal waar de BMW X4 verschijnt, verandert de weg in zijn podium. En zijn optreden is dat van u: pas daarom de persoonlijkheid van uw auto eenvoudig aan op uw wensen en behoeften. Wilt u het X-gen nog duidelijker naar voren brengen? Of de dynamische kant van de BMW X4 benadrukken? Met Model xLine, Model M Sport en originele BMW accessoires neemt u de regie in handen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan per post.